Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pán prstenů se dočká animáku


ikona
Spooner
pán prstenůwarner bros.
Zatímco Amazon chystá ze světa Pána prstenů jeden z nejepičtějších seriálů všech dob, Warneři se vydávají trochu nečekanou cestou. 

Tento rok je to přesně 20 let, co všem v kinech padala brada u geniálního prvního dílu Pána prstenů, Společenstva Prstenu, a svět si tak začal naplno užívat nejlepší fantasy trilogii všech dob. A v poslední době je okolo této legendární značky zase pořádně rušno. Amazon už totiž několik let chystá ze světa J. R. R. Tolkiena velice ambiciózní seriál, jehož první série bude stát neuvěřitelnou půl miliardu dolarů a mělo by se tedy jednat s přehledem o jeden z největších seriálů všech dob. A že je po této značce pořád hlad, vědí i studia Warner Bros. a New Line Cinema stojící za původní trilogií, která hodlají svět Středozemě opět dostat do kin. I když tentokrát trochu nečekaně v podobě animovaného filmu.

Pán prstenů se tedy dočká anime prequelu The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, který se bude odehrávat 250 let před putování Froda, Sama a spol. a zaměří se na příběh devátého panovníka Rohanu Helma Hammerhanda, zaměří se jednu slavnou bitvu a události vedoucí ke vzniku legendárního Helmova žlebu. Všichni čtenáři i diváci ikonické trilogie by pak měli zbystřit i kvůli tvůrčím jménům, jež už mají za sebou na animovaném poli hodně silné zářezy. Snímek totiž zrežíruje Kenji Kamiyama, jenž natočil kultovní sérii Ghost in the Shell: Stand Alone Complex a podílel se také na Akiře. Animaci má pak na starost společnost Sola Entertainment stojící za Rickem a Mortym a scénář sepsala dvojice Jeffrey Addiss a Will Matthews, kteří mají na triku oceňovanou sérií Temný krystal: Věk vzdoru. A jako konzultantka bude hochům radit scenáristka Pána prstenů a Hobitů, Philippa Boyens. Zní to zkrátka hodně lákavě, tak uvidíme, jak bude slavné fantasy přesun do animovaných vod svědčit.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (14)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace