Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nejhorší filmy roku 2019

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Dark Phoenix se mi líbil a Ženská na vrcholu je slušná komedie :) Zato nemám ráda Jokera, takhle si ho opravdu nepředstavuji, jak je ve filmu ztvárněn a je mi jedno, že se jedná pravděpodobně o "Oscarový" výkon. Zlatý Jared Leto. Za nejhorší film považuji nového Robina Hooda.
741265
Dark Phoenix se mi líbil a Ženská na vrcholu je slušná komedie *:)* Zato nemám ráda Jokera, takhle si ho opravdu nepředstavuji, jak je ve filmu ztvárněn a je mi jedno, že se jedná pravděpodobně o "Oscarový" výkon. Zlatý Jared Leto. Za nejhorší film považuji nového Robina Hooda.
1 -4
reagovat
reaguje na: Robur
Jak miluji dark phoenix komiks tak jsem se snažil ten film mít rád, ale nejde to. Je to prekombinovane, tlacene zbytečně na sílu. Po apokalypse jsem nečekal nic a je to o dost lepší než a. ale to je jako jestli je lepší rána do ksichtu nebo do žaludku.
741130
Jak miluji dark phoenix komiks tak jsem se snažil ten film mít rád, ale nejde to. Je to prekombinovane, tlacene zbytečně na sílu. Po apokalypse jsem nečekal nic a je to o dost lepší než a. ale to je jako jestli je lepší rána do ksichtu nebo do žaludku.
741095
1 -1
reagovat
reaguje na: Randal K.
Pro mě je Dark Phoenix druhý nejlepší film, co jsem loni viděl. Z diskuze tady mi navíc bylo jasné, že si většina lidí přinesla skepsi s sebou do kina a pak si film pochopitelně ani nemohla užít. Film, kde nejsou zásadní logické nesmysly, kde je parádní hudba a skvěle natočené akční scény (všechny, nejen vlak) a kde se loučíme s nejlepším komiksovým universem (sorry DC a Marvel, ale nechytáte se). A kde nejslabší herecký výkon nepodává Sophie Turner, nýbrž Jessica Chastain.
741095
Pro mě je Dark Phoenix druhý nejlepší film, co jsem loni viděl. Z diskuze tady mi navíc bylo jasné, že si většina lidí přinesla skepsi s sebou do kina a pak si film pochopitelně ani nemohla užít. Film, kde nejsou zásadní logické nesmysly, kde je parádní hudba a skvěle natočené akční scény (všechny, nejen vlak) a kde se loučíme s nejlepším komiksovým universem (sorry DC a Marvel, ale nechytáte se). A kde nejslabší herecký výkon nepodává Sophie Turner, nýbrž Jessica Chastain.
741092
3 -4
reagují: Galactus
reagovat
Ad Dark Phoenix - pozrel som si dokument, ktorý je na blu ray o natáčaní filmu. Má cca 80 minút a je dosť podrobný. Zaujímavé na ňom je, že Kinberg a spol. si evidentne mysleli, že točia niečo kvalitné a dobré a z dokumentu je vidno, že sa k filmu nepristupovalo lajdácky alebo s nezáujmom. 

Nie sú to len typické PR omáčky a hype, Kinberg vysvetľuje ako pristupoval k celkovému konceptu, scenáru, kamere, designu, hercom a pod. Že napríklad trošku znudene pôsobiace herecké výkony sú naschvál, lebo sa snažil o niečo "gritty" a realistickejšie. Sophie Turner tam v závere Kinberga objíma a plače ako keby dokončila nejaké veľké dielo. Proste z toho dokumentu vôbec nevidno, že by výsledný produkt mal byť taký blivajz. Odporúčam pozrieť každému koho to aspoň trochu zaujíma. 

IMO je z dokumentu evidentné, že vinu za celý projekt nesie práve Kinberg a že napriek jeho dlhoročným skúsenostiam ako producent/scenárista X-Men, takýto obrovský projekt proste nemal čo robiť v jeho rukách ako debutanta. Proste to absolútne nezvládol a na režisérskej stoličke to chcelo niekoho rozhodnejšieho a skúsenejšieho.  
741092
Ad Dark Phoenix - pozrel som si dokument, ktorý je na blu ray o natáčaní filmu. Má cca 80 minút a je dosť podrobný. Zaujímavé na ňom je, že Kinberg a spol. si evidentne mysleli, že točia niečo kvalitné a dobré a z dokumentu je vidno, že sa k filmu nepristupovalo lajdácky alebo s nezáujmom.  Nie sú to len typické PR omáčky a hype, Kinberg vysvetľuje ako pristupoval k celkovému konceptu, scenáru, kamere, designu, hercom a pod. Že napríklad trošku znudene pôsobiace herecké výkony sú naschvál, lebo sa snažil o niečo "gritty" a realistickejšie. Sophie Turner tam v závere Kinberga objíma a plače ako keby dokončila nejaké veľké dielo. Proste z toho dokumentu vôbec nevidno, že by výsledný produkt mal byť taký blivajz. Odporúčam pozrieť každému koho to aspoň trochu zaujíma.  IMO je z dokumentu evidentné, že vinu za celý projekt nesie práve Kinberg a že napriek jeho dlhoročným skúsenostiam ako producent/scenárista X-Men, takýto obrovský projekt proste nemal čo robiť v jeho rukách ako debutanta. Proste to absolútne nezvládol a na režisérskej stoličke to chcelo niekoho rozhodnejšieho a skúsenejšieho.  
5 0
reagují: Robur
reagovat
Čestná cena Zdeňka Trošky pro nejhorší film roku: špatným filmům se snažím vyhýbat, takže z těch co jsem viděl: Shazam!
Nejnudnější film: Captain Marvel, Skleněný, Shazam!
Nenáviděný film: -
Nejzbytečnější film:  Terminator 6, Lví Král, Hellboy
Zklamání roku: Star Wars : TROS
Guilty Pleasure: Ad Astra, Hobbs a Shaw, Alita
Film, co nikdy nechci vidět: české komedie, Angry Birds ve filmu 2 
741091
[b]Čestná cena Zdeňka Trošky pro nejhorší film roku:[/b] špatným filmům se snažím vyhýbat, takže z těch co jsem viděl: Shazam! [b]Nejnudnější film:[/b] Captain Marvel, Skleněný, Shazam! [b]Nenáviděný film:[/b] - [b]Nejzbytečnější film:[/b]  Terminator 6, Lví Král, Hellboy [b]Zklamání roku:[/b] Star Wars : TROS [b]Guilty Pleasure:[/b] Ad Astra, [url=https://www.csfd.cz/film/550645-rychle-a-zbesile-hobbs-a-shaw/]Hobbs a Shaw[/url], Alita [b]Film, co nikdy nechci vidět:[/b] české komedie, [url=https://www.csfd.cz/film/512396-angry-birds-ve-filmu-2/]Angry Birds ve filmu 2[/url] 
2 -2
reagovat
Musím říct že jsem se tenhle rok opravdu špatným filmům docela vyhýbal, ale včera sem viděl jeden opravdu špatnej a to Krvavé účty s Nicolasem Cagem takže:
Čestná cena Zdeňka Trošky pro nejhorší film roku: Krvavé účty
Nejnudnější film: Krvavé účty
Nenáviděný film: -
Nejzbytečnější film: Krvavé účty
Zklamání roku: Shazam!
Guilty Pleasure: Beach Bum
Film, co nikdy nechci vidět: Většinu českých "komedií" 
741055
Musím říct že jsem se tenhle rok opravdu špatným filmům docela vyhýbal, ale včera sem viděl jeden opravdu špatnej a to Krvavé účty s Nicolasem Cagem takže: [b]Čestná cena Zdeňka Trošky pro nejhorší film roku:[/b] Krvavé účty [b]Nejnudnější film:[/b] Krvavé účty [b]Nenáviděný film:[/b] - [b]Nejzbytečnější film[/b]: Krvavé účty [b]Zklamání roku:[/b] Shazam! [b]Guilty Pleasure: [/b]Beach Bum [b]Film, co nikdy nechci vidět:[/b] Většinu českých "komedií" 
2 0
reagovat
Oki, vezmu to takhle: filmy, které výrazně zklamaly mé očekávání: Syn temnoty (protože z toho tématu šlo vytěžit mnohem víc), X-Men: DP (protože jsem i přes otřesnou Apokalypsu chtěla věřit, že to aspoň teď naposled bude skvělé), Ženy v běhu (protože to všichni velebili a mně to naprosto minulo neživotností a šablonovitostí postav, naprostou absencí jakéhokoli překvapení - konec všech dějových linek bylo možné odhadnout během cca pěti minut - a humorem, který na mě působil spíš trapně než vtipně).

Filmy, které považuji opravdu za špatné: Skleněný (Shyamalan bohužel opět ukázal svou odvrácenou tvář - tohle bylo tak hloupé a nesmyslné, až to bolelo), Muži v černém: GH (a to jsem tak moc Chrisovi přála, aby se zbavil pozice box office poison - tohle se však opravdu nepovedlo a nějakým zázrakem se režisérovi povedlo zabít i jindy dobře využívaný Chrisův komediální talent, kterým zachraňoval i jiné špatné filmy (viz Krotitelky duchů)), 6 underground (film, který už nechci nikdy vidět).

A na pomezí obou skupin mám horor My. Mělo to své chvíle a slibný úvod, ale ve výsledku to vůbec nedávalo smysl. A to ani jako alegorie, kterým jsem jinak nakloněna, a třeba Aranofskoho matku! mám za 9/10.
741051
Oki, vezmu to takhle: [b]filmy, které výrazně zklamaly mé očekávání[/b]: Syn temnoty (protože z toho tématu šlo vytěžit mnohem víc), X-Men: DP (protože jsem i přes otřesnou Apokalypsu chtěla věřit, že to aspoň teď naposled bude skvělé), Ženy v běhu (protože to všichni velebili a mně to naprosto minulo neživotností a šablonovitostí postav, naprostou absencí jakéhokoli překvapení - konec všech dějových linek bylo možné odhadnout během cca pěti minut - a humorem, který na mě působil spíš trapně než vtipně). [b]Filmy, které považuji opravdu za špatné[/b]: Skleněný (Shyamalan bohužel opět ukázal svou odvrácenou tvář - tohle bylo tak hloupé a nesmyslné, až to bolelo), Muži v černém: GH (a to jsem tak moc Chrisovi přála, aby se zbavil pozice box office poison - tohle se však opravdu nepovedlo a nějakým zázrakem se režisérovi povedlo zabít i jindy dobře využívaný Chrisův komediální talent, kterým zachraňoval i jiné špatné filmy (viz Krotitelky duchů)), 6 underground (film, který už nechci nikdy vidět). [b]A na pomezí[/b] obou skupin mám horor My. Mělo to své chvíle a slibný úvod, ale ve výsledku to vůbec nedávalo smysl. A to ani jako alegorie, kterým jsem jinak nakloněna, a třeba Aranofskoho matku! mám za 9/10.
2 -1
reagovat
reaguje na: Falwic
Ad Astra, velke ocakavania a bola z toho krawina na ntu tvariaca sa ako tazky filozofujuci art.
740993
Ad Astra, velke ocakavania a bola z toho krawina na ntu tvariaca sa ako tazky filozofujuci art.
740944
2 -2
reagovat
Nejhorší fim roku 2019 co jsem viděl: Ad Astra

Ušlo by to jako parodie na sci-fi, ale jako vážný film opravdu ne. Spousta nelogičností a nereálných situací i na sci-fi (změna oběžných drah kosmonauta, průlet kosmonouta skrz prstence,....).
Jediný osvěžující nápad je zasazení části děje k Neptunu, který ve sci-fi není příliš navštěvovaný.
740944
[b]Nejhorší fim roku 2019 co jsem viděl: Ad Astra[/b] Ušlo by to jako parodie na sci-fi, ale jako vážný film opravdu ne. Spousta nelogičností a nereálných situací i na sci-fi (změna oběžných drah kosmonauta, průlet kosmonouta skrz prstence,....). Jediný osvěžující nápad je zasazení části děje k Neptunu, který ve sci-fi není příliš navštěvovaný.
2 -7
reagují: drive
reagovat
Smrtelně vážně musím říct, že mě Dark Phoenix mile překvapila, mám ji dokonce nefalšovaně rád! Divím se, že ji někdo dokonce někdo až tak nemusí, že jí dal přednost před MIB. Jasně, Sophie Turner je sice slabá! Ale jinak je to v celku dobrý film - 100x lepší než X-Men: Apokalypsa! 

A vedle Muži v černém: Globální hrozba - je to vyloženě oscarovka! Hellboy to samý - u obou filmů jsem hodně zápasil s tím to vůbec dokoukat. Rambo, Skleněný.. také utrpení!

Raubíř Ralf a internet je naše nejoblíbenější pohádka od "Na vlásku"..

Takže je to oficiální, Karla na mém osobním žebříčku redaktorů s nejhorším vkusem definitivně střídá IMF :D Už dlouho se na to místo dere..
740908
Smrtelně vážně musím říct, že mě Dark Phoenix mile překvapila, mám ji dokonce nefalšovaně rád! Divím se, že ji někdo dokonce někdo až tak nemusí, že jí dal přednost před MIB. Jasně, Sophie Turner je sice slabá! Ale jinak je to v celku dobrý film - 100x lepší než X-Men: Apokalypsa!  A vedle Muži v černém: Globální hrozba - je to vyloženě oscarovka! Hellboy to samý - u obou filmů jsem hodně zápasil s tím to vůbec dokoukat. Rambo, Skleněný.. také utrpení! Raubíř Ralf a internet je naše nejoblíbenější pohádka od "Na vlásku".. Takže je to oficiální, Karla na mém osobním žebříčku redaktorů s nejhorším vkusem definitivně střídá IMF *:D* Už dlouho se na to místo dere..
8 -1
reagovat
reaguje na: 5h1nj1
tak to nečti ...
740907
tak to nečti ...
740892
1 -2
reagovat
Špindl 2 jsem pochopitelně neviděl, takže za mě je nejhorší film roku asi Nabarvené ptáče. A zároveň jde o největší zklamání. Od Epizody IX jsem totiž už nic nečekal.
740904
Špindl 2 jsem pochopitelně neviděl, takže za mě je nejhorší film roku asi Nabarvené ptáče. A zároveň jde o největší zklamání. Od Epizody IX jsem totiž už nic nečekal.
4 -2
reagovat
hellboy?! bleeeeeee
740900
hellboy?! bleeeeeee
1 -2
reagovat
reaguje na: Frozen_
prosím uvědom si, kolik filmů dokázal "natočit" Magnusek

Což mi připomíná, že by mohl být dobrý nápad, když máme ten kulatý rok, udělat si třeba seznam nejhorších českých filmů za posledních 20 let. To by mohlo být zajímavé
740894
prosím uvědom si, kolik filmů dokázal "natočit" Magnusek Což mi připomíná, že by mohl být dobrý nápad, když máme ten kulatý rok, udělat si třeba seznam nejhorších českých filmů za posledních 20 let. To by mohlo být zajímavé
740861
5 0
reagovat
reaguje na: imf
A no jo, vzdyt to pisu, ze jste proste ty nejhorsi nevideli.
Ale ten zkraceny titulek "nejhorsi filmy roku" me proste v kontextu uvedeneho irituje. :)
Delaji to tak vsude mozne. Je to nefer titulek.
740892
A no jo, vzdyt to pisu, ze jste proste ty nejhorsi nevideli. Ale ten zkraceny titulek "nejhorsi filmy roku" me proste v kontextu uvedeneho irituje. :) Delaji to tak vsude mozne. Je to nefer titulek.
740889
4 -1
reagují: maddy1111
reagovat
reaguje na: 5h1nj1
Jenže to samé by si mohl aplikovat i na to nejlepší, protože nevím jak ostatním, ale mě se někdy stane, že narazím na skrytej klenot, kterej třeba obecně ani v žebříčcích nekoluje i když by si to třeba i zasloužil.

To by jsi musel v tom roce vidět úplně všechny filmy aby to podle tvýho měřítka bylo na obě strany fér a to je bych řekl celkem nemožný :)
740890
Jenže to samé by si mohl aplikovat i na to nejlepší, protože nevím jak ostatním, ale mě se někdy stane, že narazím na skrytej klenot, kterej třeba obecně ani v žebříčcích nekoluje i když by si to třeba i zasloužil. To by jsi musel v tom roce vidět úplně [b]všechny [/b]filmy aby to podle tvýho měřítka bylo na obě strany fér a to je bych řekl celkem nemožný *:)*
740883
3 -2
reagovat
reaguje na: 5h1nj1
Ne, protoze to opravdu jsou nejhorsi filmy, co jsme videli, a jeste zanechaly takovou pachut, ze si to pamatujeme i po roce. Nikdo nepochybuje, ze Roman pro pokrocile je horsi nez cokoliv z meho zebricku, ale nevidel jsem ho. Jak proste.
740889
Ne, protoze to opravdu jsou nejhorsi filmy, co jsme videli, a jeste zanechaly takovou pachut, ze si to pamatujeme i po roce. Nikdo nepochybuje, ze Roman pro pokrocile je horsi nez cokoliv z meho zebricku, ale nevidel jsem ho. Jak proste.
740883
9 -2
reagují: 5h1nj1
reagovat
Ach jo, takze to je zase takovy ten klasicky seznam "nejhorsi z nejlepsich". Alespon vetsinou. Fakt tenhle pristup nemam rad. To by si nekdo mohl myslet, ze se loni nenatocily horsi filmy, nez to, co uvadite. Coz je samozrejme naprosta kravina. Jen jste se tem doopravdy nejhorsim vyhnuli, protoze kdo by na ne sakra koukal, ze!
Nechcete to proste jen vseobecne prejmenovat na nejvetsi zklamani, nebo tak neco?
740883
Ach jo, takze to je zase takovy ten klasicky seznam "nejhorsi z nejlepsich". Alespon vetsinou. Fakt tenhle pristup nemam rad. To by si nekdo mohl myslet, ze se loni nenatocily horsi filmy, nez to, co uvadite. Coz je samozrejme naprosta kravina. Jen jste se tem doopravdy nejhorsim vyhnuli, protoze kdo by na ne sakra koukal, ze! Nechcete to proste jen vseobecne prejmenovat na nejvetsi zklamani, nebo tak neco?
7 -8
reagují: fr3ak, imf
reagovat
Nejhorší: Slunovrat
Nejnudnější: My
Nejzbytečnější: Hobbs a Shaw
Nenáviděný: Joker
Zklamání: Irčan
740876
[b]Nejhorší: [/b]Slunovrat [b]Nejnudnější: [/b]My [b]Nejzbytečnější: [/b]Hobbs a Shaw [b]Nenáviděný: [/b]Joker [b]Zklamání: [/b]Irčan
5 -9
reagovat

Hellčův skromný žebříček

Čestná cena Zdeňka Trošky pro nejhorší film roku: Hellboy
Nejnudnější film: Captain Marvel, Polar
Nenáviděný film: Terminátor: Temný Osud, Star Wars: Vzestup Skywalkera
Nejzbytečnější film: Skleněný
Zklamání roku: Star Wars: Vzestup Skywalkera, Hellboy
Guilty Pleasure: Všechno nejhorší 2 a Godzilla II Král Monster
Film, co nikdy nechci vidět: Román pro pokročilé a ostatní česká peklíčka
740874
[b]Čestná cena Zdeňka Trošky pro nejhorší film roku: [/b]Hellboy [b]Nejnudnější film: [/b]Captain Marvel, Polar [b]Nenáviděný film: [/b]Terminátor: Temný Osud, Star Wars: Vzestup Skywalkera [b]Nejzbytečnější film: [/b]Skleněný [b]Zklamání roku:[/b] Star Wars: Vzestup Skywalkera, Hellboy [b]Guilty Pleasure: [/b]Všechno nejhorší 2 a Godzilla II Král Monster [b]Film, co nikdy nechci vidět:[/b] Román pro pokročilé a ostatní česká peklíčka
Hellčův skromný žebříček
1 -4
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se