Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku V rytmu srdce: Trailer

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
reaguje na: Esgalnor
Super a tatínka podepisuju...

Jinak mi až se zpožděním došlo, že v Rodince ty neslyšící rodiče hráli slyšící francoužští herci.

V Codě samozřejmě neslyšící a teda všechna čest...
799669
Super a tatínka podepisuju... Jinak mi až se zpožděním došlo, že v Rodince ty neslyšící rodiče hráli slyšící francoužští herci. V Codě samozřejmě neslyšící a teda všechna čest...
799598
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Dal jsem Tede na tebe a nelituju. Rodinka je porad pro me o neco vys, to je pro me desitka, klenot mezi feel good indiecky, rekl bych, ze je o neco civilnejsi a prubeh filmu podany o neco uveritelneji, ale to jsou jen detaily, CODA ma ale zas jiny klady - lip vypada, nektery sceny jsou emotivnejsi, vztahy mezi postavami mozna trochu hlubsi (diky delsi stopazi). Nebo ma proste jen vyhodu, ze jsem ji videl driv. :D

Prevedeni to je fakt skoro 1:1, ale ta zmena prostredi funguje skvele, upravy oproti originalu jsou vsechny jen k radosti a Emilia Jones je fakt vyborna, souhlas (uz jsem ji videl driv v Locke and Key, ktery jsem dokoukal prakticky jen kvuli ni, jsem rad, ze se dostala i do neceho kvalitnejsiho). 

Zajimavy je asi, ze oba ty filmy mely pro me emocionalni vrchol trochu jinde - u Belierovych to je rozhodne scena s Je vole od Louane. Tady je sice vyber Joni Mitchell super, ale textove to v kontextu celyho filmu nema az takovej silnej dopad. V CODA to pro me byla rozhodne scena mezi otcem a dcerou, kdy Emilia/Ruby zpiva v noci pred domem.

Btw herec taty si zaslouzi spoustu nominaci na herecky ceny, uzasnej v humornejch scenach i v tech dramatickejch (v tyhle scene konkretne to byl neskutecnej vykon).

Vlastne ted kdyz nad tim uvazuju asi ani ty dva filmy nema cenu srovnavat, protoze jsou oba vyborny a nemel jsem ani jednou pocit, ze by ten remake byl zbytecnej (vlastne je super, ze tady hrajou hluchy postavy opravdu hlusi lide).
Jsem nadsenej uplne stejne a rad si to nekdy pustim znova, neskutecne me to prekvapilo. 
799598
Dal jsem Tede na tebe a nelituju. Rodinka je porad pro me o neco vys, to je pro me desitka, klenot mezi feel good indiecky, rekl bych, ze je o neco civilnejsi a prubeh filmu podany o neco uveritelneji, ale to jsou jen detaily, CODA ma ale zas jiny klady - lip vypada, nektery sceny jsou emotivnejsi, vztahy mezi postavami mozna trochu hlubsi (diky delsi stopazi). Nebo ma proste jen vyhodu, ze jsem ji videl driv. :D Prevedeni to je fakt skoro 1:1, ale ta zmena prostredi funguje skvele, upravy oproti originalu jsou vsechny jen k radosti a Emilia Jones je fakt vyborna, souhlas (uz jsem ji videl driv v Locke and Key, ktery jsem dokoukal prakticky jen kvuli ni, jsem rad, ze se dostala i do neceho kvalitnejsiho).  Zajimavy je asi, ze oba ty filmy mely pro me emocionalni vrchol trochu jinde - u Belierovych to je rozhodne scena s Je vole od Louane. Tady je sice vyber Joni Mitchell super, ale textove to v kontextu celyho filmu nema az takovej silnej dopad. V CODA to pro me byla rozhodne scena mezi otcem a dcerou, kdy Emilia/Ruby zpiva v noci pred domem. Btw herec taty si zaslouzi spoustu nominaci na herecky ceny, uzasnej v humornejch scenach i v tech dramatickejch (v tyhle scene konkretne to byl neskutecnej vykon). Vlastne ted kdyz nad tim uvazuju asi ani ty dva filmy nema cenu srovnavat, protoze jsou oba vyborny a nemel jsem ani jednou pocit, ze by ten remake byl zbytecnej (vlastne je super, ze tady hrajou hluchy postavy opravdu hlusi lide). Jsem nadsenej uplne stejne a rad si to nekdy pustim znova, neskutecne me to prekvapilo. 
799402
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Esgalnor
Rodinku to vykrada totalne (jini jsou fakticky jenom herci, pisnicky, zamestnani rodiny), ale vetsina tech scen, co si ted z Rodinky vybavis, je tam uplne stejna - i stejne vypointovana. Zaver uplne totoznej.

Myslel sem si, ze me to bude stvat, ale prave ze tentokrat vubec. Verim tomu, ze dost lidi, co Rodinku videlo, bude nastvanejch. Nevim, jestli i ty, to ti fakt nereknu. Me to ale strasne sedlo. Tahle verze ma hlavne Emilii Jones v hlavni roli, ktera je pro me objev roku a sedla mi mnohem vic, nez Louane v Rodince.

Takze takhle - pokud lidi nevideli Rodinku, at si to fakt daji. Pokud ji videli, je imho slusna sance, ze budou nasrany, protoze remake je to doslovnej. Ja do toho s tim sel a sem nadsenej.
799402
Rodinku to vykrada totalne (jini jsou fakticky jenom herci, pisnicky, zamestnani rodiny), ale vetsina tech scen, co si ted z Rodinky vybavis, je tam uplne stejna - i stejne vypointovana. Zaver uplne totoznej. Myslel sem si, ze me to bude stvat, ale prave ze tentokrat vubec. Verim tomu, ze dost lidi, co Rodinku videlo, bude nastvanejch. Nevim, jestli i ty, to ti fakt nereknu. Me to ale strasne sedlo. Tahle verze ma hlavne Emilii Jones v hlavni roli, ktera je pro me objev roku a sedla mi mnohem vic, nez Louane v Rodince. Takze takhle - pokud lidi nevideli Rodinku, at si to fakt daji. Pokud ji videli, je imho slusna sance, ze budou nasrany, protoze remake je to doslovnej. Ja do toho s tim sel a sem nadsenej.
799401
1 0
reagují: Esgalnor
reagovat
Rodinku uplne miluju, a prave protoze to je remake, co vypada dost 1:1, se mi do tyhle americky verze moc nechce. Jestli ale Teduv komentar chapu dobre, tak to stoji za zhlednuti? 
799401
Rodinku uplne miluju, a prave protoze to je remake, co vypada dost 1:1, se mi do tyhle americky verze moc nechce. Jestli ale Teduv komentar chapu dobre, tak to stoji za zhlednuti? 
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se