Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pátý Indiana Jones nabírá obsazení


ikona
Spooner
Boyd Holbrookharrison fordindiana jonesjames mangoldmads mikkelsensteven spielberg
Jací další nováčci se objeví v rozlučce legendárního archeologa? 

Ač už v to mnozí po těch letech ani nevěřili, natáčení pátého Indiana Jonese je opravdu na spadnutí. Rozloučení Harrisona Forda s jeho ikonickou rolí má dorazit do kin příští léto, a zatímco hudbu opět složí legendární John Williams, Steven Spielberg tentokrát přenechal režii Jamesovi Mangoldovi, který je po Loganovi Le Mans ´66 ve skvělé formě a asi všichni jsme zvědaví, co se slavnou sérií provede. Zatím se ví pouze to, že děj by se měl alespoň částečně odehrávat v 60. letech v New Yorku. Obsazování důležitých rolí je pak v plném proudu. Už pár týdnů víme, že se v pátém Indym objeví talentovaná Phoebe Waller-Bridge ze seriálové Potvory a Mads Mikkelsen, o němž se samozřejmě ihned začalo mluvit jako o potenciálním záporákovi. K filmu už se ovšem stačila přidat i další jména.

Tím nejzajímavějším je jistě talentovaný Boyd Holbrook, herecký sympaťák z Narcos, který se s Mangoldem potkal už na place Logana. Hezky rozjetou kariéru mu pak před pár lety malinko překazil nepovedený Predátor: Evoluce, role vedle nejslavnějšího archeologa světa by mu však mohla kariéru zase pořádně nakopnout. Další posilou je pak nepříliš známá Shaunette Renée Wilson z Black Panthera či seriálu Doktoři. Tuto dvojici pak doplňuje ještě nedávno ohlášený německý veterán Thomas Kretschmann. Stejně jako v předchozích případech, i tentokrát drží tvůrci jejich postavy pod pokličkou. Pokud si ale Kretschmann už po stopadesáté nezahraje nácka, malinko mě to vyvede z míry. Mangold tedy ve svém dalším castingovém kole už nespoléhá na hvězdy, v případě Holbrooka by se ale mohlo jednat o hodně sympatickou trefu do černého.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace