Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 100 nejlepších českých filmů podle MovieZone

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
reaguje na: mapar
"Chápu, že to byl asi účel vyvolat kontroverzi..."

Ne, účel byl ohlídnout se za spoustou super českejch filmů. Ale díky za účast :D;)
699625
"Chápu, že to byl asi účel vyvolat kontroverzi..." Ne, účel byl ohlídnout se za spoustou super českejch filmů. Ale díky za účast *:D**;)*
699623
9 -1
reagují: mapar
reagovat
A kde jsou sakra Čtyři vraždy stačí, drahoušku ???
699624
A kde jsou sakra Čtyři vraždy stačí, drahoušku ???
2 -1
reagovat
Už dlouho jsem nepotkal na Moviezone článek, kde by bylo tolik věcí, se kterými hluboce nesouhlasím. Chápu, že to byl asi účel vyvolat kontroverzi, ale opravdu je český film tak děsivě špatný, že když někdo sestavuje top 100, tak dobrá půlka filmů má ode mne na CSFD "odpad" ? Dost mne ten žebříček zdeprimoval, to na tom jsme fakt tak špatně? Všichni dobří rodáci na prvním místě mě opravdu bezpečně ujistili, že autorovy hodnotící kritéria jsou s mým vnímáním zcela neslučitelné. Nicméně, když jsem přemýšlel jaké české filmy bych do top 100 dal já, napadly mne už jen Humoreska link a Karamazovi link Oba mi tam po hříchu chybí. Ty 4 filmy z žebříčku, co jsem ještě neviděl, dokoukám.
699623
Už dlouho jsem nepotkal na Moviezone článek, kde by bylo tolik věcí, se kterými hluboce nesouhlasím. Chápu, že to byl asi účel vyvolat kontroverzi, ale opravdu je český film tak děsivě špatný, že když někdo sestavuje top 100, tak dobrá půlka filmů má ode mne na CSFD "odpad" ? Dost mne ten žebříček zdeprimoval, to na tom jsme fakt tak špatně? Všichni dobří rodáci na prvním místě mě opravdu bezpečně ujistili, že autorovy hodnotící kritéria jsou s mým vnímáním zcela neslučitelné. Nicméně, když jsem přemýšlel jaké české filmy bych do top 100 dal já, napadly mne už jen Humoreska https://www.csfd.cz/film/9452-humoreska/komentare/ a Karamazovi https://www.csfd.cz/film/231191-karamazovi/komentare/. Oba mi tam po hříchu chybí. Ty 4 filmy z žebříčku, co jsem ještě neviděl, dokoukám.
1 -14
reagují: DarkSith, Mack., KarelR
reagovat
Perfektní článek, dalo hodně práce se domluvit, kde bude co?

Každopádně chtěl jsem remcat za Šíleně smutnou princeznu, ale takovej rejpal nebudu. To spíš ty Postřižiny.

Napočítal jsem asi dvacet, co jsem neviděl.
699622
Perfektní článek, dalo hodně práce se domluvit, kde bude co? Každopádně chtěl jsem remcat za Šíleně smutnou princeznu, ale takovej rejpal nebudu. To spíš ty Postřižiny. Napočítal jsem asi dvacet, co jsem neviděl.
0 0
reagovat
Jinak když to spočítám, tak sem viděl z toho žebříčku 93 filmů... těch sedm bych moch dohnat... díky za tip... ;)
699621
Jinak když to spočítám, tak sem viděl z toho žebříčku 93 filmů... těch sedm bych moch dohnat... díky za tip... *;)*
1 0
reagovat
Krásnej žebříček, škoda že se nevešla Romance pro křídlovku. A Markéta Lazarovic by si zasloužila minimálně TOP3 ;)8)
699620
Krásnej žebříček, škoda že se nevešla Romance pro křídlovku. A Markéta Lazarovic by si zasloužila minimálně TOP3 *;)**8)*
0 0
reagovat
Paradni clanek, moc diky :+
699613
Paradni clanek, moc diky *:+*
1 0
reagovat
Dík za super článek...ale je mi z nej trochu smutno při pohledu na současnej stav český kinematografie (čest tv vyjímkám: Methanol, Dukla)
699612
Dík za super článek...ale je mi z nej trochu smutno při pohledu na současnej stav český kinematografie (čest tv vyjímkám: Methanol, Dukla)
1 0
reagovat
Dakujem za nezaradenie Samotarov. Ten film ma tak nasral, ze som si dal 20 rocne embargo na ludi, ktori sa na tom podielali. Takze som vlastne napr. od Ondricka ani Zelenku nic ine nevidel:D btw. Konecne som to docital cele a hodnotnejsi clanok som na nasich internetoch velmi dlho necital. U nas totiz vzniklo vela skvelych filmov a zabuda sa na to. Kvoli podobnym veciam by mali podobne weby existovat. Czech internet Instant classic, pretoze toto sa bude este dlho sharovat a vznikne z toho vela inspiracii pre doplnanie filmoveho vzdelania. Proste "poselstvi budoucim generacim". A isty redaktor ma v rukave dalsie eso. Ehm, ehm. 40. Roky8)

P.S. V podobnych rebrickoch budu nejake pecky stale chybat. S tym sa proste treba zmierit?)
699611
Dakujem za nezaradenie Samotarov. Ten film ma tak nasral, ze som si dal 20 rocne embargo na ludi, ktori sa na tom podielali. Takze som vlastne napr. od Ondricka ani Zelenku nic ine nevidel*:D* btw. Konecne som to docital cele a hodnotnejsi clanok som na nasich internetoch velmi dlho necital. U nas totiz vzniklo vela skvelych filmov a zabuda sa na to. Kvoli podobnym veciam by mali podobne weby existovat. Czech internet Instant classic, pretoze toto sa bude este dlho sharovat a vznikne z toho vela inspiracii pre doplnanie filmoveho vzdelania. Proste "poselstvi budoucim generacim". A isty redaktor ma v rukave dalsie eso. Ehm, ehm. 40. Roky*8)* P.S. V podobnych rebrickoch budu nejake pecky stale chybat. S tym sa proste treba zmierit*?)*
4 -6
reagovat
Postriziny, Karamazovi a Samotáři:o Ale jinak super clanek:+
699609
Postriziny, Karamazovi a Samotáři*:o* Ale jinak super clanek*:+*
0 0
reagovat
Jako ostatní také díky za článek.

Mě osobně v řebříčku chybí tyto filmy: Dívka na koštěti, Noc na Karlštějně, Starci na chmelu, Postřižiny, Léto s kovbojem, Šíleně smutná princezna, Zítra vstanu a opařím se čajem, Král Šumavy (ten film má svoje nesporné kvality), Hrátky s čertem, Černí baroni a Samotáři ;)
699608
Jako ostatní také díky za článek. Mě osobně v řebříčku chybí tyto filmy: Dívka na koštěti, Noc na Karlštějně, Starci na chmelu, Postřižiny, Léto s kovbojem, Šíleně smutná princezna, Zítra vstanu a opařím se čajem, Král Šumavy (ten film má svoje nesporné kvality), Hrátky s čertem, Černí baroni a Samotáři *;)*
1 0
reagovat
:+ super clanok, muselo to dat kopu prace. Len ma dost prekvapilo, ze som tu nenasiel moj oblubeny cesky film Karamazovi
699607
*:+* super clanok, muselo to dat kopu prace. Len ma dost prekvapilo, ze som tu nenasiel moj oblubeny cesky film Karamazovi
0 0
reagovat
Perfection :+
699606
Perfection *:+*
1 0
reagovat
Skvělý článek, konečně nějaká motivace koukat na české (československé) filmy. 
Dík.
699605
Skvělý článek, konečně nějaká motivace koukat na české (československé) filmy.  Dík.
1 0
reagovat
Výbornej článek, díky za něj!
Člověk je pak docela i hrdej na tu českou kinematografii. Snad bude do budoucna líp.
Každýmu tam něco chybí. Samotáře bych tam ani tak necpal jako spíš takový Knoflíkáře. Jinak mi tam ale snad nic moc nechybí. Jen tu Adélu bych klidně šoupnul do první desítky.
A sem rád, že Svěráci tu maj skoro každej svůj film :)
699604
Výbornej článek, díky za něj! Člověk je pak docela i hrdej na tu českou kinematografii. Snad bude do budoucna líp. Každýmu tam něco chybí. Samotáře bych tam ani tak necpal jako spíš takový Knoflíkáře. Jinak mi tam ale snad nic moc nechybí. Jen tu Adélu bych klidně šoupnul do první desítky. A sem rád, že Svěráci tu maj skoro každej svůj film *:)*
0 0
reagovat

Stíny

Díky za článek, mám radost, že je zastoupen i Smlojak - filmový režisér, protože mám pocit, že není doceněn, přestože byl podle mě geniální.

A jaký film je prequel "Stínů"?
699603
Díky za článek, mám radost, že je zastoupen i Smlojak - filmový režisér, protože mám pocit, že není doceněn, přestože byl podle mě geniální. A jaký film je prequel "Stínů"?
Stíny
1 0
reagovat
Taky moc díky za výbornej článek a filmový tipy:)

Jen ty Samotáři mi tam fakt hodně chybí. Podle mě výjimečnej film, jako kdyby ani nevzniknul u nás (navíc v tom zmaru posledních skoro 20 let), ať už jde o příběh, hudbu, atmosféru. 
699602
Taky moc díky za výbornej článek a filmový tipy:) Jen ty Samotáři mi tam fakt hodně chybí. Podle mě výjimečnej film, jako kdyby ani nevzniknul u nás (navíc v tom zmaru posledních skoro 20 let), ať už jde o příběh, hudbu, atmosféru. 
0 0
reagovat

Díky!

Čert vem pořadí, zasloužené umístění, nebo absenci. Dostal jsem pár filmů, na který se určitě kouknu a hlavně jste napsali o Happy endu. Ten film jsem viděl tak před 25 lety (nebylo mi víc než 10) a nikdo jinej v rodině si ho nepamatuje, tak jsem se smířil s tím, že neexistuje. :D
699601
Čert vem pořadí, zasloužené umístění, nebo absenci. Dostal jsem pár filmů, na který se určitě kouknu a hlavně jste napsali o Happy endu. Ten film jsem viděl tak před 25 lety (nebylo mi víc než 10) a nikdo jinej v rodině si ho nepamatuje, tak jsem se smířil s tím, že neexistuje. *:D*
Díky!
3 0
reagovat
Díky za článek. Je super tady taky vidět tu kupu super filmů co se tam nedostalo a přitom kvalitu rozhodně mají. Zeman tam měl spoustu filmů, ale já bych stejně měl problém nedat tam i Pohádku o Honzíkovi a Mařence.

Určitě by tam měli být Kdo chce zabít Jessii? nebo Pyšná princezna.
699600
Díky za článek. Je super tady taky vidět tu kupu super filmů co se tam nedostalo a přitom kvalitu rozhodně mají. Zeman tam měl spoustu filmů, ale já bych stejně měl problém nedat tam i Pohádku o Honzíkovi a Mařence. Určitě by tam měli být Kdo chce zabít Jessii? nebo Pyšná princezna.
0 0
reagovat

A ještě

Souhlas s Valerií, a taky Třicet panen a Pythágoras, či Dívka na koštěti :-)!
699599
Souhlas s Valerií, a taky Třicet panen a Pythágoras, či Dívka na koštěti :-)!
A ještě
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se