Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Liga spravedlnosti Zacka Snydera: Recenze

příspěvky 121 - 140 Napsat příspěvek
reaguje na: kfk
1) zoufalý byl už od první scény, jediné, co mu zvedlo náladu bylo až když dal dohromady ligu a pak se za ni chtěl obětovat, když si to tam neviděl, tvůj problém, ale je to tam
2) Ano, posílám tě k šípku a taky znovu říkám, že Warneři je odstranili.
3) Do vlastní nohy ses tady střelil ty. Právě proto, že Superman byl většinu filmu mrtvý, byl Steppenwolf hrozba a hlavně tak i vypadal a choval se tak (to tím Snyder myslel, že tak bude vystupovat, ne že dá zatopit Supermanovi, na tom si byl kde?). Vždyť smrt Supermana byla důvod proč zaútočili. Když Stone senior spustil Motherbox, tak celá invaze stála kvůli Supermanovi a to mě přivádí k tomu, jakou roli měl Lex Luthor, ale to už se asi nedozvíme.
4) Nevšiml jsem si.
5) To myslíš vážně? Interakcí mezi nimi tam bylo hodně a to nebudu přece všechno vypisovat. Kormě toho, co už jsem řekl tak ještě Bruce povzbuzující Cyborga, Diana a Cyborg a..... už je to víc než čtyři ne?   
Víš kam se to podělo? Do filmu, jestli ti to nedošlo, tak to není natáčení jen jediné scény (update: nevím to jistě, nepátral jsem po tom, ale jestli se nepletu, tak tam jsou také záběry z historické lekce)
6) "Uvedu jen dvě výměny.
Steppenwolf vyhrožuje smrtí, pakliže mu daný jedinec nesdělí místo MotherBox. DeSaadovi oznámí, že pokud se od nich nedozví pravdu, tak ji z nich vytrhne (čímž je zabije). Ty tam nevidíš rozpor?" můžeš dát normální příklad? (vím, že nemůžeš, tak ti ho dám já, např. když se Barry seznamuje s Dianou, ale to bylo spíš trapné než nelogické). Jestli sis nevšiml, tak Steppenwolf měl toho pavoučka, co mu pomáhal s výslechem a tím bylo myšleno to "vytrhnutí." A i kdyby ne, tak je to úplná zbytečnost, protože je přece rozdíl, co řekneš svému nadřízenému a co tomu z koho máš dostat informace. Neděláš si ze mě jen srandu?

"Billy Crodup chce, aby za ním Barry nechodil. Chce, aby se ukotvil a nefixoval na minulost a vraždu jeho matky, která ho směřuje ke studiu kriminologie. Barryho otec chce, aby se Barry posunul, protože ho vidí jako nadaného kluka. Nechce, aby ho stáhl a zdevastoval otec, který je ve vězení. Barry ho pak navštíví a oznámí mu, že bude pracovat v policejní laborce. Billy Crodup je nadšený - logická návaznost par excellence."
Ty si vážně sledoval Whedonovu verzi, že? Protože tohle už zavání trollením. Jeho otci šlo o to, aby si našel práci, která nebude "dead-end" a směr ve svém životě. A proto byl na konci jeho otec tak šťastný, že si našel práci, v které se může posunout a ještě zároveň vyšetřovat tu vraždu. A tohle už je osobní :D protože ta scéna se mnou vážně hnula. Billy Crudup je úžasný herec a vůbec mi nejde na rozum, proč tohle vystřihli. 
784308
1) zoufalý byl už od první scény, jediné, co mu zvedlo náladu bylo až když dal dohromady ligu a pak se za ni chtěl obětovat, když si to tam neviděl, tvůj problém, ale je to tam 2) Ano, posílám tě k šípku a taky znovu říkám, že Warneři je odstranili. 3) Do vlastní nohy ses tady střelil ty. Právě proto, že Superman byl většinu filmu mrtvý, byl Steppenwolf hrozba a hlavně tak i vypadal a choval se tak (to tím Snyder myslel, že tak bude vystupovat, ne že dá zatopit Supermanovi, na tom si byl kde?). Vždyť smrt Supermana byla důvod proč zaútočili. Když Stone senior spustil Motherbox, tak celá invaze stála kvůli Supermanovi a to mě přivádí k tomu, jakou roli měl Lex Luthor, ale to už se asi nedozvíme. 4) Nevšiml jsem si. 5) To myslíš vážně? Interakcí mezi nimi tam bylo hodně a to nebudu přece všechno vypisovat. Kormě toho, co už jsem řekl tak ještě Bruce povzbuzující Cyborga, Diana a Cyborg a..... už je to víc než čtyři ne?    Víš kam se to podělo? Do filmu, jestli ti to nedošlo, tak to není natáčení jen jediné scény (update: nevím to jistě, nepátral jsem po tom, ale jestli se nepletu, tak tam jsou také záběry z historické lekce) 6) "Uvedu jen dvě výměny. Steppenwolf vyhrožuje smrtí, pakliže mu daný jedinec nesdělí místo MotherBox. DeSaadovi oznámí, že pokud se od nich nedozví pravdu, tak ji z nich vytrhne (čímž je zabije). Ty tam nevidíš rozpor?" můžeš dát normální příklad? (vím, že nemůžeš, tak ti ho dám já, např. když se Barry seznamuje s Dianou, ale to bylo spíš trapné než nelogické). Jestli sis nevšiml, tak Steppenwolf měl toho pavoučka, co mu pomáhal s výslechem a tím bylo myšleno to "vytrhnutí." A i kdyby ne, tak je to úplná zbytečnost, protože je přece rozdíl, co řekneš svému nadřízenému a co tomu z koho máš dostat informace. Neděláš si ze mě jen srandu? "Billy Crodup chce, aby za ním Barry nechodil. Chce, aby se ukotvil a nefixoval na minulost a vraždu jeho matky, která ho směřuje ke studiu kriminologie. Barryho otec chce, aby se Barry posunul, protože ho vidí jako nadaného kluka. Nechce, aby ho stáhl a zdevastoval otec, který je ve vězení. Barry ho pak navštíví a oznámí mu, že bude pracovat v policejní laborce. Billy Crodup je nadšený - logická návaznost par excellence." Ty si vážně sledoval Whedonovu verzi, že? Protože tohle už zavání trollením. Jeho otci šlo o to, aby si našel práci, která nebude "dead-end" a směr ve svém životě. A proto byl na konci jeho otec tak šťastný, že si našel práci, v které se může posunout a ještě zároveň vyšetřovat tu vraždu. A tohle už je osobní *:D* protože ta scéna se mnou vážně hnula. Billy Crudup je úžasný herec a vůbec mi nejde na rozum, proč tohle vystřihli. 
784295
4 -9
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: Spazz
To je krásný argumentační faul. O tom originu se nikdo nepře, právě proto je momentální Zackův "triumf" takovou poetic justice. To zákulisí je zajímavější děj, než by JL kdy mohla mít. My tady mluvíme o tom, že ten film ze země za Zacka vydupali ti fandové. Bez jejich podpory by mu studio nikdy tu šanci nedalo. To, že si všechno trochu manipuloval ve svůj prospěch mu vlastně ani nevyčítám, ale přehlédnout to nelze. Viz poslední věta recenze.
784305
To je krásný argumentační faul. O tom originu se nikdo nepře, právě proto je momentální Zackův "triumf" takovou poetic justice. To zákulisí je zajímavější děj, než by JL kdy mohla mít. My tady mluvíme o tom, že ten film ze země za Zacka vydupali ti fandové. Bez jejich podpory by mu studio nikdy tu šanci nedalo. To, že si všechno trochu manipuloval ve svůj prospěch mu vlastně ani nevyčítám, ale přehlédnout to nelze. Viz poslední věta recenze.
784301
10 -1
reagují: Incitatus
reagovat

8*

BvS byl kravina, extended cut nevyřešil problémy které mám s ústředním motivem (principiélně nesoucítím ani s Batmanem, ani Supermanem, když jdou proti sobě, jen si myslím že jsou oba jak praštění), bylo ale ohromně vidět, že extended cut všemu dával větší smysl (např. Klark novinář).

Tady je to trochu obdobné, ale mnohem lepší. Záporák je sice generický hur hur vše zničím, ale o něj vlastně vůbec nejde (tudíž to ničemu nevadí) a zbytek postav funguje nádherně. Batman hnaný snahou ochránit svět a hlavně vykoupit se ze své viny za smrt Supermana, Cyborg s celým svým dramatickým obloukem je konečně nějaký charakter a Flash totéž v bledě modrém. Jen Aquaman tam byl tak nějak do počtu. Akce klasicky parádní.

Celkové vyznění filmu je pak konzistentní, buduje atmosféru, zvládá podávat ikonické momenty... Mých 8 je možná jemně nadsazených, ale to je protože v tom filmu je prostě cítit nějaké to srdíčko, nějaká autorská vize... Pustím si to znovu s mnohem větším nadšením než plno jiných blockbusterů. Možná to místy má ostré hrany, ale jako celek je to prostě kvalitní autorské dílo.

V podstatě největší výtka z mé strany je vůči "temnému vizuálu", protože když třeba na začátku Bruce přecházel ledovec, tak jsem nevěděl jestli je ten obraz tak tmavý záměrně, nebo jestli jsem omylem něco nepřenastavil na TV :D
784303
BvS byl kravina, extended cut nevyřešil problémy které mám s ústředním motivem (principiélně nesoucítím ani s Batmanem, ani Supermanem, když jdou proti sobě, jen si myslím že jsou oba jak praštění), [b]bylo ale ohromně vidět, že extended cut všemu dával větší smysl[/b] (např. Klark novinář). Tady je to trochu obdobné, ale mnohem lepší. Záporák je sice generický hur hur vše zničím, ale o něj vlastně vůbec nejde (tudíž to ničemu nevadí) a zbytek postav funguje nádherně. Batman hnaný snahou ochránit svět a hlavně vykoupit se ze své viny za smrt Supermana, Cyborg s celým svým dramatickým obloukem je konečně nějaký charakter a Flash totéž v bledě modrém. Jen Aquaman tam byl tak nějak do počtu. Akce klasicky parádní. Celkové vyznění filmu je pak konzistentní, buduje atmosféru, zvládá podávat ikonické momenty... Mých 8 je možná jemně nadsazených, ale to je protože v tom filmu je prostě cítit nějaké to srdíčko, nějaká autorská vize... Pustím si to znovu s mnohem větším nadšením než plno jiných blockbusterů. Možná to místy má ostré hrany, ale jako celek je to prostě kvalitní autorské dílo. V podstatě největší výtka z mé strany je vůči "temnému vizuálu", protože když třeba na začátku Bruce přecházel ledovec, tak jsem nevěděl jestli je ten obraz tak tmavý záměrně, nebo jestli jsem omylem něco nepřenastavil na TV *:D*
8*
6 -4
reagovat
Ja mam ZSJL rad uplne stejne jako mam rad animaky od DCcka. Obcas to sice nevypada uplne hezky, obcas se tam nekdo zachova divne, neco divneho rekne, nebo je to jakkoliv jinak divne a/nebo naivni, ale bavi me to a nemam s tim problem.
Oci nad tim mhourim zcela otevrene a nemyslim si, ze je treba se za to stydet nebo si to nejak urputne obhajovat. 

At uz se vam ale film libi nebo ne, neprejicnost a vysmech vuci Snyderovi a tomu pozadavku (jakkoliv to mohla byt jen hlasita mensina), aby mel moznost tohle zrealizovat nepochopim a v tech extremnejsich podobach mi to prijde jako docela prasarna. Byl odejit zatimco se s rodinou srovnaval se smrti sve dcery a do kin se pak (stale pod jeho jmenem) poslal film, ktery nejen, ze nemel vubec nic spolecneho s tim, co si pral vytvorit on, ale zaroven to byla nebetycna sracka. Vytreli si s nim prdel. 

Otevrene zesmesnovat tyhle okolnosti a to, jestli si druhou sanci zaslouzil nebo ne, to chce teda koule. 
784301
Ja mam ZSJL rad uplne stejne jako mam rad animaky od DCcka. Obcas to sice nevypada uplne hezky, obcas se tam nekdo zachova divne, neco divneho rekne, nebo je to jakkoliv jinak divne a/nebo naivni, ale bavi me to a nemam s tim problem. Oci nad tim mhourim zcela otevrene a nemyslim si, ze je treba se za to stydet nebo si to nejak urputne obhajovat.  At uz se vam ale film libi nebo ne, neprejicnost a vysmech vuci Snyderovi a tomu pozadavku (jakkoliv to mohla byt jen hlasita mensina), aby mel moznost tohle zrealizovat nepochopim a v tech extremnejsich podobach mi to prijde jako docela prasarna. Byl odejit zatimco se s rodinou srovnaval se smrti sve dcery a do kin se pak (stale pod jeho jmenem) poslal film, ktery nejen, ze nemel vubec nic spolecneho s tim, co si pral vytvorit on, ale zaroven to byla nebetycna sracka. Vytreli si s nim prdel.  Otevrene zesmesnovat tyhle okolnosti a to, jestli si druhou sanci zaslouzil nebo ne, to chce teda koule. 
13 -4
reagují: imf
reagovat

Soundtrack

Poslední dva dny poslouchám dokola soundtrack. Ten se povedl. Neříkám, že je to masterpiece, ale Tom Holkenborg prostě umí. Můžu jeho styl od Mad Maxe. Hlavně track At the Speed of Force je neskutečný nářez a ke scéně s Flashem sedí jak prdel na hrnec. 
784298
Poslední dva dny poslouchám dokola soundtrack. Ten se povedl. Neříkám, že je to masterpiece, ale Tom Holkenborg prostě umí. Můžu jeho styl od Mad Maxe. Hlavně track At the Speed of Force je neskutečný nářez a ke scéně s Flashem sedí jak prdel na hrnec. 
Soundtrack
7 -7
reagovat
reaguje na: Memphis
"... těšit se a hodnotit jsou dvě různé věci. " - Václav Rybář

Vím, že mě vidíte jako fanboye, ale jde mi vždy o kongruenci. To bych pak nemohl pracovat s lidmi.
784297
"... těšit se a hodnotit jsou dvě různé věci. " - Václav Rybář Vím, že mě vidíte jako fanboye, ale jde mi vždy o kongruenci. To bych pak nemohl pracovat s lidmi.
784285
4 -2
reagovat
reaguje na: kfk
Proboha, kdo by čekal, že teď budu na druhé straně? :D
784296
Proboha, kdo by čekal, že teď budu na druhé straně? *:D*
784295
8 -1
reagovat
reaguje na: Incitatus
1) Promiň, ale tohle je hodně slabý. Takhle můžeš pracovat s jinotaji, které musí být subtilní, ale ne s charakterovým vývojem filmového hrdiny a jeho intencemi. ještě ke všemu pilířem narace (Bruce je tahoun scénáře).
2) Vtipný, že vytahuješ historickou lekci, protože tam mi to taky nesedí. Je pravda, že nemám přímý důkaz, takže mě klidně pošli k šípkům, ale zkusím nepřímým. Voiceover naznačuje, že se jich tam mělo objevit mnohem více. Diana adresuje Lanterny v množném čísle:) Zároveň měli být s Brucem. Tím by narativní struktura dávala větší smysl, jelikož byli adresováni a tím byl pro nás jako diváky vytvořen logický základ pro pozdější využití u Bruce.
3) Steppenwolf měl převahu pouze nad běžnými nepřáteli. Flash, Aquaman, WW, Bruce ... nikomu nezkřivil ani vlas. Argumentací Supermanem ses střelil do vlastní nohy:) Jelikož pro Supermana nebyl Steppenwolf žádný soupeř, nemohl ho divák za hrozbu ani považovat. Pokud je to podle tebe autorská intence, tak mi věř, že se to dalo natočit tak, aby byl hrozbou, ale přesto by ho dostali. Mimochodem, kdyby byl Steppenwolf nebezpečný a skoro by ligu odrovnal, jako diváci bychom potom mohli mít strach z někoho, z koho měl Steppenwolf sám strach:) 
4) Máš pravdu. Je to relativní a čistě můj pocit. Je to pouze otázka vkusu a citu. Jediná argumentace je moje intuice (což je lichý). Když jsem koukal na scénu, kde Bruce potká Flashe, tak jsem měl ze soundtracku nepříjemné pocity. V té době jsem nevěděl, že je to komplet nový soundtrack a že Junkie ten nedodělaný shodil ze stolu. Když jsem se to dozvěděl, tak mi to docvaklo. V rámci soundtracku jsem se ze zbytku filmu cítil podobně. Občas zvláštní fade-outy, kde Junkie přebíhá do nesourodých hud. témat. Ale pravda. Je to jen pocit. Cítí to někdo podobně?
5)
Prosím tě. To jsou sice dialogy, které upevňují vztahy, ale je jich poskrovnu. Jsou tam snad jen čtyři, pokud si vzpomínám. A opravdu mají pár vteřin. Je to jako kdybychom si dali spolu jedno malý pivo a už bys mě bral jako kámoše. Tohle nemůže vzbudit utužování týmu, neřkuli vývoj týmu jako takového. Taky by mě zajímalo, kam se podělo tohle - kde bojují jako tým. A tady mám ze Steppenwolfa strach, protože na něj nemaj:)
6) Uvedu jen dvě výměny.
Steppenwolf vyhrožuje smrtí, pakliže mu daný jedinec nesdělí místo MotherBox. DeSaadovi oznámí, že pokud se od nich nedozví pravdu, tak ji z nich vytrhne (čímž je zabije). Ty tam nevidíš rozpor?
Billy Crodup chce, aby za ním Barry nechodil. Chce, aby se ukotvil a nefixoval na minulost a vraždu jeho matky, která ho směřuje ke studiu kriminologie. Barryho otec chce, aby se Barry posunul, protože ho vidí jako nadaného kluka. Nechce, aby ho stáhl a zdevastoval otec, který je ve vězení. Barry ho pak navštíví a oznámí mu, že bude pracovat v policejní laborce. Billy Crodup je nadšený - logická návaznost par excellence.
784295
[b]1)[/b] Promiň, ale tohle je hodně slabý. Takhle můžeš pracovat s jinotaji, které musí být subtilní, ale ne s charakterovým vývojem filmového hrdiny a jeho intencemi. ještě ke všemu pilířem narace (Bruce je tahoun scénáře). [b]2)[/b] Vtipný, že vytahuješ historickou lekci, protože tam mi to taky nesedí. Je pravda, že nemám přímý důkaz, takže mě klidně pošli k šípkům, ale zkusím nepřímým. Voiceover naznačuje, že se jich tam mělo objevit mnohem více. Diana adresuje Lanterny v množném čísle:) Zároveň měli být s [url=https://i.redd.it/ug74tg9nk5s21.png]Brucem[/url]. Tím by narativní struktura dávala větší smysl, jelikož byli adresováni a tím byl pro nás jako diváky vytvořen logický základ pro pozdější využití u Bruce. [b]3)[/b] Steppenwolf měl převahu pouze nad běžnými nepřáteli. Flash, Aquaman, WW, Bruce ... nikomu nezkřivil ani vlas. Argumentací Supermanem ses střelil do vlastní nohy:) Jelikož pro Supermana nebyl Steppenwolf žádný soupeř, nemohl ho divák za hrozbu ani považovat. Pokud je to podle tebe autorská intence, tak mi věř, že se to dalo natočit tak, aby byl hrozbou, ale přesto by ho dostali. Mimochodem, kdyby byl Steppenwolf nebezpečný a skoro by ligu odrovnal, jako diváci bychom potom mohli mít strach z někoho, z koho měl Steppenwolf sám strach:)  [b]4)[/b] Máš pravdu. Je to relativní a čistě můj pocit. Je to pouze otázka vkusu a citu. Jediná argumentace je moje intuice (což je lichý). Když jsem koukal na scénu, kde Bruce potká Flashe, tak jsem měl ze soundtracku nepříjemné pocity. V té době jsem nevěděl, že je to komplet nový soundtrack a že Junkie ten nedodělaný shodil ze stolu. Když jsem se to dozvěděl, tak mi to docvaklo. V rámci soundtracku jsem se ze zbytku filmu cítil podobně. Občas zvláštní fade-outy, kde Junkie přebíhá do nesourodých hud. témat. Ale pravda. Je to jen pocit. [b]Cítí to někdo podobně? 5)[/b] Prosím tě. To jsou sice dialogy, které upevňují vztahy, ale je jich poskrovnu. Jsou tam snad jen čtyři, pokud si vzpomínám. A opravdu mají pár vteřin. Je to jako kdybychom si dali spolu jedno malý pivo a už bys mě bral jako kámoše. Tohle nemůže vzbudit utužování týmu, neřkuli vývoj týmu jako takového. Taky by mě zajímalo, kam se podělo [url=https://www.youtube.com/watch?v=_l9i9J83HcI]tohle[/url] - kde bojují jako tým. A tady mám ze Steppenwolfa strach, protože na něj nemaj:) [b]6) [/b]Uvedu jen dvě výměny. Steppenwolf vyhrožuje smrtí, pakliže mu daný jedinec nesdělí místo MotherBox. DeSaadovi oznámí, že pokud se od nich nedozví pravdu, tak ji z nich vytrhne (čímž je zabije). Ty tam nevidíš rozpor? Billy Crodup chce, aby za ním Barry nechodil. Chce, aby se ukotvil a nefixoval na minulost a vraždu jeho matky, která ho směřuje ke studiu kriminologie. Barryho otec chce, aby se Barry posunul, protože ho vidí jako nadaného kluka. Nechce, aby ho stáhl a zdevastoval otec, který je ve vězení. Barry ho pak navštíví a oznámí mu, že bude pracovat v policejní laborce. Billy Crodup je nadšený - logická návaznost par excellence.
784287
6 -1
reagují: Incitatus, kfk
reagovat
Tvl MAX musel vysolit 70 míčů jen na postprodukci a tři natáčecí dny. Jestli se chce někdo tvářit, že to bylo "skoro" hotové... :D Ale Snyder to zahrál fakt excelentně. Fanboys dávkoval tím, co chtěli slyšet, a oni se mu už o ten zbytek postarali. To zas klobouk dolů. A nakonec se to vyplatilo i Warnerům. Mají tady blockbuster a událost za třetinový peníz.
784292
Tvl MAX musel vysolit 70 míčů jen na postprodukci a tři natáčecí dny. Jestli se chce někdo tvářit, že to bylo "skoro" hotové... *:D* Ale Snyder to zahrál fakt excelentně. Fanboys dávkoval tím, co chtěli slyšet, a oni se mu už o ten zbytek postarali. To zas klobouk dolů. A nakonec se to vyplatilo i Warnerům. Mají tady blockbuster a událost za třetinový peníz.
13 -1
reagovat
Výborná, a vlastně hodně smířlivě napsaná recenze imfe.
Sám jsem se k tomu rozepsal tady, shodnu se hodně, ale až tak milý být nedokážu - že Snyder si během těch pěti let produkce vytáhl pár kratších sirek je pravda, ale divákovi to ve výsledku může být jedno, toho zajímá hlavně co nakonec uvidí. A v tom se mu Snyder nesnaží jít naproti ani trochu. 

 A souhlas s tím že Rko je zbytečné, nemá tam žádný efekt. Ostatně celý film se mordují jen klasičtí anonymní šediváci, a to v klidu projde i PG-13 jak bylo vidět i v prvních Avengers.
784291
Výborná, a vlastně hodně smířlivě napsaná recenze imfe. Sám jsem se k tomu [url=https://www.moviezone.cz/clanek/41798-prvni-dojmy-liga-spravedlnosti-zacka-snydera/diskuze/2#comment_784151]rozepsal tady[/url], shodnu se hodně, ale až tak milý být nedokážu - že Snyder si během těch pěti let produkce vytáhl pár kratších sirek je pravda, ale divákovi to ve výsledku může být jedno, toho zajímá hlavně co nakonec uvidí. A v tom se mu Snyder nesnaží jít naproti ani trochu.   A souhlas s tím že Rko je zbytečné, nemá tam žádný efekt. Ostatně celý film se mordují jen klasičtí anonymní šediváci, a to v klidu projde i PG-13 jak bylo vidět i v prvních Avengers.
12 0
reagovat

Zdar a sílu

Takhle by měla vypadat recenze!!!
Více neni k tomu co dodávat max. díky za MOVIEZONE!!!
784290
Takhle by měla vypadat recenze!!! Více neni k tomu co dodávat max. díky za MOVIEZONE!!!
Zdar a sílu
7 -2
reagovat
Kdyby Snyder nechtěl, tak to nenatočí... Fanoušci si nic nevydupali, jen ho motivovali a dali mi drive. Což je naprosto v pořádku. Po té tragédii, co se mu stala, bylo fajn vidět, že má od lidí podporu.
A samotnému se mu určitě líp spí, když si mohl svoji trilogii dodělal. Jak by asi usinal Whistler, kdyby maloval Whistlerovu matku, pak onemocněl a domaloval mu ji Mr. Bean:D
To přirovnání neberte prosím doslovně, Snyder žádné umělecké dílo nestvořil.
784289
Kdyby Snyder nechtěl, tak to nenatočí... Fanoušci si nic nevydupali, jen ho motivovali a dali mi drive. Což je naprosto v pořádku. Po té tragédii, co se mu stala, bylo fajn vidět, že má od lidí podporu. A samotnému se mu určitě líp spí, když si mohl svoji trilogii dodělal. Jak by asi usinal Whistler, kdyby maloval Whistlerovu matku, pak onemocněl a domaloval mu ji [url=https://i.pinimg.com/474x/a0/06/de/a006de814b5b3936a85183962287527a.jpg]Mr. Bean[/url]. *:D* To přirovnání neberte prosím doslovně, Snyder žádné umělecké dílo nestvořil.
6 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Měl tam být nějaký Patrick Stewart, ale WB to nedovolilo (mám to i potvrzený).
784288
Měl tam být nějaký Patrick Stewart, ale WB to nedovolilo (mám to i potvrzený).
784273
1 -2
reagovat
reaguje na: kfk
1) Snyder říkal, že je v jeho Justice League Batman sebevražedný - chybí. To tam je, jde vidět, že si u toho nedával pozor, ale ve finální bitvě se vydal an sebevražednou misi "o mě se nezajímejte, jděte k jednotě" 
2) Green Lanterny úplně vyhodil - přiznal. "historická lekce" a Warneři to zatrhli
3) Steppenwolf není hrozbou jakou byl Zod, nebo Doomsday - říkal, že má rád "high stakes". Nebyl hrozbou, děláš si prdel? Vždyť potřebovali Supermana, aby ho dostali.
Kampaň byla za původní projekt.
4) Soundtrack je zcela novej a nesedí. Proč by neseděl? Že ti nesedl, neznamená, že nesedí a Junkie ho nestihl dokončit. Tuším, že stačil vytvořit jen jednu skladbu, z níž část byla zveřejněna (pokud to nebyl fake). Neví se, kolik toho měl doopravdy, ale spíš nic moc.
5) Členové ligy mezi sebou vůbec nekomunikují, a tudíž nemohou vytvořit stabilní tým. Jejich vývojové oblouky nejsou dokončeny, jen naznačeny. Přitom to má 4 hodiny :D Nekomunikují? Tys asi koukal znovu na Whedonovu verzi ne? Nebo se mi ta konverzace mezi W a A zdála? A to není jediná je to jen příklad Barry a Victor na hřbitově, Barry s Batmanem atd. 
6) Jsou tam nelogické dialogy. A některé jsou neskutečně corny.  Co jsou nelogické dialogy? 
Mě teda za nos tahal. Ty se taháš za nos sám. 
784287
1) Snyder říkal, že je v jeho Justice League Batman sebevražedný - chybí. [b]To tam je, jde vidět, že si u toho nedával pozor, ale ve finální bitvě se vydal an sebevražednou misi "o mě se nezajímejte, jděte k jednotě" [/b] 2) Green Lanterny úplně vyhodil - přiznal. [b]"historická lekce" [/b]a Warneři to zatrhli 3) Steppenwolf není hrozbou jakou byl Zod, nebo Doomsday - říkal, že má rád "high stakes". [b]Nebyl hrozbou, děláš si prdel? Vždyť potřebovali Supermana, aby ho dostali.[/b] Kampaň byla za původní projekt. 4) Soundtrack je zcela novej a nesedí. [b]Proč by neseděl? Že ti nesedl, neznamená, že nesedí a Junkie ho nestihl dokončit. Tuším, že stačil vytvořit jen jednu skladbu, z níž část byla zveřejněna (pokud to nebyl fake). Neví se, kolik toho měl doopravdy, ale spíš nic moc.[/b] 5) Členové ligy mezi sebou vůbec nekomunikují, a tudíž nemohou vytvořit stabilní tým. Jejich vývojové oblouky nejsou dokončeny, jen naznačeny. Přitom to má 4 hodiny :D [b]Nekomunikují? Tys asi koukal znovu na Whedonovu verzi ne? Nebo se mi ta konverzace mezi W a A zdála? A to není jediná je to jen příklad Barry a Victor na hřbitově, Barry s Batmanem atd. [/b] 6) Jsou tam nelogické dialogy. A některé jsou neskutečně corny.  [b]Co jsou nelogické dialogy? [/b] Mě teda za nos tahal. [b]Ty se taháš za nos sám. [/b]
784266
5 -15
reagují: kfk
reagovat
Muže z oceli jsem neviděl, Batman vs Superman se mi líbilo moc. Původní Ligu spravedlnosti jsem viděl dávno, ale vím, že mě otravovaly blbé vtipy a taky že když jsem se pak později díval na Doom Patrol a hledal si něco k tomu seriálu, tak mě překvapilo, že Cyborg byl už ve filmu - úplně jsem tam na něho zapomněl. Tím pádem jsem si teď na jeho nový origin musel chvíli zvykat, už jsem si pamatoval ten seriálový. (Což mě potkalo i u Jokera, na film jsem se díval okamžitě po dohrání hry od Telltale, kde byl origin jiný.)
4:3 strašné, i po dvou hodinách filmu jsem pořád aktivně vnímal, jak mě to ruší - tím spíš, že jsem se díval na ultra wide screen mobilu, takže pruhy po boku obří a přitom vím, jak mě na téhle obrazovce dokáže vtáhnout obsah v 2,4:1.
Stopáž šílená, ale jsou 90min filmy, co mi ubíhaly pomaleji. Se soundtrackem spokojenost.
Pro mě je to celkově zklamání, záporáka pořád vnímám jako "jsem zlý, protože jsem záporák". Hlubší věci z traileru nebyly rozvedeny (např. Alfrédovo varování před oživením Supermana). Flash skutečně je otravný. Je to dobrý film, ale ne skvělý.
Závěrečné titulky bych klidně pustil hned po ukončení voiceoveru. Všechno po tom mi přišlo jako nastavovaná kaše, která neměla moc návaznost na předchozí události filmu. Najednou přibude hromada postav, jejichž představení 20 minut před koncem nechápu. Cítil jsem se trochu jak při sledování Batwoman, kdy jeden díl je součástí crossoveru a pokud jste si prostě pustili seriál, aniž byste před tím studovali universum, tak najednou z ničeho nic přibudou nové postavy, aniž by je někdo představoval a skočí se doprostřed rozjetého příběhu, aniž by se někdo obtěžoval ho představovat. Noční můra Batmana je sice zajímavá jako samostatný klip, ale co v tom filmu dělá, nevím.
784286
Muže z oceli jsem neviděl, Batman vs Superman se mi líbilo moc. Původní Ligu spravedlnosti jsem viděl dávno, ale vím, že mě otravovaly blbé vtipy a taky že když jsem se pak později díval na Doom Patrol a hledal si něco k tomu seriálu, tak mě překvapilo, že Cyborg byl už ve filmu - úplně jsem tam na něho zapomněl. Tím pádem jsem si teď na jeho nový origin musel chvíli zvykat, už jsem si pamatoval ten seriálový. (Což mě potkalo i u Jokera, na film jsem se díval okamžitě po dohrání hry od Telltale, kde byl origin jiný.) 4:3 strašné, i po dvou hodinách filmu jsem pořád aktivně vnímal, jak mě to ruší - tím spíš, že jsem se díval na ultra wide screen mobilu, takže pruhy po boku obří a přitom vím, jak mě na téhle obrazovce dokáže vtáhnout obsah v 2,4:1. Stopáž šílená, ale jsou 90min filmy, co mi ubíhaly pomaleji. Se soundtrackem spokojenost. Pro mě je to celkově zklamání, záporáka pořád vnímám jako "jsem zlý, protože jsem záporák". Hlubší věci z traileru nebyly rozvedeny (např. Alfrédovo varování před oživením Supermana). Flash skutečně je otravný. Je to dobrý film, ale ne skvělý. Závěrečné titulky bych klidně pustil hned po ukončení voiceoveru. Všechno po tom mi přišlo jako nastavovaná kaše, která neměla moc návaznost na předchozí události filmu. Najednou přibude hromada postav, jejichž představení 20 minut před koncem nechápu. Cítil jsem se trochu jak při sledování Batwoman, kdy jeden díl je součástí crossoveru a pokud jste si prostě pustili seriál, aniž byste před tím studovali universum, tak najednou z ničeho nic přibudou nové postavy, aniž by je někdo představoval a skočí se doprostřed rozjetého příběhu, aniž by se někdo obtěžoval ho představovat. Noční můra Batmana je sice zajímavá jako samostatný klip, ale co v tom filmu dělá, nevím.
4 -1
reagovat
reaguje na: kfk
Chápu to správně, že tady Snyderův cut posledního půl roku bráníš skoro až do krve, aby tě pak výsledek zklamal?

Tomu říkám charakterový oblouk. :D
784285
Chápu to správně, že tady Snyderův cut posledního půl roku bráníš skoro až do krve, aby tě pak výsledek zklamal? Tomu říkám charakterový oblouk. *:D*
784279
14 0
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: LouisNicolasDav
nikdo nerika, ze je to spatne, ale ze si ho vydupala slepa mensina, coz je presne to, co se stalo. nekonec to dopadlo dobre, coz je super zprava, kdyz vznikne dobry film (a i hodnoceni recenze ukazuje na nadprumerne hodnoceni, ktere ma tady treba Avengers 2) a od puvodni verze jde o znacny posun kupredu, ale to nic nemeni na tom, ze slo o hnuti slepe mensiny
784284
nikdo nerika, ze je to spatne, ale ze si ho vydupala slepa mensina, coz je presne to, co se stalo. nekonec to dopadlo dobre, coz je super zprava, kdyz vznikne dobry film (a i hodnoceni recenze ukazuje na nadprumerne hodnoceni, ktere ma tady treba Avengers 2) a od puvodni verze jde o znacny posun kupredu, ale to nic nemeni na tom, ze slo o hnuti slepe mensiny
784280
8 0
reagovat
reaguje na: LouisNicolasDav
A to je právě nelogické, protože se tak Bruce ve filmu nechová. Alfred ho navíc v žádné takové situaci nevidí:)
Sebevražedná linka je naznačena jen monologem, který na mě působí jako "rozloučení": Bruce ligu vyhodí před dómem a oznámí jim: "That's why I brought you together". Jako kdyby věděl, že jde na smrt. Zároveň Flashova reakce, když se podívá na Wonder Woman.
Předpokládám, že to komplet vyhodil, protože to bylo lidsky bolestivé vůči jeho dceři. Ovšem tím pádem je Bruce plochý a také tím zrušil charakterový vývoj z BvS.
784283
A to je právě nelogické, protože se tak Bruce ve filmu nechová. Alfred ho navíc v žádné takové situaci nevidí:) Sebevražedná linka je naznačena jen monologem, který na mě působí jako "rozloučení": Bruce ligu vyhodí před dómem a oznámí jim: "That's why I brought you together". Jako kdyby věděl, že jde na smrt. Zároveň Flashova reakce, když se podívá na Wonder Woman. Předpokládám, že to komplet vyhodil, protože to bylo lidsky bolestivé vůči jeho dceři. Ovšem tím pádem je Bruce plochý a také tím zrušil charakterový vývoj z BvS.
784276
4 -1
reagovat
reaguje na: imf
Existoval :D to už je dokázáno. potvrzují to herci (ne jen z filmu), co to viděli a také kameraman a nikdo netvrdí opak.  Ty fotky samozřejmě nic nedokazovaly, ale ten materiál existoval. 
Některé scény byly i zveřejněny po JL 2017, ale jinak měl Snyder doma nedodělanou verzi, kterou občas pouštěl přátelům a původním plánem WB bylo taky tuhle nedodělanou verzi vypustit, jenže to by samozřejmě akorát lidi utvrdilo v tom, že to je špatné, protože bez efektů, hudby a zvuku, by to asi moc lidí neuchvátilo.
Takže kde je to blbnutí?
784281
Existoval *:D* to už je dokázáno. potvrzují to herci (ne jen z filmu), co to viděli a také kameraman a nikdo netvrdí opak.  Ty fotky samozřejmě nic nedokazovaly, ale ten materiál existoval.  Některé scény byly i zveřejněny po JL 2017, ale jinak měl Snyder doma nedodělanou verzi, kterou občas pouštěl přátelům a původním plánem WB bylo taky tuhle nedodělanou verzi vypustit, jenže to by samozřejmě akorát lidi utvrdilo v tom, že to je špatné, protože bez efektů, hudby a zvuku, by to asi moc lidí neuchvátilo. Takže kde je to blbnutí?
784270
2 -9
reagovat
reaguje na: Tadoch
A to že si fanoušci "vydupali" je principielně špatně? A ano tato verze je rozhodně výrazně lepší než původní střih.
784280
A to že si fanoušci "vydupali" je principielně špatně? A ano tato verze je rozhodně výrazně lepší než původní střih.
784271
2 -4
reagují: Tadoch
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se