Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pátý Indiana Jones nabírá obsazení

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

old junior

793695
[url=https://twitter.com/TheRaiderNet/status/1402042103434289157?s=19]Dobyvatelia strateneho ruska [/url]
old junior
0 0
reagovat
Jestli nemají v záloze nějaké překvapivé cameo, o kterém ještě nevíme, tak tipuji, že absenci Allen vyřeší v podobném duchu jako Conneryho a Elliotta ve čtyřce (krátká zmínka během dialogu, záběr na zarámovanou fotku atd.). V případě LaBeoufa sázím na to, že budou dělat, že neexistuje (tedy pokud nemají v rukávu variantu, že postava ve filmu bude a LaBeouf byl přeobsazen:D).

Jinak podle těch fotek, na kterých stunt double měl masku Forda a časového zasazení někdy do období mezi jedničkou/trojkou až čtyřkou minimálně v dané sekvenci se asi omlazovat bude.
793673
Jestli nemají v záloze nějaké překvapivé cameo, o kterém ještě nevíme, tak tipuji, že absenci Allen vyřeší v podobném duchu jako Conneryho a Elliotta ve čtyřce (krátká zmínka během dialogu, záběr na zarámovanou fotku atd.). V případě LaBeoufa sázím na to, že budou dělat, že neexistuje (tedy pokud nemají v rukávu variantu, že postava ve filmu bude a LaBeouf byl přeobsazen*:D*). Jinak podle těch fotek, na kterých stunt double měl masku Forda a časového zasazení [spoiler]někdy do období mezi jedničkou/trojkou až čtyřkou[/spoiler] minimálně v dané sekvenci se[spoiler] [/spoiler]asi omlazovat bude.
0 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Hlavne žiadne vesmírne programy, preboha! 
793666
Hlavne žiadne vesmírne programy, preboha! 
792042
2 0
reagovat
Snad nebudou omlazovat a Holbrook bude mladý Indy. 
793662
Snad nebudou omlazovat a Holbrook bude mladý Indy. 
0 -2
reagovat
Me by zajimalo, jak se tam bude řešit svatba. Bude vdovec, rozvedeny nebo to prostě zazdí?8)
793661
Me by zajimalo, jak se tam bude řešit svatba. Bude vdovec, rozvedeny nebo to prostě zazdí?*8)*
0 0
reagovat
Nové fotky z placu tady a tady a tady

Podle toho, co je na fotkách bude asi ve filmu flashback do 30s nebo 40s a celkově to má takový feeling jedničky a trojky (nacisti, hrad, vlak).

Asi to dopadne jako u trojky, kdy Spielberg nebyl úplně spokojený s dvojkou a vrátil se k "atmosféře" jedničky. Tady to imho bude totéž po čtyřce, aneb pokusme se zapomenout na mimozemšťany, digitální mravence a LaBeoufa (jestli o něm v pětce bude vůbec nějaká zmínka, tak bych se docela divil). 
793658
Nové fotky z placu [url=https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-9657127/Indiana-Jones-5-shoots-scenes-dead-night-North-Yorkshire-Moors.html]tady[/url] a [url=https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-9653211/Train-transformed-Nazi-carrier-engine-ahead-filming-new-Indiana-Jones-movie.html]tady[/url] a [url=https://www.chroniclelive.co.uk/news/north-east-news/gallery/indiana-jones-filming-bamburgh-castle-20745111]tady[/url] Podle toho, co je na fotkách bude asi ve filmu[spoiler] flashback do 30s nebo 40s[/spoiler] a celkově to má takový feeling jedničky a trojky [spoiler](nacisti, hrad, vlak)[/spoiler]. Asi to dopadne jako u trojky, kdy Spielberg nebyl úplně spokojený s dvojkou a vrátil se k "atmosféře" jedničky. Tady to imho bude totéž po čtyřce, aneb pokusme se zapomenout na mimozemšťany, digitální mravence a LaBeoufa (jestli o něm v pětce bude vůbec nějaká zmínka, tak bych se docela divil). 
1 -1
reagovat
According to our sources, Mads Mikkelsen will be playing the villain in this new installment of Indiana Jones. His character is described to us as a Nazi scientist enlisted into NASA by the United States government to work on the space agency’s moon landing initiative.
792042
[spoiler]According to our sources, Mads Mikkelsen will be playing the villain in this new installment of [i]Indiana Jones[/i]. His character is described to us as a Nazi scientist enlisted into NASA by the United States government to work on the space agency’s moon landing initiative.[/spoiler]
3 0
reagují: duro
reagovat
reaguje na: Lasergun
...právě proto by zněl dobře na toho zatím připravovaného Indyho 5, ale rozhodně ne na redabing celé pentalogie (?). Už jsem to někde psal, ale dabing Indyho je jedna ze 3 věcí, které se Nově povedly (ještě tam patří Comeback a Okresní přebor).  Nevydáním ucelené verze včetně jazykové lokalizace s dabingem z Novy moje prachy za fyzické nosiče nedostanou. Jejich mínus. :+

Někdo tady mluvil o novém dabingu SW. Klem zní učitě více "Vaderovsky" než Švarc, na druhou stranu ten Švarc do toho podle mě dal více herectví, a když slyším Švarcovo "Vzdalte se od asteroidů, nechci aby byl rušen přenos" vs Klemovo "...ať máme dobrý signál" tak není o čem. Je možné, že citace nejsou úplně doslovné. Navíc, Vlachův admirál Ackbar je nejvíc!

V Sám doma mě štvou ty dodatečné úpravy. Původně se vysílala verze, kde byla scénka, kdy je v televizi kreslený Grinch, česká verze písničky/básničky, poslední roky vidím jen verzi s anglickou písní. Navíc je podezřívám i z toho, že některé výkřiky, kdy původně řval Kalous, nyní dávají s originálním křikem Culkina (jako proč?).
791541
...právě proto by zněl dobře na toho zatím připravovaného Indyho 5, ale rozhodně ne na redabing celé pentalogie (?). Už jsem to někde psal, ale dabing Indyho je jedna ze 3 věcí, které se Nově povedly (ještě tam patří Comeback a Okresní přebor).  Nevydáním ucelené verze včetně jazykové lokalizace s dabingem z Novy moje prachy za fyzické nosiče nedostanou. Jejich mínus. *:+* Někdo tady mluvil o novém dabingu SW. Klem zní učitě více "Vaderovsky" než Švarc, na druhou stranu ten Švarc do toho podle mě dal více herectví, a když slyším Švarcovo "Vzdalte se od asteroidů, nechci aby byl rušen přenos" vs Klemovo "...ať máme dobrý signál" tak není o čem. Je možné, že citace nejsou úplně doslovné. Navíc, Vlachův admirál Ackbar je nejvíc! V Sám doma mě štvou ty dodatečné úpravy. Původně se vysílala verze, kde byla scénka, kdy je v televizi kreslený Grinch, česká verze písničky/básničky, poslední roky vidím jen verzi s anglickou písní. Navíc je podezřívám i z toho, že některé výkřiky, kdy původně řval Kalous, nyní dávají s originálním křikem Culkina (jako proč?).
791506
1 -1
reagovat
Sorry, ale počuli ste niekto posledné filmy, čo Štěpnička daboval? Jeho hlas už nie je čo býval, zostarol a znie unavene. Možno to bola chvíľková indispozícia. V Tenkrát v Hollywoode znel hrozne. Tu je vzorka.  link
791506
Sorry, ale počuli ste niekto posledné filmy, čo Štěpnička daboval? Jeho hlas už nie je čo býval, zostarol a znie unavene. Možno to bola chvíľková indispozícia. V Tenkrát v Hollywoode znel hrozne. Tu je vzorka.  https://dabingforum.cz/viewtopic.php?f=34&t=95
1 -3
reagují: Vault_13
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jasně.Když herci vezmeš hlas,vezmeš mu i půl projevu.Samozřejmě to neplatí o teploušským hlasu Seagala.
791427
Jasně.Když herci vezmeš hlas,vezmeš mu i půl projevu.Samozřejmě to neplatí o teploušským hlasu Seagala.
791327
2 -1
reagovat
Indyho v slovenčine daboval Rúfus (ten dramatický hlas z upútavok na JOJke, prípadne černokňažník Rogan z jednej mojej rozhlasovej hry :D) a v skutočnosti to farbou hlasu pripomínalo Forda viac než čokoľvek z českých dabingov. Štěpnička za Forda je klasika a mám ho rád, ale ten hlas sa nepodobá ani náhodou.
791423
Indyho v slovenčine daboval Rúfus (ten dramatický hlas z upútavok na JOJke, prípadne černokňažník Rogan z jednej mojej rozhlasovej hry *:D*) a v skutočnosti to farbou hlasu pripomínalo Forda viac než čokoľvek z českých dabingov. Štěpnička za Forda je klasika a mám ho rád, ale ten hlas sa nepodobá ani náhodou.
4 -2
reagovat
Viz. první Mizerové a asi tři různé dabingy. Přičemž ten nejlepší, první, který jediný jakž takž ctí eRkový rating, už na ČT asi nikdy nepustí.

Takže teď už jedu jen originál (plus "cizojazyčné" filmy raději s anglickými titulky) a jsem spokojenej parchant.
791369
Viz. první Mizerové a asi tři různé dabingy. Přičemž ten nejlepší, první, který jediný jakž takž ctí eRkový rating, už na ČT asi nikdy nepustí. Takže teď už jedu jen originál (plus "cizojazyčné" filmy raději s anglickými titulky) a jsem spokojenej parchant.
1 -1
reagovat
Jestli to bude taková sračka jako štyrka, tak si to nechte.
791367
Jestli to bude taková sračka jako štyrka, tak si to nechte.
2 -5
reagovat
UHD bohužel nebude Paramount přestal dělat cz lokace 4k nosičům.
791359
UHD bohužel nebude Paramount přestal dělat cz lokace 4k nosičům.
1 0
reagovat
Nejen hlasy - ale často je to i  jinak přeložený, to pak má člověk pocit, že kouká na jinej film... :D:D:D Teď jsem se díval na Uprchlíka na Netlifixu poprvé v originále s titulky, přitom ho mám xkrát viděného s dabingem - a je to prostě divný, jiný film... 
791357
Nejen hlasy - ale často je to i  jinak přeložený, to pak má člověk pocit, že kouká na jinej film... *:D**:D**:D* Teď jsem se díval na Uprchlíka na Netlifixu poprvé v originále s titulky, přitom ho mám xkrát viděného s dabingem - a je to prostě divný, jiný film... 
2 0
reagovat
reaguje na: puffy2
Jo, přesně. To pak může dopadnout tak, jako když Krampol dělal (hodně) dodatečně dabing ke starým Belmondovým filmům. Ale beztak je skoro každý nový dabing problém, člověk má naposlouchané hlasy, hlášky a najednou je všechno jinak. Viz opoce a šimpán z Růžového pantera.
791355
Jo, přesně. To pak může dopadnout tak, jako když Krampol dělal (hodně) dodatečně dabing ke starým Belmondovým filmům. Ale beztak je skoro každý nový dabing problém, člověk má naposlouchané hlasy, hlášky a najednou je všechno jinak. Viz opoce a šimpán z Růžového pantera.
791326
2 0
reagovat
Nevím, jak je to na Slovensku, ale v Česku je to běžná praxe už řadu let, že tv raději nechají vytvořit nový dabing, než by platili za nějaký stávající, protože je to levnější. Častokrát má film několik dabingů, ve kterém hlavní postavu namluvil jeden a ten samý člověk. No, a někdy to končí v takových absurditách, že nový dabing je obsazeny zcela totožně jako ten starý, viz dabing M:I 2 

Fakt, že do nového dabingu obsadí kdejakého ochotníka a jedou na první dobrou (nebo to alespoň tak zní) je už jen (kyselá) třešnička na (zkaženém) dortu.

Pokud se Indyho kolekce na UHD u nás vůbec vydá (proč nevyšla kolekce SW jsem doteď nepochopil), tak - bohužel - počítám s tím, že tam zase bude mít trilogie ty staré stereo vykopávky ("kupte si tuto kolekci v oslnivém 4K s dechberoucím HDR a k tomu si pusťte dabing se třemi různými dabéry hlavní postavy ve vynikajícím stereu, mňam").  
791354
Nevím, jak je to na Slovensku, ale v Česku je to běžná praxe už řadu let, že tv raději nechají vytvořit nový dabing, než by platili za nějaký stávající, protože je to levnější. Častokrát má film několik dabingů, ve kterém hlavní postavu namluvil jeden a ten samý člověk. No, a někdy to končí v takových absurditách, že nový dabing je obsazeny zcela totožně jako ten starý, viz dabing [url=https://dabingforum.cz/viewtopic.php?f=3&t=1146]M:I 2[/url]  Fakt, že do nového dabingu obsadí kdejakého ochotníka a jedou na první dobrou (nebo to alespoň tak zní) je už jen (kyselá) třešnička na (zkaženém) dortu. Pokud se Indyho kolekce na UHD u nás vůbec vydá (proč nevyšla kolekce SW jsem doteď nepochopil), tak - bohužel - počítám s tím, že tam zase bude mít trilogie ty staré stereo vykopávky ("kupte si tuto kolekci v oslnivém 4K s dechberoucím HDR a k tomu si pusťte dabing se třemi různými dabéry hlavní postavy ve vynikajícím stereu, mňam").  
3 0
reagovat
reaguje na: pepo
Přitom Angeliku si Markíza raději nechala znovu nadabovat. Michele Mercier namluvila Zdena Studénková.
791353
Přitom Angeliku si Markíza raději nechala znovu nadabovat. Michele Mercier namluvila Zdena Studénková.
791333
1 0
reagovat
reaguje na: Horace
Jasne, to je asi podobne v obou zemich.
791351
Jasne, to je asi podobne v obou zemich.
791350
1 0
reagovat
reaguje na: Stobard
Práveže staré filmy máme nadabované dobre. Matrix mám rád v slovenčine než v češtine. Problém sú ale dnešné filmy, kde to dabuje akákoľvek lúza z ulice.
791350
Práveže staré filmy máme nadabované dobre. Matrix mám rád v slovenčine než v češtine. Problém sú ale dnešné filmy, kde to dabuje akákoľvek lúza z ulice.
791349
1 -1
reagují: Stobard
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se