Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 20 nejlepších momentů ze Star Wars filmů

příspěvky 41 - 54 Napsat příspěvek
Ty vole, ta třináctka tam to je snad nějakej vtip ne? :D
To bych chápal spíš v nějakým seznamu nejhorších momentů...
749926
Ty vole, ta třináctka tam to je snad nějakej vtip ne? *:D* To bych chápal spíš v nějakým seznamu nejhorších momentů...
9 -8
reagovat
Nic z devitky? This does put a smile on my face.
749924
Nic z devitky? This does put a smile on my face.
7 -4
reagovat
Těch památných momentů ze všech devíti snímků Hvězdných válek je samozřejmě mnohem víc. Na staré díly budou odkazovat povolanější, já si dovolím přidat tři svoje nejoblíbenější momenty z nejnovější série, které ještě nebyly zmíněny. Všechny jsou spojeny s Kylo Renem. Marná sláva, je to nejikoničtější postava nejnovější trilogie a Adam Driver se své životní role chopil s plnou parádou.

1. Kylo Ren si sundavá masku v Síla se probouzí
link
Na první moment, kdy pod maskou na první pohled rádoby nápodoby Darth Vadera uvidíme skutečného kluka z masa a kostí, se nezapomíná. V tu chvíli zapomínáme na karikaturu z první poloviny a rázem se tu rozvíjí příběh mladíka s velkými ambicemi, který by si přál naplnit odkaz svého dědečka. Když jsem tu scénu uviděl poprvé, tak jsem se do Adama Drivera okamžitě zamiloval. U žádného dílu z předchozích trilogií se mi to nestalo.

2. Polonahý Kylo Ren v Posledním z Jediů
link
Nebudu lhát, je to scéna, kterou mám upřímně moc rád. Když jsem záběry s polonahým Adamem Driverem viděl v kině poprvé, tak mě úplně zamrazilo. Takovéhle momenty nebývají ve Hvězdných válkách zvykem, o to více jsem si tuhle pasáž pochvaloval. Sice se pak tahle pasáž dočkala mnoha parodií a memů, ale pravdou je, že patří mezi ty nezapomenutelné momenty, za které jsem Rianu Johnsonovi upřímně vděčný.

3. "To staré musí umřít" v Posledním z Jediů
link
Že se Rian Johnson vydal vlastní cestou, ví snad každý. Že mu za to spousta otravných rádoby fanboyů spílala, to je taky známá věc. Aby se z nových Hvězdných válek nesta přehlídka nostalgických atrakcí, šel na to Rian Johnson vlastní autorskou cestou a nebál se na to jít mnohdy kontroverzními způsoby. Odhozený Lukův světelný meč už byl zmíněn a Johnson svůj záměr nespoléhat se na staré postavy vložil do proslovu Kylo Rena, který jej pronesl těsně po Snokeově smrti. Hvězdné války musí jít dál, nemůžou spoléhat pouze na staré postavy, vpřed musí jít nová generace (která nicméně na starých Hvězdných válkách vyrůstala) a neopírat se o nostalgické berličky. Johnsonův film se dočkal nejednoznačného přijetí, nicméně si myslím, že to byl jediný možný způsob, jak přiblížit legendární sérii nové mladé generaci. Výjimečný snímek, který si za nějaký čas získá plné docenění.
749923
Těch památných momentů ze všech devíti snímků Hvězdných válek je samozřejmě mnohem víc. Na staré díly budou odkazovat povolanější, já si dovolím přidat tři svoje nejoblíbenější momenty z nejnovější série, které ještě nebyly zmíněny. Všechny jsou spojeny s Kylo Renem. Marná sláva, je to nejikoničtější postava nejnovější trilogie a Adam Driver se své životní role chopil s plnou parádou. 1. Kylo Ren si sundavá masku v Síla se probouzí https://www.youtube.com/watch?v=QlT-sJLfCPU Na první moment, kdy pod maskou na první pohled rádoby nápodoby Darth Vadera uvidíme skutečného kluka z masa a kostí, se nezapomíná. V tu chvíli zapomínáme na karikaturu z první poloviny a rázem se tu rozvíjí příběh mladíka s velkými ambicemi, který by si přál naplnit odkaz svého dědečka. Když jsem tu scénu uviděl poprvé, tak jsem se do Adama Drivera okamžitě zamiloval. U žádného dílu z předchozích trilogií se mi to nestalo. 2. Polonahý Kylo Ren v Posledním z Jediů https://www.youtube.com/watch?v=loXSTLMeU0A&t= Nebudu lhát, je to scéna, kterou mám upřímně moc rád. Když jsem záběry s polonahým Adamem Driverem viděl v kině poprvé, tak mě úplně zamrazilo. Takovéhle momenty nebývají ve Hvězdných válkách zvykem, o to více jsem si tuhle pasáž pochvaloval. Sice se pak tahle pasáž dočkala mnoha parodií a memů, ale pravdou je, že patří mezi ty nezapomenutelné momenty, za které jsem Rianu Johnsonovi upřímně vděčný. 3. "To staré musí umřít" v Posledním z Jediů https://www.youtube.com/watch?v=ZNQYDNKVDuo Že se Rian Johnson vydal vlastní cestou, ví snad každý. Že mu za to spousta otravných rádoby fanboyů spílala, to je taky známá věc. Aby se z nových Hvězdných válek nesta přehlídka nostalgických atrakcí, šel na to Rian Johnson vlastní autorskou cestou a nebál se na to jít mnohdy kontroverzními způsoby. Odhozený Lukův světelný meč už byl zmíněn a Johnson svůj záměr nespoléhat se na staré postavy vložil do proslovu Kylo Rena, který jej pronesl těsně po Snokeově smrti. Hvězdné války musí jít dál, nemůžou spoléhat pouze na staré postavy, vpřed musí jít nová generace (která nicméně na starých Hvězdných válkách vyrůstala) a neopírat se o nostalgické berličky. Johnsonův film se dočkal nejednoznačného přijetí, nicméně si myslím, že to byl jediný možný způsob, jak přiblížit legendární sérii nové mladé generaci. Výjimečný snímek, který si za nějaký čas získá plné docenění.
7 -16
reagují: Galactus
reagovat
Jsou v článku i scény u posledního filmu? Ještě jsem ho neviděl....:D
749922
Jsou v článku i scény u posledního filmu? Ještě jsem ho neviděl....*:D*
2 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
To jsou hodne slaby sceny co pises. Ma jich byt 20, ne 1008)
749920
To jsou hodne slaby sceny co pises. Ma jich byt 20, ne 100*8)*
749916
1 -2
reagovat
No ale hlavně mi tu chybí příjezd Císaře na Hvězdu Smrti. Imperial March na maximu, husina co vydrží na celý život, a jednoznačně jeden top 3 momentů celých Star Wars.
749919
No ale hlavně mi tu chybí příjezd Císaře na Hvězdu Smrti. Imperial March na maximu, husina co vydrží na celý život, a jednoznačně jeden top 3 momentů celých Star Wars.
7 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Yoda vs dooku taky nejsem zrovna fanda, jen jsem si proste stěžoval na tu nejvic wtf věc v listu no.
749918
Yoda vs dooku taky nejsem zrovna fanda, jen jsem si proste stěžoval na tu nejvic wtf věc v listu no.
749917
2 -5
reagovat
reaguje na: Mack.
Pořád lepší než Yoda vs Dooku nebo Obi-Wan vs Anakin. Jak příběhem, tak i tou hejtovanou choreografií.
Líbí se mi jak je Last Jedi po TroS doceňované, i když to se ho pokusilo co nejvíc zazdít :))

Ale z RotS bych naopak vypíchl pobití vůdců separatistů na Mustafaru, ještě před tím subojem - to byl hodně silný moment.

Ale vybití vesnice Tuskenů po smrti Anakinovy mámy? Uf, to bych naopak řadil k nejvíc cringe momentům ságy. Ale to vlastně skoro celou dvojku.
749917
Pořád lepší než Yoda vs Dooku nebo Obi-Wan vs Anakin. Jak příběhem, tak i tou hejtovanou choreografií. Líbí se mi jak je Last Jedi po TroS doceňované, i když to se ho pokusilo co nejvíc zazdít *:))* Ale z RotS bych naopak vypíchl pobití vůdců separatistů na Mustafaru, ještě před tím subojem - to byl hodně silný moment. Ale vybití vesnice Tuskenů po smrti Anakinovy mámy? Uf, to bych naopak řadil k nejvíc cringe momentům ságy. Ale to vlastně skoro celou dvojku.
749910
6 -11
reagují: Ad_Earwig, Mack.
reagovat
Kde je bitka Grieveious  vs Obiwan ?
Kde je přílet rebelů ke Scarifu v R1 ?
Kde je cokoliv z bitvy o Endor v E6 ?
Kde je Lukeovo volání o pomoc když visí za nohy na anténě v oblačném městě ?
Kde je Yoda a jeho "vylovení" Lukeova Xwingu v E5 ?
...
749916
Kde je bitka Grieveious  vs Obiwan ? Kde je přílet rebelů ke Scarifu v R1 ? Kde je cokoliv z bitvy o Endor v E6 ? Kde je Lukeovo volání o pomoc když visí za nohy na anténě v oblačném městě ? Kde je Yoda a jeho "vylovení" Lukeova Xwingu v E5 ? ...
7 -7
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: Mack.
Taky se tomu divím :D napoprvé v kině to šlo snad ještě přehlédnout (člověk byl přeci jenom zhnusen z velké hromady jiných věcí), ale napodruhé už si té nezvládnuté choreografie souboje musí snad všimnou každý. Docela mě je těch kaskadéru v téhle scéně i líto. Do životopisu si to asi nedají... 
749915
Taky se tomu divím *:D* napoprvé v kině to šlo snad ještě přehlédnout (člověk byl přeci jenom zhnusen z velké hromady jiných věcí), ale napodruhé už si té nezvládnuté choreografie souboje musí snad všimnou každý. Docela mě je těch kaskadéru v téhle scéně i líto. Do životopisu si to asi nedají... 
749910
5 -4
reagovat
reaguje na: Mack.
Naprosto souhlasím. Viděl jsem spoustu rozborů a je to fakt sranda. Rey jsem nikdy nefandil, jen jsem pořád doufal, že jí Kylo sejme. Nedávno jsem si dal opáčko Rise of the Skywalker a to je taková blbost, která mi jen potvrdila zbytečnost Disneyho trilogie.

Parádní článek a klidně remcejte na přepálenost Obi-Wan vs Anakin, ale je to osudovost jak prase. O tomhle si Rey a Kylo mohou nechat zdát ?)
749914
Naprosto souhlasím. Viděl jsem spoustu rozborů a je to fakt sranda. Rey jsem nikdy nefandil, jen jsem pořád doufal, že jí Kylo sejme. Nedávno jsem si dal opáčko Rise of the Skywalker a to je taková blbost, která mi jen potvrdila zbytečnost Disneyho trilogie. Parádní článek a klidně remcejte na přepálenost Obi-Wan vs Anakin, ale je to osudovost jak prase. O tomhle si Rey a Kylo mohou nechat zdát *?)*
749910
14 -7
reagovat
Super článok, dík.
749912
Super článok, dík.
6 -2
reagovat

It's a trap!

A kde je "It's a trap!"? Bitva v VI (ve vesmíru) mi přijde v některých momentech o chlup lepší jak ve IV. Hudba při bitvě (hlavně nástup), odklon rebelských křizníků, zničení imperiální mothership, Lando lítá s millenium falconem... nostalgie!
749911
A kde je "It's a trap!"? Bitva v VI (ve vesmíru) mi přijde v některých momentech o chlup lepší jak ve IV. Hudba při bitvě (hlavně nástup), odklon rebelských křizníků, zničení imperiální mothership, Lando lítá s millenium falconem... nostalgie!
It's a trap!
8 0
reagovat
Doufám, že ta třináctka je tam jako pomrknutí naschvál pod číslem třináct, jelikož se  jedná naopak o top nejhorší moment ze star wars ságy, ne? Ta bitka je fail po všech stránkách.

edit: Kdyžtak můžu poslat Karlovi různé internetové rozbory, co to cupujou na kusy, jak moc špatná ta scéna je. Až se divím, ýe na ni někdo vůbec někde odkazuje a nesnažíme se na to naopak zapomenout.
749910
Doufám, že ta třináctka je tam jako pomrknutí naschvál pod číslem třináct, jelikož se  jedná naopak o top nejhorší moment ze star wars ságy, ne? Ta bitka je fail po všech stránkách. edit: Kdyžtak můžu poslat Karlovi různé internetové rozbory, co to cupujou na kusy, jak moc špatná ta scéna je. Až se divím, ýe na ni někdo vůbec někde odkazuje a nesnažíme se na to naopak zapomenout.
9 -15
reagují: HAL, Ad_Earwig, May
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se