Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Liga spravedlnosti Zacka Snydera: Recenze

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek

5/10

Jak teď mám až moc času, tak jsem si to včera večer pustil znovu, a musím své hodnocení redukovat. Při prvním shlédnutí zvítězilo, že to je fakt lepší, než JL2017, a že se ty 4 hodiny vůbec nevlečou. A ano, i po druhém shlédnutí to pořád je o parník lepší, než JL2017, ale taky už je víc vidět, že je to Snyders bez jakékoli korekce, a tu on potřebuje. Těch přehnaně natažených zpomalovaček je až moc, záchrana holky Flashem je typický příklad. A pak ty přílepky různé - Martian Manhunter tam byl proč? Ten konec, vnadící na nějakou Injustici nebo co - what, why, někdo reálně věří, že by to mohlo vzniknout? Nejvíc mi ale vadí (a to platí pro naprostou většinu filmů), záporák, který nemá motivaci, protože motivace "dobiju celej vesmír, muhahahááá" je fakt motivace o hovně.

BTW, někdo psal o divně vyhlížející části s bojem Amazonek, a opravdu to bije do očí.
784379
Jak teď mám až moc času, tak jsem si to včera večer pustil znovu, a musím své hodnocení redukovat. Při prvním shlédnutí zvítězilo, že to je fakt lepší, než JL2017, a že se ty 4 hodiny vůbec nevlečou. A ano, i po druhém shlédnutí to pořád je o parník lepší, než JL2017, ale taky už je víc vidět, že je to Snyders bez jakékoli korekce, a tu on potřebuje. Těch přehnaně natažených zpomalovaček je až moc, záchrana holky Flashem je typický příklad. A pak ty přílepky různé - Martian Manhunter tam byl proč? Ten konec, vnadící na nějakou Injustici nebo co - what, why, někdo reálně věří, že by to mohlo vzniknout? Nejvíc mi ale vadí (a to platí pro naprostou většinu filmů), záporák, který nemá motivaci, protože motivace "dobiju celej vesmír, muhahahááá" je fakt motivace o hovně. BTW, někdo psal o divně vyhlížející části s bojem Amazonek, a opravdu to bije do očí.
5/10
16 -1
reagovat
Chtělo by to víc krve. Více rozervaných zloduchů, více rozmáčknutých nevinných obětí a více sežehnutých přičumovačů. (Zeměkoule byla nějak vylidněná)
Pokud už spolu válčí nadpozemský superbytosti... 
Chápeš, když se kácí les ..... :D:D:D:D:D:D:D
784378
Chtělo by to víc krve. Více rozervaných zloduchů, více rozmáčknutých nevinných obětí a více sežehnutých přičumovačů. (Zeměkoule byla nějak vylidněná) Pokud už spolu válčí nadpozemský superbytosti...  Chápeš, když se kácí les ..... *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
5 -1
reagovat
Kompletný OST má 8 hodín. Bude recenzia? 8):D

Väčšina hudby vo filme mi neprišla až taká úderná ako v predošlých dvoch, ale At the Speed of Force mám od včera pustené na loop :+
784377
[url=https://www.youtube.com/watch?v=svEH_Bexz1o]Kompletný OST[/url] má 8 hodín. Bude recenzia? *8)**:D* Väčšina hudby vo filme mi neprišla až taká úderná ako v predošlých dvoch, ale [url=https://www.youtube.com/watch?v=juiULmf-AZ8]At the Speed of Force[/url] mám od včera pustené na loop *:+*
6 -5
reagovat

6.5/10

Tak Snyder si strihol dalších Watchmenov. S tým rozdielom že pri Watchmen mu na úspech stačilo štýlovo rozpohybovať fantastický, komplexný komix so zaujímavými charakterkmi, tu mal k dispozícii len jednoduchý príbeh s nezaujímavými postavami o ktoré sa divák nemá šancu obávať práve kvôli predigitalizovanej, až hernej štylizácii. Navyše oproti Watchmen tu výrazne ubudlo nápadov, ani tie ultra spomalené zábery s pesničkami niesú dobre spracované, jednoducho všetko je to minimálne o úroveň horšie. Áno, Flash, Cyborg a Steppenwolf konečne dávajú nejaký zmysel, bodaj by aj nie, pri 4 hodinovej stopáži. Mňa ale viac zaráža absolútne nevyužitý Superman (na to že na jeho návrate postavil Batman celý "plán" tam toho veľa nespraví) a hlavne Batman mi tu prišiel ako totálne smiešna postava, všade prichádza 10 minút po ostatných, tvári sa strašne doležito a nerobí nič iné len presviedča ostatných že treba mať vieru a že jeho plán je ten správny. Navyše nevie opraviť vlastné lietadlo ktoré nakoniec ešte aj nabúra :D Aj keď teda, na záver sa objaví zázračne neporušené a funkčné. Inak najvtipnejšiu scénu vyhráva Cyborg a jeho navýšenie bankového konta tým že rozmnoží CGI balíčky bankoviek, WTF :D:D
784376
Tak Snyder si strihol dalších Watchmenov. S tým rozdielom že pri Watchmen mu na úspech stačilo štýlovo rozpohybovať fantastický, komplexný komix so zaujímavými charakterkmi, tu mal k dispozícii len jednoduchý príbeh s nezaujímavými postavami o ktoré sa divák nemá šancu obávať práve kvôli predigitalizovanej, až hernej štylizácii. Navyše oproti Watchmen tu výrazne ubudlo nápadov, ani tie ultra spomalené zábery s pesničkami niesú dobre spracované, jednoducho všetko je to minimálne o úroveň horšie. Áno, Flash, Cyborg a Steppenwolf konečne dávajú nejaký zmysel, bodaj by aj nie, pri 4 hodinovej stopáži. Mňa ale viac zaráža absolútne nevyužitý Superman (na to že na jeho návrate postavil Batman celý "plán" tam toho veľa nespraví) a hlavne Batman mi tu prišiel ako totálne smiešna postava, všade prichádza 10 minút po ostatných, tvári sa strašne doležito a nerobí nič iné len presviedča ostatných že treba mať vieru a že jeho plán je ten správny. [spoiler]Navyše nevie opraviť vlastné lietadlo ktoré nakoniec ešte aj nabúra *:D* Aj keď teda, na záver sa objaví zázračne neporušené a funkčné. Inak najvtipnejšiu scénu vyhráva Cyborg a jeho navýšenie bankového konta tým že rozmnoží CGI balíčky bankoviek, WTF *:D**:D*[/spoiler]
6.5/10
8 -4
reagovat
Ja som sa naučil hodnotiť film podľa dvoch kriterii a to či má baví a ci neľutujem čas ktorý som pri ňom stravil. No a toto ma bavilo a čas mi ubehol rýchlo. Je to jednoduché. Niektorých ludi bavia úplne nepochopiteľné filmové kúsky. Ale teší ich to a užijú si to. Pokiaľ to nikomu nikto nenúti. Malo by sa nato tak nazerať. Lebo hádať sa preto ze niekto ma niečo rad a druhý nie q ešte sa navzájom urážať. Poprípade sa vysmievať niekomu za niečo co ho úprimne baví. Keď to ani jedného z nich reálne nijako nezasahuje je divne. Pretože nik nikoho nenúti sledovať ani míňať nato peniaze je asi najhlupejsia časť ľudskej psychológie. 
784372
Ja som sa naučil hodnotiť film podľa dvoch kriterii a to či má baví a ci neľutujem čas ktorý som pri ňom stravil. No a toto ma bavilo a čas mi ubehol rýchlo. Je to jednoduché. Niektorých ludi bavia úplne nepochopiteľné filmové kúsky. Ale teší ich to a užijú si to. Pokiaľ to nikomu nikto nenúti. Malo by sa nato tak nazerať. Lebo hádať sa preto ze niekto ma niečo rad a druhý nie q ešte sa navzájom urážať. Poprípade sa vysmievať niekomu za niečo co ho úprimne baví. Keď to ani jedného z nich reálne nijako nezasahuje je divne. Pretože nik nikoho nenúti sledovať ani míňať nato peniaze je asi najhlupejsia časť ľudskej psychológie. 
7 -7
reagovat
Moje postřehy předtím, že si přečtu recenzi nebo ostatní komentáře.

Negativa:
- Odtržení od reality: absence normálních lidí, přílišná digitalizace.
- Na 4 hodinové délce bych chtěl vidět delší příběhové a emoční oblouky. Film je poskládaný z jednoduchoučkých sólovek a prostinké hlavní dějové linie, která by dnes sama o sobě asi neobstála. Celková dynamika snímku tedy chybí, a moc se mi nelíbilo, že rozbitím na epizody se to chce tvářit jako záměr.
- Zpomalovačky časem začaly nudit.
- Charaktery některých postav: Flash je na superhrdinu až moc velký mimoň, Batman je po většinu stopáže takový nemastný, neslaný.
  
Klady:
- Emoce jsou tady jen prostinké, ale až na vyjímky fungují.
- Akční scény byly vesměs zábavné, což většinou u předigitalizovaných filmů vnímám naprosto opačně.
- Postava Cyborga dává smysl.
- Ale předem hlavně klobouk dolů před Snyderem. Přetavit takové instantní zklamání jako původní Justice League v něco, co mě na 4 hodinky pěkně zabavilo, kde jsou scény poskládané smysluplně za sebe, to je pro mě takové překvapení, které samo o sobě řádně zvedá moje hodnocení. 

Suma sumárum:
Dívat se na nový Justice League pro mě bylo jako zajít si do lunaparku a tam navštívit různé atrakce. Jedna mě baví trochu víc, jiná trochu méně, občas je to intenzivní, jindy zas jen tak koukám okolo... Celkově si ten den užiju a kdyby mi někdy v budoucnu řekl, že do toho lunaparku jde a jestli se nechci přidat, tak bych se nebránil.
Kdybych chtěl být objektivnější tak dám 7/10, ale protože mě to i přes všechny výtky na celé délce překvapivě bavilo a vůběc celkově to šlo nad moje očekávání, subjektivně zvedám na 8/10.
784369
Moje postřehy předtím, že si přečtu recenzi nebo ostatní komentáře. Negativa: - Odtržení od reality: absence normálních lidí, přílišná digitalizace. - Na 4 hodinové délce bych chtěl vidět delší příběhové a emoční oblouky. Film je poskládaný z jednoduchoučkých sólovek a prostinké hlavní dějové linie, která by dnes sama o sobě asi neobstála. Celková dynamika snímku tedy chybí, a moc se mi nelíbilo, že rozbitím na epizody se to chce tvářit jako záměr. - Zpomalovačky časem začaly nudit. - Charaktery některých postav: Flash je na superhrdinu až moc velký mimoň, Batman je po většinu stopáže takový nemastný, neslaný.    Klady: - Emoce jsou tady jen prostinké, ale až na vyjímky fungují. - Akční scény byly vesměs zábavné, což většinou u předigitalizovaných filmů vnímám naprosto opačně. - Postava Cyborga dává smysl. - Ale předem hlavně klobouk dolů před Snyderem. Přetavit takové instantní zklamání jako původní Justice League v něco, co mě na 4 hodinky pěkně zabavilo, kde jsou scény poskládané smysluplně za sebe, to je pro mě takové překvapení, které samo o sobě řádně zvedá moje hodnocení.  Suma sumárum: Dívat se na nový Justice League pro mě bylo jako zajít si do lunaparku a tam navštívit různé atrakce. Jedna mě baví trochu víc, jiná trochu méně, občas je to intenzivní, jindy zas jen tak koukám okolo... Celkově si ten den užiju a kdyby mi někdy v budoucnu řekl, že do toho lunaparku jde a jestli se nechci přidat, tak bych se nebránil. Kdybych chtěl být objektivnější tak dám 7/10, ale protože mě to i přes všechny výtky na celé délce překvapivě bavilo a vůběc celkově to šlo nad moje očekávání, subjektivně zvedám na 8/10.
14 -2
reagovat

2/10

Než začnu...moc díky redakci, že tu recenzi psal IMF, moje spřízněná duše na velkorozpočtové projekty. Moje reakce na recenzi je svraštěná brada, uznalé pokývání hlavou a krátký nádech k pár "ale."
Hardcore fanoušci, co tomu na ČSFD solí hvězdy jako pomanutí, jsou pro mě na úrovni paradémonů, tedy existencí bez vlastní vůle a svobody...kdysi se jim říkalo debilové. Nejsou hodni číst následující řádky, každopádně za palec dolů od nich děkuju, chci si je tady spočítat (dělám si prdel - to musím asi vysvětlit, protože nejste dost dospělí na to, abyste si ze sebe udělali prdel...kurňa odstěhujte se už od tý mámy, pomůžete tím všem - plus budete víc chlapi než Wonder Woman).
Cool zpracování. Začnu tím špatným. Má to 4 hodiny a přinejlepším jsou ty původní 2 hodiny koulí na noze.
Operuju tu se zvláštní pozicí agenta, který právě vyslýchal někoho v hospodě a strašně ho vožral, takže teď netuším co je pravda. Nepamatuju si skoro nic od Whedon verze, takže k tomuhle říkám, že mi to připomínalo místy Watchmen...a to jsou scény, kde jsem brečel nejvíc. Mám takový pocit, že Snyder zvládne Watchmen i s partou těhle debilů, ale musí tam být synergie týmu, vlastně rétorikou tohohle projektu musí být Snyder protagonistou, takhle vypadá jako Steppenwolf, který se může posrat aby to dopadlo, ale od začátku ví, že mu rozkopnou tu lebku. On potřebuje nad sebou toho hodnýho kámoše Bruce, kterej mu řekne, že to bude dobrý a "spolu to zvládneme"...a bohužel všichni asi tušíte, kterou postavu z hlavní party mám na mysli...a fakt to kurva není Clark.
Je to prostě hrůza podruhé. Kdyby mi bylo tak max 20 řekněme, tak bych si to asi fakt užil...kdybych hrozně chtěl. Ale tady je asi ten problém, film by měl obstát sám o sobě a tohle je takový to "podívejte se kdyby..." a jediná scéna, která by (za předpokladu, že bychom dostávali přídomku sapiens) měla emocionálně vyspělého člověka chytit za srdce je první titulkový nápis "věnováno Autumn." No, budiž jí země lehká a nemyslím si, že by tenhle "moderní mýtus," jak to někteří nazývají, měl mít nejsilnější emocionální jádro tady. Navíc, sice Snyder makal s tím, co už měl natočené, oká, jenže kruci, už to mělo feedback za sebou a tohle byla druhá šance!
Srovnání s Pánem prstenů je totálně mimo. Srovnával bych to s Watchmen...a dostává to od tamté nesourodé party pěkně přes prdel. Jaktože to tenkrát šlo a teď to tak vázne? 8)
784368
Než začnu...moc díky redakci, že tu recenzi psal IMF, moje spřízněná duše na velkorozpočtové projekty. Moje reakce na recenzi je svraštěná brada, uznalé pokývání hlavou a krátký nádech k pár "ale." Hardcore fanoušci, co tomu na ČSFD solí hvězdy jako pomanutí, jsou pro mě na úrovni paradémonů, tedy existencí bez vlastní vůle a svobody...kdysi se jim říkalo debilové. Nejsou hodni číst následující řádky, každopádně za palec dolů od nich děkuju, chci si je tady spočítat (dělám si prdel - to musím asi vysvětlit, protože nejste dost dospělí na to, abyste si ze sebe udělali prdel...kurňa odstěhujte se už od tý mámy, pomůžete tím všem - plus budete víc chlapi než Wonder Woman). Cool zpracování. Začnu tím špatným. Má to 4 hodiny a přinejlepším jsou ty původní 2 hodiny koulí na noze. Operuju tu se zvláštní pozicí agenta, který právě vyslýchal někoho v hospodě a strašně ho vožral, takže teď netuším co je pravda. Nepamatuju si skoro nic od Whedon verze, takže k tomuhle říkám, že mi to připomínalo místy Watchmen...a to jsou scény, kde jsem brečel nejvíc. Mám takový pocit, že Snyder zvládne Watchmen i s partou těhle debilů, ale musí tam být synergie týmu, vlastně rétorikou tohohle projektu musí být Snyder protagonistou, takhle vypadá jako Steppenwolf, který se může posrat aby to dopadlo, ale od začátku ví, že mu rozkopnou tu lebku. On potřebuje nad sebou toho hodnýho kámoše Bruce, kterej mu řekne, že to bude dobrý a "spolu to zvládneme"...a bohužel všichni asi tušíte, kterou postavu z hlavní party mám na mysli...a fakt to kurva není Clark. Je to prostě hrůza podruhé. Kdyby mi bylo tak max 20 řekněme, tak bych si to asi fakt užil...kdybych hrozně chtěl. Ale tady je asi ten problém, film by měl obstát sám o sobě a tohle je takový to "podívejte se kdyby..." a jediná scéna, která by (za předpokladu, že bychom dostávali přídomku sapiens) měla emocionálně vyspělého člověka chytit za srdce je první titulkový nápis "věnováno Autumn." No, budiž jí země lehká a nemyslím si, že by tenhle "moderní mýtus," jak to někteří nazývají, měl mít nejsilnější emocionální jádro tady. Navíc, sice Snyder makal s tím, co už měl natočené, oká, jenže kruci, už to mělo feedback za sebou a tohle byla druhá šance! Srovnání s Pánem prstenů je totálně mimo. Srovnával bych to s Watchmen...a dostává to od tamté nesourodé party pěkně přes prdel. Jaktože to tenkrát šlo a teď to tak vázne? *8)*
2/10
8 -9
reagovat
Za mňa tak 5/10 max. ale ani sa mi to veľmi nechce hodnotiť, beriem to do istej miery ako niečo žijúce si v osobitnej bublinke. Porovnanie Whedon cutu a Snyder cutu je minimálne veľká filmová škola toho čo s filmom dokáže narobiť postprodukcia, strih a pod. 

Snyder vyhráva nad Whedonom, ale tesne a na body, a hlavne preto, že JL holt je jeho vízia a Whedon sa snažil už dokončený film komplet prerobiť na niečo vlastné. Čo logicky nemohlo fungovať a ani nefungovalo. Snyder cut pôsobí aspoň celistvejšie, snaží sa o nejakú normálnu dejovú výstavbu a má nejakú atmosféru.

To ale neznamená, že to je dobrý film.

Je evidentné kde sú Snyderove silné a predovšetkým slabé stránky. Snyder má problém práve v tom v čom uspel Whedon a Russovci v MCU - ukočírovať viac postáv tak, aby film mal tempo, drive, gradáciu, všetci dostali priestor a celé to malo hlavu a pätu. Justice League je dramaturgicky či ako to povedať v podstate nezvládnutá vec. Snyder síce vysvetlí Cyborgovu minulosť, ukáže kto je zač Steppenwolf, ale má problém to celé usporiadať - najprv je expozícia, potom flashback, potom prítomnosť, potom niečo naboku, potom ďalšia expozícia, zase flashback a podobne. Proste sa to nejako plahočí vpred, skáče sa hore-dole, ale tempo žiadne. Ako píše imf v recenzii, pokiaľ sa Snyder neopiera o dotiahnutý scenár či predlohu (300, Watchmen), alebo rozumný producentský dohľad (Man of Steel), reálne má problém. A škodí mu aj jeho štýl, lebo stále používa spomaľovačky, veľa scén je zbytočne dlhých (Flash a autonehoda), a je tam množstvo povrchne síce pekných, ale obsahovo prázdných expozičných či "mood-setting" scén. Príde mi zaujímavé, že skúsený režisér natočí také množstvo balastu, pri ktorom mu hádam už na pľaci a pri scenári malo byť jasné, že pokiaľ film má napchať do maximálne 170 minút, týmto spôsobom sa mu to nikdy nemôže podariť. A on to proste nezoškrtá, natočí pomaly všetko a svojím slo-mo spôsobom a potom sa v strižni a s producentmi škrabe na hlave, že ako z toho urobiť urobiť film čo má hlavu a pätu a nepotrebuje mať 4 hodiny. To proste je režisérsky fail. 

Čo potešilo je, že Cyborg naozaj dostal priestor trochu vyniknúť a je škoda, že Whedon ho tak brutálne odignoroval (to neznamená, že to je Shakespeare, proste je to lepšie ako to nič čo bolo vo Whedon cute). Potešilo aj novo natočené finále v alternatívnej budúcnosti, ktorú by som si úprimne rád pozrel a kľudne aj od Snydera ak ho niekto bude krotiť. Proste tá zostavička Batman, Deathstroke, Joker, Mera a drsnejší Flash sa mi páčila. 

Osobne si myslím, že WB aj DC mali v r. 2017 nechať Snydera dokončiť čo mal, zmieriť sa s tým že to v kinách vyhorí, ale uspokojiť sa s tým že aspoň sa fáza 1 nejako koncepčne jednotne uzavrie a v ďalších filmoch sa na to môže ísť inak. Ušetrili by si všetci čas, nervy, aj peniaze a horšie ako Whedonova verzia by to asi nezarobilo. 

Vlnu pozitívnych ohlasov na Snyder cut beriem aj ako výsledok práce PR oddelenia, ktorému sa podarilo dosť dobre predať príbeh o zlom štúdiu, trpiacom umelcovi a jeho vykúpení a pravej, nedocenenej vízii. Tento "#snydercutmatters" sentiment prevážil nad objektívnejšími reakciami mám pocit. Ale zase - doprajem mu to. Ja mám Snydera rád, pôsobí ako sympaťák ako človek, samovražda dcéry je tragédia a po nej aj fiasku s Justice League vyzerá strašne strhano, nezdravo, pochudnuto a smutne. Takže budiž mu toto zadosťučinenie dopriate a my fanúšikovia sme dostali niečo extra navyše pre potešenie. 
784364
Za mňa tak 5/10 max. ale ani sa mi to veľmi nechce hodnotiť, beriem to do istej miery ako niečo žijúce si v osobitnej bublinke. Porovnanie Whedon cutu a Snyder cutu je minimálne veľká filmová škola toho čo s filmom dokáže narobiť postprodukcia, strih a pod.  Snyder vyhráva nad Whedonom, ale tesne a na body, a hlavne preto, že JL holt je jeho vízia a Whedon sa snažil už dokončený film komplet prerobiť na niečo vlastné. Čo logicky nemohlo fungovať a ani nefungovalo. Snyder cut pôsobí aspoň celistvejšie, snaží sa o nejakú normálnu dejovú výstavbu a má nejakú atmosféru. To ale neznamená, že to je dobrý film. Je evidentné kde sú Snyderove silné a predovšetkým slabé stránky. Snyder má problém práve v tom v čom uspel Whedon a Russovci v MCU - ukočírovať viac postáv tak, aby film mal tempo, drive, gradáciu, všetci dostali priestor a celé to malo hlavu a pätu. Justice League je dramaturgicky či ako to povedať v podstate nezvládnutá vec. Snyder síce vysvetlí Cyborgovu minulosť, ukáže kto je zač Steppenwolf, ale má problém to celé usporiadať - najprv je expozícia, potom flashback, potom prítomnosť, potom niečo naboku, potom ďalšia expozícia, zase flashback a podobne. Proste sa to nejako plahočí vpred, skáče sa hore-dole, ale tempo žiadne. Ako píše imf v recenzii, pokiaľ sa Snyder neopiera o dotiahnutý scenár či predlohu (300, Watchmen), alebo rozumný producentský dohľad (Man of Steel), reálne má problém. A škodí mu aj jeho štýl, lebo stále používa spomaľovačky, veľa scén je zbytočne dlhých (Flash a autonehoda), a je tam množstvo povrchne síce pekných, ale obsahovo prázdných expozičných či "mood-setting" scén. Príde mi zaujímavé, že skúsený režisér natočí také množstvo balastu, pri ktorom mu hádam už na pľaci a pri scenári malo byť jasné, že pokiaľ film má napchať do maximálne 170 minút, týmto spôsobom sa mu to nikdy nemôže podariť. A on to proste nezoškrtá, natočí pomaly všetko a svojím slo-mo spôsobom a potom sa v strižni a s producentmi škrabe na hlave, že ako z toho urobiť urobiť film čo má hlavu a pätu a nepotrebuje mať 4 hodiny. To proste je režisérsky fail.  Čo potešilo je, že Cyborg naozaj dostal priestor trochu vyniknúť a je škoda, že Whedon ho tak brutálne odignoroval (to neznamená, že to je Shakespeare, proste je to lepšie ako to nič čo bolo vo Whedon cute). Potešilo aj novo natočené finále v alternatívnej budúcnosti, ktorú by som si úprimne rád pozrel a kľudne aj od Snydera ak ho niekto bude krotiť. Proste tá zostavička Batman, Deathstroke, Joker, Mera a drsnejší Flash sa mi páčila.  Osobne si myslím, že WB aj DC mali v r. 2017 nechať Snydera dokončiť čo mal, zmieriť sa s tým že to v kinách vyhorí, ale uspokojiť sa s tým že aspoň sa fáza 1 nejako koncepčne jednotne uzavrie a v ďalších filmoch sa na to môže ísť inak. Ušetrili by si všetci čas, nervy, aj peniaze a horšie ako Whedonova verzia by to asi nezarobilo.  Vlnu pozitívnych ohlasov na Snyder cut beriem aj ako výsledok práce PR oddelenia, ktorému sa podarilo dosť dobre predať príbeh o zlom štúdiu, trpiacom umelcovi a jeho vykúpení a pravej, nedocenenej vízii. Tento "#snydercutmatters" sentiment prevážil nad objektívnejšími reakciami mám pocit. Ale zase - doprajem mu to. Ja mám Snydera rád, pôsobí ako sympaťák ako človek, samovražda dcéry je tragédia a po nej aj fiasku s Justice League vyzerá strašne strhano, nezdravo, pochudnuto a smutne. Takže budiž mu toto zadosťučinenie dopriate a my fanúšikovia sme dostali niečo extra navyše pre potešenie. 
15 -2
reagovat
Já ti nevím, ale oproti BvS  tam není skoro žádná metafora. :D A příběhu je tam dost. Taky to jede od začátku až do konce a nezastavuje. Ty čtyři hodiny jsou pryč neskutečně rychle. 
A jestli si pamatuješ tak jsem ti v komentářích pod tvým rozborem traileru říkal, že to nebude tak jiné, jak si myslíš. Ne že by to teď nějak souviselo, jen jsem si na to vzpomněl. 
784358
Já ti nevím, ale oproti BvS  tam není skoro žádná metafora. *:D* A příběhu je tam dost. Taky to jede od začátku až do konce a nezastavuje. Ty čtyři hodiny jsou pryč neskutečně rychle.  A jestli si pamatuješ tak jsem ti v komentářích pod tvým rozborem traileru říkal, že to nebude tak jiné, jak si myslíš. Ne že by to teď nějak souviselo, jen jsem si na to vzpomněl. 
784355
1 -7
reagovat
reaguje na: Spazz
... protože je idealista:)
784356
... protože je idealista:)
784354
1 -5
reagovat
kfk zmenil staj, ale porad do toho slape na doraz:D
784354
kfk zmenil staj, ale porad do toho slape na doraz*:D*
12 0
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: kfk
Už končím. :D

A k MoS. Nad tím jsem tolik nepřemýšlel, ale ta linka se mi líbila, jen jsem si z toho nevytahoval tohle. Kdyby ses víc zaměřoval na příběh a ne na metafory, tak tu nemáme problém. :D:D:D:D:D:D:D
784353
Už končím. *:D* A k MoS. Nad tím jsem tolik nepřemýšlel, ale ta linka se mi líbila, jen jsem si z toho nevytahoval tohle. Kdyby ses víc zaměřoval na příběh a ne na metafory, tak tu nemáme problém. *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
784350
1 -7
reagovat
reaguje na: kfk
Pořád ti nerozumím :D jak aby adresoval, že si stojí pořád za tím, co řekl předtím? Vždyť on nikde nevyvrátil to, že už si za tím nestojí.
Vždyť mu Flash na konci řekl, že si našel perspektivní  práci, která mu zároveň může pomoct i s vyšetřováním, takže ten otec neměl proč říkat, že si stojí za tím, co předtím řekl, když to vyplývalo z té scény a bylo by nepatřičné to říct.
784352
Pořád ti nerozumím *:D* jak aby adresoval, že si stojí pořád za tím, co řekl předtím? Vždyť on nikde nevyvrátil to, že už si za tím nestojí. Vždyť mu Flash na konci řekl, že si našel perspektivní  práci, která mu zároveň může pomoct i s vyšetřováním, takže ten otec neměl proč říkat, že si stojí za tím, co předtím řekl, když to vyplývalo z té scény a bylo by nepatřičné to říct.
784350
1 -8
reagovat
reaguje na: dcpatr
Co chceš vědět?:D
784351
Co chceš vědět?*:D*
784347
1 -6
reagovat
reaguje na: Incitatus
Kdyby adresoval tu kličku, kterou na něj udělal:) Aby mně - jako divákovi - dal najevo, že si stojí za tím, co předtím ŘEKL :D 
Jak dlouho tu chceš být? :D

Hele ... pokud chceš skončit na nějakém konsensu, tak musím říct, že linka s Clarkem a Lois byla nádherná a dojemná. Zvlášť ta jediná metafora, které jsem si všiml - metamorfóza. Dojemné, navazující a uzavírající - Man of Steel.
784350
Kdyby adresoval tu kličku, kterou na něj udělal:) Aby mně - jako divákovi - dal najevo, že si stojí za tím, co předtím ŘEKL :D  Jak dlouho tu chceš být? :D Hele ... pokud chceš skončit na nějakém konsensu, tak musím říct, že linka s Clarkem a Lois byla nádherná a dojemná. Zvlášť ta jediná metafora, které jsem si všiml - [url=https://imgur.com/a/swff6AG]metamorfóza[/url]. Dojemné, navazující a uzavírající - [url=http://2.bp.blogspot.com/-l0400gAwcpE/UcY0Zjtfa-I/AAAAAAAAJzU/JjauT4x-jYk/s640/man-of-steel-symbolic-butterfly.jpg]Man of Steel[/url].
784346
1 -3
reagují: Incitatus, Incitatus
reagovat
reaguje na: kfk
Přijde mi, že jsem možná až moc hrubý. Takže se omlouvám, ale když ty napíšeš něco ve stylu "dialogy nedávali smysl" a........ které?:D Mě štve když nevím na co přesně reagovat. 
jak říkám. Uznávám, že to mohlo mít širší kontext, ale mě to nevadilo. Batmanovi sebevražedné sklony jsou u mě ale na hraně minimálního kontextu. :D Abys věděl. Jen i přesto mi to tak nějak stačilo a když ho pak Liga zachránila (mohlo to být lépe udělané, ale hádám, že materiál chyběl, jde vidět, že to tam je při té záchraně prostříhané), tak mě to nenechalo úplně chladným, ale z těch silnějších momentů je to slabší.
Zkráceně v tomhle ti úplně rozumím akorát mi to stačí nebo spíš nevadí. :D V průběhu tam vážně jde poznat, že Bruce na tom není moc dobře a až dal Ligu dohromady, tak se mu zlepšila nálada (Jak říkal Alfredovi, že jedná na základě víry - kterou nově nalezl) a chtěl obětovat všechno proto, aby uspěla. Mohlo to být víc rozvité, ale..... je to tam. Chtěl bych víc? Ano. Vadí mi, že tam toho není víc? Ani ne. Vystačím si s tím.
Kdyby tam bylo všechno perfektní jdu na 10, ale právě kvůli některým zaškobrtnutím jsem zatím na 9. 
A s tím pavoučkem. Nevím, jestli to tak je i podle scénáře, ale takhle jsem to pochopil. A otázka spíš je, proč by to tak nebylo? Psal to přece převážně Terrio a Snyder a nejsou blbí, takže hádám, že to byl "detektor lži." Dokud ses nezeptal tak jsem to nezpochybňoval a myslím, že ani není důvod začínat. 

Stejně to nemá smysl řešit. Zkus tomu dát druhou šanci, ale nemyslím, že bude úspěšná. 
784349
Přijde mi, že jsem možná až moc hrubý. Takže se omlouvám, ale když ty napíšeš něco ve stylu "dialogy nedávali smysl" a........ které?*:D* Mě štve když nevím na co přesně reagovat.  jak říkám. Uznávám, že to mohlo mít širší kontext, ale mě to nevadilo. Batmanovi sebevražedné sklony jsou u mě ale na hraně minimálního kontextu. *:D* Abys věděl. Jen i přesto mi to tak nějak stačilo a když ho pak Liga zachránila (mohlo to být lépe udělané, ale hádám, že materiál chyběl, jde vidět, že to tam je při té záchraně prostříhané), tak mě to nenechalo úplně chladným, ale z těch silnějších momentů je to slabší. Zkráceně v tomhle ti úplně rozumím akorát mi to stačí nebo spíš nevadí. *:D* V průběhu tam vážně jde poznat, že Bruce na tom není moc dobře a až dal Ligu dohromady, tak se mu zlepšila nálada (Jak říkal Alfredovi, že jedná na základě víry - kterou nově nalezl) a chtěl obětovat všechno proto, aby uspěla. Mohlo to být víc rozvité, ale..... je to tam. Chtěl bych víc? Ano. Vadí mi, že tam toho není víc? Ani ne. Vystačím si s tím. Kdyby tam bylo všechno perfektní jdu na 10, ale právě kvůli některým zaškobrtnutím jsem zatím na 9.  A s tím pavoučkem. Nevím, jestli to tak je i podle scénáře, ale takhle jsem to pochopil. A otázka spíš je, proč by to tak nebylo? Psal to přece převážně Terrio a Snyder a nejsou blbí, takže hádám, že to byl "detektor lži." Dokud ses nezeptal tak jsem to nezpochybňoval a myslím, že ani není důvod začínat.  Stejně to nemá smysl řešit. Zkus tomu dát druhou šanci, ale nemyslím, že bude úspěšná. 
784331
1 -6
reagovat

Kdo potřebuje filmy?

Inciatus v. Kfk: Dawn of Justice

Z toho filmu jsem měl dobrý pocity, teď jsem trochu zmatenej
784347
Inciatus v. Kfk: Dawn of Justice Z toho filmu jsem měl dobrý pocity, teď jsem trochu zmatenej
Kdo potřebuje filmy?
10 0
reagují: Incitatus
reagovat
reaguje na: kfk
"kdyby ji aspoň Crodup adresoval." nechápu?  Co měl adresovat? On o ničem nevěděl jen si myslel, že jeho syn ztratil čas se zbytečným titulem.
Nebo jak to myslíš?
784346
"kdyby ji aspoň Crodup adresoval." nechápu?  Co měl adresovat? On o ničem nevěděl jen si myslel, že jeho syn ztratil čas se zbytečným titulem. Nebo jak to myslíš?
784344
2 -6
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: kfk
Nebyl. Viděl jsem to dvakrát a neuvěřitelně to letí a asi bych ani nic nevystřihl (zkrátil jen pár scén). Nejspíš by to fungovalo i ve třech hodinách, ale nemělo by to takový rozměr. Navíc nebylo víc materiálu a mně to vážně stačí.  Možná bylo víc materiálu a Snyderovi připadalo, že to takto stačí a v tom případě se moc nedivím, protože podle mě to vážně stačí. Navíc musíš brát v potaz, že ani neměli moc času (během kolika dní se to odehrává?) a znovu se dostávám k tomu, že to stačí. :D 
784345
Nebyl. Viděl jsem to dvakrát a neuvěřitelně to letí a asi bych ani nic nevystřihl (zkrátil jen pár scén). Nejspíš by to fungovalo i ve třech hodinách, ale nemělo by to takový rozměr. Navíc nebylo víc materiálu a mně to vážně stačí.  Možná bylo víc materiálu a Snyderovi připadalo, že to takto stačí a v tom případě se moc nedivím, protože podle mě to vážně stačí. Navíc musíš brát v potaz, že ani neměli moc času (během kolika dní se to odehrává?) a znovu se dostávám k tomu, že to stačí. *:D* 
784342
1 -9
reagovat
reaguje na: Incitatus
Tu kličku na tátu bych ti i sežral, kdyby ji aspoň Crodup adresoval. Takhle ta jeho dlaň na skle pro mě vyšla na prázdno.

Kašli na to, ty vejre (myšleno přátelsky). Jdu domů ...
784344
Tu kličku na tátu bych ti i sežral, kdyby ji aspoň Crodup adresoval. Takhle ta jeho dlaň na skle pro mě vyšla na prázdno. Kašli na to, ty vejre (myšleno přátelsky). Jdu domů ...
784336
1 -4
reagují: Incitatus
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se