Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Jaké marvelovky nás čekají po Avengers: Endgame?

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: sushi232
Pěkně napsané. TDK je úplně někde jinde než celý Marvel dohromady. Hlavně TDK vždy bude fungovat jako samostatný film. Těžko si někdo za 10 let pustí jen Endgame, takhle ten film nikdy nebude fungovat. Proto ty kvality jak psal Cival, jsou hodně nadsazené díky marketingu. Samozřejmě nároky na kvalitu jsou čím dál nižší a nevidíme to jen ve filmech.
717523
Pěkně napsané. TDK je úplně někde jinde než celý Marvel dohromady. Hlavně TDK vždy bude fungovat jako samostatný film. Těžko si někdo za 10 let pustí jen Endgame, takhle ten film nikdy nebude fungovat. Proto ty kvality jak psal Cival, jsou hodně nadsazené díky marketingu. Samozřejmě nároky na kvalitu jsou čím dál nižší a nevidíme to jen ve filmech.
717481
4 -6
reagují: Cival, OzyTheKing
reagovat
Ja se hodne tesim na Strange, prvni dil mi sedl, Cumberbatch je vybornej a navic ta hra s kouzly se da rozvijet kamkoliv. I netradicni souboje byli fajn.
717522
Ja se hodne tesim na Strange, prvni dil mi sedl, Cumberbatch je vybornej a navic ta hra s kouzly se da rozvijet kamkoliv. I netradicni souboje byli fajn.
1 0
reagovat
reaguje na: KarelR
To už byl stejně konec. Sushi to v téhle fázi diskuze většinou nedává a končí.

Ale díky :) třeba se tam ještě ozve
717514
To už byl stejně konec. Sushi to v téhle fázi diskuze většinou nedává a končí. Ale díky *:)* třeba se tam ještě ozve
717511
0 0
reagovat
sushi232 a OzyTheKing: Jste přestěhovaný ;) link
717511
sushi232 a OzyTheKing: Jste přestěhovaný *;)* https://www.moviezone.cz/clanek/38122-avengers-endgame-recenze/diskuze
1 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: rush
A fáza pred tým rovnako, iron man za mňa nuda a miliardu to dalo len preto že to prišlo po prvých Avengers, Thor 2 jedna z najhorších marveloviek, Kap 2 super ale finančne slabšie, Strážci 1 perfektný ;), Avengers 2 dosť kritizovaná ale zarobilo a Antman tiež slabší a tiež nezarobil nejak veľa. Čiže zase máš tam filmy slabšie a lepšie, on ten Marvel tak kolísa, raz príde s niečím dobrým a raz je to o poznanie slabšie. Očakávam že táto fáza čo príde na tom bude rovnako ;) Nebudú tam všetky filmy skvelé ale zopár sa ich nájde.
717502
A fáza pred tým rovnako, iron man za mňa nuda a miliardu to dalo len preto že to prišlo po prvých Avengers, Thor 2 jedna z najhorších marveloviek, Kap 2 super ale finančne slabšie, Strážci 1 perfektný *;)*, Avengers 2 dosť kritizovaná ale zarobilo a Antman tiež slabší a tiež nezarobil nejak veľa. Čiže zase máš tam filmy slabšie a lepšie, on ten Marvel tak kolísa, raz príde s niečím dobrým a raz je to o poznanie slabšie. Očakávam že táto fáza čo príde na tom bude rovnako *;)* Nebudú tam všetky filmy skvelé ale zopár sa ich nájde.
717498
1 -1
reagovat
reaguje na: rush
A tak keď si zoberieš, tak táto fáza tiež nebola taká že by boli všetky filmy super, prvý film bol Civil War, to bolo dobré, skvele odštartovali ale nasledoval Dr. Strange ktorý nebol zas tak perfektne prijatý, ďalej Strážci 2 tiež sklamanie, Spiderman, priemerný film, Thor Ragnarok tam to dosť divákov rozdelilo na dva tábory jedným sa to páčilo veľmi jedným vôbec, Black Panther u nás na to každý nadával ale vo svete to bol obrovský úspech, no a potom to začalo gradovať, prišlo Infinity War (za mňa vrchol MCU ;)) Antman 2 zase nuda, Marvelka uspela ale tiež neurobila nejakú dieru do sveta, skôr uspela preto že všetci boli namlsaný na Endgame, no a nakoniec prišlo Endgame, ďalší obrovský úspech. Takže dokopy máme 10 filmov dajme tomu 5 filmov skvelých a veľmi úspešných a 5 "slabších".
717500
A tak keď si zoberieš, tak táto fáza tiež nebola taká že by boli všetky filmy super, prvý film bol Civil War, to bolo dobré, skvele odštartovali ale nasledoval Dr. Strange ktorý nebol zas tak perfektne prijatý, ďalej Strážci 2 tiež sklamanie, Spiderman, priemerný film, Thor Ragnarok tam to dosť divákov rozdelilo na dva tábory jedným sa to páčilo veľmi jedným vôbec, Black Panther u nás na to každý nadával ale vo svete to bol obrovský úspech, no a potom to začalo gradovať, prišlo Infinity War (za mňa vrchol MCU *;)*) Antman 2 zase nuda, Marvelka uspela ale tiež neurobila nejakú dieru do sveta, skôr uspela preto že všetci boli namlsaný na Endgame, no a nakoniec prišlo Endgame, ďalší obrovský úspech. Takže dokopy máme 10 filmov dajme tomu 5 filmov skvelých a veľmi úspešných a 5 "slabších".
717498
1 -1
reagovat
Z těch filmu mne zajímá max Doctor straně 2 a naopak odrazuje zavděčeni Číně s ShangČina a Homoternals, prostě se chce Feige zavděčit kdekomu aa to z další fáze udělá fázi neuspesnou! 
717498
Z těch filmu mne zajímá max Doctor straně 2 a naopak odrazuje zavděčeni Číně s ShangČina a Homoternals, prostě se chce Feige zavděčit kdekomu aa to z další fáze udělá fázi neuspesnou! 
0 -3
reagují: FallenMaia, FallenMaia
reagovat
reaguje na: verbst
"I can do this all day." :D
717496
"I can do this all day." *:D*
717494
1 0
reagovat
Debatování čistě o Endgame pls tady link , ať v týhle diskuzi můžeme řešit následující filmy, díky moc.
717495
Debatování čistě o Endgame pls tady https://www.moviezone.cz/clanek/38122-avengers-endgame-recenze/diskuze , ať v týhle diskuzi můžeme řešit následující filmy, díky moc.
3 0
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
To je marný. Vůbec to nezkoušej :D:D
717494
To je marný. Vůbec to nezkoušej *:D**:D*
717491
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: sushi232
V té první hodině se toho stalo hodně: zachráněni IM a jeho vztah s Nebulou byl prohlouben zabití Thanose, vývoj Clinta(zabití rodiny), představení světa po lusknuti, návrat Ant mana, Iron manova rodina, návrat Clinta do Avengers, Návrat Thora a jeho výčitky předtím+ řešení time travelingu.
V IW se toho např. moc nestalo, tam se jen potkavaly postavy a rezalo se to. V Endgame se jen za první hodinu vyřešilo tolik událostí a rozvilo tolik charakterů, že se toho tolik nestalo ani za celý IW, TDK, TDKR .... (každej film zvlášť srovnanej s Endgame)
717491
V té první hodině se toho stalo hodně: [spoiler]zachráněni IM a jeho vztah s Nebulou byl prohlouben[/spoiler] [spoiler]zabití Thanose, vývoj Clinta(zabití rodiny), představení světa po lusknuti, návrat Ant mana, Iron manova rodina, návrat Clinta do Avengers, Návrat Thora a jeho výčitky předtím+ řešení time travelingu. [/spoiler]V IW se toho např. moc nestalo, tam se jen potkavaly postavy a rezalo se to. V Endgame se jen za první hodinu vyřešilo tolik událostí a rozvilo tolik charakterů, že se toho tolik nestalo ani za celý IW, TDK, TDKR .... (každej film zvlášť srovnanej s Endgame)[spoiler] [/spoiler]
717481
7 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: sushi232

Thanos

Zploštění zaporaka? Vždyť ten plán tam konečně upravil tak, aby něco vůbec změnil. V roce 1960  nás byli tři miliardy, Thanosovo řešení z IW postrádalo trvalost i smysl. Já jsem šťastnej, že tu jeho motivaci upravili. Zničení a postavení nového šťastnějšiho vesmíru je mnohem chytřejší než to co předtím.

Navíc se o tom dá víc přemýšlet. O původním plánu se moc nedalo, protože když jo, tak jste přišli na to, že nic neřeší, ale tohle řeší všechno.

Nejvíc se mi líbila scéna když se vyloženě nasral a řekl, že ve válce nikdy neviděl nic osobního, ale že zničení naší planety si užije

To byla totálně luxus scéna, která tomu dala hloubku. Ukázala nám že za vším tím "mucednictvim" je jen zakomplexovana osobnost. Thanos zde celkově dostává větší hloubku. Např. ve scéně kdy nechá střílet do vlastních řad + interakce s Nebulou, v IW jsme dostaliw interakce s Gamorou takže se to krásně vyrovnalo.
717490
Zploštění zaporaka? Vždyť ten plán tam konečně upravil tak, aby něco vůbec změnil. V roce 1960  nás byli tři miliardy, Thanosovo řešení z IW postrádalo trvalost i smysl. Já jsem šťastnej, že tu jeho motivaci upravili. [spoiler]Zničení a postavení nového šťastnějšiho vesmíru je mnohem chytřejší než to co předtím. [/spoiler]Navíc se o tom dá víc přemýšlet. O původním plánu se moc nedalo, protože když jo, tak jste přišli na to, že nic neřeší, ale tohle řeší všechno. [spoiler] [/spoiler]Nejvíc se mi líbila scéna když se vyloženě [spoiler]nasral a řekl, že ve válce nikdy neviděl nic osobního, ale že zničení naší planety si užije [/spoiler] To byla totálně luxus scéna, která tomu dala hloubku. Ukázala nám že za vším tím "mucednictvim" je jen zakomplexovana osobnost. Thanos zde celkově dostává větší hloubku. Např. ve scéně [spoiler]kdy nechá střílet do vlastních řad + interakce s Nebulou, v IW jsme dostaliw interakce s Gamorou takže se to krásně vyrovnalo. [/spoiler]
Thanos
717481
6 0
reagovat
reaguje na: sushi232
717484
[url=https://earthenergyreader.files.wordpress.com/2013/02/so-it-begins-the-great-shitstorm-of-our-time2.jpg?w=690]link[/url]
717481
6 0
reagovat
reaguje na: Cival
Ono to s tou kvalitou je takové trochu dvojjaké.
TLDR verze: Ano, kvalita je u Endgame na poměrně slušné úrovni, ale zdaleka to není nejlepší komixový film a ten hype u něj dělá fakt strašně moc (hodnocení diváků fakt neodpovídá kvalitě filmu). Infinity War je na tom ještě hůř, protože je po roce už téměř nekoukatelný. Oba filmy mají solidní praskliny v technickém i dramaturgickém zpracování.

Z pohledu fan service a přenášení komixových panelů a fandovských snů na plátno je to fakt nářez, ale už jen to, že sami tvůrci nepochopili koncept (ta dvojjakost vysvětlení režisérů a scénáristů, místo toho aby přiznali, že všechny filmy o cestování v čase - dozadu - jsou blbosti), který divákům představovali a porušili svoje vlastní nastavená pravidla tu kvalitu trochu podráží. Navíc, kolísání kvality CGI je někdy dost na pováženou, obzvlášť s tímhle rozpočtem. Např. scénu na pohřbu jsem si fakt neužil, protože Cumberbatch tam vypadal jako takový ten placatý prospekt z obchoďáku a praštil mi do očí takovou silou, že jsem si to už prostě neužil a chtěl jsem se vysmát týmu trikařů, co na tom dělali. Film jsem viděl jen jednou, v kině už fakt ne...spíš někdy jindy na 150% rychlosti (to není pomalé tempo vyprávění, když se děje úplné hovno přes hodinu filmu) a moje oko si jistě všimne i dalších nesedících momentů.
Takže možná není od věci si přiznat, že ten hype fakt přidává subjektivní kvalitu docela výrazně.
Před projekcí Endgame jsem si pustil i IW a nestačil jsem se divit, jak to je najednou špatné. Před rokem jsem byl u vytržení z toho, že Avengers konečně narazili (resp. celý koncept záporák jako hlavní hrdina) a teď např. v Nidavelliru, když se Eitri bavil s Thorem normálním hlasem a koukali na sebe, jednou byli blízko, ale pak oba stáli několik (desítek) kilometrů od sebe a žádná změna formátu dialogu (svědčí o postpro přemístění Thora), nebo Banner v Hulkbusterovi v "truchlící" scéně na konci, kdy byl nasvícen z jiného úhlu než zbytek scény a všichni ostatní (to je prostě amatéřina na úrovni studentských filmů nebo hobbíků)...Thanos asi 3x změnil image v průběhu filmu (kvůli tomu, že na různých částech filmu dělala různá VFX studia) a mnoho dalšího (bitva ve Wakandě by vydala normálně na malou knižní povídku o chybách). Hlavně ale film za pouhý rok strašně zestárnul, což se u některých jiných MCU počinů říct nedá (za mě třeba GotG1), ale věřím, že Endgame na tom bude líp...bylo to fakt o kus zábavnější.
Nakonec jsem musel snížit hodnocení (IW) na ČSFD na 3* za tu uspěchanost a nekonzistenci. A mám takový pocit, že u Endgame to bude obdobné.

Kdo by rád kopal, že nejsem dostatečně fanboy, tak jsem. Komixy mám celkem načtené, ty Infinity dokonce všechny a viděl jsem i všechny MCU filmy, takže jsem v Endgamu rozhodně netápal...spíš ta krutá předvídatelnost děje, nekonzistentní tempo a VFX, zploštění záporáka a to hrubé porušení vlastních nastavených pravidel mi i přes to, že mávám z hype trainu brání v plném hodnocení.
Když to podložíme čísly hodnocení, ok EG ještě klesne, ale IW má i po roce 86% a takový TDK (i když k němu mám taky několik výhrad), je prostě o několik levelů výš
717481
Ono to s tou kvalitou je takové trochu dvojjaké. [b]TLDR verze: [/b][i]Ano, kvalita je u Endgame na poměrně slušné úrovni, ale zdaleka to není nejlepší komixový film a ten hype u něj dělá fakt strašně moc (hodnocení diváků fakt neodpovídá kvalitě filmu). Infinity War je na tom ještě hůř, protože je po roce už téměř nekoukatelný. Oba filmy mají solidní praskliny v technickém i dramaturgickém zpracování. [/i] Z pohledu fan service a přenášení komixových panelů a fandovských snů na plátno je to fakt nářez, ale už jen to, že sami tvůrci nepochopili koncept (ta dvojjakost vysvětlení režisérů a scénáristů, místo toho aby přiznali, že všechny filmy o cestování v čase - dozadu - jsou blbosti), který divákům představovali a porušili svoje vlastní nastavená pravidla tu kvalitu trochu podráží. Navíc, kolísání kvality CGI je někdy dost na pováženou, obzvlášť s tímhle rozpočtem. Např. scénu na pohřbu jsem si fakt neužil, protože Cumberbatch tam vypadal jako takový ten placatý prospekt z obchoďáku a praštil mi do očí takovou silou, že jsem si to už prostě neužil a chtěl jsem se vysmát týmu trikařů, co na tom dělali. Film jsem viděl jen jednou, v kině už fakt ne...spíš někdy jindy na 150% rychlosti (to není pomalé tempo vyprávění, když se děje úplné hovno přes hodinu filmu) a moje oko si jistě všimne i dalších nesedících momentů. [b]Takže možná není od věci si přiznat, že ten hype fakt přidává subjektivní kvalitu docela výrazně.[/b] Před projekcí Endgame jsem si pustil i IW a nestačil jsem se divit, jak to je najednou špatné. Před rokem jsem byl u vytržení z toho, že Avengers konečně narazili (resp. celý koncept záporák jako hlavní hrdina) a teď např. v Nidavelliru, když se Eitri bavil s Thorem normálním hlasem a koukali na sebe, jednou byli blízko, ale pak oba stáli několik (desítek) kilometrů od sebe a žádná změna formátu dialogu (svědčí o postpro přemístění Thora), nebo Banner v Hulkbusterovi v "truchlící" scéně na konci, kdy byl nasvícen z jiného úhlu než zbytek scény a všichni ostatní (to je prostě amatéřina na úrovni studentských filmů nebo hobbíků)...Thanos asi 3x změnil image v průběhu filmu (kvůli tomu, že na různých částech filmu dělala různá VFX studia) a mnoho dalšího (bitva ve Wakandě by vydala normálně na malou knižní povídku o chybách). Hlavně ale film za pouhý rok strašně zestárnul, což se u některých jiných MCU počinů říct nedá (za mě třeba GotG1), ale věřím, že Endgame na tom bude líp...bylo to fakt o kus zábavnější. Nakonec jsem musel snížit hodnocení (IW) na ČSFD na 3* za tu uspěchanost a nekonzistenci. A mám takový pocit, že u Endgame to bude obdobné. Kdo by rád kopal, že nejsem dostatečně fanboy, tak jsem. Komixy mám celkem načtené, ty Infinity dokonce všechny a viděl jsem i všechny MCU filmy, takže jsem v Endgamu rozhodně netápal...spíš ta krutá předvídatelnost děje, nekonzistentní tempo a VFX, zploštění záporáka a to hrubé porušení vlastních nastavených pravidel mi i přes to, že mávám z hype trainu brání v plném hodnocení. Když to podložíme čísly hodnocení, ok EG ještě klesne, ale IW má i po roce 86% a takový TDK (i když k němu mám taky několik výhrad), je prostě o několik levelů výš
717424
3 -12
reagovat
reaguje na: Lorian
Prijdes na diskuzi a zeptas se jestli je otravnejsi Hra o Truny nebo Marvel. Co bys asi tak cekal za odpoved? Ze otravnejsi jsi ty, coz je cista pravda? Nezlob se na me, ale KarelR ti odpovedel presne, pokud me neco nebavi, nelezu na diskuzi o dane veci. Porad je na webu hromada dalsich stranek, temat, cehokoliv, abych neztracel cas s tim, co me nebavi. Jako treba ted ja s tebou. Howgh
717478
Prijdes na diskuzi a zeptas se jestli je otravnejsi Hra o Truny nebo Marvel. Co bys asi tak cekal za odpoved? Ze otravnejsi jsi ty, coz je cista pravda? Nezlob se na me, ale KarelR ti odpovedel presne, pokud me neco nebavi, nelezu na diskuzi o dane veci. Porad je na webu hromada dalsich stranek, temat, cehokoliv, abych neztracel cas s tim, co me nebavi. Jako treba ted ja s tebou. Howgh
717412
7 -3
reagovat
Ono je hlavne úsmevné že tu niekto rieši koľko článkov ročne tu je o marvelovkách a celkovo komiksoch a pritom to nieje nič nenormálne keď si uvedomíte že ročne máme 3 marvelovky plus ďalšiu kopu komiksových filmov k tomu. Veď sa stačí len pozrieť na prvých 10 najúspešnejších filmov v kinách z toho 5 filmov sú marvelovky. Žijeme v komiksovej ére, to je fakt ktorý potvrdzujú napríklad tržby Endgame a práve toto je vrchol tej éry, týchto pár mesiacov ;) Takže kecať že tu je plno článkov o Endgame a celkovo Marvele a jeho budúcnosti je pekná .....
717467
Ono je hlavne úsmevné že tu niekto rieši koľko článkov ročne tu je o marvelovkách a celkovo komiksoch a pritom to nieje nič nenormálne keď si uvedomíte že ročne máme 3 marvelovky plus ďalšiu kopu komiksových filmov k tomu. Veď sa stačí len pozrieť na prvých 10 najúspešnejších filmov v kinách z toho 5 filmov sú marvelovky. Žijeme v komiksovej ére, to je fakt ktorý potvrdzujú napríklad tržby Endgame a práve toto je vrchol tej éry, týchto pár mesiacov *;)* Takže kecať že tu je plno článkov o Endgame a celkovo Marvele a jeho budúcnosti je pekná .....
8 -2
reagovat
Nejvíc se těším na Novu, jestli fakt bude. Ten otvírák, kdy Thanos zaútočí na Xandar a vyhladí celé Nova corps a zůstane jen Dick ve stylu Annihilation je jasný. 
717465
Nejvíc se těším na Novu, jestli fakt bude. Ten otvírák, kdy Thanos zaútočí na Xandar a vyhladí celé Nova corps a zůstane jen Dick ve stylu Annihilation je jasný. 
5 0
reagovat
Nerozumiem ľuďom, ktorí kritizujú, že sa tento web venuje viac Marvelu a komiksom ako takým. Pre Boha, veď nie je jediný. Žijeme dobu komiksov. A čo? Každá doba mala svoj žáner. Kedysi sme tu mali dobu noir filmov, bola tu doba westernov, zažili sme éru svalnatých akčných hrdinov. Alebo tu tiež boli teen horory či paródie. Momentálne väčšina fičíme na komiksovkách. A Marvel má v tomto prím. Buď sa s tým niektorí zmierite alebo nie. Netvrdím, že všetky komiksové či všetky Marvel filmy sú úžasné. Ani zďaleka. Ale Endgame je jednou z najväčších filmových udalostí histórie. Štatistiky nepustia 8)
717463
Nerozumiem ľuďom, ktorí kritizujú, že sa tento web venuje viac Marvelu a komiksom ako takým. Pre Boha, veď nie je jediný. Žijeme dobu komiksov. A čo? Každá doba mala svoj žáner. Kedysi sme tu mali dobu noir filmov, bola tu doba westernov, zažili sme éru svalnatých akčných hrdinov. Alebo tu tiež boli teen horory či paródie. Momentálne väčšina fičíme na komiksovkách. A Marvel má v tomto prím. Buď sa s tým niektorí zmierite alebo nie. Netvrdím, že všetky komiksové či všetky Marvel filmy sú úžasné. Ani zďaleka. Ale Endgame je jednou z najväčších filmových udalostí histórie. Štatistiky nepustia *8)*
7 -1
reagovat
Nezlobte se na mě, ale tohle až na pokračování sólovek a Strážců galaxie vypadá podle mě dost špatně. A už vůbec nechápu proč obsazují random scenáristy co vůbec neví jak takovej film natočit a místo toho nesáhnou po neuvěřitelně dobrých Russoových...
717461
Nezlobte se na mě, ale tohle až na pokračování sólovek a Strážců galaxie vypadá podle mě dost špatně. A už vůbec nechápu proč obsazují random scenáristy co vůbec neví jak takovej film natočit a místo toho nesáhnou po neuvěřitelně dobrých Russoových...
0 0
reagovat
reaguje na: Cival
To záleží kolik let před Avengers se má Black Widow origin odehrávat, na dvacet už nevypadá - to by mohli vědět znalci komiksu.
717441
To záleží kolik let před Avengers se má Black Widow origin odehrávat, na dvacet už nevypadá - to by mohli vědět znalci komiksu.
717438
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se