Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nedotknutelní: Recenze

příspěvky 1 - 0 Napsat příspěvek
reaguje na: SteKi
True lies je tiez uplna kopirka Podtrzeno, secteno a ak by tomu niekto len preto dal 4/10, zasluzil by si Petersonovym trokarom do oka.

Rozdiel je v tom, ze tito Nedotknutelni neprinasaju nic nove ani navyse.
707530
True lies je tiez uplna kopirka Podtrzeno, secteno a ak by tomu niekto len preto dal 4/10, zasluzil by si Petersonovym trokarom do oka. Rozdiel je v tom, ze tito Nedotknutelni neprinasaju nic nove ani navyse.
707520
1 -1
reagovat
reaguje na: StuartX
Ano cital, len mi to prislo usmevne nakolko tu nedavno bola diskusia Skryta identita vs Volavka kde ja som argumentoval, ze Skryta identita je sice kvalitny film, ale ked si videl Volavku tak ti to musi prist zaroven ako trocha zbytcny film, pretoze je skoro jeho doslovna interpretacia. No a niektori argumentovali, ze je moj nazor hlupy lebo Departed videlo viac ludi a dalo mu vysoke hodnotenia a povazuje sa to za jeden najlepsich filmov.
Tu sa deje v podstate to iste a Rymsy sam pise, ze keby to bol samostatny film, tak tomu da sedmicku. Takze rozdiel je len v tom, ze Volavku vacsina ludi nepozna, za to original tohoto filmu ano a premieta sa to do hodnotenia. Tak som si chcel do toho len troska pichnut :))
707520
Ano cital, len mi to prislo usmevne nakolko tu nedavno bola diskusia Skryta identita vs Volavka kde ja som argumentoval, ze Skryta identita je sice kvalitny film, ale ked si videl Volavku tak ti to musi prist zaroven ako trocha zbytcny film, pretoze je skoro jeho doslovna interpretacia. No a niektori argumentovali, ze je moj nazor hlupy lebo Departed videlo viac ludi a dalo mu vysoke hodnotenia a povazuje sa to za jeden najlepsich filmov. Tu sa deje v podstate to iste a Rymsy sam pise, ze keby to bol samostatny film, tak tomu da sedmicku. Takze rozdiel je len v tom, ze Volavku vacsina ludi nepozna, za to original tohoto filmu ano a premieta sa to do hodnotenia. Tak som si chcel do toho len troska pichnut *:))*
707519
0 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: SteKi
Četl jsi vůbec obsah recenze ?
707519
Četl jsi vůbec obsah recenze ?
707464
0 0
reagují: SteKi
reagovat
No mna by tiez zaujimalo ci je ten film tak zly, alebo dostal tych 4/10 len za to, ze je to verna kopia originalu.
Ehm.... Departed....ehm ;) 
707464
No mna by tiez zaujimalo ci je ten film tak zly, alebo dostal tych 4/10 len za to, ze je to verna kopia originalu. Ehm.... Departed....ehm *;)* 
1 -1
reagují: StuartX
reagovat
Gorecki je ako Forrestova maminka. Všetko dokáže tak pekne vysvetliť :D :D :D A kto nepovažuje Forresta alebo Lásku nebeskú za ždímačky (nemyslím to pejoratívne), by sa mal nad sebou zamyslieť;)

P.S. Intouchables je ždímačka bez debaty (akurát je okrem toho iba priemerným filmom, narozdiel od ďalších menovaných megavecí)
707459
Gorecki je ako Forrestova maminka. Všetko dokáže tak pekne vysvetliť *:D* *:D* *:D* A kto nepovažuje Forresta alebo Lásku nebeskú za ždímačky (nemyslím to pejoratívne), by sa mal nad sebou zamyslieť*;)* P.S. Intouchables je ždímačka bez debaty (akurát je okrem toho iba priemerným filmom, narozdiel od ďalších menovaných megavecí)
3 0
reagovat
reaguje na: filipko2007
Ja chapem, ze sa to ma zhadzovat zo svojej podstaty kvoli tomu, ze ide o zbytocny remake. Reagoval som na tvoje odpluvnutie si k tomu filmu, pretoze je to "zdimacka".
Ten pribeh je podla skutocnej udalosti (to podstatne je realita, neriesim prikraslenia), ktory je vyborne napisany, dramaturgicky vystavany a zahrany a nemyslim si, ze si zasluzi take opovrhnutie len preto, lebo je to "zdimacka".

"Laska nebeska ma v sobe vse, jen ne zdimani." Laska nebeska ma v sebe IBA zdimanie, je na tom postavena od zaciatku do konca a v tom je jej caro, ze tu zdimacku zobrala plnym utokom uplne bez hanby a preto jej to preslo.

Nechci, aby som ti zacal hnidopissky vymenuvavat ucelove "zdimacky" ako podla navodu v Shawshanku alebo FG:D

A ked to co si popisal v Nedotknutelnych povazujes za ucelove neuveritelne "zdimacky", si bud velmi mlady a nemas este nic odzite, chyba ti co i len stipka ludskej empatie alebo ako vravim, "nemas dusu". Ale to je len moj nazor, tak ako ten tvoj:)
707458
Ja chapem, ze sa to ma zhadzovat zo svojej podstaty kvoli tomu, ze ide o zbytocny remake. Reagoval som na tvoje odpluvnutie si k tomu filmu, pretoze je to "zdimacka". Ten pribeh je podla skutocnej udalosti (to podstatne je realita, neriesim prikraslenia), ktory je vyborne napisany, dramaturgicky vystavany a zahrany a nemyslim si, ze si zasluzi take opovrhnutie len preto, lebo je to "zdimacka". "Laska nebeska ma v sobe vse, jen ne zdimani." Laska nebeska ma v sebe IBA zdimanie, je na tom postavena od zaciatku do konca a v tom je jej caro, ze tu zdimacku zobrala plnym utokom uplne bez hanby a preto jej to preslo. Nechci, aby som ti zacal hnidopissky vymenuvavat ucelove "zdimacky" ako podla navodu v Shawshanku alebo FG:D A ked to co si popisal v Nedotknutelnych povazujes za ucelove neuveritelne "zdimacky", si bud velmi mlady a nemas este nic odzite, chyba ti co i len stipka ludskej empatie alebo ako vravim, "nemas dusu". Ale to je len moj nazor, tak ako ten tvoj:)
707457
2 -3
reagovat
reaguje na: Gorecki

myslim, zes to poradne nepochopil, co tady piseme

Nikdo tady neshazuje Nedotknutelne ze svy podstaty, ze je to zdimacka. Cti poradne, piseme o tom, ze remaky se shazuji jen ze svy podstaty, viz kolega nize "A neuznávam tieto remaky, je to priživovanie sa." :D:D:D

Forrest je krasnej film, protoze je uzasne zrezirovany a zahrany. Pokud tam byla nejaka zdimacka, tak jsem si nevsimnul, protoze to vse do sebe prirozene zapadlo. Shawshank pro me neni tak skvely jako Forrest, ale taky tam plati to, ze je to prirozene. Laska nebeska ma v sobe vse, jen ne zdimani.

U nedotknutelnych zacinas tim, ze velkej cernej imigrant, ktery chce jen podpis, aby dostal davky tam prijde a vsichni v pohode, jeste ho tam zadaji, aby si sednul. Dalo se to natocit jinak. Pak ho teticka vyhodi z bytu, pricemz je to jako jeho matka, zdimacka. Radoby vtipny veci jakoze pri krmeni mu to strka do oci, sceny nasilu jak se smeje v divadle, na koncertu donuti lidi se posunout o misto, diskoteka... apod. Bud ma rozum a tyhle veci jsou pres caru, nebo at je dement od zacatku, ale takhle je to uplna zdimacka a nasilu nastrkane sceny, aby ukazaly "vtipne" rozdily. Nekdy se chova selsky, jindy zase jak tupej. Philip taky, asi uspesnej chlap, nechce litost, chce "zit", na druhou stranu furt se boji sejit nebo byt zavolat te zensky. 

Tyhle veci jsem si nevsimnul ani ve FG, Shawshanku, Lasce nebesky. To jsou filmy uplne jinde. Nedotknutelni jsou fajn film za 6.:D
707457
Nikdo tady neshazuje Nedotknutelne ze svy podstaty, ze je to zdimacka. Cti poradne, piseme o tom, ze remaky se shazuji jen ze svy podstaty, viz kolega nize "A neuznávam tieto remaky, je to priživovanie sa." *:D**:D**:D* Forrest je krasnej film, protoze je uzasne zrezirovany a zahrany. Pokud tam byla nejaka zdimacka, tak jsem si nevsimnul, protoze to vse do sebe prirozene zapadlo. Shawshank pro me neni tak skvely jako Forrest, ale taky tam plati to, ze je to prirozene. Laska nebeska ma v sobe vse, jen ne zdimani. U nedotknutelnych zacinas tim, ze velkej cernej imigrant, ktery chce jen podpis, aby dostal davky tam prijde a vsichni v pohode, jeste ho tam zadaji, aby si sednul. Dalo se to natocit jinak. Pak ho teticka vyhodi z bytu, pricemz je to jako jeho matka, zdimacka. Radoby vtipny veci jakoze pri krmeni mu to strka do oci, sceny nasilu jak se smeje v divadle, na koncertu donuti lidi se posunout o misto, diskoteka... apod. Bud ma rozum a tyhle veci jsou pres caru, nebo at je dement od zacatku, ale takhle je to uplna zdimacka a nasilu nastrkane sceny, aby ukazaly "vtipne" rozdily. Nekdy se chova selsky, jindy zase jak tupej. Philip taky, asi uspesnej chlap, nechce litost, chce "zit", na druhou stranu furt se boji sejit nebo byt zavolat te zensky.  Tyhle veci jsem si nevsimnul ani ve FG, Shawshanku, Lasce nebesky. To jsou filmy uplne jinde. Nedotknutelni jsou fajn film za 6.*:D*
myslim, zes to poradne nepochopil, co tady piseme
707451
2 0
reagují: Gorecki
reagovat
???
Ja tu predsa neporovnavam tie filmy z hladiska kvality preboha:D

Proste su to tiez emocne zdimaky, ale sucasne maju v sebe nieco skutocne a uveritelne, ktore z toho nerobi pateticku gycovu sracku. A kludne by tie filmy tak niekto mohol vnimat. Lenze my uz toho odosobnenia a nadhladu nie sme schopni, pretoze tie filmy milujeme.

Nedotknutelni samozrejme nie su ziadne veldielo, ale odpalit to argumentacnym stylom "to byla neskutecna zdimacka... Tohle se hejtuje uz jen ze sve podstaty" je skratka blbost, ako keby ti to niekto povedal o FG alebo Shawshanku.

Btw, zamerne som pre svoj point vybral dva TOP filmy v rebricku, pre ilustraciu v extreme. Co taka Love Actually? (bodam tu do osieho hniezda:) To nemoze byt vnimane ako "neskutecna zdimacka, ktera se hejtuje uz jen ze sve podstaty"?8)
707451
??? Ja tu predsa neporovnavam tie filmy z hladiska kvality preboha*:D* Proste su to tiez emocne zdimaky, ale sucasne maju v sebe nieco skutocne a uveritelne, ktore z toho nerobi pateticku gycovu sracku. A kludne by tie filmy tak niekto mohol vnimat. Lenze my uz toho odosobnenia a nadhladu nie sme schopni, pretoze tie filmy milujeme. Nedotknutelni samozrejme nie su ziadne veldielo, ale odpalit to argumentacnym stylom "to byla neskutecna zdimacka... Tohle se hejtuje uz jen ze sve podstaty" je skratka blbost, ako keby ti to niekto povedal o FG alebo Shawshanku. Btw, zamerne som pre svoj point vybral dva TOP filmy v rebricku, pre ilustraciu v extreme. Co taka Love Actually? (bodam tu do osieho hniezda:) To nemoze byt vnimane ako "neskutecna zdimacka, ktera se hejtuje uz jen ze sve podstaty"?*8)*
3 -2
reagují: filipko2007
reagovat

...

Sto ľudí, sto chutí. Pre mňa je originál úžasným filmom. Hovorte si čo chcete, čo sa týka Európy, majú Francúzi najlepšiu kinematografiu. A neuznávam tieto remaky, je to priživovanie sa.
707449
Sto ľudí, sto chutí. Pre mňa je originál úžasným filmom. Hovorte si čo chcete, čo sa týka Európy, majú Francúzi najlepšiu kinematografiu. A neuznávam tieto remaky, je to priživovanie sa.
...
2 -1
reagovat
reaguje na: oVer-9000
Za me je tohle koukatelnejsi nez original... teda v originalu sem se ani moc nesmal, ty "vtipy" tam byly az moc nasilu. Tady to prece jen fungovalo prirozeneji a americkej cernoch s bilym amikem je porad realnejsi nez ta zdimacka v originalu. Navic to neni nejaky ganster z ghetta, ale malicky Hart. Hart, Cranston a Kidman je prece je o dost sympatictejsi puvodni trojka.

Tady to shazovani nechapu. Treba takovy Old Boy v originalu je narez a i remake je skvely (diky pribehu z originalu) a vlastni pointa nebyla spatna. Neni to urcite lepsi nez original, ale dostavalo to take solidni hejt jen protoze to byl remake. :D
707446
Za me je tohle koukatelnejsi nez original... teda v originalu sem se ani moc nesmal, ty "vtipy" tam byly az moc nasilu. Tady to prece jen fungovalo prirozeneji a americkej cernoch s bilym amikem je porad realnejsi nez ta zdimacka v originalu. Navic to neni nejaky ganster z ghetta, ale malicky Hart. Hart, Cranston a Kidman je prece je o dost sympatictejsi puvodni trojka. Tady to shazovani nechapu. Treba takovy Old Boy v originalu je narez a i remake je skvely (diky pribehu z originalu) a vlastni pointa nebyla spatna. Neni to urcite lepsi nez original, ale dostavalo to take solidni hejt jen protoze to byl remake. *:D*
707431
2 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
Srovnavat tohle s Shawshankem :D neni to nejlepsi film, ale o 3 parniky pred nedotknutelnymi :D

A Forrest je uplne jina liga. To snad nemyslis vazne 
707444
Srovnavat tohle s Shawshankem *:D* neni to nejlepsi film, ale o 3 parniky pred nedotknutelnymi *:D* A Forrest je uplne jina liga. To snad nemyslis vazne 
707420
1 0
reagovat
reaguje na: oVer-9000
Dám vědět. Origoš jsem neviděl, a ani nechci.
Mám k těm novodobejm frantíkům nějakou averzi. Kdežto tohle si dám s klidem. 
707432
Dám vědět. Origoš jsem neviděl, a ani nechci. Mám k těm novodobejm frantíkům nějakou averzi. Kdežto tohle si dám s klidem. 
707431
2 -1
reagovat
A za předpokladu, že by k tomu filmu někdo přistoupil tabula rasa, a ani by netušil, že nějakej originál existuje. Funguje ten film sám o sobě a bavil by takovýho člověka? Nebo jsou kvality filmu jako takového skutečně na 4/10?

Já se jen ptám. Vlastně bych rád viděl vždycky hodnocení pro člověka, co je seznámen s danou látkou, i pro člověka, kterej absolutně netuší. :D
Občas mi totiž přijde, že doslovným hraným remakům animovaných disney filmů všichni tleskají, ale jakmile jde o dramatickou látku tak je to braný jako průšvih.
PS: Originál jsem viděl a je boží.
707431
A za předpokladu, že by k tomu filmu někdo přistoupil tabula rasa, a ani by netušil, že nějakej originál existuje. Funguje ten film sám o sobě a bavil by takovýho člověka? Nebo jsou kvality filmu jako takového skutečně na 4/10? Já se jen ptám. Vlastně bych rád viděl vždycky hodnocení pro člověka, co je seznámen s danou látkou, i pro člověka, kterej absolutně netuší. :D Občas mi totiž přijde, že doslovným hraným remakům animovaných disney filmů všichni tleskají, ale jakmile jde o dramatickou látku tak je to braný jako průšvih. PS: Originál jsem viděl a je boží.
2 0
reagují: filipko2007, verbst
reagovat
takže chápem to správne, že film nie je zlý, herci sú dobrí, ale len z princípu že to je remake (a čo si budeme hovoriť - americký remake európskeho filmu) mu dáme 4? 

to nemyslíte vážne...:D
707430
takže chápem to správne, že film nie je zlý, herci sú dobrí, ale len z princípu že to je remake (a čo si budeme hovoriť - americký remake európskeho filmu) mu dáme 4?  to nemyslíte vážne...*:D*
5 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
Srovnání Forresta a Shawshank je teda docela odvaha, to se ti musi nechat. Original me taky dost zklamal a pro me je průměrná zanrovka. A ne, samozřejmě, ze kdyz jsem ho videl az o par let pozdeji, tak tomu ten hype nepomohl, ale stejne. Meh proste
707427
Srovnání Forresta a Shawshank je teda docela odvaha, to se ti musi nechat. Original me taky dost zklamal a pro me je průměrná zanrovka. A ne, samozřejmě, ze kdyz jsem ho videl az o par let pozdeji, tak tomu ten hype nepomohl, ale stejne. Meh proste
707420
4 0
reagovat
reaguje na: Gorecki

meh

Ale no, nehuč hlúposti :) Bežne "revem" pri filmoch, ale mna originál tiez nikdy nijak zvlášť nebavil a nevidím na nom nič extra. Velmi precenovaný film, ale proti gustu... :+
707425
Ale no, nehuč hlúposti :) Bežne "revem" pri filmoch, ale mna originál tiez nikdy nijak zvlášť nebavil a nevidím na nom nič extra. Velmi precenovaný film, ale proti gustu... *:+*
meh
707420
5 -1
reagovat
reaguje na: filipko2007
Kopa filmov je "neskutecna zdimacka" a patria medzi topku.
Aj Forrest alebo Shawshank su "zdimacky".
Ten film musi dostat kazdeho, kto ma dusu a nie je uplny cynik.
Skor tvoja snaha o "hejt" je taky klasicky backlash.
707420
Kopa filmov je "neskutecna zdimacka" a patria medzi topku. Aj Forrest alebo Shawshank su "zdimacky". Ten film musi dostat kazdeho, kto ma dusu a nie je uplny cynik. Skor tvoja snaha o "hejt" je taky klasicky backlash.
707413
7 -10
reagovat
reaguje na: filipko2007
Amen.
707417
Amen.
707413
2 -1
reagovat
Doted nechapu ten hype kolem originalu, to byla neskutecna zdimacka... Tohle se hejtuje uz jen ze sve podstaty. :o
707413
Doted nechapu ten hype kolem originalu, to byla neskutecna zdimacka... Tohle se hejtuje uz jen ze sve podstaty. *:o*
6 -5
reagují: Gorecki, verbst
reagovat
"rutinní, leč funkční hořkosladké drama a napálil mu nejspíš sedmičku" - takže v podstate ako originál ;)
707407
"rutinní, leč funkční hořkosladké drama a napálil mu nejspíš sedmičku" - takže v podstate ako originál *;)*
8 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se