Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Liga spravedlnosti Zacka Snydera: Recenze

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek
reaguje na: kfk
Ještě mu ten otec řekl "You can be whatever you wanna be." Nikde tam ani není náznak toho, že by nechtěl, aby pracoval u policie. Mluví jen o tom, že nechce, aby jeho syn ztrácel čas v pracích, které pro něj nemají budoucnost a netrávil čas řešením té vraždy. 
Proto ten otec měl takovou radost z té kličky, co na něj syn udělal. Má perspektivní práci a zároveň mu ta práce může pomoct s vyšetřením toho případu. 
784343
Ještě mu ten otec řekl "You can be whatever you wanna be." Nikde tam ani není náznak toho, že by nechtěl, aby pracoval u policie. Mluví jen o tom, že nechce, aby jeho syn ztrácel čas v pracích, které pro něj nemají budoucnost a netrávil čas řešením té vraždy.  Proto ten otec měl takovou radost z té kličky, co na něj syn udělal. Má perspektivní práci a zároveň mu ta práce může pomoct s vyšetřením toho případu. 
784331
1 -7
reagovat
reaguje na: Incitatus
Na to nebyl čas? NA TO NEBYL ČAS? :D 
784342
Na to nebyl čas? NA TO NEBYL ČAS? :D 
784340
9 -1
reagují: Incitatus
reagovat
reaguje na: kfk
Chápu, že si tam chtěl širší kontext, ale na to nebyl čas (uvědomuji si ten paradox) a mně to nevadilo. Mrzí mě, že tobě ano, ale to neznamená, že musíš kopat do věcí, které dávají smysl. Uznávám že i těch dialogů mohlo být víc, ale bylo jich víc než tvrdíš a rozhodně dávali smysl.
Podle mě to bylo dostačující množství, abych soucítil s postavami a udělal si obrázek. 
784340
Chápu, že si tam chtěl širší kontext, ale na to nebyl čas (uvědomuji si ten paradox) a mně to nevadilo. Mrzí mě, že tobě ano, ale to neznamená, že musíš kopat do věcí, které dávají smysl. Uznávám že i těch dialogů mohlo být víc, ale bylo jich víc než tvrdíš a rozhodně dávali smysl. Podle mě to bylo dostačující množství, abych soucítil s postavami a udělal si obrázek. 
784331
1 -7
reagují: kfk
reagovat

akce uprostřed

Ahoj, jsem línej si to hledat (ve skutečnosti jsem to hledal a nenašel), ale byla ta akce ve věži přibližně v půlce filmu i v původní verzi? Nebo byla částečně vlepená do finále v "Černobylu"? 
784339
Ahoj, jsem línej si to hledat (ve skutečnosti jsem to hledal a nenašel), ale byla ta akce ve věži přibližně v půlce filmu i v původní verzi? Nebo byla částečně vlepená do finále v "Černobylu"? 
akce uprostřed
3 0
reagovat
reaguje na: kfk
Většinu z toho máš subjektivní a přečti si ještě jednou, co jsem říkal.
Ten pavouček mu jen pomáhal a aby si to mohl ještě lépe pochopit, tak ukazoval skutečnou pravdu na položené otázky, proto se musel ptát.
Ne dohromady to nedělá 6 minut, ale mnohem víc, podívej se na to znovu. A v čem nedávali smysl? Nebo mně je to jedno končím s diskuzí. Když nepoznáš rozdíl mezi titulem a skutečnou prací, tak to vážně nemá smysl.
Promiň, že jsem tak pasivně agresivní, ale diskuze s tebou nemá moc smysl, když ti musím objasňovat každý detail.

Do prčič, vždyť ten Flash ještě řekl "Huh, let's see" čímž připravil půdu pro finále, k čemu mu ten titul je. V té době ho ještě nepřijali do práce, tak mu to neřekl a otec si myslel, že mu je to k hovnu a nikam ho nevezmou. To je tak těžké pochopit nebo se chytáš stébla?

Promiň, jestli ti to vážně není jasné, ale mám pocit, že si spíš nechceš přiznat pravdu.
I tak se ti to nemusí líbit. Nesedl ti ten styl, to je v pohodě, ale nevyčítej tomu věci, které jsou v pohodě. u toho Batmana ti možná uznám, že to mohlo být více rozvité a vygradované, ale to je všechno, bylo to tam a  Snyder už to dotočit nemohl, takže udělal co mohl, aby to bylo v nějaké formě, která mi stačila, ale samozřejmě rád bych víc.

A jaký vliv mělo odstranění Lanternů? Však tam měli mít jen cameo. Děj to nijak neovlivnilo. 

6. už si mi dal příklad na ruku, jen to pořád nechápeš nebo nechceš chápat

Jediné, co bys mohl vytknout po stránce logiky je Darkseidovo zapomnění Země a probuzení Mother boxu u Amazonek a vlastně vliv Supermana na ně, ale hádám, že to by se dalo nějak dovysvětlit. Teda kromě těch Amazonek tam mi vážně není jasné, proč se to otevřelo u nich.
784336
Většinu z toho máš subjektivní a přečti si ještě jednou, co jsem říkal. Ten pavouček mu jen pomáhal a aby si to mohl ještě lépe pochopit, tak ukazoval skutečnou pravdu na položené otázky, proto se musel ptát. Ne dohromady to nedělá 6 minut, ale mnohem víc, podívej se na to znovu. A v čem nedávali smysl? Nebo mně je to jedno končím s diskuzí. Když nepoznáš rozdíl mezi titulem a skutečnou prací, tak to vážně nemá smysl. Promiň, že jsem tak pasivně agresivní, ale diskuze s tebou nemá moc smysl, když ti musím objasňovat každý detail. Do prčič, vždyť ten Flash ještě řekl "Huh, let's see" čímž připravil půdu pro finále, k čemu mu ten titul je. V té době ho ještě nepřijali do práce, tak mu to neřekl a otec si myslel, že mu je to k hovnu a nikam ho nevezmou. To je tak těžké pochopit nebo se chytáš stébla? Promiň, jestli ti to vážně není jasné, ale mám pocit, že si spíš nechceš přiznat pravdu. I tak se ti to nemusí líbit. Nesedl ti ten styl, to je v pohodě, ale nevyčítej tomu věci, které jsou v pohodě. u toho Batmana ti možná uznám, že to mohlo být více rozvité a vygradované, ale to je všechno, bylo to tam a  Snyder už to dotočit nemohl, takže udělal co mohl, aby to bylo v nějaké formě, která mi stačila, ale samozřejmě rád bych víc. A jaký vliv mělo odstranění Lanternů? Však tam měli mít jen cameo. Děj to nijak neovlivnilo.  [b]6. [/b]už si mi dal příklad na ruku, jen to pořád nechápeš nebo nechceš chápat Jediné, co bys mohl vytknout po stránce logiky je Darkseidovo zapomnění Země a probuzení Mother boxu u Amazonek a vlastně vliv Supermana na ně, ale hádám, že to by se dalo nějak dovysvětlit. Teda kromě těch Amazonek tam mi vážně není jasné, proč se to otevřelo u nich.
784331
1 -7
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: Incitatus
1) Čoveče, nevím, jestli do toho chci zabředávat. Argumentovat asi nebudu. Jestli v tom vidíš komplexní, strukturovaný, kauzální, konzistentní psychodynamický vývoj, budiž ti přáno ... : I
2) Ano, máš pravdu. Odstranit něco, co bylo součástí scénáře už od pre-produkce, nechat po tom stopy a nahradit to něčím jiným s čím se nepočítalo, je vlastně v pořádku a nemělo to žádný vliv ... : I
3) Máš pravdu. Byl hrozbou, protože se střetl se všemi členy týmu a ačkoliv se pořádně pomlátili, nikdo nikomu přímo nic neudělal. Strachy jsem o ně ani nedutal ... : I
4) Máš pravdu. I když měl proprietu, která dokáže ze všech získat pravdu, tak se raději nejdřív zeptal, protože vystupuje jako slušný mimozemšťan. Taky prý vystřihli jeden dialog s DeSaadem: "Vyslechni je. Jsme technologicky vyspělá civilizace, která cestuje napříč vesmírem, jež ničí a zotročuje světy, jak se jí zlíbí. Steppenwolf: "Ano, můj pane. Nejdřív je vyslechnu, ačkoliv z nich mohu kdykoliv pravdu vytáhnout" ... Nejde mi na mysl, proč to vystřihli ... : I
5) Máš pravdu. Dohromady to dělá 6 minut, které si rozdělilo několik charakterů. Ty výměny jsou navazující, hluboké a hlavně dávají smysl v rámci interpersonálních vztahů . Cameron by si měl psát poznámky  ... : I
6) "můžeš dát normální příklad?" Jako nějakej, kterej by ti šel na ruku? ... : I
7) "je to úplná zbytečnost, protože je přece rozdíl, co řekneš svému nadřízenému a co tomu z koho máš dostat informace. Neděláš si ze mě jen srandu?" ... Máš naprostou pravdu, byl to filuta a strhnou mu prémie ... : I
Billy: And this is all to pay for a criminal justice degree, huh? For what?
Barry: Huh, let's see. As I talk to my father, who's still in prison for the murder of my mother which he didn't commit.
Billy: Give me your hand, man. I want you to listen to me, because I mean this. I want you to give all that up. And I want you to stop coming to see me. I am a drag on your life. Hey, you know what criminal justice would be for me? My son not wasting his life. You can be whatever you wanna be.
Máš pravdu. Už to čtu mezi řádky. On chce, aby šel dělat do policejní laborky, protože je "brilliant" a může dělat co chce a protože práce v laborce se s kriminologií a vyřešením vraždy matky nijak nekryje ... : I
Máš pravdu a tímto filmem se budu dál zabývat, budu jej analyzovat a rozvádět jej. A také budu pokračovat v naší smysluplné debatě, protože si rozumíme ... : I
784331
[b]1)[/b] Čoveče, nevím, jestli do toho chci zabředávat. Argumentovat asi nebudu. Jestli v tom vidíš komplexní, strukturovaný, kauzální, konzistentní psychodynamický vývoj, budiž ti přáno ... : I [b]2)[/b] Ano, máš pravdu. Odstranit něco, co bylo součástí scénáře už od pre-produkce, nechat po tom stopy a nahradit to něčím jiným s čím se nepočítalo, je vlastně v pořádku a nemělo to žádný vliv ... : I [b]3)[/b] Máš pravdu. Byl hrozbou, protože se střetl se všemi členy týmu a ačkoliv se pořádně pomlátili, nikdo nikomu přímo nic neudělal. Strachy jsem o ně ani nedutal ... : I [b]4)[/b] Máš pravdu. I když měl proprietu, která dokáže ze všech získat pravdu, tak se raději nejdřív zeptal, protože vystupuje jako slušný mimozemšťan. Taky prý vystřihli jeden dialog s DeSaadem: "Vyslechni je. Jsme technologicky vyspělá civilizace, která cestuje napříč vesmírem, jež ničí a zotročuje světy, jak se jí zlíbí. Steppenwolf: "Ano, můj pane. Nejdřív je vyslechnu, ačkoliv z nich mohu kdykoliv pravdu vytáhnout" ... Nejde mi na mysl, proč to vystřihli ... : I [b]5)[/b] Máš pravdu. Dohromady to dělá 6 minut, které si rozdělilo několik charakterů. Ty výměny jsou navazující, hluboké a hlavně dávají smysl v rámci interpersonálních vztahů . Cameron by si měl psát poznámky  ... : I [b]6)[/b] "můžeš dát normální příklad?" Jako nějakej, kterej by ti šel na ruku? ... : I [b]7)[/b] "je to úplná zbytečnost, protože je přece rozdíl, co řekneš svému nadřízenému a co tomu z koho máš dostat informace. Neděláš si ze mě jen srandu?" ... Máš naprostou pravdu, byl to filuta a strhnou mu prémie ... : I Billy: And this is all to pay for a criminal justice degree, huh? For what? Barry: Huh, let's see. As I talk to my father, who's still in prison for the murder of my mother which he didn't commit. Billy: Give me your hand, man. I want you to listen to me, because [b]I mean this[/b]. I want you to [b]give all that up[/b]. And I want you to [b]stop [/b][b]coming to see me[/b]. I am a [b]drag on your life[/b]. Hey, you know what criminal justice would be for me? My son [b]not wasting his life[/b]. You can be [b]whatever[/b] you wanna be. Máš pravdu. Už to čtu mezi řádky. On chce, aby šel dělat do policejní laborky, protože je "brilliant" a může dělat co chce a protože práce v laborce se s kriminologií a vyřešením vraždy matky nijak nekryje ... : I Máš pravdu a tímto filmem se budu dál zabývat, budu jej analyzovat a rozvádět jej. A také budu pokračovat v naší smysluplné debatě, protože si rozumíme ... : I
784308
3 -2
reagovat
Jedna z dvoch zaujímavých vecí na tomto filme je formát 4:3. Čakal som, že ma to bude vytáčať a ono to naozaj malo niečo do seba. V podstate som to vôbec nevnímal. Tá druhá vec je, že vzhľadom na to aká to bola divne zbúchaná hovadina, tak to ubehlo celkom rýchlo. Každopádne posun k lepšiemu. 
784326
Jedna z dvoch zaujímavých vecí na tomto filme je formát 4:3. Čakal som, že ma to bude vytáčať a ono to naozaj malo niečo do seba. V podstate som to vôbec nevnímal. Tá druhá vec je, že vzhľadom na to aká to bola divne zbúchaná hovadina, tak to ubehlo celkom rýchlo. Každopádne posun k lepšiemu. 
4 -2
reagovat
reaguje na: LouisNicolasDav
Nevědělo. Bylo to něco diskutabilního a nejasného. Já se přikláněl k dokončenému, protože to měl daný smlouvou a protože to nepřímo naznačil Momoa. Nevím, kde jsem to viděl, ale řekl to pak sám, když o tom celém martyriu mluvil v nějakém videu - mluvil o flashce, o nedokončeném materiálu a o černobílé verzi. Junkie o soundtracku povídá tady. Pokud nechceš číst celý článek, tak doporučuju tuhle část o "úžasném" Whedonovi:
"Holkenborg says he had just one meeting with the director[Whedon]. "We did not necessarily have a great click," he says. "I mean, I wasn't sitting there being thrilled to talk to him, because he was quite negative on the cut that was existing and what we worked on together. He was negative about the music that was in there at that point. He was negative about a lot of things in it. And I was like, 'Hey, you're talking about my friend here.' So I wasn't really inclined to take that further. I spoke to Zack that night and said, 'I'm leaning towards not doing it.' But then the next morning, I got a phone call that [Whedon] was going to work with Danny Elfman."
784325
Nevědělo. Bylo to něco diskutabilního a nejasného. Já se přikláněl k dokončenému, protože to měl daný smlouvou a protože to nepřímo naznačil Momoa. Nevím, kde jsem to viděl, ale řekl to pak sám, když o tom celém martyriu mluvil v nějakém videu - mluvil o flashce, o nedokončeném materiálu a o černobílé verzi. Junkie o soundtracku povídá [url=https://www.npr.org/2021/03/18/978566820/the-music-of-justice-league-is-its-own-epic-tale-of-death-and-rebirth?t=1616264254874]tady[/url]. Pokud nechceš číst celý článek, tak doporučuju tuhle část o "úžasném" Whedonovi: "Holkenborg says he had just one meeting with the director[Whedon]. "We did not necessarily have a great click," he says. "I mean, I wasn't sitting there being thrilled to talk to him, because he was quite negative on the cut that was existing and what we worked on together. He was negative about the music that was in there at that point. He was negative about a lot of things in it. And I was like, 'Hey, you're talking about my friend here.' So I wasn't really inclined to take that further. I spoke to Zack that night and said, 'I'm leaning towards not doing it.' But then the next morning, I got a phone call that [Whedon] was going to work with Danny Elfman."
784318
1 -1
reagovat
Tak som si to dal znova... tentokrát vo formáte 16:9. Najprv som to len chcel skúsiť na pár minút, že ako to bude vyzerať, ale nejak ma to chytilo, tak som to dal nakoniec celé bez prestávky. :) Pripadám si trochu ako debil, že ma to nenapadlo už včera hneď prepnúť na telke cez priblížiť do všetkých strán, či ako sa to volá... ale evidentne nie som sám ako sledujem diskusie :D Za prvé je to úplne v poho => žiadne useknuté hlavy a podobne.... a za druhé je to v tomto širokoúhlom formáte omnoho lepšie, hlavne všetky trikové/akčné scény vyniknú neporovnateľne viac. Normálne rozmýšľam, že tomu zvýšim hodnotenie na 9/10. Fakt som si to takto užil ešte o kus viac. :+ Doporučujem každému to skúsiť.
784324
Tak som si to dal znova... tentokrát vo formáte 16:9. Najprv som to len chcel skúsiť na pár minút, že ako to bude vyzerať, ale nejak ma to chytilo, tak som to dal nakoniec celé bez prestávky. *:)* Pripadám si trochu ako debil, že ma to nenapadlo už včera hneď prepnúť na telke cez priblížiť do všetkých strán, či ako sa to volá... ale evidentne nie som sám ako sledujem diskusie *:D* Za prvé je to úplne v poho => žiadne useknuté hlavy a podobne.... a za druhé je to v tomto širokoúhlom formáte omnoho lepšie, hlavne všetky trikové/akčné scény vyniknú neporovnateľne viac. Normálne rozmýšľam, že tomu zvýšim hodnotenie na 9/10. Fakt som si to takto užil ešte o kus viac. *:+* Doporučujem každému to skúsiť.
4 -7
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Imo ta scena s Letem byla v celym filmu jedna z nejhorsich. Absurdne natocena, desny green-screen a svetlo a jak byl Leto mizerny ve Squad, tak tady dokazal byt spatny zas jinym zpusobem.
784322
Imo ta scena s Letem byla v celym filmu jedna z nejhorsich. Absurdne natocena, desny green-screen a svetlo a jak byl Leto mizerny ve Squad, tak tady dokazal byt spatny zas jinym zpusobem.
784321
9 -2
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Mně Leto v SS nevadil, skoro tam nebyl a nějak jsem ho zazdil. Tady jsem myslel, že utekl z nějaké parodie ve stylu "Epic movie" 
Héliem nafetovany a zmalovany šašek, s vlasy jak z reklamy na L'Oréal... A navíc jeho rozhovor s Batmanem? Tobe umřeli rodice a adoptivní syn... Cha a tobě umrela Harley Quinn! Ahaa, dobře ty, teď si mi to nandal.
Takže pokud tě Leto štval v SS, tady vyhodis televizi z okna:D
Mně by se líbilo, kdyby si ho zahrál jeho nejlepší hlas - Mark Hamill. Nebo to udělali tak, že žádný Leto nikdy nebyl a rovnou tam nacpali Phoenixe.
784321
Mně Leto v SS nevadil, skoro tam nebyl a nějak jsem ho zazdil. Tady jsem myslel, že utekl z nějaké parodie ve stylu "Epic movie"  Héliem nafetovany a zmalovany šašek, s vlasy jak z reklamy na L'Oréal... A navíc jeho rozhovor s Batmanem? [spoiler]Tobe umřeli rodice a adoptivní syn... Cha a tobě umrela Harley Quinn! Ahaa, dobře ty, teď si mi to nandal.[/spoiler] Takže pokud tě Leto štval v SS, tady vyhodis televizi z okna*:D* Mně by se líbilo, kdyby si ho zahrál jeho nejlepší hlas - Mark Hamill. Nebo to udělali tak, že žádný Leto nikdy nebyl a rovnou tam nacpali Phoenixe.
784314
9 -1
reagují: The Joker
reagovat

Záporák

Musím souhlasit, ze jsem taky úplně nechápal, jak je možné, Darkseid zapomněl na antilife na zemi…někde na fórech se to snažili vysvětlit tím, ze dobývali tisíce světů, je to 5000 let od bitvy…netušil že je to zrovna země. Ale … je ti slabá berlicka
784319
Musím souhlasit, ze jsem taky úplně nechápal, jak je možné, Darkseid zapomněl na antilife na zemi…někde na fórech se to snažili vysvětlit tím, ze dobývali tisíce světů, je to 5000 let od bitvy…netušil že je to zrovna země. Ale … je ti slabá berlicka
Záporák
8 0
reagovat
Od kdy se vlastně vědělo že původní film Snyder nedokončil? Nebylo to známo již v době premiéry?
784318
Od kdy se vlastně vědělo že původní film Snyder nedokončil? Nebylo to známo již v době premiéry?
2 -1
reagují: kfk
reagovat

Dotaz

Najde se někdo, kdo by mi sestříhal rozdílovou verzi? :D Abych nemusel čučet 2x na to nepovedený starý + nový nepovedený 8)
784317
Najde se někdo, kdo by mi sestříhal rozdílovou verzi? *:D* Abych nemusel čučet 2x na to nepovedený starý + nový nepovedený *8)*
Dotaz
4 0
reagovat
Pěkná recenze, se kterou musím souhlasit. Nekritičtí fanboyové brblají, ale to je jen a jen jejich problém
784316
Pěkná recenze, se kterou musím souhlasit. Nekritičtí fanboyové brblají, ale to je jen a jen jejich problém
7 -1
reagovat
Škoda, moc a moc jsem doufal, že recenzi napíše někdo jako Martin nebo Woody (dle jejich čsfd komentářů :D). Tohle mne asi přinutí vzít Snyder Cut rychloposunem, opět se nezdravě naštvat u Letova Jokera a přesvědčit se, zda-li je ten dotočený materiál z apokalyptické budoucnosti hozenou rukavicí pro agresivní, ego lehtající frakci jeho fanoušků, aby mu vyvzdorovala pokračování 8)
784314
Škoda, moc a moc jsem doufal, že recenzi napíše někdo jako Martin nebo Woody (dle jejich čsfd komentářů *:D*). Tohle mne asi přinutí vzít Snyder Cut rychloposunem, opět se nezdravě naštvat u Letova Jokera a přesvědčit se, zda-li je ten dotočený materiál z apokalyptické budoucnosti hozenou rukavicí pro agresivní, ego lehtající frakci jeho fanoušků, aby mu vyvzdorovala pokračování *8)*
5 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Spazz
Nejsi (řekl bych spíš, že patří do té lepší poloviny, jsou tam i lepší, ale zapůsobilo to) další příklad pro pana KFK.
784313
Nejsi (řekl bych spíš, že patří do té lepší poloviny, jsou tam i lepší, ale zapůsobilo to) další příklad pro pana [b]KFK[/b].
784311
1 -11
reagovat
reaguje na: Spazz
Ano budeš jediný:D
784312
Ano budeš jediný*:D*
784311
12 -1
reagovat
Ted uplne mimo ty rozohnene debaty – jsem jediny, komu vymena mezi Barrym a Aquamanem ("Thought you didn't care."  – "I never said that...") prisla jako jeden z nejsilnejsich momentu filmu?
784311
Ted uplne mimo ty rozohnene debaty – jsem jediny, komu vymena mezi Barrym a Aquamanem ("Thought you didn't care."  – "I never said that...") prisla jako jeden z nejsilnejsich momentu filmu?
6 -10
reagují: Incitatus, rush
reagovat
reaguje na: imf
Jak to manipuloval? to by mě vážně zajímalo. To, že vypouštěl informace o filmu, který nedokončil, není žádná manipulace, ale ospravedlnění za to, že v jeho verzi nebylo to, co v kinoverzi, která nesla jeho jméno i přesto, že nebyla jeho. On si jen chránil svoji pověst a jeho fanoušci to chtěli vědět, co by bylo dál. Mě to teda zajímalo, to že to spustilo takovou odezvu není Snyderova manipulace. Víš vůbec co je to manipulace? 
Oprava: jeho fanoušci a fanoušci MoS a BvS.
784310
Jak to manipuloval? to by mě vážně zajímalo. To, že vypouštěl informace o filmu, který nedokončil, není žádná manipulace, ale ospravedlnění za to, že v jeho verzi nebylo to, co v kinoverzi, která nesla jeho jméno i přesto, že nebyla jeho. On si jen chránil svoji pověst a jeho fanoušci to chtěli vědět, co by bylo dál. Mě to teda zajímalo, to že to spustilo takovou odezvu není Snyderova manipulace. Víš vůbec co je to manipulace?  Oprava: jeho fanoušci a fanoušci MoS a BvS.
784305
3 -8
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se