Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Fantastická zvířata vítězí, ale kouzlo pomalu mizí

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: KarelR
Ale ty filmy oproti Venomovi stáli mnohem více, do marketingu toho nejspíš taky moc nesypali. 
Ale asi dává smysl že to vydělalo. Combo Hardy + Venom + Marvel, navíc to mlžení že je to součást MCU si myslim že tomu taky pomohlo. A děcka jdou na všechno. 
700732
Ale ty filmy oproti Venomovi stáli mnohem více, do marketingu toho nejspíš taky moc nesypali.  Ale asi dává smysl že to vydělalo. Combo Hardy + Venom + Marvel, navíc to mlžení že je to součást MCU si myslim že tomu taky pomohlo. A děcka jdou na všechno. 
700727
0 0
reagovat
reaguje na: Sweat55
Venom je trochu anomália. Kritici film strhali ako keby to bola Catwoman, alebo Trankova Fantastic Four. Mal to byť box office fail.  Ľuďom sa ale film evidentne páči a IMO z úplne jednoduchého dôvodu - je zábavný.

Je to nepodarok a guilty pleasure, ale veľa vecí robí dobre - atmosféra je trochu iná ako bežné comicsovky, Hardy sa snaží a má charizmu (i keď sa na úlohu veľmi nehodí), humor a výmeny medzi Eddiem a Venomom fungujú, tempo je dobré, človek sa nenudí. 
700731
Venom je trochu anomália. Kritici film strhali ako keby to bola Catwoman, alebo Trankova Fantastic Four. Mal to byť box office fail.  Ľuďom sa ale film evidentne páči a IMO z úplne jednoduchého dôvodu - je zábavný. Je to nepodarok a guilty pleasure, ale veľa vecí robí dobre - atmosféra je trochu iná ako bežné comicsovky, Hardy sa snaží a má charizmu (i keď sa na úlohu veľmi nehodí), humor a výmeny medzi Eddiem a Venomom fungujú, tempo je dobré, človek sa nenudí. 
700726
2 -1
reagovat
reaguje na: Sweat55
Cina vydela stejne jako US. zbytek sveta sel na temny comix (v rusku vydelal venom za prvni vikend 1,7 nasobek toho, co Fallout za cele promitani).
a propos, kdyby mi nekdo pred ctvrt rokem rekl, ze venom vydela WW vice nez Fallout, tak bych mu odpovedel, ze je vetsi pravdepodobnost, ze Hardy bude vyhlaseny nejkrasnejsim Jamesem Bondem v historii
ad2 - Mumie spatne recenze a chabe trzby. venom spatne recenze a naslapane trzby. z meho pohledu hodne delaji deti, resp. mladez. venom, marvel ma prvni vikend vzdy 60+ % navstevniku mladsich 26 let
700729
Cina vydela stejne jako US. zbytek sveta sel na temny comix (v rusku vydelal venom za prvni vikend 1,7 nasobek toho, co Fallout za cele promitani). a propos, kdyby mi nekdo pred ctvrt rokem rekl, ze venom vydela WW vice nez Fallout, tak bych mu odpovedel, ze je vetsi pravdepodobnost, ze Hardy bude vyhlaseny nejkrasnejsim Jamesem Bondem v historii ad2 - Mumie spatne recenze a chabe trzby. venom spatne recenze a naslapane trzby. z meho pohledu hodne delaji deti, resp. mladez. venom, marvel ma prvni vikend vzdy 60+ % navstevniku mladsich 26 let
700726
0 0
reagovat
reaguje na: Sweat55
Na to jsi přišel kde? Má to 780, takže to sejmulo jenom oba Amazingy, momentálně to je pátej nejúspěšnější spidey film ze sedmi.

Do budoucna to asi dá ještě Raimiho jedničku a dvojku, pořád to ale bude třetí ze sedmi.
700727
Na to jsi přišel kde? Má to 780, takže to sejmulo jenom oba Amazingy, momentálně to je pátej nejúspěšnější spidey film ze sedmi. Do budoucna to asi dá ještě Raimiho jedničku a dvojku, pořád to ale bude třetí ze sedmi.
700726
0 0
reagují: Sweat55
reagovat
reaguje na: KarelR
Ale tak jsem to nemyslel, že tržby znamenají kvalitu. Jenom nechápu jak to po tom hejtu a kampani vydělalo tolik peněz. 
Nebo ještě lépe, spíš sem z toho v šoku, vždyť to je nejúspěšnější "spidey" film vůbec 
700726
Ale tak jsem to nemyslel, že tržby znamenají kvalitu. Jenom nechápu jak to po tom hejtu a kampani vydělalo tolik peněz.  Nebo ještě lépe, spíš sem z toho v šoku, vždyť to je nejúspěšnější "spidey" film vůbec 
700725
0 0
reagovat
reaguje na: Sweat55
"tržby ukazují opak"

WTF? :D Všechny díly Stmívání a Padesáti odstínů šedi jsou tím pádem strašný pecky, enjoy 8)

Primárně to vydělalo proto, že to spoustu lidí zaujalo natolik, aby vyrazili do kina. A sekundárně spoustě se to lidem i vcelku líbilo, viz 76% na ČSFD. That's it.
700725
"tržby ukazují opak" WTF? *:D* Všechny díly Stmívání a Padesáti odstínů šedi jsou tím pádem strašný pecky, enjoy *8)* Primárně to vydělalo proto, že to spoustu lidí zaujalo natolik, aby vyrazili do kina. A sekundárně spoustě se to lidem i vcelku líbilo, viz 76% na ČSFD. That's it.
700722
1 0
reagují: Sweat55
reagovat
WTF. Tak je ten venom dobrý film? Tady se to ztrhalo, trailery byly příšerný, ale ty tržby ukazují opak. Někdo mi to vysvětlete, proč to vydělalo tolik. 
700722
WTF. Tak je ten venom dobrý film? Tady se to ztrhalo, trailery byly příšerný, ale ty tržby ukazují opak. Někdo mi to vysvětlete, proč to vydělalo tolik. 
1 -1
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: KarelR
Čoby nie - stačí kúzlo na skákanie v čase, jedna scenáristická kľučka a problém vyriešený. :) V Hollywoode sa bežne oživujú mŕtve postavy, nejaký time jump vo fantasy o čarodejníkoch - to dajú s prstom v zadku. 

Tá séria má problém, že nemá príbeh, ktorý by zaujal. Toť názor ľudí čo nie sú nejakí ortodoxní fans z môjho okolia. Jednotku pozreli zo zvedavosti a zaujala ich málo na to, aby išli na dvojku. Možno sa to dá odstrániť nejakým poriadnym, kulervoucím dielom, ale nie som si istý či na to vôbec je potenciál keď sa dejovo varí z vody. 
700720
Čoby nie - stačí kúzlo na skákanie v čase, jedna scenáristická kľučka a problém vyriešený. *:)* V Hollywoode sa bežne oživujú mŕtve postavy, nejaký time jump vo fantasy o čarodejníkoch - to dajú s prstom v zadku.  Tá séria má problém, že nemá príbeh, ktorý by zaujal. Toť názor ľudí čo nie sú nejakí ortodoxní fans z môjho okolia. Jednotku pozreli zo zvedavosti a zaujala ich málo na to, aby išli na dvojku. Možno sa to dá odstrániť nejakým poriadnym, kulervoucím dielom, ale nie som si istý či na to vôbec je potenciál keď sa dejovo varí z vody. 
700714
1 -2
reagovat
DelToro měl na stole nabídku jak na Fénixe, tak na Prince a ani jedno nenatočil kvůli "přecpanému" rozvrhu.
Cuarona imo ukecají jen velmi těžko. Projekty si piplá po pěti letech (a i trojku dělal skoro tři roky), čtyřku Pottera odmítnul především kvůli tomu, že se chtěl plně věnovat posprodukci Vězně, odtočil by asi jen jeden díl a hlavně - s natáčením za půl roku by do toho nešel kvůli nepřipravené preprodukci. Tohle nehraje do karet, protože Heymann s Rowlingovou budou chtít trvalou náhradu, která bude stíhat dvouletý rozvrh. S Cuaronem zvlášť Heymann vychází prý velmi dobře, takže krom času by asi problém nebyl a Cuaron by starému známému imo helfnul.
Jestli tedy dojde na výměny (a jakože to vůbec nemusí být na pořadu dne, ve Státech je to sice veliké zklamání, ale tam Potter a spol TÉMĚŘ NIKDY nefrčeli tolik, jako konkurence a navíc si to své ve světě a na merchu vydělá), pak bych spíš tipoval Columbuse. Nekonfliktní, "tvárný", celkem rychlý, sérií už prověřený. To jsou věci, které lidi ve vedení upřednostňují. Navíc by sám po tom imo skočil, naposled měl Pixely, které tak tak prošumněly.
A jestli ani to ne, pak to padne na nějakého britského televizního filmaře...
Rowlingovou od toho neodeženou. A imo jí do toho nikdo kecat ani nebude. Pořád jsou Fantastická zvířata, respektive Wizarding world druhou největší živnou značkou Warnerů a Rowlingovou k tomu potřebují. Nedívejte se jen na tržby filmů samotných. Ony živí i zájem o další prodeje knih, o ohromný úspěch těch atrakcí, v neposlední řadě o pořád živý merch. Zkracovat by imo začali až v momentě, kdy by reálně začali prodělávat velké prachy. A to se neděje.
700719
DelToro měl na stole nabídku jak na Fénixe, tak na Prince a ani jedno nenatočil kvůli "přecpanému" rozvrhu. Cuarona imo ukecají jen velmi těžko. Projekty si piplá po pěti letech (a i trojku dělal skoro tři roky), čtyřku Pottera odmítnul především kvůli tomu, že se chtěl plně věnovat posprodukci Vězně, odtočil by asi jen jeden díl a hlavně - s natáčením za půl roku by do toho nešel kvůli nepřipravené preprodukci. Tohle nehraje do karet, protože Heymann s Rowlingovou budou chtít trvalou náhradu, která bude stíhat dvouletý rozvrh. S Cuaronem zvlášť Heymann vychází prý velmi dobře, takže krom času by asi problém nebyl a Cuaron by starému známému imo helfnul. Jestli tedy dojde na výměny (a jakože to vůbec nemusí být na pořadu dne, ve Státech je to sice veliké zklamání, ale tam Potter a spol TÉMĚŘ NIKDY nefrčeli tolik, jako konkurence a navíc si to své ve světě a na merchu vydělá), pak bych spíš tipoval Columbuse. Nekonfliktní, "tvárný", celkem rychlý, sérií už prověřený. To jsou věci, které lidi ve vedení upřednostňují. Navíc by sám po tom imo skočil, naposled měl Pixely, které tak tak prošumněly. A jestli ani to ne, pak to padne na nějakého britského televizního filmaře... Rowlingovou od toho neodeženou. A imo jí do toho nikdo kecat ani nebude. Pořád jsou Fantastická zvířata, respektive Wizarding world druhou největší živnou značkou Warnerů a Rowlingovou k tomu potřebují. Nedívejte se jen na tržby filmů samotných. Ony živí i zájem o další prodeje knih, o ohromný úspěch těch atrakcí, v neposlední řadě o pořád živý merch. Zkracovat by imo začali až v momentě, kdy by reálně začali prodělávat velké prachy. A to se neděje.
5 0
reagovat
reaguje na: Randal K.
Zkrátit to určitě nemůžou, vždyť jsou v roce 1927 a musej končit 1945. To za jeden film fakt nestihneš :D

Spíš si potřebujou (stejně jako Lucasfilm se Star Wars) uvědomit, že cílit na fans nestačí a je potřeba tasit víc přímočarejch atrakcí, no.
700714
Zkrátit to určitě nemůžou, vždyť jsou v roce 1927 a musej končit 1945. To za jeden film fakt nestihneš *:D* Spíš si potřebujou (stejně jako Lucasfilm se Star Wars) uvědomit, že cílit na fans nestačí a je potřeba tasit víc přímočarejch atrakcí, no.
700710
2 -2
reagují: Randal K.
reagovat
reaguje na: Randal K.
Tak o osud vsech peti filmu bych se zase nebal. I pokud by to kazdym filmem klesalo o tech 10 procent, tak ten paty tu miliardu da jak nic.
700711
Tak o osud vsech peti filmu bych se zase nebal. I pokud by to kazdym filmem klesalo o tech 10 procent, tak ten paty tu miliardu da jak nic.
700710
0 0
reagovat
Mňa osobne neprekvapuje, že FB 2 zarába menej ako jednotka, ten franchise nemá čím zaujať a žmýka len čo sa dá zo známej značky. 

Vizuálne je to nuda a šeď (hoci evidentne drahá), postavy nezaujmú, Depp už do kina neťahá (skôr naopak). Proste sa to vezie na známej značke, ale nemá to žiadnu pridanú hodnotu. 

Písal som to pod prvými dojmami a napíšem to aj sem - neprekvapím sa ak sa séria v prípade nižších tržieb dvojky zredukuje z plánovanej 5-dielnej na 3-dielnu. Neviem si predstaviť aké zásadné zmeny a aké postavy z Pottera by museli vytiahnuť, aby otočili klesajúci záujem a vyžmýkali z toho ďalšie tri mega drahé filmy. 
700710
Mňa osobne neprekvapuje, že FB 2 zarába menej ako jednotka, ten franchise nemá čím zaujať a žmýka len čo sa dá zo známej značky.  Vizuálne je to nuda a šeď (hoci evidentne drahá), postavy nezaujmú, Depp už do kina neťahá (skôr naopak). Proste sa to vezie na známej značke, ale nemá to žiadnu pridanú hodnotu.  Písal som to pod prvými dojmami a napíšem to aj sem - neprekvapím sa ak sa séria v prípade nižších tržieb dvojky zredukuje z plánovanej 5-dielnej na 3-dielnu. Neviem si predstaviť aké zásadné zmeny a aké postavy z Pottera by museli vytiahnuť, aby otočili klesajúci záujem a vyžmýkali z toho ďalšie tri mega drahé filmy. 
2 -1
reagují: KarelR, Snipsley
reagovat
Ted ty čísla u Zvířat nastřelil dost přesně, v Americe z toho nebude ani 200 mega, ve světě půl miliarda jo, ale ne o moc víc. Celosvětově jsme na nějaký 3/4 miliardě, oproti jedničce asi 10% dolů, což podle mě není nic hroznýho. Fail v podobě Justice League se nekoná , takže imho na nějaký zásadní přeobsazovačky není u Warnerů důvod.
Spíš je pro takovouhle celosvětovou značku, u který se ne úplně potichu mluvilo o miliardě, trochu ponižující, že to WW vydělá míň než Venom. Ten mimochodem předvedl bezprecedentní hold druhý víkend v Číně, poloviční propady a dalších 50 miliónů a obhájený první místo i právě proti Grindelwaldovým zločinům. Během pár dnů Venom překoná M:I Fallout i 800 mega celosvětově (a vlastně i ty první Zvířata :)).
Film Instant Family mě teda samozřejmě úplně míjí, ale vzhledem k typu filmu a načasování mi těch 15 mega nepřijde zas tak tragických. Klidně bych se vsadil, že v Americe bude končit někde u 80 M.
Propadáky jak vystřižený jsou Overload a Dívka v pavoučí síti (a Louskáček :)).
A nakonec musím zmínit ještě Halloween. Ten po stejnojmenným svátku vyklízí pozice extrémně rychle, sotva zdvojnásobil svůj opening weekend a v US finišuje pod 160 M, zbytek světa přisype necelý kilo. Jasně, vím o 10 milionovým rozpočtu (a další min padesáti na reklamu...), takže je to prostě úspěch jako kráva. Jenom jsem před pár týdnama psal, že to z podzimní nabídky vnímám úspěšněj než Sestru, teď to vidím spíš na plichtu ;).
700709
[b]Ted [/b]ty čísla u [b]Zvířat [/b]nastřelil dost přesně, v Americe z toho nebude ani 200 mega, ve světě půl miliarda jo, ale ne o moc víc. Celosvětově jsme na nějaký 3/4 miliardě, oproti jedničce asi 10% dolů, což podle mě není nic hroznýho. Fail v podobě Justice League se nekoná , takže imho na nějaký zásadní přeobsazovačky není u Warnerů důvod. Spíš je pro takovouhle celosvětovou značku, u který se ne úplně potichu mluvilo o miliardě, trochu ponižující, že to WW vydělá míň než [b]Venom[/b]. Ten mimochodem předvedl bezprecedentní [i]hold [/i]druhý víkend v Číně, poloviční propady a dalších 50 miliónů a obhájený první místo i právě proti Grindelwaldovým zločinům. Během pár dnů Venom překoná M:I Fallout i 800 mega celosvětově (a vlastně i ty první Zvířata *:)*). Film [b]Instant Family[/b] mě teda samozřejmě úplně míjí, ale vzhledem k typu filmu a načasování mi těch 15 mega nepřijde zas tak tragických. Klidně bych se vsadil, že v Americe bude končit někde u 80 M. Propadáky jak vystřižený jsou [b]Overload [/b]a [b]Dívka v pavoučí síti [/b](a [b]Louskáček *:)*[/b]). A nakonec musím zmínit ještě [b]Halloween[/b]. Ten po stejnojmenným svátku vyklízí pozice extrémně rychle, sotva zdvojnásobil svůj opening weekend a v US finišuje pod 160 M, zbytek světa přisype necelý kilo. Jasně, vím o 10 milionovým rozpočtu (a další min padesáti na reklamu...), takže je to prostě úspěch jako kráva. Jenom jsem před pár týdnama psal, že to z podzimní nabídky vnímám úspěšněj než Sestru, teď to vidím spíš na plichtu *;)*.
0 0
reagovat
reaguje na: KarelR
To by byl vlhky sen. I kdyz, takovy Del Toro... :D pamatuju si, ze kdysi prohlasil, ze na rezii posledniho Pottera bude stat frontu spolu s ostatnima reziserama. Treba by fakt mel zajem... Pokud se ale rejza bude menit, tak imho maximalne jednou. Kdo by se mohl upsat na tri filmy? Jinak pro Yatese hraje fakt, ze je to na place neskutecne bezproblemovej a feel good rejza.
700708
To by byl vlhky sen. I kdyz, takovy Del Toro... *:D* pamatuju si, ze kdysi prohlasil, ze na rezii posledniho Pottera bude stat frontu spolu s ostatnima reziserama. Treba by fakt mel zajem... Pokud se ale rejza bude menit, tak imho maximalne jednou. Kdo by se mohl upsat na tri filmy? Jinak pro Yatese hraje fakt, ze je to na place neskutecne bezproblemovej a feel good rejza.
700704
4 0
reagovat
reaguje na: Godlike
?):D:D
700707
*?)**:D**:D*
700706
0 -3
reagovat
reaguje na: verbst
Tak se zase zavřeme do šuplíku přepálených tvrzení.:D

Ale jo, bylo by to super.
700706
Tak se zase zavřeme do šuplíku přepálených tvrzení.*:D* Ale jo, bylo by to super.
700705
5 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: KarelR
Vzhledem k tomu, že je to zároveň i Cuarónův nejlepší film, tak by to bylo fajn. :+
700705
Vzhledem k tomu, že je to zároveň i Cuarónův nejlepší film, tak by to bylo fajn. *:+*
700704
1 -5
reagují: Godlike
reagovat

FB2

Já bych se asi nedivil, kdyby v rámci damage control vyrazili Yatese. Imho potřebujou ukázat, že dělaj změny, a Rowlingovou logicky vyhnat nemůžou.

Můj tip je, že se pokusej ukecat k návratu Cuaróna, což by imho na lidi fungovalo (trojka je obecně nejoblíbenější). A protože má teď po Romě čas, vlastně mi to ani nepřijde úplně nereálný.
700704
Já bych se asi nedivil, kdyby v rámci damage control vyrazili Yatese. Imho potřebujou ukázat, že dělaj změny, a Rowlingovou logicky vyhnat nemůžou. Můj tip je, že se pokusej ukecat k návratu Cuaróna, což by imho na lidi fungovalo (trojka je obecně nejoblíbenější). A protože má teď po Romě čas, vlastně mi to ani nepřijde úplně nereálný.
FB2
7 0
reagují: Snipsley, verbst
reagovat
Zajímavé jak někdy negativní recenze a ohlasy fungují, jako u Zvířat. A někdy jsou divákům naprosto ukradené jako u Bohemian Rapsody nebo Venoma. Nepřekonat v Americe první díl je zklamání, které možná vyústí k nějakým změnám. Chtělo by to svěžejší přístup k režii. A ano k Rowlingové posadit někoho na konzultace. U Warnerů budou rádi, když se celosvětově dostanou za 800. A to je ještě přijde Aquaman, který bude mít dle mého podobný osud.

Mrzí mě neúspěch Widows a Overlord. Jasně oba filmy jsou spíš na okraji diváckého spektra a nějaké extra peníze se čekat nedaly, ale za kvalitu a originalitu bych jim 100 mil dolarů fakt přál. 

Bradley Cooper bude mít teď u Warnerů dveře otevřené jako nikdo. Jsem hrozně zvědavý s čím přijde příště. 

Příští týden by snad mohl uspět druhý Creed. Všechny předpoklady na to má.
700702
Zajímavé jak někdy negativní recenze a ohlasy fungují, jako u Zvířat. A někdy jsou divákům naprosto ukradené jako u Bohemian Rapsody nebo Venoma. Nepřekonat v Americe první díl je zklamání, které možná vyústí k nějakým změnám. Chtělo by to svěžejší přístup k režii. A ano k Rowlingové posadit někoho na konzultace. U Warnerů budou rádi, když se celosvětově dostanou za 800. A to je ještě přijde Aquaman, který bude mít dle mého podobný osud. Mrzí mě neúspěch Widows a Overlord. Jasně oba filmy jsou spíš na okraji diváckého spektra a nějaké extra peníze se čekat nedaly, ale za kvalitu a originalitu bych jim 100 mil dolarů fakt přál.  Bradley Cooper bude mít teď u Warnerů dveře otevřené jako nikdo. Jsem hrozně zvědavý s čím přijde příště.  Příští týden by snad mohl uspět druhý Creed. Všechny předpoklady na to má.
3 0
reagovat
U Instant Family sem tu závorku umazal. Buď sem se přehlídl já, nebo Deadline. Každopádně sorry.
700701
U Instant Family sem tu závorku umazal. Buď sem se přehlídl já, nebo Deadline. Každopádně sorry.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se