Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pátý Indiana Jones nabírá obsazení

příspěvky 21 - 38 Napsat příspěvek
Ten SK dabing Křížové výpravy je podle té ukázky hodně fajn :+
791349
Ten SK dabing Křížové výpravy je podle té ukázky hodně fajn *:+*
2 -1
reagují: Horace
reagovat
reaguje na: Cernobog
Bože, sám doma je úplná katastrofa. Nie je s náhodou problém s právami alebo licenciami? Lebo JoJ si nadabovala po svojom Sám doma a Markíza ho už nevysiela. A vznikol ten paskvil.

V každom prípade mám radšej, keď sa film nadabuje pre kino a neskôr ho vysielajú televízie a nie, že si ho každá televízia nadabuje, ako ona chce. Bohužial, to sa deje len s animákmi. Iné filmy sa totiž u nás do kín nedabujú. Max HP séria.
791348
Bože, sám doma je úplná katastrofa. Nie je s náhodou problém s právami alebo licenciami? Lebo JoJ si nadabovala po svojom Sám doma a Markíza ho už nevysiela. A vznikol ten paskvil. V každom prípade mám radšej, keď sa film nadabuje pre kino a neskôr ho vysielajú televízie a nie, že si ho každá televízia nadabuje, ako ona chce. Bohužial, to sa deje len s animákmi. Iné filmy sa totiž u nás do kín nedabujú. Max HP séria.
791331
1 0
reagovat
Nejlepší slovenský dabing má Jméno růže. To fantastické obsazení jedné hvězdy vedle druhé v čele se Štefanem Kvietikem na Seana Conneryho nepřekoná ani Vladimír Brabec.
791347
Nejlepší slovenský dabing má Jméno růže. To fantastické obsazení jedné hvězdy vedle druhé v čele se Štefanem Kvietikem na Seana Conneryho nepřekoná ani Vladimír Brabec.
4 -3
reagovat
reaguje na: Polux
Už před vydáním na Blu-Ray byla snaha o to, aby tam byl novácký dabing, probíhala dokonce i anketa, kde novácký dabing vyhrál. Distributor to ale hodil celý ze stolu a řelo se, že mají k dispozici ten VHS paskvil co byl i na DVD, tak se použije ten.

Osobně byl za Blu-Ray nebo cokoliv s nováckým dabingem snad i vraždil. Kromě toho, že je fantasticky obsazený, Štěpnička podává jeden ze svýt top výkonů, tak ten novácký má ještě jeden trumf a to Vladimíra Brabce na Conneryho.

Jinak zábavné je, že v podobné situaci to před lety bylo s Rambem, kde si distributor pro DVD nechal vyrobit vlastní dabingy, ale pro Blu-Ray si radši koupil jiný, aby Slye daboval ve všech dílech Pavel Rímský.
791344
Už před vydáním na Blu-Ray byla snaha o to, aby tam byl novácký dabing, probíhala dokonce i anketa, kde novácký dabing vyhrál. Distributor to ale hodil celý ze stolu a řelo se, že mají k dispozici ten VHS paskvil co byl i na DVD, tak se použije ten. Osobně byl za Blu-Ray nebo cokoliv s nováckým dabingem snad i vraždil. Kromě toho, že je fantasticky obsazený, Štěpnička podává jeden ze svýt top výkonů, tak ten novácký má ještě jeden trumf a to Vladimíra Brabce na Conneryho. Jinak zábavné je, že v podobné situaci to před lety bylo s Rambem, kde si distributor pro DVD nechal vyrobit vlastní dabingy, ale pro Blu-Ray si radši koupil jiný, aby Slye daboval ve všech dílech Pavel Rímský.
791343
5 0
reagovat
reaguje na: puffy2
Úplně stejně, jako se dělají dabingy filmů, ve kterém jedna postava "odžije" desítky let/celý život a dabuje ji jeden a ten samý člověk po celý film. A buď na to úplně kašle, takže v průběhu filmu zní stále stejně, nebo se snaží jednotlivé úseky života dané postavy svým hereckým projevem odlišit a nic komického na tom není.

Zrovna u Forda mám imho pocit, že jeho hlas se věkem nějak zásadně nezměnil (a neplatí u něj něco jako Eli Wallach v restore cut The Good, The Bad And The Ugly), ale nějak extra ho naposlouchaného nemám, tak jsem možná mimo.

Nicméně, proto jsem jako první uvedl možnost použití nováckého dabingu z 2002 pro první tři filmy, protože předpokládám, že i pětku (pokud opravdu vznikne:)) nadabuje Jiří Štěpnička a tento "problém" by v tom případě odpadl.
791343
Úplně stejně, jako se dělají dabingy filmů, ve kterém jedna postava "odžije" desítky let/celý život a dabuje ji jeden a ten samý člověk po celý film. A buď na to úplně kašle, takže v průběhu filmu zní stále stejně, nebo se snaží jednotlivé úseky života dané postavy svým hereckým projevem odlišit a nic komického na tom není. Zrovna u Forda mám imho pocit, že jeho hlas se věkem nějak zásadně nezměnil (a neplatí u něj něco jako Eli Wallach v restore cut The Good, The Bad And The Ugly), ale nějak extra ho naposlouchaného nemám, tak jsem možná mimo. Nicméně, proto jsem jako první uvedl možnost použití nováckého dabingu z 2002 pro první tři filmy, protože předpokládám, že i pětku (pokud opravdu vznikne*:)*) nadabuje Jiří Štěpnička a tento "problém" by v tom případě odpadl.
791326
2 0
reagují: jackb
reagovat
reaguje na: Fixer
Věc názoru. Pro lidi, kteří nevyrostli / nezažili původní dabingy SW je ten nový na BD úplně v pohodě a možná nejen pro ně. 

Není to samozřejmě nějaká top kvalita, ale to nebyly ani ty před ním (možná až na herecký projev). Na druhou stranu neobsahuje bláboly vinou špatného překladu, má sjednocenou terminologii s prequely, nemá problém s malým počtem dabérů a je namixován do multikanálu (plus má dobrou technickou kvalitu).

Jestli Hana mluví Luke nebo Kenobi zní dost mladě, je třeba mně úplně fuk (a to jsem ty původní dabingy zažil a vyrostl na nich).
791338
Věc názoru. Pro lidi, kteří nevyrostli / nezažili původní dabingy SW je ten nový na BD úplně v pohodě a možná nejen pro ně.  Není to samozřejmě nějaká top kvalita, ale to nebyly ani ty před ním (možná až na herecký projev). Na druhou stranu neobsahuje bláboly vinou špatného překladu, má sjednocenou terminologii s prequely, nemá problém s malým počtem dabérů a je namixován do multikanálu (plus má dobrou technickou kvalitu). Jestli Hana mluví Luke nebo Kenobi zní dost mladě, je třeba mně úplně fuk (a to jsem ty původní dabingy zažil a vyrostl na nich).
791323
2 -2
reagovat
reaguje na: pepo
Ještě že u stolu pomohl známý žrout slovenského dabingu pan Nevedal... :D
791336
Ještě že u stolu pomohl známý žrout slovenského dabingu pan Nevedal... *:D*
791335
2 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D
791335
*:D*
791334
1 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: pepo
Právě jsem si vzpomněl na minuloročný Cinematik, kde jsem se zúčastnil tvého kvízu. Ptal ses mě (nás) tam na slovenský dabing a byl jsem nevrlý :D
791334
Právě jsem si vzpomněl na minuloročný Cinematik, kde jsem se zúčastnil tvého kvízu. Ptal ses mě (nás) tam na slovenský dabing a byl jsem nevrlý *:D*
791333
1 -1
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: TedGeorge
existuje a tie filmy u nás nehrajú, lebo nikoho nezaujímajú:(
791333
existuje a tie filmy u nás nehrajú, lebo nikoho nezaujímajú*:(*
791329
2 -1
reagují: Disketa1, TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Slovenský co si pamätám a nebolo to vôbec také zlé na prekvapenie. link Inak taka perlička. Väčšina starších sloveaských dabingov sa u nás prestáva používať lebo novšie telky si to račej nadabuju po novom zevraj je to lacnejšie. Napríklad taký Sám doma je toho katastrofickým prilladom.
791331
Slovenský co si pamätám a nebolo to vôbec také zlé na prekvapenie. https://m.youtube.com/watch?v=1f_Fom-9kr4  Inak taka perlička. Väčšina starších sloveaských dabingov sa u nás prestáva používať lebo novšie telky si to račej nadabuju po novom zevraj je to lacnejšie. Napríklad taký Sám doma je toho katastrofickým prilladom.
791329
1 0
reagují: Horace
reagovat
reaguje na: puffy2
;)
BTW, existuje vlastně slovenský dabing, nebo vám Indyho, SW a další servíruje Markíza a spol v češtině?
791329
*;)* BTW, existuje vlastně slovenský dabing, nebo vám Indyho, SW a další servíruje Markíza a spol v češtině?
791328
1 0
reagují: pepo, Cernobog
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Po česky. ;)
791328
Po česky. *;)*
791327
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Mně se líbí, když Forda mluví Ford
791327
Mně se líbí, když Forda mluví Ford
5 0
reagují: kytaro, puffy2
reagovat
reaguje na: Polux
Jak by si chcel urobiť redabing s rovnakým hercom, ktorý by neznel komicky, keď prvý a posledný diel delí 27 rokov?
791326
Jak by si chcel urobiť redabing s rovnakým hercom, ktorý by neznel komicky, keď prvý a posledný diel delí 27 rokov?
791310
2 0
reagují: IjonT, Polux
reagovat
Mně se líbí, když Forda mluví Štěpnička. 
SW mám na DVD - a ten nový dabing je peklo. 
791325
Mně se líbí, když Forda mluví Štěpnička.  SW mám na DVD - a ten nový dabing je peklo. 
4 0
reagovat
reaguje na: Polux
Proboha jen ne nový dabing! U SW to zprasili neskutečným způsobem. Epizody 4-6 jsou teď v televizi nekoukatelné. Je to pár týdnů, co jsem se na Jonese díval a nijak extra to nezestárlo vyjma triků na konci Chrámu zkázy, těm by facelift prospěl.
791323
Proboha jen ne nový dabing! U SW to zprasili neskutečným způsobem. Epizody 4-6 jsou teď v televizi nekoukatelné. Je to pár týdnů, co jsem se na Jonese díval a nijak extra to nezestárlo vyjma triků na konci Chrámu zkázy, těm by facelift prospěl.
791310
9 -3
reagují: Polux
reagovat
Vytáhni v hospodě: Letos slaví Indy 40. výročí a jak jinak to oslavit než chystaným UHD releasem původní tetralogie. Snad nedostaneme další fuck off jako v případě UHD releasu SW a lokalizovaná kolekce dorazí na trh i k nám.

A při té příležitosti by to chtělo rovnou sjednotit Indyho dabéra ve všech dílech, tj. 1 - 3 vydat s dabingem Novy z 2002 nebo vytvořit pro všechny díly zcela nový dabing (podobně jako pro BD release SW 4 - 6).
791310
[i]Vytáhni v hospodě:[/i] Letos slaví Indy 40. výročí a jak jinak to oslavit než chystaným UHD [url=https://youtu.be/DanNhL_Poh8]releasem[/url] původní tetralogie. Snad nedostaneme další fuck off jako v případě UHD releasu SW a lokalizovaná kolekce dorazí na trh i k nám. A při té příležitosti by to chtělo rovnou sjednotit Indyho dabéra ve všech dílech, tj. 1 - 3 vydat s dabingem Novy z 2002 nebo vytvořit pro všechny díly zcela nový dabing (podobně jako pro BD release SW 4 - 6).
3 -1
reagují: puffy2, Fixer
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se