Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zrodila se hvězda: Recenze

příspěvky 1 - 0 Napsat příspěvek
Viděno po druhé a musím uznat, že je to hodně super, což bych předtím tak úplně neřekl. Ale ten film jsem docenil a dost ve mně roste. Herecky, hudebně i režijně fakt brilantní..
709187
Viděno po druhé a musím uznat, že je to hodně super, což bych předtím tak úplně neřekl. Ale ten film jsem docenil a dost ve mně roste. Herecky, hudebně i režijně fakt brilantní..
0 -1
reagovat

8/10

Bylo to fajn. 
Hodně fajn.
Po těch nadšených ohlasech jsem očekávání pro jistotu mírnil, a bylo to asi dobře.
Určitě bych to trochu zkrátil (přišlo mi to málo úderný), a trochu mi vadilo, jakým směrem se ubírala kariéra Ally, ale to už je spíš osobní problém.
Film jako takovej fakt super. Bradley si to dával neuvěřitelně, a ten Sam Elliot byl fakt nejvíc. Nevím, jestli jste si toho všimli, ale když Bradley zpíval, tak měl dikci úplně jak "brácha". To mě osobně strašně potěšilo.
Lady Gaga byla prostě Lady Gaga.
Na soundtrack se těším. A moc.

Nelituju.
700211
Bylo to fajn.  Hodně fajn. Po těch nadšených ohlasech jsem očekávání pro jistotu mírnil, a bylo to asi dobře. Určitě bych to trochu zkrátil (přišlo mi to málo úderný), a trochu mi vadilo, jakým směrem se ubírala kariéra Ally, ale to už je spíš osobní problém. Film jako takovej fakt super. Bradley si to dával neuvěřitelně, a ten Sam Elliot byl fakt nejvíc. Nevím, jestli jste si toho všimli, ale když Bradley zpíval, tak měl dikci úplně jak "brácha". To mě osobně strašně potěšilo. Lady Gaga byla prostě Lady Gaga. Na soundtrack se těším. A moc. Nelituju.
8/10
1 -2
reagovat
Mam rad ked sa vo filmoch postavy chovaju a rozpravaju ako ludia a nie ako herci co nieco hraju. Tento film to splna do bodky. Rezia je super, hudba je super, ako celok je to paradne. Chapem ak to niekomu pripada utahane hlavne v druhej polke, ale mne to nevadilo. 
A scena s prichodom na koncert a naslednou spolocnou pesnickou .....nieco tak dokonale som na filmovom platne uz dlho nevidel :+
698494
Mam rad ked sa vo filmoch postavy chovaju a rozpravaju ako ludia a nie ako herci co nieco hraju. Tento film to splna do bodky. Rezia je super, hudba je super, ako celok je to paradne. Chapem ak to niekomu pripada utahane hlavne v druhej polke, ale mne to nevadilo.  A scena s prichodom na koncert a naslednou spolocnou pesnickou .....nieco tak dokonale som na filmovom platne uz dlho nevidel *:+*
3 -1
reagovat
No, upřímně mi na tom nejhorší přišlo právě to generalizování ala "POP cesta do pekel, Rock spása lidstva"...
Jistě, ta roková prvá polovina byla geniální a tu prvou polovinu soundtracku budu sjíždět odteď dokolečka hodně dlouho.
Ale ta záměrná prezentace popu jako něčeho podřadného mi přišla zbytečná, vykreslení producenta jako až parodická a zvlášť ve světle toho, že Gaga začla dělat hned z kraje mainstream trošku jinak, mi to fakt nevoní.
Chápu, co tím Cooper chtěl asi říct, ale to "nepochopení" mohlo pramenit klidně z něčeho jiného - třeba z toho, že pop jako takový není čistě o muzice, ale o kvantech okolních věcí, které se ve filmu tak jako tak objevovaly.
Prostě mě to jako jedince, který proplouvá napříč žánry a baví ho právě to, že jeden dělá věci syrověji, druhý romantičtěji a třetí efektněji mě to černobílé a hodně "zkostnatělé" pojetí z pohledu "duší i tělem rockerem" na tom filmu vadilo zdaleka nejvíc.
Řemeslně velmi dobré, ale podepisuju pocity, které mluví o výrazně silnější prvé polovině. Ta druhá holt zařadí strašně vážný a zbytečný slatkobolný nádech. Herecky mě to nepřekvapilo, očekával sem kvalitku a tu sem i dostal.
Slabších 8/10*. Oskara za režii vážně ne, ale to neznamená, že se Cooper v rámci možností nevytáhl.
698326
No, upřímně mi na tom nejhorší přišlo právě to generalizování ala "POP cesta do pekel, Rock spása lidstva"... Jistě, ta roková prvá polovina byla geniální a tu prvou polovinu soundtracku budu sjíždět odteď dokolečka hodně dlouho. Ale ta záměrná prezentace popu jako něčeho podřadného mi přišla zbytečná, vykreslení producenta jako až parodická a zvlášť ve světle toho, že Gaga začla dělat hned z kraje mainstream trošku jinak, mi to fakt nevoní. Chápu, co tím Cooper chtěl asi říct, ale to "nepochopení" mohlo pramenit klidně z něčeho jiného - třeba z toho, že pop jako takový není čistě o muzice, ale o kvantech okolních věcí, které se ve filmu tak jako tak objevovaly. Prostě mě to jako jedince, který proplouvá napříč žánry a baví ho právě to, že jeden dělá věci syrověji, druhý romantičtěji a třetí efektněji mě to černobílé a hodně "zkostnatělé" pojetí z pohledu "duší i tělem rockerem" na tom filmu vadilo zdaleka nejvíc. Řemeslně velmi dobré, ale podepisuju pocity, které mluví o výrazně silnější prvé polovině. Ta druhá holt zařadí strašně vážný a zbytečný slatkobolný nádech. Herecky mě to nepřekvapilo, očekával sem kvalitku a tu sem i dostal. Slabších 8/10*. Oskara za režii vážně ne, ale to neznamená, že se Cooper v rámci možností nevytáhl.
1 0
reagovat
pocuvat Kabat chce odvahu, ale ludia maju rozne uchylky:D 
698297
pocuvat Kabat chce odvahu, ale ludia maju rozne uchylky:D 
698291
3 -1
reagovat
uplna blbost sam pocuvam jazz, mathcore, deathcore az infant annihilator :D a na tento film sa tesim hlavne kvoli Lady Gagaovej, kedze jedna z mala talentovanych ludi v mainstreame;)
698290
uplna blbost sam pocuvam jazz, mathcore, deathcore az infant annihilator *:D* a na tento film sa tesim hlavne kvoli Lady Gagaovej, kedze jedna z mala talentovanych ludi v mainstreame;)
698283
2 0
reagovat
Skvělý, senzační. Úžasná ústřední herecká dvojice a perfektní hudba, to by tak stačilo. Bradley to ale taky kvalitně zrežíroval a i se mi líbilo, že se to po prvních 45 minutách vydalo úplně jiným směrem, než bych čekal.

Godlike
Nemyslím si, že to pro postavu Ally má znamenat naprostý přerod v hudební osobnost, která se nenechá zmámit požadavky sterilního pop průmyslu. Ten konec je hrozně otevřený a člověk netuší, jestli ji manželovo úmrtí zocelí natolik, že bude zpívat jen smysluplnou hudbu. A ta její postava byla prostě klasická oběť, na které si manažer smlsl a Bradley byl pro ni jediným hnacím motorem k autorské originalitě.
698287
Skvělý, senzační. Úžasná ústřední herecká dvojice a perfektní hudba, to by tak stačilo. Bradley to ale taky kvalitně zrežíroval a i se mi líbilo, že se to po prvních 45 minutách vydalo úplně jiným směrem, než bych čekal. Godlike [spoiler]Nemyslím si, že to pro postavu Ally má znamenat naprostý přerod v hudební osobnost, která se nenechá zmámit požadavky sterilního pop průmyslu. Ten konec je hrozně otevřený a člověk netuší, jestli ji manželovo úmrtí zocelí natolik, že bude zpívat jen smysluplnou hudbu. A ta její postava byla prostě klasická oběť, na které si manažer smlsl a Bradley byl pro ni jediným hnacím motorem k autorské originalitě.[/spoiler]
0 -1
reagovat
A nekteri by nemeli mit pristup k PC a klavesnici, vid. Nenadelas nic, svet je takovej.
698285
A nekteri by nemeli mit pristup k PC a klavesnici, vid. Nenadelas nic, svet je takovej.
698283
5 0
reagovat
reaguje na: HAL
Naprosto souhlasim. Nemuzu jit vys nez 8/10. Krasne natoceny, velmi pekne zahrano, ale dle meho tomu tak strasne nekdy po polovine dojde dech, ze jsem se chvilema dival na hodinky. A mozna jsem ten film pochopil spatne, ale pro me byla Gaga uplna krava a Bradley jako musel umrit, aby si uvedomila, ze musi zpivat veci ze sebe / neho nez ty popularni kraviny? CHapu, ze ten prerod byl schvalne, a ze se s tim Bradley mel poprat, ale nejak jsem na tom konci nic necitil, ja nevim. Moc me to mrzi, protoze prvni polovinu jsem byl regulerne nadsenej.
698280
Naprosto souhlasim. Nemuzu jit vys nez 8/10. Krasne natoceny, velmi pekne zahrano, ale dle meho tomu tak strasne nekdy po polovine dojde dech, ze jsem se chvilema dival na hodinky. A mozna jsem ten film pochopil spatne, ale pro [spoiler]me byla Gaga uplna krava a Bradley jako musel umrit, aby si uvedomila, ze musi zpivat veci ze sebe / neho nez ty popularni kraviny? CHapu, ze ten prerod byl schvalne, a ze se s tim Bradley mel poprat, ale nejak jsem na tom konci nic necitil, ja nevim. Moc me to mrzi, protoze prvni polovinu jsem byl regulerne nadsenej.[/spoiler]
698092
2 0
reagovat
Ten její pop mě v rádiích nedojímá a její dosavadní nejlepší vystoupení byla parodie na ni od Die Antwoord, ale tady ve spojení s rockerem na pokraji sebezničení, a příběhem o ušmudlané popelce co najde svého depresivního prince, to funguje velice dobře.

Ale místní nadšení bych krotil, bezchybné to není zdaleka - přízemnější první půlka velmi fajn, pak ale už nasadí vyloženě "Lady Gaga mód" a to už začíná být trochu nuda. Tak jako v postupně se proměňující hudební složce tu i v podání příběhu sterilní povrchnost popu získává trochu navrch nad niternou syrovostí - po velmi kvalitním rozjezdu se tak filmu trochu tupí hrany právě tam kde by měl být nejostřejší, což je docela škoda.

Oscar za režii to tedy doufám nebude. Ale ten za nejlepší filmovou píseň je jistý, první výstup na pódium je výborná scéna.
698092
Ten její pop mě v rádiích nedojímá a její dosavadní nejlepší vystoupení byla parodie na ni od Die Antwoord, ale tady ve spojení s rockerem na pokraji sebezničení, a příběhem o ušmudlané popelce co najde svého depresivního prince, to funguje velice dobře. Ale místní nadšení bych krotil, bezchybné to není zdaleka - přízemnější první půlka velmi fajn, pak ale už nasadí vyloženě "Lady Gaga mód" a to už začíná být trochu nuda. Tak jako v postupně se proměňující hudební složce tu i v podání příběhu sterilní povrchnost popu získává trochu navrch nad niternou syrovostí - po velmi kvalitním rozjezdu se tak filmu trochu tupí hrany právě tam kde by měl být nejostřejší, což je docela škoda. Oscar za režii to tedy doufám nebude. Ale ten za nejlepší filmovou píseň je jistý, první výstup na pódium je výborná scéna.
6 -2
reagují: Godlike
reagovat

9/10

Výborný snímok ale hudba a hlavne spev LadyGaga to ťahá na tak vysokú úroveň. Bez jej skladieb by vyznenie filmu bolo iste úplné iné, ona bola skvelá voľba.. Želám tvorcom úspech,ktorý ich čaká,lebo je vidieť,že dali do toho veľa srdiečka..
697999
Výborný snímok ale hudba a hlavne spev LadyGaga to ťahá na tak vysokú úroveň. Bez jej skladieb by vyznenie filmu bolo iste úplné iné, ona bola skvelá voľba.. Želám tvorcom úspech,ktorý ich čaká,lebo je vidieť,že dali do toho veľa srdiečka..
9/10
1 -4
reagovat
Velka pecka. Včera jsem to viděl a moc mě to sedlo. Není to bezchybné, ale roste to ve mně a těším se až to znovu uvidím. Cooper jako režisér, herec a zpěvák velmi dobrý a s civilní Gagou mu to hodně sedlo. A samotná Gaga mě velmi příjemně dostala, protože to odehrála parádně. Za mě zatím 8,5-9/10
697953
Velka pecka. Včera jsem to viděl a moc mě to sedlo. Není to bezchybné, ale roste to ve mně a těším se až to znovu uvidím. Cooper jako režisér, herec a zpěvák velmi dobrý a s civilní Gagou mu to hodně sedlo. A samotná Gaga mě velmi příjemně dostala, protože to odehrála parádně. Za mě zatím 8,5-9/10
2 -2
reagovat
Jak do kina vicemene chodim malo ahlavne na filmy, ktery vetsi platno vyzaduji, tak na tohle se tesim hodne. Akorat teda Bradley me trochu s_re, hrani rezie, zpev (tvl). Nefer trosku :D
697932
Jak do kina vicemene chodim malo ahlavne na filmy, ktery vetsi platno vyzaduji, tak na tohle se tesim hodne. Akorat teda Bradley me trochu s_re, hrani rezie, zpev (tvl). Nefer trosku :D
3 -2
reagovat
Včera jsem viděl a schválně jsem si recenzi přečetl až teď a zjistil, že to má 2 a čtvrt hodiny. Přišlo mi to jako hodina a půl. Tomu filmu není co vytknout, naprostá pecka a viděl bych tam oskara v několika kategoriích včetně hudby. 11/10
697872
Včera jsem viděl a schválně jsem si recenzi přečetl až teď a zjistil, že to má 2 a čtvrt hodiny. Přišlo mi to jako hodina a půl. Tomu filmu není co vytknout, naprostá pecka a viděl bych tam oskara v několika kategoriích včetně hudby. 11/10
3 -4
reagovat
Film, ve kterem nekdo zpiva tohle nemuze byt spatny.
697829
Film, ve kterem nekdo zpiva [url=https://www.youtube.com/watch?v=bo_efYhYU2A]tohle[/url] nemuze byt spatny.
7 -2
reagovat
9/10 je malo. Len samotna gaga si zasluzi min.11/10. Fenomenalna hudobnicka a teraz uz aj heerecka.
697821
9/10 je malo. Len samotna gaga si zasluzi min.11/10. Fenomenalna hudobnicka a teraz uz aj heerecka.
5 -3
reagovat
jsem to rikal uz u traileru

pecka. tedka jeste najit vhodny doprovod do kina
697809
[url=https://screenshots.firefox.com/KAVYU0MFMH4mGncp/www.moviezone.cz]jsem to rikal uz u traileru [/url]pecka. tedka jeste najit vhodny doprovod do kina
4 -4
reagovat
recenzia nabita pochvalnymi slovami,komp
limentmi a optimizmom...uz sa tesim!
697803
recenzia nabita pochvalnymi slovami,komp limentmi a optimizmom...uz sa tesim!
1 -3
reagovat
Ani slovo o hudbě? Nebo jsem špatně četl? :o
697801
Ani slovo o hudbě? Nebo jsem špatně četl? *:o*
0 0
reagovat
potvrdzujem. Je to vážne tak super :+
697796
potvrdzujem. Je to vážne tak super *:+*
5 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se