Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny: Blu-ray

příspěvky 1 - 13 Napsat příspěvek
reaguje na: FallenMaia
tobě se taky líbí každá kravina chlape. 
719803
tobě se taky líbí každá kravina chlape. 
719799
1 -2
reagovat
Mne sa dvojka páčila, rovnako ako sa mi páčila jednotka, hlavne ten soundtrack bol parádny, konečne nejaká poriadna filmová hudba ;)
719799
Mne sa dvojka páčila, rovnako ako sa mi páčila jednotka, hlavne ten soundtrack bol parádny, konečne nejaká poriadna filmová hudba ;)
1 -1
reagují: Lorian
reagovat
reaguje na: Cinefil
Prosím tě, oprav si ten název, šíleně to bije do očí. :(
719715
Prosím tě, oprav si ten název, šíleně to bije do očí. *:(*
719711
3 -1
reagovat
Celá série Zvýřat se mi jeví od zveřejnění 5 dílů dost utahaná. Jako když jedete na kole do posledního kopce a za ním uvidíte další 3. Trilogie by tu bohatě stačila, ale J.K. chce očividně vyčerpat všechny nápady z HP ságy, aby měla klid na duši. Ono takdy druhou šanci už dostat nemusí.
Přirovnání k SW, Jurský Svět (přidal bych i Hobita) je dost výstižné. První díl OK, druhý to totálně zabil a třetí to musí napravit. Jako by se ty nové trilogie nedokázali poučit.
719711
Celá série [b]Zvýřat [/b]se mi jeví od zveřejnění [b]5 dílů[/b] dost utahaná. Jako když jedete na kole do posledního kopce a za ním uvidíte další 3. Trilogie by tu bohatě stačila, ale [b]J.K.[/b] chce očividně vyčerpat všechny nápady z[b] HP[/b] ságy, aby měla klid na duši. Ono takdy druhou šanci už dostat nemusí. Přirovnání k [b]SW[/b],[b] Jurský Svět[/b] (přidal bych i [b]Hobita[/b]) je dost výstižné. První díl OK, druhý to totálně zabil a třetí to musí napravit. Jako by se ty nové trilogie nedokázali poučit.
0 -3
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: malern
Je to tohle - link

Samozřejmě zbytečná a nudná blbost, proto to šlo ven, ale je to kulisa a celá ta zadní část se očividně postavila jen kvůli tomu jednomu záběru. Nemluvě o všech těch hercích, kostýmech atd., vyndavat podobný věci musí bejt s ohledem na utracený prachy a úsilí všech těch lidí (designéři, stavaři, rekvizitáři...) dost strašný :)
719706
Je to tohle - https://www.youtube.com/watch?v=8F311N7Onrw Samozřejmě zbytečná a nudná blbost, proto to šlo ven, ale je to kulisa a celá ta zadní část se očividně postavila jen kvůli tomu jednomu záběru. Nemluvě o všech těch hercích, kostýmech atd., vyndavat podobný věci musí bejt s ohledem na utracený prachy a úsilí všech těch lidí (designéři, stavaři, rekvizitáři...) dost strašný *:)*
719704
3 -1
reagovat

jednozáběrový průchod celou restaurací

Neviete pod akým názvom nájdem túto scénu na YouTube?
719704
Neviete pod akým názvom nájdem túto scénu na YouTube?
jednozáběrový průchod celou restaurací
0 0
reagují: KarelR
reagovat
Velký Credencovo odhalení mě vrásky nedělá, jen že ta linka je strašně nudná a ten film jsem protrpěl. Nechápu, kde v tom materiále je něco, co by mohlo bejt nosníkem pro další 3 díly. Trilogie by stačila bohatě. Pobavila mě ale scénka v kobkách, která mě připomněla cimmrmanovskej Vichr z hor.
719695
Velký Credencovo odhalení mě vrásky nedělá, jen že ta linka je strašně nudná a ten film jsem protrpěl. Nechápu, kde v tom materiále je něco, co by mohlo bejt nosníkem pro další 3 díly. Trilogie by stačila bohatě. Pobavila mě ale scénka v kobkách, která mě připomněla cimmrmanovskej Vichr z hor.
1 -1
reagovat
Nároky jsou tak proklatě nízko, jelikož lidi mají nároky nízko. Protu tu máme TLJ, Hru o Trůny, kde se dájí počítát plot holes do desítek, ale spousta lidí si to okecá, že je to jen hate a vše je vlastně v pořádku. Nejhorší, že tomu věří i zdejší redakce, která by se měla snažit alespoň o částečnou objektivu. Tohle povede jen k větší debilizaci filmového i televizního průmyslu. Už tak je to na pováženou. 

Tady tyhle zvířatka jsou ve finále brak, který by měl vyfasovat hodnocení tak 4/10. Tam se vskutku dalo koukat jen na Deppa, což je zarážející, jelikož Depp je v současnosti v té nejhorší části své kariéry(snad se z toho dostane).
719690
Nároky jsou tak proklatě nízko, jelikož lidi mají nároky nízko. Protu tu máme TLJ, Hru o Trůny, kde se dájí počítát plot holes do desítek, ale spousta lidí si to okecá, že je to jen hate a vše je vlastně v pořádku. Nejhorší, že tomu věří i zdejší redakce, která by se měla snažit alespoň o částečnou objektivu. Tohle povede jen k větší debilizaci filmového i televizního průmyslu. Už tak je to na pováženou.  Tady tyhle zvířatka jsou ve finále brak, který by měl vyfasovat hodnocení tak 4/10. Tam se vskutku dalo koukat jen na Deppa, což je zarážející, jelikož Depp je v současnosti v té nejhorší části své kariéry(snad se z toho dostane).
1 -4
reagovat
Ja s Karlem nesouhlasim, ale to porovnani Jediho a Zvirat v textu je zajimavy :+
719689
Ja s Karlem nesouhlasim, ale to porovnani Jediho a Zvirat v textu je zajimavy *:+*
2 0
reagovat
Jak s Karlem většinou souhlasím, když vychvaluje něco, co se zbytku redakce nelíbilo, tak u dvojky Zvířat jsem se nechutně nudil a už nikdy více. 8)?)
719684
Jak s Karlem většinou souhlasím, když vychvaluje něco, co se zbytku redakce nelíbilo, tak u dvojky Zvířat jsem se nechutně nudil a už nikdy více. *8)**?)*
3 -2
reagovat
Mně se fakt líbí ten argument, že něco je kritizovano proto, protože si lidé vysnili něco jiného a vůbec se nehledí na argumenty zklamaných osob, jako třeba, že je totální ******** aby Luke zhecu zabil syna své sestry. Já sice staré trilogii moc neholduju, ale tohle je fakt mimo s ohledem k jeho charakteru, vždyť toho by normální kladná postava nebyla schopná a Luke byl totálně kladná postava. (Vím že si to nakonec rozmyslel, ale takhle zhecu jít až k němu???)
+ tu máme totálně otravnou postavu Rose, takovej Jar Jar Binks nové trilogie.
+proč jim Luke na konci neřekl, že jim dává čas na útěk? Proč na to musel přijít Dameron? Jako WTF. 
+ta nudná zajížďka, mohla to bejt super část, ale to by tam museli být zajímavější postavy a museli by dělat zajímavější věci
+je toho víc
Ale Snoke a původ Rey byl dobrej, to myslím kritizuje minimum lidí. 
719683
Mně se fakt líbí ten argument, že něco je kritizovano proto, protože si lidé vysnili něco jiného a vůbec se nehledí na argumenty zklamaných osob, jako třeba, že je totální ******** aby Luke zhecu zabil syna své sestry. Já sice staré trilogii moc neholduju, ale tohle je fakt mimo s ohledem k jeho charakteru, vždyť toho by normální kladná postava nebyla schopná a Luke byl totálně kladná postava. (Vím že si to nakonec rozmyslel, ale takhle zhecu jít až k němu???) + tu máme totálně otravnou postavu Rose, takovej Jar Jar Binks nové trilogie. +proč jim Luke na konci neřekl, že jim dává čas na útěk? Proč na to musel přijít Dameron? Jako WTF.  +ta nudná zajížďka, mohla to bejt super část, ale to by tam museli být zajímavější postavy a museli by dělat zajímavější věci +je toho víc Ale Snoke a původ Rey byl dobrej, to myslím kritizuje minimum lidí. 
0 -5
reagovat
Mne sa druhý diel tiež viac páčil. A to vďaka menej humornému podtónu. :+
719678
Mne sa druhý diel tiež viac páčil. A to vďaka menej humornému podtónu. *:+*
0 -2
reagovat
Mně se druhý díl zvířátek líbil víc než ten první a Depp byl opravdu výborný, ale pořád si myslím, že dát mezi 1. a 2. díl odstup dvou let byla spíše horší než lepší volba, protože filmové publikum je potřeba si neustále udržovat a vychovávat, zvlášť u sérií, které mají víc dílů a jejichž děj na sebe navazuje. Navíc teď nás čeká tříletá pauza, což může celou sérii finančně úplně zabít... Uvidíme, čím nás Warneři naženou zpátky do kin:)
719677
Mně se druhý díl zvířátek líbil víc než ten první a Depp byl opravdu výborný, ale pořád si myslím, že dát mezi 1. a 2. díl odstup dvou let byla spíše horší než lepší volba, protože filmové publikum je potřeba si neustále udržovat a vychovávat, zvlášť u sérií, které mají víc dílů a jejichž děj na sebe navazuje. Navíc teď nás čeká tříletá pauza, což může celou sérii finančně úplně zabít... Uvidíme, čím nás Warneři naženou zpátky do kin*:)*
0 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se