Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rok v kostce 2020 - 1. část

příspěvky 1 - 13 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Protože to bylo ve správným kontextu, to je jednoduché.
787226
Protože to bylo ve správným kontextu, to je jednoduché.
787128
0 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
No právě že u lidí z generace mých rodičů vidím, že to mají na DVD ještě z časů novinových příloh, každý měsíc na nějakém televizním kanálu a popřípadě ještě stažené z ulozto...
Jednak neřeší právní otázky a druhak stále neberou on-line potažmo stream jako něco samozřejmého.
Nicméně můj údiv není adresován jim. Když vám Netflix ukáže, že tři z pěti nejsledovanějších filmů jsou české, dosti ohrané filmy, navíc rozkolísané kvality poledních třiceti let, určitě za takovou sledovaností nestojí generace našich rodičů...
787219
No právě že u lidí z generace mých rodičů vidím, že to mají na DVD ještě z časů novinových příloh, každý měsíc na nějakém televizním kanálu a popřípadě ještě stažené z ulozto... Jednak neřeší právní otázky a druhak stále neberou on-line potažmo stream jako něco samozřejmého. Nicméně můj údiv není adresován jim. Když vám Netflix ukáže, že tři z pěti nejsledovanějších filmů jsou české, dosti ohrané filmy, navíc rozkolísané kvality poledních třiceti let, určitě za takovou sledovaností nestojí generace našich rodičů...
787186
1 0
reagovat
reaguje na: Castio
U mě spíš ta z tělocvičny a "Coachi, vy snad umíte luštit z lógru. Nejste taky cikorka?" :D:D 
787216
U mě spíš ta z tělocvičny a "Coachi, vy snad umíte luštit z lógru. Nejste taky cikorka?" *:D**:D* 
787158
1 0
reagovat
reaguje na: Epochva
Zeptej se svých rodičů, jestli chtějí mít po ruce Godzillu vs. Konga a Mortal Kombat, nebo Na samotě u lesa. 

Lokální obsah bude pro streamovací služby extrémně důležitý při boji o diváka a Netflix má díky tomuhle obrovský náskok. 
787186
Zeptej se svých rodičů, jestli chtějí mít po ruce Godzillu vs. Konga a Mortal Kombat, nebo Na samotě u lesa.  Lokální obsah bude pro streamovací služby extrémně důležitý při boji o diváka a Netflix má díky tomuhle obrovský náskok. 
787185
2 0
reagují: Epochva
reagovat
Konzumace českých filmů na Netflixu mi připomíná scénu z Kurvahošigutentag, kdy Bohumil pozve své kamarády do nóbl restaurace a oni si objednají: "...guláš se šesti knedlama." 
Fakt tohle nepochopím a už vůbec ne jako Hladův argument pro přesvědčování starší generace k přechodu na Netflix. Tedy ne, že by na této platformě bylo zase tolik jiné kvality ke konzumaci, aby na to nestačilo jedno měsíční předplatné...
787185
Konzumace českých filmů na Netflixu mi připomíná scénu z Kurvahošigutentag, kdy Bohumil pozve své kamarády do nóbl restaurace a oni si objednají: "...guláš se šesti knedlama."  Fakt tohle nepochopím a už vůbec ne jako Hladův argument pro přesvědčování starší generace k přechodu na Netflix. Tedy ne, že by na této platformě bylo zase tolik jiné kvality ke konzumaci, aby na to nestačilo jedno měsíční předplatné...
1 -1
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Za mě teda jako nejvtipnější scéna na plné čáře vede ta z Gentlemanů, kde se Coach rozhodl v rychlém občerstvení trošku "vychovat" partu grázlíků. Farrell si to v té roli prostě neskutečně dává a ta scéna mě pokaždé naprosto rozseká :D:D Jinak ale super výběr.
787158
Za mě teda jako nejvtipnější scéna na plné čáře vede ta z Gentlemanů, kde se Coach rozhodl v rychlém občerstvení trošku "vychovat" partu grázlíků. Farrell si to v té roli prostě neskutečně dává a ta scéna mě pokaždé naprosto rozseká *:D**:D* Jinak ale super výběr.
2 0
reagují: NiChoLai
reagovat

The Spy

Sasha Baron Cohen je výborný i v netflixovském The Spy, který je na hony vzdálený jakékoli komedii, takže ze svého komediálního stínu dokázal vykročit ještě před loňským rokem. Jen to bylo v televizním rybníčku.
787155
Sasha Baron Cohen je výborný i v netflixovském The Spy, který je na hony vzdálený jakékoli komedii, takže ze svého komediálního stínu dokázal vykročit ještě před loňským rokem. Jen to bylo v televizním rybníčku.
The Spy
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já Králíčka řadím do 2019, ale jinak souhlas, tahle scéna je super. :+

Herec — Cohen, tady asi moc není o čem.

Scéna — finále Nadějné mladé ženy. Kdo viděl, ví.

Událost — jarní úspěch třetích Mizerů.

Bitka — půlka Extraction. Čestná zmínka: Andy Samberg vs muž s lukem, Palm Springs.

Vtipná scéna — půlka Gentlemenů.

Bizarnost — Tenet

Soundtrack — nic mi v hlavě neutkvělo.
787138
Já Králíčka řadím do 2019, ale jinak souhlas, tahle scéna je super. *:+* Herec — Cohen, tady asi moc není o čem. Scéna — finále Nadějné mladé ženy. Kdo viděl, ví. Událost — jarní úspěch třetích Mizerů. Bitka — půlka Extraction. Čestná zmínka: Andy Samberg vs muž s lukem, Palm Springs. Vtipná scéna — půlka Gentlemenů. Bizarnost — Tenet Soundtrack — nic mi v hlavě neutkvělo.
787128
3 0
reagovat
Podle mne tedy byla s přehledem nejvtipnější tato scéna. link
Je naprosto neuvěřitelné že to Waititimu v dnešní době prošlo a jeste z toho byla nominace na Oscara. Taky je drsné jaké dějové pozadí své ve filmu má.. 
787128
Podle mne tedy byla s přehledem nejvtipnější tato scéna. https://youtu.be/G3m3xe2vO1Q Je naprosto neuvěřitelné že to Waititimu v dnešní době prošlo a jeste z toho byla nominace na Oscara. Taky je drsné jaké dějové pozadí své ve filmu má.. 
4 0
reagují: Karbunkule, Memphis
reagovat
1)NEJLEPŠÍ HEREC - Robert Pattinson - Maják, Tenet, Ďáběl - silný rok a kvalitní výkony.

2)NEJPŮSOBIVĚJŠÍ SCÉNA - Honička na dálnici v Tenetu

3)NEJVĚTŠÍ UDÁLOST ROKU - Zavřená kina + blockbustery doma v obýváku (Duše, WW1984, Mulan atd.)

4)NEJLEPŠÍ BITKA - Souboj jeden na jednoho ve Vyproštění

5)NEJVTIPNĚJŠÍ SCÉNA - Hitler v Králiček Jojo

6)NEJVĚTŠÍ BIZARNOST - Bojové scény v Mulan

7)NEJLEPŠÍ SOUNDTRACK - Duše
787127
1)NEJLEPŠÍ HEREC - Robert Pattinson - Maják, Tenet, Ďáběl - silný rok a kvalitní výkony. 2)NEJPŮSOBIVĚJŠÍ SCÉNA - Honička na dálnici v Tenetu 3)NEJVĚTŠÍ UDÁLOST ROKU - Zavřená kina + blockbustery doma v obýváku (Duše, WW1984, Mulan atd.) 4)NEJLEPŠÍ BITKA - Souboj jeden na jednoho ve Vyproštění 5)NEJVTIPNĚJŠÍ SCÉNA - Hitler v Králiček Jojo 6)NEJVĚTŠÍ BIZARNOST - Bojové scény v Mulan 7)NEJLEPŠÍ SOUNDTRACK - Duše
3 0
reagovat
reaguje na: Fixer
Zrovna tahle scéna je doslova převzatá z knihy a je fakt nepochopitelné, že když změnili nejméně polovinu děje oproti předloze, tak tuhle nestravitelnou blbost tam nechali.
(V knize ten bizár nevadí, protože je celá psána v duchu přestylizované nadsázky, ale film se bohužel bere vážně a právě proto je tak strašný.)
787124
Zrovna tahle scéna je doslova převzatá z knihy a je fakt nepochopitelné, že když změnili nejméně polovinu děje oproti předloze, tak tuhle nestravitelnou blbost tam nechali. (V knize ten bizár nevadí, protože je celá psána v duchu přestylizované nadsázky, ale film se bohužel bere vážně a právě proto je tak strašný.)
787111
1 0
reagovat

Artemis Fowl

Ten film jsem nikdy nechtěl vidět. Ten bizár ale zní až tak šíleně, že dokud to neuvidím, tak tomu neuvěřím.
787111
Ten film jsem nikdy nechtěl vidět. Ten bizár ale zní až tak šíleně, že dokud to neuvidím, tak tomu neuvěřím.
Artemis Fowl
4 0
reagují: Elerrina
reagovat

Gentlemani

Nebál bych se je nacpat všude:D.. u herců klidně i 4x 8), u vtipných scén i víc. Díky za článek:+
787098
Nebál bych se je nacpat všude*:D*.. u herců klidně i 4x *8)*, u vtipných scén i víc. Díky za článek*:+*
Gentlemani
4 -4
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se