Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: 7 smutných důvodů, proč X-Menům nevyhnutelná pauza jen prospěje

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Jerec
Překvapují tě třeba tržby 7. filmu v MCU? Navíc 3. dílu své značky, dalo to 1,2 miliardy
721367
Překvapují tě třeba tržby 7. filmu v MCU? Navíc 3. dílu své značky, dalo to 1,2 miliardy
721363
1 0
reagovat
"Vy už se jistě právě díváte na zklamavší finanční výsledky premiéry Dark Phoenix a kroutíte hlavou nad tím, jak se kdysi prémiová foxovská značka proměnila v břemeno, které se musí odkládat a nákladně přetáčet."
Mě to tedy nijak zvlášť nepřekvapuje. Už je to sedmý film v řadě (nepočítaje sólovky) za cca 20 let a to už nějaká ta únava materiálu prostě musí být znát. Kór, když za tím vším není žádný "vyšší plán" jako u Avengers.
Hollywood to asi v nějaké míře dělal vždy, ale to aktuální ždímání jakéhokoliv filmu/série, dokud to vynáší prachy, mě začíná vyloženě otravovat. Spáčilovázaplať za všechny úspěšné a dobré filmy, které nemají pokračování...
721363
"Vy už se jistě právě díváte na zklamavší finanční výsledky premiéry Dark Phoenix a kroutíte hlavou nad tím, jak se kdysi prémiová foxovská značka proměnila v břemeno, které se musí odkládat a nákladně přetáčet." Mě to tedy nijak zvlášť nepřekvapuje. Už je to sedmý film v řadě (nepočítaje sólovky) za cca 20 let a to už nějaká ta únava materiálu prostě musí být znát. Kór, když za tím vším není žádný "vyšší plán" jako u Avengers. Hollywood to asi v nějaké míře dělal vždy, ale to aktuální ždímání jakéhokoliv filmu/série, dokud to vynáší prachy, mě začíná vyloženě otravovat. Spáčilovázaplať za všechny úspěšné a dobré filmy, které nemají pokračování...
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Elago
Ale veď celú dobu porovnávam Budúcu Minulosť, celú dobu riešim že čo sa týka Budúcej Minulosti je to cestovanie v čase lepšie a ako príklad za mňa nerozumného cestovania som uviedol Avengers, čo sa ti na tom nezdá? Len som reagoval na to že tu niekto písal že tým časovým cestovaním X-menov úplne pokazili. Keby si si prečítal diskusiu od začiatku možno by si to pochopil. Veď to spolu všetko súvisí tak nerozumiem tvojej reakcii. Či ty si tak háklivý na tému Avengers a cestovanie v čase? Tak prepáč ale ak sa rozprávame o cestovaní v čase u X-menov tak to porovnám s tým najaktuálnejším filmom ktorý sa tejto téme venuje a to sú Avengers, a plus sú to ešte aj komiksové filmy a vlastne aj marvelovky, takže??

A Karla chcem len upozorniť že sa rozhodne nechystám nikoho tu urážať.
721345
Ale veď celú dobu porovnávam Budúcu Minulosť, celú dobu riešim že čo sa týka Budúcej Minulosti je to cestovanie v čase lepšie a ako príklad za mňa nerozumného cestovania som uviedol Avengers, čo sa ti na tom nezdá? Len som reagoval na to že tu niekto písal že tým časovým cestovaním X-menov úplne pokazili. Keby si si prečítal diskusiu od začiatku možno by si to pochopil. Veď to spolu všetko súvisí tak nerozumiem tvojej reakcii. Či ty si tak háklivý na tému Avengers a cestovanie v čase? Tak prepáč ale ak sa rozprávame o cestovaní v čase u X-menov tak to porovnám s tým najaktuálnejším filmom ktorý sa tejto téme venuje a to sú Avengers, a plus sú to ešte aj komiksové filmy a vlastne aj marvelovky, takže?? A Karla chcem len upozorniť že sa rozhodne nechystám nikoho tu urážať.
721342
1 0
reagovat
Případný následující urážky si pls napište do vzkazníků, díky moc :+
721343
Případný následující urážky si pls napište do vzkazníků, díky moc *:+*
2 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Hmm, trafená hus zagágala. Jediná sprostá primitívna vec je rozprávať o EG, keď téma je o X-Menoch. Neviem, či to aj v bežnom živote takto robíš. A myslím, že na tvoje harvardsko-oxfordské teórie o cestovaní časom a podobné bludy nie je nikto zvedavý. EG sa už rozoberalo na dostatočne veľkom priestore. Ak ti nie je niečo jasné, zavolaj alebo napíš Russovcom či Faigeovi, možno ti to tak vysvetlia, aby si to aj ty pochopil. Teraz hovoríme o konci X-menov. Takže k téme poprosím.
721342
Hmm, trafená hus zagágala. Jediná sprostá primitívna vec je rozprávať o EG, keď téma je o X-Menoch. Neviem, či to aj v bežnom živote takto robíš. A myslím, že na tvoje harvardsko-oxfordské teórie o cestovaní časom a podobné bludy nie je nikto zvedavý. EG sa už rozoberalo na dostatočne veľkom priestore. Ak ti nie je niečo jasné, zavolaj alebo napíš Russovcom či Faigeovi, možno ti to tak vysvetlia, aby si to aj ty pochopil. Teraz hovoríme o konci X-menov. Takže k téme poprosím.
721339
1 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Joker_George
Ano máš pravdu bavili sme sa o cestovaní v čase takže tú rukavicu som nemusel vyťahovať, to s tým nič nemá, beriem späť. Ale ten Thanos mi stále vŕta v hlave a to s tým súvisí.

Ale ok, ako som už napísal cestovanie v DoFP mi príde zrozumiteľnejšie, jednoduchšie, a vlastne ani nemám ten pocit z toho že tým môžu všetko vyriešiť, je to vlastne taká jednorázová záležitosť v jednom filme a hotovo a dokáže to vlastne len Logan, nikto iný, čo je tiež veľké plus. Zatiaľ čo v Avengeroch im vytvorí Hank Pym častice a môžu si bez problémov skákať kam budú potrebovať.
721341
Ano máš pravdu bavili sme sa o cestovaní v čase takže tú rukavicu som nemusel vyťahovať, to s tým nič nemá, beriem späť. Ale ten Thanos mi stále vŕta v hlave a to s tým súvisí. Ale ok, ako som už napísal cestovanie v DoFP mi príde zrozumiteľnejšie, jednoduchšie, a vlastne ani nemám ten pocit z toho že tým môžu všetko vyriešiť, je to vlastne taká jednorázová záležitosť v jednom filme a hotovo a dokáže to vlastne len Logan, nikto iný, čo je tiež veľké plus. Zatiaľ čo v Avengeroch im vytvorí Hank Pym častice a môžu si bez problémov skákať kam budú potrebovať.
721340
1 -2
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Já měl za to, že se bavíme o cestování časem (realitami), nikoliv o filmových chybách jako takových, protože to ještě není tak velký off topic. 

Nemyslím si, že bych měřil dvojím metrem. Vždyť jsem nijak cestování X-Menů nehanil, poukázal jsem jen, že funguje jinak než u Avengers, které jsem, pravda, bránil. Jen tvrdím, že tvůrci byli na slovo skoupí, co se týče toho cestování, čímž se šikovně vyhnuli nitpickingu. Naběhli si maximálně, jak by řekl Deadpool, na: Well, that's just lazy writing. A díky tomu je paradoxně vyčítání pochybení zcestné.

A máš pravdu, že jsem ochotný odpustit Avengers spoustu chyb. To však platí i o X-Menech a kupě dalších filmů. A nevadí mi to, protože v obou případech šlo o prostředek, nikoli cíl. Mohl bych si stěžovat, že Logan není zas tak skvělý film, protože nevíme, čím si prošel, vidíme totiž úplně jiného Wolverina, ale to je mi jedno, protože tento snímek stejně obstojí a stejně k němu mám citovou vazbu. A obě cestování mi připadají stejně jednoduché (jdu do minulosti a přepíši budoucnost, do které se vrátím × jdu do minulosti, abych pak změnil svou současnost). Ale jak už jsem řekl, připadá mi to podružné, když to filmy využily k tomu, aby mohly vyprávět příběhy, které jsou v mých očích skvělé, a vznikly tak kvalitní filmy ve svých kategoriích.
721340
Já měl za to, že se bavíme o cestování časem (realitami), nikoliv o filmových chybách jako takových, protože to ještě není tak velký off topic.  Nemyslím si, že bych měřil dvojím metrem. Vždyť jsem nijak cestování X-Menů nehanil, poukázal jsem jen, že funguje jinak než u Avengers, které jsem, pravda, bránil. Jen tvrdím, že tvůrci byli na slovo skoupí, co se týče toho cestování, čímž se šikovně vyhnuli nitpickingu. Naběhli si maximálně, jak by řekl Deadpool, na: [i]Well, that's just lazy writing[/i]. A díky tomu je paradoxně vyčítání pochybení zcestné. A máš pravdu, že jsem ochotný odpustit Avengers spoustu chyb. To však platí i o X-Menech a kupě dalších filmů. A nevadí mi to, protože v obou případech šlo o prostředek, nikoli cíl. Mohl bych si stěžovat, že Logan není zas tak skvělý film, protože nevíme, čím si prošel, vidíme totiž úplně jiného Wolverina, ale to je mi jedno, protože tento snímek stejně obstojí a stejně k němu mám citovou vazbu. A obě cestování mi připadají stejně jednoduché (jdu do minulosti a přepíši budoucnost, do které se vrátím × jdu do minulosti, abych pak změnil svou současnost). Ale jak už jsem řekl, připadá mi to podružné, když to filmy využily k tomu, aby mohly vyprávět příběhy, které jsou v mých očích skvělé, a vznikly tak kvalitní filmy ve svých kategoriích.
721332
0 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Elago
Čo máš za problém? :( Takéto sprosté primitívne ničnehovoriace odpovede si strč do ..... Ak nemáš čo povedať tak sa na mňa nevyjadruj!
721339
Čo máš za problém? *:(* Takéto sprosté primitívne ničnehovoriace odpovede si strč do ..... Ak nemáš čo povedať tak sa na mňa nevyjadruj!
721336
2 -1
reagují: Elago
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Jediná nelogickosť široko-ďaleko si tu ty.
721336
Jediná nelogickosť široko-ďaleko si tu ty.
721332
2 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Joker_George
Jedinou nelogičností je cap na konci? A čo to čo som riešil ja? Čo ten Thanos ktorý sa s armádou dostal bez problémov do budúcnosti bez Pym particles, bez oblekov aj s celou loďou??? To podľa teba nieje nelogičnosť? Čo to ako Iron man zostavil tú svoju rukavicu bez nejakých špeciálnych znalostí? Za pár minút? Vlastne kým Nebula stihla privolať Thanosa s armádou čo musela byť fakt krátka chvíľa a mohol by som pokračovať ale načo.

Prepáč ale mne sa zdá že to tu meriaš dvojakým metrom ako sa hovorí ;) Tak pri Avengeroch si ochotný odpustiť tomu čokoľvek pretože podľa teba to nieje pre príbeh dôležité a pretože aj tak k tomu nemáme dostatok informácií a vôbec tu nikomu nevadí že si tam človek musí kopu vecí sám domyslieť, ale pri DoFP už nie, pekne :- Veď práve pri DoFP sa nemusíš nejak extra snažiť to pochopiť a nič nad čím by sa zastavoval rozum tam nieje. Proste a jednoducho preniesli do minulosti Loganove vedomie a všetok dej ktorý sa odohrával po DoFP sa jednoducho vymazal. Proste za mňa je to oveľa jednoduchšie riešenie ako to čo sme videli v Avengers, tam to bolo zbytočne prekombinované.
721332
Jedinou nelogičností je cap na konci? A čo to čo som riešil ja? Čo ten Thanos ktorý sa s armádou dostal bez problémov do budúcnosti bez Pym particles, bez oblekov aj s celou loďou??? To podľa teba nieje nelogičnosť? Čo to ako Iron man zostavil tú svoju rukavicu bez nejakých špeciálnych znalostí? Za pár minút? Vlastne kým Nebula stihla privolať Thanosa s armádou čo musela byť fakt krátka chvíľa a mohol by som pokračovať ale načo. Prepáč ale mne sa zdá že to tu meriaš dvojakým metrom ako sa hovorí *;)* Tak pri Avengeroch si ochotný odpustiť tomu čokoľvek pretože podľa teba to nieje pre príbeh dôležité a pretože aj tak k tomu nemáme dostatok informácií a vôbec tu nikomu nevadí že si tam človek musí kopu vecí sám domyslieť, ale pri DoFP už nie, pekne *:-* Veď práve pri DoFP sa nemusíš nejak extra snažiť to pochopiť a nič nad čím by sa zastavoval rozum tam nieje. Proste a jednoducho preniesli do minulosti Loganove vedomie a všetok dej ktorý sa odohrával po DoFP sa jednoducho vymazal. Proste za mňa je to oveľa jednoduchšie riešenie ako to čo sme videli v Avengers, tam to bolo zbytočne prekombinované.
721329
3 -4
reagují: Joker_George, Elago
reagovat
Fúúha, vás ešte baví rozoberať cestovanie časom v EG, keď sa tu bavíme o X-Menoch??? Ale tak niekto je tu asi Ing. Mgr. Docent... 
X-Meni (alebo X-Menovci, ako ich volá moja neterka) mi budú chýbať, no teším sa na ich začlenenie do MCU. Alebo postupné začleňovanie. Vlastne sme tam už mali Quicksilvera a máme Scarlet Witch. Tiež si myslím, že skôr či neskôr by táto séria skončila. Sú lepšie a sú horšie časti (aj keď sólovky Wolverina fakt nemusím, naopak Logan sa mi veľmi páčil), mne osobne sa napr. Apokalypsa páčila, len by som ju natočil ako druhú a Budúcu minulosť (moji najobľúbenejší X-Meni) ako tretiu a tým by som to ukončil. Sám som bol dosť prekvapený, keď sa oznámilo, že sa bude točiť Dark Phoenix.
Ak by som mal vyzdvihnúť len jeden dôvod postupného úpadku, niečo, čo mne najviac vadilo, tak to bol čím ďalej tým slabší casting. Noví predstavitelia Angela, Nightcrawlera, Storm a hlavne Jean Grey sú mi maximálne nesympatickí.
721331
Fúúha, vás ešte baví rozoberať cestovanie časom v EG, keď sa tu bavíme o X-Menoch??? Ale tak niekto je tu asi Ing. Mgr. Docent...  X-Meni (alebo X-Menovci, ako ich volá moja neterka) mi budú chýbať, no teším sa na ich začlenenie do MCU. Alebo postupné začleňovanie. Vlastne sme tam už mali Quicksilvera a máme Scarlet Witch. Tiež si myslím, že skôr či neskôr by táto séria skončila. Sú lepšie a sú horšie časti (aj keď sólovky Wolverina fakt nemusím, naopak Logan sa mi veľmi páčil), mne osobne sa napr. Apokalypsa páčila, len by som ju natočil ako druhú a Budúcu minulosť (moji najobľúbenejší X-Meni) ako tretiu a tým by som to ukončil. Sám som bol dosť prekvapený, keď sa oznámilo, že sa bude točiť Dark Phoenix. Ak by som mal vyzdvihnúť len jeden dôvod postupného úpadku, niečo, čo mne najviac vadilo, tak to bol čím ďalej tým slabší casting. Noví predstavitelia Angela, Nightcrawlera, Storm a hlavne Jean Grey sú mi maximálne nesympatickí.
1 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Tak v DoFP vymazali původní trilogii, oba Wolveriny, část Budoucí minulosti a dál si jedou X-Meni po svých. Nevíme, jak přesně do toho zapadá Logan či Deadpool, naštěstí to jsou víceméně samostatné filmy, takže se tím nemusíme příliš zabývat. Spíš je škoda, že se nám tvůrci rozhodli znovu představit už jednou viděnou dějovou linii.

Tak v Avengers se vraceli do minulosti a dle toho, jak moc do ní zasáhli, tak vytvořili alternativní linii, která si dále jela po svém. Aspoň tak jsem to chápal já. Jedinou možnou nelogičností je Cap na konci. Což zase není takový problém. Štít mu mohla opravit Ancient One, mohl ho získat od Capa z linie, do které se dostal, mohl si ho vyrobit atd. A že se neobjevil na lavičce? Mohl mít upravenou tu svoji GPS navigaci. Ano, vyžaduje to domýšlení si, ale nemám tu pocit, že by tu leniví tvůrci hodili práci na diváka, přičemž by oni byli v koncích. 

To samé platí o změně jiných realit. Sice nevíme, jak moc velká zásahy ji změní (Hawkeye sebral rukavici, která se už nevrátila), jak moc lze napravit (vrácení Kamenů a kladiva), jak moc velké zásahy ustojí (smrt Thanose, dva Capové), ale nevidím v tom velký problém. Scénář se v tom příliš nebabral, takže stojíme na tenkém ledě. Na druhou stranu to znamená, že tomuhle cestování časem nemůžeme nic vyčítat, když neznáme přesná pravidla. Jediné, co víme, je, že svou minulost nezměníš a že zásahy do ní tvoří rozštěpení (opět nevíme, jak rozsáhlé manipulace musí být, takže je zbytečné něco vyčítat či naopak chválit).
721329
Tak v DoFP vymazali původní trilogii, oba Wolveriny, část Budoucí minulosti a dál si jedou X-Meni po svých. Nevíme, jak přesně do toho zapadá Logan či Deadpool, naštěstí to jsou víceméně samostatné filmy, takže se tím nemusíme příliš zabývat. Spíš je škoda, že se nám tvůrci rozhodli znovu představit už jednou viděnou dějovou linii. Tak v Avengers se vraceli do minulosti a dle toho, jak moc do ní zasáhli, tak vytvořili alternativní linii, která si dále jela po svém. Aspoň tak jsem to chápal já. Jedinou možnou nelogičností je Cap na konci. Což zase není takový problém. Štít mu mohla opravit Ancient One, mohl ho získat od Capa z linie, do které se dostal, mohl si ho vyrobit atd. A že se neobjevil na lavičce? Mohl mít upravenou tu svoji GPS navigaci. Ano, vyžaduje to domýšlení si, ale nemám tu pocit, že by tu leniví tvůrci hodili práci na diváka, přičemž by oni byli v koncích.  To samé platí o změně jiných realit. Sice nevíme, jak moc velká zásahy ji změní (Hawkeye sebral rukavici, která se už nevrátila), jak moc lze napravit (vrácení Kamenů a kladiva), jak moc velké zásahy ustojí (smrt Thanose, dva Capové), ale nevidím v tom velký problém. Scénář se v tom příliš nebabral, takže stojíme na tenkém ledě. Na druhou stranu to znamená, že tomuhle cestování časem nemůžeme nic vyčítat, když neznáme přesná pravidla. Jediné, co víme, je, že svou minulost nezměníš a že zásahy do ní tvoří rozštěpení (opět nevíme, jak rozsáhlé manipulace musí být, takže je zbytečné něco vyčítat či naopak chválit).
721290
0 0
reagují: FallenMaia
reagovat
Vlak je jako zakončení slabého filmu super, ale zase bych z toho nedělal něco extra?).
721321
Vlak je jako zakončení slabého filmu super, ale zase bych z toho nedělal něco extra*?)*.
3 0
reagovat
reaguje na: Robur
Jo, chci je srovnávat. Na mě ty scény působí, že vychází z děje a mají své opodstatnění, a fungují u nich i nějaké emoce, či vývoj postav(scéna z Bílého domu je na začátku filmu, takže tam žádný vývoj není, ale je to důležité pro děj). Co se týče Magneta, tak tady máš pravdu, že to je velmi pěkně a efektivně natočené, ale z mého pohledu se to vůbec nechytá na Magnetův útěk z vězení z X-Men 2. Je to čistě jen můj pohled na věc. A už vůbec Ti neberu Tvé nadšení z filmu.
721319
Jo, chci je srovnávat. Na mě ty scény působí, že vychází z děje a mají své opodstatnění, a fungují u nich i nějaké emoce, či vývoj postav(scéna z Bílého domu je na začátku filmu, takže tam žádný vývoj není, ale je to důležité pro děj). Co se týče Magneta, tak tady máš pravdu, že to je velmi pěkně a efektivně natočené, ale z mého pohledu se to vůbec nechytá na Magnetův útěk z vězení z X-Men 2. Je to čistě jen můj pohled na věc. A už vůbec Ti neberu Tvé nadšení z filmu.
721296
1 0
reagovat
DoFP sice nakrásno opravdu funguje, ale to by nesměli udělat dovětek s původní Jean... a pak natočit Dark Phoenix.
A za mnohem závažnější než časové paradoxy způsobené cestováním v čase (na které navíc s*re pes) považuju to, že v První třídě je hlavní trio třicátníci, v DoFP čtyřicátníci, v Apokalypse padesátníci a u Phoenix šedesátníci... Jako je fajn, že si můžou měnit kulisy, ale za to to nestojí.
Mimochodem ta akce v Dark Phoenix byla sice opravdu fajn, ale jako něco, co by přepisovalo tabulky? To zase ne. U Kinberga jde vidět, že rozumí jak se mají stavět scény (scénáristicky) a že nejde do sebe jenom bušit a je třeba zapojit dramaturgii. Především ale umí prodat postavy a jejich schopnosti, takže Magneto je badass jako "zamlada". Jenže ne proto, že by to bylo tak dobře natočené. Na to je to až moc jednotvárné, chybí chytlavé režijní nápady, které by scény okořenily. Rozumně se to drží při zemi a to  bylo nejrozumnější rozhodnutí, jaké filmaři udělali. Ale i ta "malá" akce musí mít jiskru a tu jsem přes všechen Magnetův um fakt necítil.
A to mluvím jako člověk, co má X-meny jako srdcovku a z komiksů "s pláštěnkama" je má jednoznačně nejraději.
721300
DoFP sice nakrásno opravdu funguje, ale to by nesměli udělat dovětek s původní Jean... a pak natočit Dark Phoenix. A za mnohem závažnější než časové paradoxy způsobené cestováním v čase (na které navíc s*re pes) považuju to, že v První třídě je hlavní trio třicátníci, v DoFP čtyřicátníci, v Apokalypse padesátníci a u Phoenix šedesátníci... Jako je fajn, že si můžou měnit kulisy, ale za to to nestojí. Mimochodem ta akce v Dark Phoenix byla sice opravdu fajn, ale jako něco, co by přepisovalo tabulky? To zase ne. U Kinberga jde vidět, že rozumí jak se mají stavět scény (scénáristicky) a že nejde do sebe jenom bušit a je třeba zapojit dramaturgii. Především ale umí prodat postavy a jejich schopnosti, takže Magneto je badass jako "zamlada". Jenže ne proto, že by to bylo tak dobře natočené. Na to je to až moc jednotvárné, chybí chytlavé režijní nápady, které by scény okořenily. Rozumně se to drží při zemi a to  bylo nejrozumnější rozhodnutí, jaké filmaři udělali. Ale i ta "malá" akce musí mít jiskru a tu jsem přes všechen Magnetův um fakt necítil. A to mluvím jako člověk, co má X-meny jako srdcovku a z komiksů "s pláštěnkama" je má jednoznačně nejraději.
2 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Vsechny tri co jmenujes jsou velice dobre. Ale vazne je chces srovnavat s vlakovou scenou? Logana, kde ta scena byla sice intenzivni, ale bez napadu? Kazdy Magnetuv pohyb kovem ve vlaku to trumfuje. Nemluve o okamziku, kdy otevre vyvitekdo oci. Pak clovek pochopi, ktera postava ma skutecnou moc.
721296
Vsechny tri co jmenujes jsou velice dobre. Ale vazne je chces srovnavat s vlakovou scenou? Logana, kde ta scena byla sice intenzivni, ale bez napadu? Kazdy Magnetuv pohyb kovem ve vlaku to trumfuje. Nemluve o okamziku, kdy otevre vyvitekdo oci. Pak clovek pochopi, ktera postava ma skutecnou moc.
721286
1 -2
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Endgame to má rozhodně zapeklitější už jen kvůli tomu, že měli jednu scénu s Prastarou na to, aby to vysvětlili. Různé postavy si cestovali časem sem a tam.
V DoFP poslali Wolvieho do minulosti, aby změnil jejich "současnost". Na konci se však nikdo zpět nevracel, takže nevzniklo tolik paradoxů. Jejich současnost tím zanikla. Tady by platilo pravidlo Návratu do budoucnosti. Aspoň myslím...
721295
[b]Endgame [/b]to má rozhodně zapeklitější už jen kvůli tomu, že měli jednu scénu s [b]Prastarou [/b]na to, aby to vysvětlili. Různé postavy si cestovali časem sem a tam. V [b]DoFP[/b] poslali [b]Wolvieho [/b]do minulosti, aby změnil jejich "současnost". Na konci se však nikdo zpět nevracel, takže nevzniklo tolik paradoxů. Jejich současnost tím zanikla. Tady by platilo pravidlo [b]Návratu do budoucnosti[/b]. Aspoň myslím...
721290
1 0
reagovat
reaguje na: Robur
Ale veď OK, ja viem že sa to tu už rozoberalo, ja len reagujem na to že cestovanie v čase v DoFP nieje vôbec také zlé a nepochopiteľné ako sa tu tvrdí a všetko je to tam krásne vysvetlené, zatiaľ čo v Avengers nieje poriadne vysvetlené nič. A vôbec nejde o to že tá hlavná linka sa nezmenila ale o to že tam vznikla kopa otázok a kopa nepochopiteľných vecí ako napr. ten Thanos ktorý s celou svojou loďou, Gamorou a armádou skočil do budúcnosti, bez oblekov, bez toho GPS, bez Pymových častíc, proste len tak ;) A podobných nezmyslov tam je kopa, aj ten tvoj záber "na efekt" z konca filmu.

Proste z hľadiska cestovania v čase mi prišlo DoFP oveľa lepšie, to je celé ;)
721290
Ale veď OK, ja viem že sa to tu už rozoberalo, ja len reagujem na to že cestovanie v čase v DoFP nieje vôbec také zlé a nepochopiteľné ako sa tu tvrdí a všetko je to tam krásne vysvetlené, zatiaľ čo v Avengers nieje poriadne vysvetlené nič. A vôbec nejde o to že tá hlavná linka sa nezmenila ale o to že tam vznikla kopa otázok a kopa nepochopiteľných vecí ako napr. ten Thanos ktorý s celou svojou loďou, Gamorou a armádou skočil do budúcnosti, bez oblekov, bez toho GPS, bez Pymových častíc, proste len tak *;)* A podobných nezmyslov tam je kopa, aj ten tvoj záber "na efekt" z konca filmu. Proste z hľadiska cestovania v čase mi prišlo DoFP oveľa lepšie, to je celé *;)*
721279
2 -3
reagují: Joker_George, Cinefil
reagovat
reaguje na: Robur
Vážně?? A co otvíráčka dvojky v Bílém domě?? A nebo finále Budoucí minulosti?? Či lesní scéna z Logana?? To jsou podle mě mnohem lepší scény. 
721286
Vážně?? A co otvíráčka dvojky v Bílém domě?? A nebo finále Budoucí minulosti?? Či lesní scéna z Logana?? To jsou podle mě mnohem lepší scény. 
721258
3 -1
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Už jsme to tu přeci probírali asi dva týdny ;)
V Avengers se nic nezměnilo, jen vznikly jiné reality a že nevíme, co přesně se v nich dál dělo, vůbec nikoho nezajímá. Důležitá je ta "naše" realita a ta je jasná jako facka. A že kápo nevystoupil z portálu ale seděl na lavičce je jen pro efektní záběr. Štít "ukradl" z reality, ve které prožil život s Peggy. To tě snad nemůže rozhodit ;)
Jinak naprosto souhlasím, kdo sledoval X-Meny, časové linie mu musejí být jasné, je to hodně jednoduché.
721279
Už jsme to tu přeci probírali asi dva týdny *;)* V Avengers se nic nezměnilo, jen vznikly jiné reality a že nevíme, co přesně se v nich dál dělo, vůbec nikoho nezajímá. Důležitá je ta "naše" realita a ta je jasná jako facka. A že kápo nevystoupil z portálu ale seděl na lavičce je jen pro efektní záběr. Štít "ukradl" z reality, ve které prožil život s Peggy. To tě snad nemůže rozhodit *;)* Jinak naprosto souhlasím, kdo sledoval X-Meny, časové linie mu musejí být jasné, je to hodně jednoduché.
721272
5 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se