Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Šéf Marvelu plánuje vlastní Star Wars

příspěvky 21 - 30 Napsat příspěvek
Takže cílovka už nebude PG-13, ale PG.
730625
Takže cílovka už nebude PG-13, ale PG.
9 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
A sakra, nepozorne som to čítal, takže on má pomôcť K Kennedy len s jedným filmom??? Tak to nič, to sa teda nič nemení zatiaľ, a ja tu nadšene vykrikujem o Old Republic, Yodovi a Darth Baneovi :D:D
730624
A sakra, nepozorne som to čítal, takže on má pomôcť K Kennedy len s jedným filmom??? Tak to nič, to sa teda nič nemení zatiaľ, a ja tu nadšene vykrikujem o Old Republic, Yodovi a Darth Baneovi *:D**:D*
730623
0 -1
reagují: mecano
reagovat
Ouu, tak toto som teda nečakal, to akože vážne?? Feige bude pracovat na SW?? Tak to je teda skvelá správa, ja som to tu písal už niekoľko krát v minulosti, hlavný problém nových Disney SW bolo nedostatočné vedenie s pevnou víziou a vždy keď som tu nakladal na K Kennedy tak som pri tom vyzdvihoval Feigeho že by si z neho mala brať príklad a že by sa taký niekto hodil aj do SW a je to tu a je to dokonca sám Feige :D:D Tak toto je správa dňa pre mňa, držím mu palce. Už teraz vidím tie jeho plány ktoré mu behajú mysľou :)) Na sto percent má v hlave Old Republic pretože nie je slepý a vidí čo fanúšikovia chcú, konečne. A dokonca už má aj predstavu kto by tam mal hrať? Paráda :+ Môžeme sa tešiť na Yodov origin, Darth Banea a určite už má aj niečo do budúcnosti čo bude nasledovať časovo po epizode 9 :+

A čo vlastne tá nová trilógia od Benioffa a Weissa? Ktorá sa mala rok čo rok striedať s Avatarom? O tej sa v článku nepísalo, na tej sa pracuje a platí to tak ako to je nastavené?
730623
Ouu, tak toto som teda nečakal, to akože vážne?? Feige bude pracovat na SW?? Tak to je teda skvelá správa, ja som to tu písal už niekoľko krát v minulosti, hlavný problém nových Disney SW bolo nedostatočné vedenie s pevnou víziou a vždy keď som tu nakladal na K Kennedy tak som pri tom vyzdvihoval Feigeho že by si z neho mala brať príklad a že by sa taký niekto hodil aj do SW a je to tu a je to dokonca sám Feige *:D**:D* Tak toto je správa dňa pre mňa, držím mu palce. Už teraz vidím tie jeho plány ktoré mu behajú mysľou *:))* Na sto percent má v hlave Old Republic pretože nie je slepý a vidí čo fanúšikovia chcú, konečne. A dokonca už má aj predstavu kto by tam mal hrať? Paráda *:+* Môžeme sa tešiť na Yodov origin, Darth Banea a určite už má aj niečo do budúcnosti čo bude nasledovať časovo po epizode 9 *:+* A čo vlastne tá nová trilógia od Benioffa a Weissa? Ktorá sa mala rok čo rok striedať s Avatarom? O tej sa v článku nepísalo, na tej sa pracuje a platí to tak ako to je nastavené?
1 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
fuck yea:+
730622
fuck yea*:+*
3 -3
reagovat
Solo byl hlavně úplně zbytečný film, který nikdo nechtěl, proto to propadlo. 
730620
Solo byl hlavně úplně zbytečný film, který nikdo nechtěl, proto to propadlo. 
7 -2
reagovat
reaguje na: x_ander_jc
Star wars mali vyrocie preto tam bolo Solo v takom termine nie ? ... ale jeho problem bol herec v hlavnej ulohe (vo filme nebol zly ale prvy dojem) a do.... dvojka novej serie ktora dost naplula na povodnu trilogiu, ci sa to tlj milovnikom paci alebo nie. film samotny je myslim fajn, da sa pozriet znova a mal aj sequelovy potencial (to ze bol zbytocny aspon teraz ked tu stale je harrison v dva roky starom filme je ina...)

Nepisali ste davnejsie ze KK nahrazduje nejaka jej podriadena u SW ? Sme sa tesili ... treba byt optimista. Feige je dobry a urcite vyrastol na SW, takze je tam Nova nadej :), pre neho teraz nova vyzva neviem co by si este mohol u Marvelu dokazat (ok spojit to cele aj s X-men a dalsimi od Foxu, objavit noveho Wolvieho co by neostal v tieni Jackmana  tiez je vyzva este stale). Mozno aj toto bude dovod preco odpilili spider-mana, lebo maju vlastny pruser co treba dat do poriadku.
730619
Star wars mali vyrocie preto tam bolo Solo v takom termine nie ? ... ale jeho problem bol herec v hlavnej ulohe (vo filme nebol zly ale prvy dojem) a do.... dvojka novej serie ktora dost naplula na povodnu trilogiu, ci sa to tlj milovnikom paci alebo nie. film samotny je myslim fajn, da sa pozriet znova a mal aj sequelovy potencial (to ze bol zbytocny aspon teraz ked tu stale je harrison v dva roky starom filme je ina...) Nepisali ste davnejsie ze KK nahrazduje nejaka jej podriadena u SW ? Sme sa tesili ... treba byt optimista. Feige je dobry a urcite vyrastol na SW, takze je tam Nova nadej :), pre neho teraz nova vyzva neviem co by si este mohol u Marvelu dokazat (ok spojit to cele aj s X-men a dalsimi od Foxu, objavit noveho Wolvieho co by neostal v tieni Jackmana  tiez je vyzva este stale). Mozno aj toto bude dovod preco odpilili spider-mana, lebo maju vlastny pruser co treba dat do poriadku.
730608
3 0
reagovat
Lucasfilmu by měl šéfovat Kevin Smith... to by byla panečku divočina.
730610
Lucasfilmu by měl šéfovat Kevin Smith... to by byla panečku divočina.
4 -5
reagovat
Episode VIII haters incoming 3... 2... 1...
730609
Episode VIII haters incoming 3... 2... 1...
2 -3
reagovat
Já jsem za to rád. Sice považuju za pecku jak hejtovaný TLJ, tak Sola, ale nějaká pevnejší ruka k vedené takové série je potřeba. Začínalo mi  to přípomínat Warnery, kteří nemají nějakou jasnou vizi a hned při  prvním problému začaly dělat šílené kopance, kterýma pak celé univerzum pohřbili úplně. Což bych u SW nerad.

Tady se taky po Solovi začalo ve studiu šílet, tak bude dobrý, když to vezme někdo, kdo s  velkou sérií umí pracovat (co si budeme povídat, ne každá marvelkovka  byla hned miliardový jackpot, jsou tam kvalitativní i kasovní výkyvy,  ale Feige tu káru prostě pevnou rukou dotlačil tam, kde teď je).

Stejně si myslím, že problém sola byl hlavně v tom, že ho naprosto  nepochopitelně strčili na jaro, místo klasického vánočního slotu (fakt  nechápu dodnes proč, když tam žádný jiný SW ten rok neměli), kampaň taky jela na půl plynu a ten jen několika měsíční odstup od TLJ to jenom  dorazil.
730608
Já jsem za to rád. Sice považuju za pecku jak hejtovaný TLJ, tak Sola, ale nějaká pevnejší ruka k vedené takové série je potřeba. Začínalo mi  to přípomínat Warnery, kteří nemají nějakou jasnou vizi a hned při  prvním problému začaly dělat šílené kopance, kterýma pak celé univerzum pohřbili úplně. Což bych u SW nerad. Tady se taky po Solovi začalo ve studiu šílet, tak bude dobrý, když to vezme někdo, kdo s  velkou sérií umí pracovat (co si budeme povídat, ne každá marvelkovka  byla hned miliardový jackpot, jsou tam kvalitativní i kasovní výkyvy,  ale Feige tu káru prostě pevnou rukou dotlačil tam, kde teď je). Stejně si myslím, že problém sola byl hlavně v tom, že ho naprosto  nepochopitelně strčili na jaro, místo klasického vánočního slotu (fakt  nechápu dodnes proč, když tam žádný jiný SW ten rok neměli), kampaň taky jela na půl plynu a ten jen několika měsíční odstup od TLJ to jenom  dorazil.
7 -2
reagují: calimero
reagovat
Tohle je naprosto logický a častý krok u úspěšných managerů, což Feige kurva je. Prostě mu podsunou další agendu, která je v podstatě průserová. 

V pohodě to zvládne, provoznější věci u Marvelu bude delegovat, normální praxe. 
730606
Tohle je naprosto logický a častý krok u úspěšných managerů, což Feige kurva je. Prostě mu podsunou další agendu, která je v podstatě průserová.  V pohodě to zvládne, provoznější věci u Marvelu bude delegovat, normální praxe. 
5 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se