Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zabijákova žena & bodyguard: Recenze

příspěvky 1 - 18 Napsat příspěvek

5/10

Typická dvojka se všemi příslušnými atributy - více (rádoby)humoru, více zběsilé akce, více krve, více postav a obecně více wtf momentů. Na pilu se prostě tlačí ve všech myslitelných ohledem úplně na všech úrovních a za každých okolností.

Jedničku za kdo ví jaký klenot kinematografie nepovažuji, takže očekávání u dvojky nebylo postaveno nijak zvlášť vysoko a možná/tudíž proto se žádné výrazné zklamání v mém případě nedostavilo.

Co je na téhle sérii imho nejzajímavější/nejvtipnější je fakt, že jde o týmovku dvojice herců, kteří hrají jednu a tu samou polohu/škatulku, nehledě na konkrétní roli nebo film, ovšem z mého pohledu s naprosto odlišnými výsledky. Zatímco Jackson, který je už roky zacementován v poloze "badass motherfucker", funguje (téměř) vždy a všude, u Reynoldse, který od Deadpoola pilně pracuje na trademarku "naivní ukecaný vtipálek", mám nepříjemný pocit, že se level otravnosti/únavy z jeho opakování se nebezpečně blíží hraničních hodnot. A to jsem ještě neviděl Free Guye:D

Nesmyslný děj nemá cenu řešit, ten je ve filmu jen proto, aby se nějak pospojovaly akční a dialogové scény. Těch je v obou případech docela dost a odsýpají celkem slušně. Jackson a Reynolds hrají svůj standard, Freeman a zvláště Grillo jsou značně nevyužiti, Hayek brutálně přehrává a (bohužel) levelem otravnosti má Reynoldse na dohled, ale sluší ji to v podstatě pořád stejně a Banderas se snaží, seč může, ale prostoru nemá nazbyt. Rozhodně bylo ale fajn, vidět opět po letech Hayek a Banderase spolu v jedné scéně. A to je asi tak vše. Viděno a poměrně rychle zapomenuto. Pokud někdy vznikne trojka, tak se určitě podívám, ale těšit se na ni nebo dokonce ji vyhlížet naprosto jistě nebudu. 
796804
Typická dvojka se všemi příslušnými atributy - více (rádoby)humoru, více zběsilé akce, více krve, více postav a obecně více wtf momentů. Na pilu se prostě tlačí ve všech myslitelných ohledem úplně na všech úrovních a za každých okolností. Jedničku za kdo ví jaký klenot kinematografie nepovažuji, takže očekávání u dvojky nebylo postaveno nijak zvlášť vysoko a možná/tudíž proto se žádné výrazné zklamání v mém případě nedostavilo. Co je na téhle sérii imho nejzajímavější/nejvtipnější je fakt, že jde o týmovku dvojice herců, kteří hrají jednu a tu samou polohu/škatulku, nehledě na konkrétní roli nebo film, ovšem z mého pohledu s naprosto odlišnými výsledky. Zatímco Jackson, který je už roky zacementován v poloze "badass motherfucker", funguje (téměř) vždy a všude, u Reynoldse, který od Deadpoola pilně pracuje na trademarku "naivní ukecaný vtipálek", mám nepříjemný pocit, že se level otravnosti/únavy z jeho opakování se nebezpečně blíží hraničních hodnot. A to jsem ještě neviděl Free Guye*:D* Nesmyslný děj nemá cenu řešit, ten je ve filmu jen proto, aby se nějak pospojovaly akční a dialogové scény. Těch je v obou případech docela dost a odsýpají celkem slušně. Jackson a Reynolds hrají svůj standard, Freeman a zvláště Grillo jsou značně nevyužiti, Hayek brutálně přehrává a (bohužel) levelem otravnosti má Reynoldse na dohled, ale sluší ji to v podstatě pořád stejně a Banderas se snaží, seč může, ale prostoru nemá nazbyt. Rozhodně bylo ale fajn, vidět opět po letech Hayek a Banderase spolu v jedné scéně. A to je asi tak vše. Viděno a poměrně rychle zapomenuto. Pokud někdy vznikne trojka, tak se určitě podívám, ale těšit se na ni nebo dokonce ji vyhlížet naprosto jistě nebudu. 
5/10
0 0
reagovat
Spod ruky pripichnutej katanou ku stolu trčí kus krvavého papiera, posledné čitateľné písmená sú ...uard 3. Odchádzajúca postava hlasom na nerozoznanie od pána Smoljaka hovorí "Trojku nebrat!" Ale pán Smoljak v červenom spandexe?!? 
796664
Spod ruky pripichnutej katanou ku stolu trčí kus krvavého papiera, posledné čitateľné písmená sú ...uard 3. Odchádzajúca postava hlasom na nerozoznanie od pána Smoljaka hovorí "Trojku nebrat!" Ale pán Smoljak v červenom spandexe?!? 
0 0
reagovat

7/10

Slabší než jednička to je, ale pořád slušný nadprůměr, akce výtečná a vtípky se taky povedly.
796650
Slabší než jednička to je, ale pořád slušný nadprůměr, akce výtečná a vtípky se taky povedly.
7/10
0 0
reagovat
Je to o level, možno aj o dva slabšie ako zábavná jednotka, celá tá zápletka nedáva žiadny zmysel, všetko sa nasilu ohýba tak, aby sa (ako vraví Critical Drinker) "mohol odohrať zvyšok filmu", 80% pokusov o humor ide úplne vedľa a dokonca aj moja milovaná Salma, kráľovná všetkých MILFiek, je pol filmu iba otravná hysterka.

AVŠAK... je to nabité veľmi solídnou a až absurdne krvavou akciou, Reynolds a Jackson majú výbornú buddy chémiu, párkrát som sa schuti zasmial a Salma je tú druhú polovicu filmu čarovná, najmä v scénach s "bývalým milencom" Banderasom, z ktorých cítiť, ako radi boli zase spolu na plátne. Za mňa teda v pohode letná výplachová jednohubka. Viackrát si to nepozriem, ale už som v živote zabil 90 minút aj horšími spôsobmi.
796597
Je to o level, možno aj o dva slabšie ako zábavná jednotka, celá tá zápletka nedáva žiadny zmysel, všetko sa nasilu ohýba tak, aby sa (ako vraví Critical Drinker) "mohol odohrať zvyšok filmu", 80% pokusov o humor ide úplne vedľa a dokonca aj moja milovaná Salma, kráľovná všetkých MILFiek, je pol filmu iba otravná hysterka. AVŠAK... je to nabité veľmi solídnou a až absurdne krvavou akciou, Reynolds a Jackson majú výbornú buddy chémiu, párkrát som sa schuti zasmial a Salma je tú druhú polovicu filmu čarovná, najmä v scénach s "bývalým milencom" Banderasom, z ktorých cítiť, ako radi boli zase spolu na plátne. Za mňa teda v pohode letná výplachová jednohubka. Viackrát si to nepozriem, ale už som v živote zabil 90 minút aj horšími spôsobmi.
6 0
reagovat
In loving memory of Gary and Johan :D
796584
In loving memory of Gary and Johan *:D*
2 0
reagovat
Slabší, než první díl. Chybí tomu moment překvapení. Filmu dost podraží nohy, že je tu mnohem více postav, nudnější a hlavně nepřehledná akce a pokus zopakovat to co fungovalo na poprvé. Táhnou nahoru hlavně herci, chemie mezi nimi a přepálenost toho, co se ve filmu děje. Zbytečné pokračování. 6,5/10

WinterSoldier - Nijak. Neřeší se to tam.
796572
Slabší, než první díl. Chybí tomu moment překvapení. Filmu dost podraží nohy, že je tu mnohem více postav, nudnější a hlavně nepřehledná akce a pokus zopakovat to co fungovalo na poprvé. Táhnou nahoru hlavně herci, chemie mezi nimi a přepálenost toho, co se ve filmu děje. Zbytečné pokračování. [b]6,5/10[/b] [b]WinterSoldier[/b] - Nijak. Neřeší se to tam.
2 0
reagovat
Reynolds mě nebaví od Deadpoola, jedničku jsem neviděl celou a jestli se nepletu, tak postava Hayek je celkem za hranou, ne? hodně lidí si stěžovalo na její řvaní......film jde tedy mimo mě
abych Ryanovi nekřivdil, tak kdybych měl jmenovat první trailer, který jsem si na MZ pustil, tak si ani náhodou nevzpomenu. nejstarší vzpomínku mám ale na tento jeho kus
796570
Reynolds mě nebaví od Deadpoola, jedničku jsem neviděl celou a jestli se nepletu, tak postava Hayek je celkem za hranou, ne? hodně lidí si stěžovalo na její řvaní......film jde tedy mimo mě abych Ryanovi nekřivdil, tak kdybych měl jmenovat první trailer, který jsem si na MZ pustil, tak si ani náhodou nevzpomenu. nejstarší vzpomínku mám ale na tento jeho [url=https://film.moviezone.cz/teorie-chaosu/trailery]kus[/url]
0 -2
reagovat
reaguje na: Slamak1
Tvl, úplně jsem zapomněl, že byl nějaký Základní instinkt 2 :D
796560
Tvl, úplně jsem zapomněl, že byl nějaký Základní instinkt 2 *:D*
796550
0 0
reagovat
Sakra to mě vážně mrzí..vím, že jednička není žádný veledílo, ale já se u ní fakt slušně bavil... Mimochodem Hlade, jak je vysvětleno, že tam není Elodie Yung?
796559
Sakra to mě vážně mrzí..vím, že jednička není žádný veledílo, ale já se u ní fakt slušně bavil... Mimochodem Hlade, jak je vysvětleno, že tam není Elodie Yung?
1 0
reagovat
dobrý to bylo. 8/10
796557
dobrý to bylo. 8/10
0 -2
reagovat
"Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson a Salma Hayek musí zabránit Antoniu Banderasovi, aby nezničil Evropu"... huh, a já myslel, že hrají klaďase...
796556
"[i]Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson a Salma Hayek musí [b]zabránit[/b] Antoniu Banderasovi, aby [/i][b][i]nezničil[/i][/b] [i]Evropu[/i]"... huh, a já myslel, že hrají klaďase...
2 0
reagovat
Zabijáka jsem dal na dva prokliky v celkové délce asi 5 minut.  První klik Salma, jestli stále vypadá dobře - vypadá. Druhý někam ke konci, kde byl fightující Morgan s nepodařenou tracheostomií, to dobře nevypadalo. Vlastně i těch 5 minut bylo více, než si takový film zaslouží pozornosti.
796553
Zabijáka jsem dal na dva prokliky v celkové délce asi 5 minut.  První klik Salma, jestli stále vypadá dobře - vypadá. Druhý někam ke konci, [spoiler]kde byl fightující Morgan s nepodařenou tracheostomií,[/spoiler] to dobře nevypadalo. Vlastně i těch 5 minut bylo více, než si takový film zaslouží pozornosti.
0 -2
reagovat
Možná by se hodil tématický článek nejzbytečnější pokračování všech dob. 
Napadá mě třeba Základní instinkt 2. :D
796550
Možná by se hodil tématický článek nejzbytečnější pokračování všech dob.  Napadá mě třeba Základní instinkt 2. *:D*
2 0
reagují: Stobard
reagovat
S recenziou plne súhlasím. Nič nové to neprinieslo a pri sledovaní som sa ani raz nezasmial, Salmu Hayek mám rád, ale tu ma dosť srala a plus Frank Grillo bol absolútne nevyužitý.?)
796549
S recenziou plne súhlasím. Nič nové to neprinieslo a pri sledovaní som sa ani raz nezasmial, Salmu Hayek mám rád, ale tu ma dosť srala a plus Frank Grillo bol absolútne nevyužitý.*?)*
0 0
reagovat
Tak tahle recenze je to nejsmutnější, co se mohlo stát. Doufal jsem v další pecku jako byla jednička. No nic... 
796548
Tak tahle recenze je to nejsmutnější, co se mohlo stát. Doufal jsem v další pecku jako byla jednička. No nic... 
1 0
reagovat
reaguje na: Lodbrok
Španělsky tam řve docela hodně a o sex appealu bych moc nemluvil. Ve svém věku vypadá skvěle, ale hraje totálně nesympatickou uřvanou krávu. Klišé "horkokrevná Mexičanka" vytažené do absurdních výšin. 
796546
Španělsky tam řve docela hodně a o sex appealu bych moc nemluvil. Ve svém věku vypadá skvěle, ale hraje totálně nesympatickou uřvanou krávu. Klišé "horkokrevná Mexičanka" vytažené do absurdních výšin. 
796545
5 0
reagovat
Kolik procent z těch 40 udělal sex-appeal Salmy Hayek? A řekne tam aspoň něco španělsky? 
796545
Kolik procent z těch 40 udělal sex-appeal Salmy Hayek? A řekne tam aspoň něco španělsky? 
0 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Já to protrpěl a můžu už hlasitě napsat, že definitivně

NESNÁŠÍM RYANA REYNOLDSE

Ale poměrně mne tam bavila Salma Hayek a Banderas. 
796544
Já to protrpěl a můžu už hlasitě napsat, že definitivně [b]NESNÁŠÍM RYANA REYNOLDSE [/b]Ale poměrně mne tam bavila Salma Hayek a Banderas. 
6 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se