Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pán prstenů se dočká animáku

příspěvky 1 - 14 Napsat příspěvek
Tesim se, urcite by to nemuselo dopadnout spatne.

Jinak urcite doporucuju omrknout serial scenaristu animaku - Temny krystal: vek vzdoru. I kdyz to je misty dost infantilni, radim to mezi nejepictejsi fantasy poslednich let (ta latka teda moc vysoko neni), ohromne jsem si to uzil - paradni hudba, skvele hlasove obsazeni, luxusni svet a mytologie, misty na "detske" fantasy dost krute momenty. Vynikajici pocin, mrzi me, ze to Netflix zarizl. Na tu loutkovou animaci se sice chvili zvyka, plus teda se clovek musi naladit na tu zvlastni atmosferu, ale stoji to za to.
794139
Tesim se, urcite by to nemuselo dopadnout spatne. Jinak urcite doporucuju omrknout serial scenaristu animaku - Temny krystal: vek vzdoru. I kdyz to je misty dost infantilni, radim to mezi nejepictejsi fantasy poslednich let (ta latka teda moc vysoko neni), ohromne jsem si to uzil - paradni hudba, skvele hlasove obsazeni, luxusni svet a mytologie, misty na "detske" fantasy dost krute momenty. Vynikajici pocin, mrzi me, ze to Netflix zarizl. Na tu loutkovou animaci se sice chvili zvyka, plus teda se clovek musi naladit na tu zvlastni atmosferu, ale stoji to za to.
0 0
reagovat
reaguje na: do_Od
...že scénáře byly těmi nejmenšími problémy bych zase já pro změnu úplně takhle neviděl, oni si u Hobita spoustu těch problémů navařili právě dopředu ve scénářích, kde narozdíl od PP, kde "ve prospěch celku" vypustili spoustu věcí a esence byla zachována, u Hobita naopak spoustu věcí přidali/překombinovali a už to nebylo úplně ono a měli problém to všechno ukočírovat.

Na animák se těším, mimochodem jsem od začátku toho oznámení o seriálu od Amazonu říkal, že by Silmarillionu sllušel víc animák než hraný seriál. Tak se aspoň dočkáme animáku z jiného období. Snad to nebude jen dojení a bude tam ta esence.

Někdo by mohl nasypat půl miliardy do příběhů ze Zeměplochy, ten materiál by si vysoký rozpočet (a schopné autory) zasloužil jako sůl. Navíc se to nebere úplně vážně, což by bylo v zástupu vážných fantasy, které se po LotRovi vyrojily příjemné osvěžení.
794057
...že scénáře byly těmi nejmenšími problémy bych zase já pro změnu úplně takhle neviděl, oni si u Hobita spoustu těch problémů navařili právě dopředu ve scénářích, kde narozdíl od PP, kde "ve prospěch celku" vypustili spoustu věcí a esence byla zachována, u Hobita naopak spoustu věcí přidali/překombinovali a už to nebylo úplně ono a měli problém to všechno ukočírovat. Na animák se těším, mimochodem jsem od začátku toho oznámení o seriálu od Amazonu říkal, že by Silmarillionu sllušel víc animák než hraný seriál. Tak se aspoň dočkáme animáku z jiného období. Snad to nebude jen dojení a bude tam ta esence. Někdo by mohl nasypat půl miliardy do příběhů ze Zeměplochy, ten materiál by si vysoký rozpočet (a schopné autory) zasloužil jako sůl. Navíc se to nebere úplně vážně, což by bylo v zástupu vážných fantasy, které se po LotRovi vyrojily příjemné osvěžení.
794037
0 0
reagovat
Phillipa Boyens bývala úžasná scénáristka, o tom žádná. Ale před dvaceti lety. A každý nemá to štěstí, aby byl jako George Miller, který, co se tvůrčí kreativnosti týče, zraje jako víno. Takže nevím, jestli se mám těšit.
Navíc u tohohle tématu bude opravdu hodně záležet na kvalitě animace a jejím provedení. Svět Pána prstenů nasadil enormně vysokou laťku estetického ztvárnění, naplnit očekávání nebude tudíž snadné. Kenji Kamiyama je samozřejmě dobrá volba.
794052
Phillipa Boyens bývala úžasná scénáristka, o tom žádná. Ale před dvaceti lety. A každý nemá to štěstí, aby byl jako George Miller, který, co se tvůrčí kreativnosti týče, zraje jako víno. Takže nevím, jestli se mám těšit. Navíc u tohohle tématu bude opravdu hodně záležet na kvalitě animace a jejím provedení. Svět Pána prstenů nasadil enormně vysokou laťku estetického ztvárnění, naplnit očekávání nebude tudíž snadné. Kenji Kamiyama je samozřejmě dobrá volba.
0 0
reagovat
Paráda...LOTRa není nikdy dost.:D Sem s ním a to hned! Těším se!:+
794051
Paráda...LOTRa není nikdy dost.*:D* Sem s ním a to hned! Těším se!*:+*
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tak to ho budeš muset jíst před sálem, páč covidova pravidla jsou neúprosná:D
794050
Tak to ho budeš muset jíst před sálem, páč covidova pravidla jsou neúprosná*:D*
794038
1 0
reagovat
Kenji Kamiyama je frajer. Stand Alone Complex 1 a 2 patří k nejlepším anime sériím vůbec a s fantasy má také hodně zkušeností (Seirei no Moribito). Takže mírné těšení může začít. Navíc taky snad stále chystá sérii ze světa Blade Runnera :+

Menší hnidopišský dodatek: Helm Hammerhand je česky Helm Kladivo. Máme krásné překlady od paní Pošustové, tak proč je nepoužít. ?)
794049
Kenji Kamiyama je frajer. Stand Alone Complex 1 a 2 patří k nejlepším anime sériím vůbec a s fantasy má také hodně zkušeností (Seirei no Moribito). Takže mírné těšení může začít. Navíc taky snad stále chystá sérii ze světa Blade Runnera *:+* Menší hnidopišský dodatek: Helm Hammerhand je česky Helm Kladivo. Máme krásné překlady od paní Pošustové, tak proč je nepoužít. *?)*
6 0
reagovat
Mne velmi pobavila ironická věta z článku na který je v textu odkaz:
První řada Pána prstenů ho vyjde na půl miliardy! Z toho platí novozélandská vláda v rámci byznysové pobídky 100 milionů (protože Amazon je skutečně firma, která to potřebuje...).
Myslíte, že by v podobném formátu byl komerčně úspěšný i tento svět?
794044
Mne velmi pobavila ironická věta z článku na který je v textu odkaz: [i]První řada Pána prstenů ho vyjde na půl miliardy! Z toho platí novozélandská vláda v rámci byznysové pobídky 100 milionů (protože Amazon je skutečně firma, která to potřebuje...). [/i]Myslíte, že by v podobném formátu byl komerčně úspěšný i [url=https://i.pinimg.com/originals/58/3d/50/583d508f21057c799fdb28b1be55397e.png]tento svět[/url]?
1 0
reagovat
Víte někdo, jak je to s právy na ten animák? Doposud jsem to bral tak, že se o to Tolkien Estate pere do krve a vzhledem k tomu, kolik mu vysolil za práva Amazon to upe nechápu. To Warneři mají práva na "neurčito" nebo jak to je? :-)
794042
Víte někdo, jak je to s právy na ten animák? Doposud jsem to bral tak, že se o to Tolkien Estate pere do krve a vzhledem k tomu, kolik mu vysolil za práva Amazon to upe nechápu. To Warneři mají práva na "neurčito" nebo jak to je? :-)
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Zdaleka neříkám, že všechno, ale u Kennedy bych tam ten podíl viny viděl dost výraznej :D 
794041
Zdaleka neříkám, že všechno, ale u Kennedy bych tam ten podíl viny viděl dost výraznej :D 
794040
12 -4
reagovat
reaguje na: Kostěj
To je fajn, že si ten hněv šetříš i pro ostatní, já spíš nechápu, proč tam vůbec bylo nutné kreslit přímku mezi fandomy, Kathleen Kennedy a touhle scenáristkou. Nezlob se na mě, ale vyznělo to tak, že všechno špatně s Hobity je vina Boyens podobně, jako všechno špatně se Star Wars je vina Kennedy. 

edit: ani jedno si myslím není tak úplně pravda
794040
To je fajn, že si ten hněv šetříš i pro ostatní, já spíš nechápu, proč tam vůbec bylo nutné kreslit přímku mezi fandomy, Kathleen Kennedy a touhle scenáristkou. Nezlob se na mě, ale vyznělo to tak, že všechno špatně s Hobity je vina Boyens podobně, jako všechno špatně se Star Wars je vina Kennedy.  edit: ani jedno si myslím není tak úplně pravda
794039
6 -9
reagují: ShadowKiller
reagovat
reaguje na: do_Od
Ciwe chlape... kde jsi zase tohle vzal? Hromosvodem mýho hněvu je samozřejmě ve stejný míře i PJ (a potažmo studio, který IMO způsobilo, že Hobit dopad tak jak dopad; ne však už Smrtelné stroje). Akorát v tom článku se nepíše nic o tom, že by se na tom podílel PJ nebo studio, zato se tam píše o Philippě Boyens. Co má moje uplivnutí společnýho s jejím pohlavím mi není jasný.

EDIT: na téma co se všechno posralo v Hobitovi...no, řekněme, že bych se tenhle měsíc třeba i rád přestěhoval, dotáhl projekt v práci, dočetl tu Expanzi a jiný věci. Tak si tohle téma nechme třeba na domov důchodců nebo tak něco...
794039
Ciwe chlape... kde jsi zase tohle vzal? Hromosvodem mýho hněvu je samozřejmě ve stejný míře i PJ (a potažmo studio, který IMO způsobilo, že Hobit dopad tak jak dopad; ne však už Smrtelné stroje). Akorát v tom článku se nepíše nic o tom, že by se na tom podílel PJ [s]nebo studio[/s], zato se tam píše o Philippě Boyens. Co má moje uplivnutí společnýho s jejím pohlavím mi není jasný. EDIT: na téma co se všechno posralo v Hobitovi...no, řekněme, že bych se tenhle měsíc třeba i rád přestěhoval, dotáhl projekt v práci, dočetl tu Expanzi a jiný věci. Tak si tohle téma nechme třeba na domov důchodců nebo tak něco...
794037
6 -5
reagují: do_Od
reagovat
Jdu si pro popcorn...
794038
Jdu si pro popcorn...
4 -2
reagují: Taylor
reagovat
reaguje na: Kostěj
Vážně dnes každý fandom potřebuje nějakou ženu, na které by si mohl vybíjet vztek? :) Protože já bych se asi hádal, že Hobití trilogie měla spoustu problémů, ale scénáře byly zrovna těmi nejmenšími. Nehledě na to, že předtím má na kontě pořád jednu z nejlepších trilogií vůbec, navíc úplně nechápu, jak vůbec někdo může srovnávat pozici Boyens s Kathleen Kennedy.

A ten animák zní skvěle, sem s tím.
794037
Vážně dnes každý fandom potřebuje nějakou ženu, na které by si mohl vybíjet vztek? *:)* Protože já bych se asi hádal, že Hobití trilogie měla spoustu problémů, ale scénáře byly zrovna těmi nejmenšími. Nehledě na to, že předtím má na kontě pořád jednu z nejlepších trilogií vůbec, navíc úplně nechápu, jak vůbec někdo může srovnávat pozici Boyens s Kathleen Kennedy. A ten animák zní skvěle, sem s tím.
794036
9 -7
reagují: Vault_13, Kostěj
reagovat
Oba Tolkienové zběsile rotují v hrobě. Válka Eorlovců s Vrchovci, potažmo "Dlouhá zima" je velice nosný téma, ale ciwe, anime? :o:(

Jo, a k Boyens mám asi takovej vztah, jako většina SW fandomu ke Kathleen Kennedy. Po Hobitech a tom steampunkovým blivajzu na její další příspěvky nejsem ani trochu zvědavej.
794036
Oba Tolkienové zběsile rotují v hrobě. Válka Eorlovců s Vrchovci, potažmo "Dlouhá zima" je velice nosný téma, ale ciwe, anime? *:o**:(* Jo, a k Boyens mám asi takovej vztah, jako většina SW fandomu ke Kathleen Kennedy. Po Hobitech a tom steampunkovým blivajzu na její další příspěvky nejsem ani trochu zvědavej.
4 -12
reagují: do_Od
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se