Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 20 nejlepších momentů ze Star Wars filmů

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Nejsilnější momenty pro mě osobně byly vždycky výrazně spjatý s Williamsovou hudbou. Zejména první osmička jsou chvíle, kdy Mistr podle mě kraluje úplně nejvíc.... Jinak asi takhle, podle oblíbenosti:
  1. Landův a Chewieho odlet na konci E5
  2. Anakinův pohřeb a oslavy na konci E6 - Special Edition verze
  3. Únik z Bespinu a záchrana Lukea
  4. Millenium Falcon vs TIE Fightery v poli asteroidů
  5. "Superstructure chase" a odpálení hlavního reaktoru v E6
  6. Bitva o Yavin
  7. Luke vs Vader vs Palpatine
  8. Bitva na Hoth (hašteření Leii a Hana, Vaderův nástup, Imperial March)
  9. "Boring conversation anyway...." (E4)
  10. Luke vs Vader na Bespinu
  11. Závod kluzáků
  12. "Duel of the Fates"
  13. Smrt Yody
  14. Obi-Wan na Kamino
  15. Mace Windu vs Jango Fett
  16. Lukův výcvik
  17. Yoda vs Dooku
  18. "An elegant weapon.... for a more civilized age."
  19. Obi-Wanův přílet na Utapau
  20. Vesmírný červ
Mám chuť to sjet okamžitě celý znova.
749963
Nejsilnější momenty pro mě osobně byly vždycky výrazně spjatý s Williamsovou hudbou. Zejména první osmička jsou chvíle, kdy Mistr podle mě kraluje úplně nejvíc.... Jinak asi takhle, podle oblíbenosti: [list=1][*]Landův a Chewieho odlet na konci E5[/*][*]Anakinův pohřeb a oslavy na konci E6 - Special Edition verze[/*][*]Únik z Bespinu a záchrana Lukea[/*][*]Millenium Falcon vs TIE Fightery v poli asteroidů[/*][*]"Superstructure chase" a odpálení hlavního reaktoru v E6[/*][*]Bitva o Yavin[/*][*]Luke vs Vader vs Palpatine[/*][*]Bitva na Hoth (hašteření Leii a Hana, Vaderův nástup, Imperial March)[/*][*][i]"Boring conversation anyway...."[/i] (E4)[/*][*]Luke vs Vader na Bespinu[/*][*]Závod kluzáků[/*][*]"Duel of the Fates"[/*][*]Smrt Yody[/*][*]Obi-Wan na Kamino[/*][*]Mace Windu vs Jango Fett[/*][*]Lukův výcvik[/*][*]Yoda vs Dooku[/*][*][i]"An elegant weapon.... for a more civilized age."[/i][/*][*]Obi-Wanův přílet na Utapau[/*][*]Vesmírný červ[/*][/list]Mám chuť to sjet okamžitě celý znova.
6 0
reagovat
reaguje na: Galactus
Směšný možná pro tebe, jemu se líbí , tak kde je problém ?

Fakt ho nech bejt. Napsal to slušně. 
749962
Směšný možná pro tebe, jemu se líbí , tak kde je problém ? Fakt ho nech bejt. Napsal to slušně. 
749961
9 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tady nejde o nějakou sexualitu, ty jim popsané scény jsou naprosto směšné a v top momentech sw opravdu nemají co dělat. Žebříček není postaven na individuální poptávku jako si to udělal disk
749961
Tady nejde o nějakou sexualitu, ty jim popsané scény jsou naprosto směšné a v top momentech sw opravdu nemají co dělat. Žebříček není postaven na individuální poptávku jako si to udělal disk
749951
2 -12
reagují: Disketa1, AndyKaufman
reagovat

Love, drugs and robots

Co takhle 10 nejoriginalnějších filmů, když je člověk “high” ? :D 
749959
Co takhle 10 nejoriginalnějších filmů, když je člověk “high” ? *:D* 
Love, drugs and robots
0 -1
reagovat
Na začátek musím napsat, že jsem nikdy nechápal te hejt prequelů a jsem rád, že jsme se dostali do dobu, kdy tohle říct není ostuda. Ano s lepším režijním vedením, lepšími herci (i když Hamill je v OT stejný poleno jako Christiensen) a použití víc praktických efektů by to bylo lepší, ale i tak. Nic nemám ani proti nové trilogii - ale faktem je, že udělali blbost s tím, že to neměli alespoň obecně promyšlený celý a pak to působí hrozně nekompaktně a ty osudové střety pak bohužel nefungují tak jak by měly. A až čas ukáže jestli tam budou pro mě momenty, které se mi dostanou do TOP scén (ale se smrtí Hana souhlasím a nebál bych se vysoka v rámci trilogie dát i obrácenou scenu z Vzestupu Skywalkera, kde Kylo ten meč skutečně zahodí).

To je to co se mi na prequelech líbí, že minimálně po emocionální stránce to funguje. Duel Anakina a Obi-Wana (mimochodem pro mě absolutní vrchol série) je nejsilnější těsně před a po šermování, kde Ewan McGregor předvadí neskutečný herecký výkon a povyšuje to o několik levelů víš. Trošku mi chybí scéna Windu, Sidius a Anakin, kde sem při prvním shlednutí v kině na pár vteřin úplně zapomněl, že existuje OT a přál si aby Anakin neobrátil na temnou stranu. Celkově jsou Epizody I-VI pro mě hlavně o Anakinovi a tom jak ho určité události semlely (fakt by mě zajímaly jeho myšlenkové pochody v některých chvílích v OT - když na na začátku Nové naděje nad svoji domovskou planetou, když se v Impériu potká s droidem, kterého postavil atd.). Jo a na druhé místo by šlo finále Palpatine, Vader a Luke, kde ta chvíle, kdy Vader provokuje Luka a ten na něj vystartuje, je pro mě taky jedna z nejsilnějších momentů. A nesmí se zapomenout zmínit John Williams a jeho legendární soundtrack, kdy dokázal ze sebe dostat tolik ikonických melodií, tak z 50% ty scény fungují taky díky němu. U Nové trilogie už to bohužel tak slavný nebylo.
749956
Na začátek musím napsat, že jsem nikdy nechápal te hejt prequelů a jsem rád, že jsme se dostali do dobu, kdy tohle říct není ostuda. Ano s lepším režijním vedením, lepšími herci (i když Hamill je v OT stejný poleno jako Christiensen) a použití víc praktických efektů by to bylo lepší, ale i tak. Nic nemám ani proti nové trilogii - ale faktem je, že udělali blbost s tím, že to neměli alespoň obecně promyšlený celý a pak to působí hrozně nekompaktně a ty osudové střety pak bohužel nefungují tak jak by měly. A až čas ukáže jestli tam budou pro mě momenty, které se mi dostanou do TOP scén (ale se smrtí Hana souhlasím a nebál bych se vysoka v rámci trilogie dát i obrácenou scenu z Vzestupu Skywalkera, kde Kylo ten meč skutečně zahodí). To je to co se mi na prequelech líbí, že minimálně po emocionální stránce to funguje. Duel Anakina a Obi-Wana (mimochodem pro mě absolutní vrchol série) je nejsilnější těsně před a po šermování, kde Ewan McGregor předvadí neskutečný herecký výkon a povyšuje to o několik levelů víš. Trošku mi chybí scéna Windu, Sidius a Anakin, kde sem při prvním shlednutí v kině na pár vteřin úplně zapomněl, že existuje OT a přál si aby Anakin neobrátil na temnou stranu. Celkově jsou Epizody I-VI pro mě hlavně o Anakinovi a tom jak ho určité události semlely (fakt by mě zajímaly jeho myšlenkové pochody v některých chvílích v OT - když na na začátku Nové naděje nad svoji domovskou planetou, když se v Impériu potká s droidem, kterého postavil atd.). Jo a na druhé místo by šlo finále Palpatine, Vader a Luke, kde ta chvíle, kdy Vader provokuje Luka a ten na něj vystartuje, je pro mě taky jedna z nejsilnějších momentů. A nesmí se zapomenout zmínit John Williams a jeho legendární soundtrack, kdy dokázal ze sebe dostat tolik ikonických melodií, tak z 50% ty scény fungují taky díky němu. U Nové trilogie už to bohužel tak slavný nebylo.
6 0
reagovat
Luke při západu slunce chybí, stejně tak Anakin ufikne Mace Windua (dycky doufám, že tentokrát to neudělá), ale jinak souhlasím s každou větou. Článek výbornej a líbí se mi složení všech redaktorů :+
Tyvole a s tim soubojem Kylo/Rey vs. Snoke v TLJ, jak je choreografie nesmyslná a bla bla, už táhněte. Jestli vás to tak rmoutí, že si to kvůli tomu neužijete, tak je mi to líto, protože ta scéna je emočně nadupaná jak sviň, a to je to nejdůležitější.
749954
Luke při západu slunce chybí, stejně tak Anakin ufikne Mace Windua (dycky doufám, že tentokrát to neudělá), ale jinak souhlasím s každou větou. Článek výbornej a líbí se mi složení všech redaktorů *:+* Tyvole a s tim soubojem Kylo/Rey vs. Snoke v TLJ, jak je choreografie nesmyslná a bla bla, už táhněte. Jestli vás to tak rmoutí, že si to kvůli tomu neužijete, tak je mi to líto, protože ta scéna je emočně nadupaná jak sviň, a to je to nejdůležitější.
11 -7
reagovat
reaguje na: do_Od
díky. Luke při západu slunce by tam opravdu měl být
749953
díky. Luke při západu slunce by tam opravdu měl být
749947
3 0
reagovat
1. Obi Wan - Anakin2. Obi Wan - Darth Maul... Pak mě napadá třeba zabití Mace Windua.. a nic proti nikomu, ale Leia teda za mě nebyla sexy nikdy.
749952
1. Obi Wan - Anakin2. Obi Wan - Darth Maul... Pak mě napadá třeba zabití Mace Windua.. a nic proti nikomu, ale Leia teda za mě nebyla sexy nikdy.
1 -3
reagovat
Hm, tady se musím Diska zastat. Nenapsal vůbec nic špatného. Když si vzpomenu na různé roční topky od redakce i diváků , tak se to podobnými komentáři u efektivních scén s ženskýma jen hemžilo. Takže klid. :+

Třeba diskuze k traileru u Aquamana a Amber Heard jsme si tu taky pletli s Pornhubem ? 
749951
Hm, tady se musím Diska zastat. Nenapsal vůbec nic špatného. Když si vzpomenu na různé roční topky od redakce i diváků , tak se to podobnými komentáři u efektivních scén s ženskýma jen hemžilo. Takže klid. *:+* Třeba diskuze k traileru u Aquamana a Amber Heard jsme si tu taky pletli s Pornhubem ? 
10 -2
reagují: Galactus
reagovat
reaguje na: Cival
No co, ty máš Leiu v plavkách, já mám polonahého Kylo Rena. Se s tím smiř. 8)
749948
No co, ty máš Leiu v plavkách, já mám polonahého Kylo Rena. Se s tím smiř. *8)*
749942
14 -3
reagují: Cival
reagovat

Můj seznam

1. Obi-Wan vs. Anakin
2. Luke při západu slunce na Tattoine
3. Yoda vs. Emperor
4. Yoda vs. Dooku
5. Luke zničení Hvězdy smrti
6. I am your father
7. Qui-Gon a Obi-Wan vs. Darth Maul
8. Vader konec Rogue One
9. Aréna v Klony útočí
10. Zabití Hana Sola / duel v lese
749947
1. Obi-Wan vs. Anakin 2. Luke při západu slunce na Tattoine 3. Yoda vs. Emperor 4. Yoda vs. Dooku 5. Luke zničení Hvězdy smrti 6. I am your father 7. Qui-Gon a Obi-Wan vs. Darth Maul 8. Vader konec Rogue One 9. Aréna v Klony útočí 10. Zabití Hana Sola / duel v lese
Můj seznam
9 -2
reagují: mapar
reagovat
reaguje na: Galactus
Tak disk si to tu zjevne spletl s diskuzi na Pornhubu, toho si nevsimej 8)
749942
Tak disk si to tu zjevne spletl s diskuzi na Pornhubu, toho si nevsimej *8)*
749939
5 -6
reagují: Disketa1
reagovat
Děkuji za tento článek, udělal mě velkou radost. :+
749940
Děkuji za tento článek, udělal mě velkou radost. *:+*
3 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
:D hele do aprila je sice chvíle, ale tohle už je zu viel.
Když si to usaty torpedo sundalo masku tak většina lidí se musí zákonitě smát. Ještě jeho snaha o demonicky výraz  a přitom by mu člověk dal petikorunu poněvadž to je třídní otloukanek
749939
*:D* hele do aprila je sice chvíle, ale tohle už je zu viel. Když si to usaty torpedo sundalo masku tak většina lidí se musí zákonitě smát. Ještě jeho snaha o demonicky výraz  a přitom by mu člověk dal petikorunu poněvadž to je třídní otloukanek
749923
2 -10
reagují: Cival
reagovat
Zmiňovat scénu se zabitím Snoka v pozitivním kontextu mi přijde už samo o sobě dost velký úlet. Zařadit ten kus *** do žebříčku památných scén asi nedokážu adekvátně popsat. Opravdu jsem musel odskrolovat na začátek a ověřit si jestli nečtu žebříček nejvíc WTF scén
749938
Zmiňovat scénu se zabitím Snoka v pozitivním kontextu mi přijde už samo o sobě dost velký úlet. Zařadit ten kus *** do žebříčku památných scén asi nedokážu adekvátně popsat. Opravdu jsem musel odskrolovat na začátek a ověřit si jestli nečtu žebříček nejvíc WTF scén
6 -11
reagovat
Anakin vs. Obi-Wan je i po 15 letech absolutním vrcholem, po akční i emocionalni stránce. Kromě toho, že jste ho dali o 9 míst pozadu, než by měl být, je to supr článek, hoši!:+ Víc takovýhlech, kde to píše víc redaktorů dohromady8)
749937
Anakin vs. Obi-Wan je i po 15 letech absolutním vrcholem, po akční i emocionalni stránce. Kromě toho, že jste ho dali o 9 míst pozadu, než by měl být, je to supr článek, hoši!*:+* Víc takovýhlech, kde to píše víc redaktorů dohromady*8)*
8 -2
reagovat
reaguje na: HAL
"Líbí se mi jak je Last Jedi po TroS doceňované, i když to se ho pokusilo co nejvíc zazdít..." ono to ani není o nějakém "doceňování", prostě se jim jen podařilo natočit o trochu větší sračku ?) To ale automaticky neznamená, že by z Last Jedi byl ihned nějaký klenot kinematografie. I po "zpětném zahušťování" je sračka stále jen sračka 8) 
749932
"Líbí se mi jak je Last Jedi po TroS doceňované, i když to se ho pokusilo co nejvíc zazdít..." ono to ani není o nějakém "doceňování", prostě se jim jen podařilo natočit o trochu větší sračku *?)* To ale automaticky neznamená, že by z Last Jedi byl ihned nějaký klenot kinematografie. I po "zpětném zahušťování" je sračka stále jen sračka *8)* 
749917
4 -8
reagovat
Ta neschopnost natočit funkční souboj se světelnými meči v nové trilogii je fakt tristní. Vždyť všude jsou lepší souboje se světelnými meči než ve Star Wars, třeba zde .
749931
Ta neschopnost natočit funkční souboj se světelnými meči v nové trilogii je fakt tristní. Vždyť všude jsou lepší souboje se světelnými meči než ve Star Wars, třeba [url=https://youtu.be/zmIEW2rZqaA?t=53]zde [/url].
9 -6
reagovat
"Když jsem záběry s polonahým Adamem Driverem viděl v kině poprvé, tak mě úplně zamrazilo" to sou zase perly :D Kylo "Ren si sundavá masku v Síla se probouzí" silná scéna u které polovina sálu vyprskla smíchem :+
749928
"Když jsem záběry s polonahým Adamem Driverem viděl v kině poprvé, tak mě úplně zamrazilo" to sou zase perly *:D* Kylo "Ren si sundavá masku v Síla se probouzí" silná scéna u které polovina sálu vyprskla smíchem *:+*
7 -7
reagovat
Mne tu uráží cokoliv z nejnovější trilogie. Naopak souhlas s Vaderem z Rogue One. 
749927
Mne tu uráží cokoliv z nejnovější trilogie. Naopak souhlas s Vaderem z Rogue One. 
4 -9
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se