Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Jaké marvelovky nás čekají po Avengers: Endgame?

příspěvky 61 - 78 Napsat příspěvek
reaguje na: Lorian
Kdyz uz sebereflexi ztratil i Pecan, tak uz neni cesty zpet. Je jedinej jeste spasitelnej. Koukni na ten zbytek a mas jasno. 
717413
Kdyz uz sebereflexi ztratil i Pecan, tak uz neni cesty zpet. Je jedinej jeste spasitelnej. Koukni na ten zbytek a mas jasno. 
717412
0 0
reagovat
reaguje na: Cival
jaký je že ten přístup? To by mě zajímalo. Spíše by to ale chtělo sebereflexi u Vás, pokud je ještě možná. Tak třeba si fakt myslíte, že Thor stripterém je Ok. Potom je opravdu ten můj přístup zbytečný :)).


"podivej se na US weby, kde se resi kazdej ester egg v separatnim clanku. My naopak skoro zadny nedali"

link

To asi taky není úplně pravda. Podívej se na úvodní stránku a začni počítat obrázky z Marvelu, pak mi piš, že je můj přistup nerelevantní.
717412
jaký je že ten přístup? To by mě zajímalo. Spíše by to ale chtělo sebereflexi u Vás, pokud je ještě možná. Tak třeba si fakt myslíte, že Thor stripterém je Ok. Potom je opravdu ten můj přístup zbytečný *:))*. "podivej se na US weby, kde se resi kazdej ester egg v separatnim clanku. My naopak skoro zadny nedali" https://www.moviezone.cz/clanek/38168-tema-nejlepsi-easter-eggy-a-odkazy-v-avengers-endgame To asi taky není úplně pravda. Podívej se na úvodní stránku a začni počítat obrázky z Marvelu, pak mi piš, že je můj přistup nerelevantní.
717409
3 -15
reagovat
reaguje na: HAL
To je blbost. Vzdycky nam bylo vycitano, ze okolo velkejch premier se jedou furt spojeny temata, at uz byli Batmani, Star Wars nebo Avatar. Pritom bychom mohli jet jeste desetkrat vic clanku o tomhle tematu, ktery evidentne btw zajima vsechny asi desetkrat vic nez cokoliv jinyho, podivej se na US weby, kde se resi kazdej ester egg v separatnim clanku. My naopak skoro zadny nedali, krom trzeb dukladne pokrytejch - to ze se v novinkach resi taky comicsy je mj. dano i tim ze kdybys napsal novinku treba o novym filmu Wese Andersona nebo distribucnim datu novinky Woodyho Allena, nikoho zajimat nebude, protoze dav to nezajima do traileru, a fajnsmekri uz to vi (a ne, opravdu to neni vyzva k diskuzi na toto tema :D).

Pristup Loriana je kazdopadne zcela komickej a nerelevantni, viz Karlova odpoved.
717409
To je blbost. Vzdycky nam bylo vycitano, ze okolo velkejch premier se jedou furt spojeny temata, at uz byli Batmani, Star Wars nebo Avatar. Pritom bychom mohli jet jeste desetkrat vic clanku o tomhle tematu, ktery evidentne btw zajima vsechny asi desetkrat vic nez cokoliv jinyho, podivej se na US weby, kde se resi kazdej ester egg v separatnim clanku. My naopak skoro zadny nedali, krom trzeb dukladne pokrytejch - to ze se v novinkach resi taky comicsy je mj. dano i tim ze kdybys napsal novinku treba o novym filmu Wese Andersona nebo distribucnim datu novinky Woodyho Allena, nikoho zajimat nebude, protoze dav to nezajima do traileru, a fajnsmekri uz to vi (a ne, opravdu to neni vyzva k diskuzi na toto tema *:D*). Pristup Loriana je kazdopadne zcela komickej a nerelevantni, viz Karlova odpoved.
717407
19 -2
reagují: HAL, Lorian
reagovat
A s Fází 4... vidím problém hlavně v totální nezajímavosti nových postav - Panther, Ant Man a Cpt. Marvel by mi nemohli být ukradenější, a jediný zajímavý Strange je spíš u ledu. A WandaVision v seriálech.
Ten číňan věstí pravé peklo, kung-fu filmy nikde než v číně rozumně nevznikají, a Eternals by mohly být dobrá bizarnost (a hlavně trochu víc odlišná od ostatních Marvelovek), ale jméno režisérky moc neláká. Tak snad aspoň ten Gunn a Taika se budou držet svého parodického stylu a moc to neposerou.
717408
A s Fází 4... vidím problém hlavně v totální nezajímavosti nových postav - Panther, Ant Man a Cpt. Marvel by mi nemohli být ukradenější, a jediný zajímavý Strange je spíš u ledu. A WandaVision v seriálech. Ten číňan věstí pravé peklo, kung-fu filmy nikde než v číně rozumně nevznikají, a Eternals by mohly být dobrá bizarnost (a hlavně trochu víc odlišná od ostatních Marvelovek), ale jméno režisérky moc neláká. Tak snad aspoň ten Gunn a Taika se budou držet svého parodického stylu a moc to neposerou.
5 -1
reagovat
reaguje na: Lorian
Tady se MarvelZone jede už hezkých pár let, toho sis nevšiml? ;)
A ano, nad Thorem striptérem jsem se taky pozastavil, je to tu už opravdu bizarně blbé - já chápu že je ty Endgame baví, ale ani SW, ani Avatar, či cokoli jiného, neovládly MZ tolik jako za poslední dva týdny Marvel. A ten se ještě k tomu periodicky opakuje :))
717407
Tady se MarvelZone jede už hezkých pár let, toho sis nevšiml? *;)* A ano, nad Thorem striptérem jsem se taky pozastavil, je to tu už opravdu bizarně blbé - já chápu že je ty Endgame baví, ale ani SW, ani Avatar, či cokoli jiného, neovládly MZ tolik jako za poslední dva týdny Marvel. A ten se ještě k tomu periodicky opakuje *:))*
717388
4 -14
reagují: Cival
reagovat
Zajímavě zní Marvel´s What If…? 
717406
Zajímavě zní Marvel´s What If…? 
4 -1
reagovat
Jako tu čtyřku bych si v tomhle obsazení klidně dal a vřele rád zapomenu na všechny předchozí F4 filmy, takže sem s ní :D
717402
Jako tu čtyřku bych si v tomhle obsazení klidně dal a vřele rád zapomenu na všechny předchozí F4 filmy, takže sem s ní *:D*
0 -1
reagovat
Pevně doufám, že na comic conu v SD zas po letech Marvel udělá velké odhalení následující (ač třeba ne čtvrté) fáze! Teď už můžou zas tajnůstkaření odložit8)
717399
Pevně doufám, že na comic conu v SD zas po letech Marvel udělá velké odhalení následující (ač třeba ne čtvrté) fáze! Teď už můžou zas tajnůstkaření odložit*8)*
1 -1
reagovat
reaguje na: Lorian
Tak tu přestaň chodit. Všichni budeme jen rádi. ;)
717398
Tak tu přestaň chodit. Všichni budeme jen rádi. *;)*
717388
7 -2
reagovat

Slabota

Takhle vypsany to vypada slaboucce. Jediny zajimavy je Spidey a Thor 4. Ten zbytek teda vypada fakt marne, neverim, ze tam nevymysli nejakou pecku. Treba Avengers 5, Xmen, Fantastic 4? Pokud ne, tak to nevypada na ruzovou budoucnost.:- 
717397
Takhle vypsany to vypada slaboucce. Jediny zajimavy je Spidey a Thor 4. Ten zbytek teda vypada fakt marne, neverim, ze tam nevymysli nejakou pecku. Treba Avengers 5, Xmen, Fantastic 4? Pokud ne, tak to nevypada na ruzovou budoucnost.*:-* 
Slabota
1 -4
reagovat
"Shang-Chi. Jestli tipujete největšího marveláckého experta na bojová umění, tak... jste se samozřejmě trefili." - Tady by samozřejmě měl být Iron Fist, jenže toho už použili v seriálech.

Jinak plány pěkné, a komiksy jen tak nezmizí. Těším a doufám, že dostanu nějaké pěkné překvapení.
717393
"Shang-Chi. Jestli tipujete největšího marveláckého experta na bojová umění, tak... jste se samozřejmě trefili." - Tady by samozřejmě měl být Iron Fist, jenže toho už použili v seriálech. Jinak plány pěkné, a komiksy jen tak nezmizí. Těším a doufám, že dostanu nějaké pěkné překvapení.
2 -1
reagovat
Nejvíce mě zajímají třetí Strážci galaxie, The Eternals a Shang-Chi. Nesmím samozřejmě zapomenout na druhého Spider-mana. :+
717390
Nejvíce mě zajímají třetí Strážci galaxie, The Eternals a Shang-Chi. Nesmím samozřejmě zapomenout na druhého Spider-mana. *:+*
1 -2
reagovat
reaguje na: KarelR
Tak jednoduchá otázka byla položena a tak zbytečná odpověď mi byla dána. No, děkuji pěkně. BTW kolikatý je tu článek o Marvelu za poslední měsíc? Tohle spíše vypadá už jako blogísek fanboys. No, ale hošani, rozhodně Vám nechci kecat do práce. Dodám ale ještě, že tu propagandu zvládate velice dobře. Každý film, kde se objeví nějaký herec z Marvelu, tam má rovnou avatara a popis z Marvelu. Takže např. Thor stripterém apod. Je to ještě únosné? :-
717388
Tak jednoduchá otázka byla položena a tak zbytečná odpověď mi byla dána. No, děkuji pěkně. BTW kolikatý je tu článek o Marvelu za poslední měsíc? Tohle spíše vypadá už jako blogísek fanboys. No, ale hošani, rozhodně Vám nechci kecat do práce. Dodám ale ještě, že tu propagandu zvládate velice dobře. Každý film, kde se objeví nějaký herec z Marvelu, tam má rovnou avatara a popis z Marvelu. Takže např. Thor stripterém apod. Je to ještě únosné? *:-*
717370
4 -28
reagují: HAL, connor
reagovat
  • Black Widow: Je potřeba digitálně omlazovat Scarlett? Plácněte na ní makeup a bude vypadat jako v X filmech z Y let. Od Zaříkávače koní akorát vyrostla.
  • The Eternals: Věřím, že zažijí podobný osud jako GotG. Obzvlášť s Angelinou.
  • Shang-Chi: Má slušnou šanci být nejhůře ohodnoceným MCU filmem na ČSFD. No zatím fakt nevím jaké to bude... Snad ne jenom pro číňany.
  • GotG 3: Pokud Thor nedostane 4, tak bude ve Strážcích jako Hulk v Ragnarogu.
  • Dc. Strange 2: Dávají si až moc načas. I ten Ant-man dostal 2 po 3 letech.
  • Captain Marvel 2: Zatím to nevypadá, že by se z ní stal nový Ironman. Nějak ji nevěřím a jednička byla pěkně nudná a nesourodá. Bylo vidět, že režiséři točili konverzačku a pomocný štáb akci a triky podobně jako u Pantera. Ta smlouva na 7 filmů započítává i camea, takže jí to uteče během 5 let.
717384
[list][*][b]Black Widow[/b]: Je potřeba digitálně omlazovat [i]Scarlett[/i]? Plácněte na ní makeup a bude vypadat jako v X filmech z Y let. Od [i]Zaříkávače koní[/i] akorát vyrostla.[/*][*][b]The Eternals[/b]: Věřím, že zažijí podobný osud jako [i]GotG[/i]. Obzvlášť s [i]Angelinou[/i].[/*][*][b]Shang-Chi[/b]: Má slušnou šanci být nejhůře ohodnoceným [i]MCU [/i]filmem na [i]ČSFD[/i]. No zatím fakt nevím jaké to bude... Snad ne jenom pro číňany.[/*][*][b]GotG 3[/b]: Pokud [i]Thor [/i]nedostane 4, tak bude ve [i]Strážcích [/i]jako [i]Hulk [/i]v [i]Ragnarogu[/i].[/*][*][b]Dc. Strange 2[/b]: Dávají si až moc načas. I ten [i]Ant-man[/i] dostal 2 po 3 letech.[/*][*][b]Captain Marvel 2[/b]: Zatím to nevypadá, že by se z ní stal nový [i]Ironman[/i]. Nějak ji nevěřím a jednička byla pěkně nudná a nesourodá. Bylo vidět, že režiséři točili konverzačku a pomocný štáb akci a triky podobně jako u [i]Pantera[/i]. Ta smlouva na 7 filmů započítává i camea, takže jí to uteče během 5 let.[/*][/list]
3 -2
reagovat
reaguje na: Lorian
A najhoršie je, že neurobíš nič
717374
[i]A najhoršie je, že neurobíš nič[/i]
717368
8 -1
reagovat
reaguje na: Lorian
Nejotravnější je podle mě soustavně řešit věci, který člověku přijdou otravný, než aby řešil věci, který ho třeba nedejbože bavěj :)
717370
Nejotravnější je podle mě soustavně řešit věci, který člověku přijdou otravný, než aby řešil věci, který ho třeba nedejbože bavěj *:)*
717368
30 -3
reagují: Lorian
reagovat
pořád nevím, jestli je otravnější GoT či Marvel. Poradte mi. 
717368
pořád nevím, jestli je otravnější GoT či Marvel. Poradte mi. 
4 -25
reagují: TedGeorge, KarelR
reagovat
:+:+:+:D
717367
*:+**:+**:+**:D*
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se