Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Herní recenze: Fenomenální fantasy God of War

příspěvky 41 - 54 Napsat příspěvek
verim ze by som to zvladol:D ale nie naozaj sa pytam, pribehovo je to retardovane, hratelnost je na tom asi este horsie ... grafika? asi jedine co tam je dobre, inac klise klise klise ...a uz ked ta po 10 x niekto vytiahne za ruku alebo sa drzis na koncekoch prstoch tak iba ako hovori deadpool "well, thats just lazy writing" ..nechapem ako moze jedno studio spravit uncharted a zaroven TLoU ( kde sice suboje vidis na kilometer dopredu, ale je to viac stealth a pri Clickers je to aj napinave:)) ...
a detail byt masovy vrah v uncharted je tiez dobra chujovina:D a autoheal;)
684808
verim ze by som to zvladol:D ale nie naozaj sa pytam, pribehovo je to retardovane, hratelnost je na tom asi este horsie ... grafika? asi jedine co tam je dobre, inac klise klise klise ...a uz ked ta po 10 x niekto vytiahne za ruku alebo sa drzis na koncekoch prstoch tak iba ako hovori deadpool "well, thats just lazy writing" ..nechapem ako moze jedno studio spravit uncharted a zaroven TLoU ( kde sice suboje vidis na kilometer dopredu, ale je to viac stealth a pri Clickers je to aj napinave:)) ... a detail byt masovy vrah v uncharted je tiez dobra chujovina:D a autoheal;)
0 -2
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: TheAshenOne
Tak jestli tu hru zvládneš dohrát jen mačkáním "X" a uděláš z toho záznam, tak seš fakt maximální borec. To by přece neměl být problém, když je tak primitivní, ne?
Klidně ti ji pro tyto účely půjčím.
684807
Tak jestli tu hru zvládneš dohrát jen mačkáním "X" a uděláš z toho záznam, tak seš fakt maximální borec. To by přece neměl být problém, když je tak primitivní, ne? Klidně ti ji pro tyto účely půjčím.
684804
1 0
reagovat
reaguje na: TheAshenOne
Prečo majú ľudia radi Uncharted? :D:D:D
Otázka za milión, prečo asi?
684806
Prečo majú ľudia radi Uncharted? *:D**:D**:D* Otázka za milión, prečo asi?
684804
0 0
reagují: TheAshenOne
reagovat
God of War séria je pecka :+ Mám doma komplet všetky hry od prvého dielu cez Ghost of Sparta až po Ascension a určite si plánujem dokúpiť aj tento klenot. Kratos je podľa mňa jeden z najcharizmatickejších herných hrdinov a tu vyzerá už len z trailerov ešte lepšie ako kedykoľvek pred tým. Ten jeho hlas, vystupovanie, správanie, jednoducho big BOSS ;)
Recenzia potešila a taktiež sa nenahnevám ak tu takýchto herných recenzií bude oveľa viac, aj keď sa web volá MovieZone. Veď dnes už sú hry a filmy skoro to isté, viď spomínaný Last of Us II
684805
God of War séria je pecka *:+* Mám doma komplet všetky hry od prvého dielu cez Ghost of Sparta až po Ascension a určite si plánujem dokúpiť aj tento klenot. Kratos je podľa mňa jeden z najcharizmatickejších herných hrdinov a tu vyzerá už len z trailerov ešte lepšie ako kedykoľvek pred tým. Ten jeho hlas, vystupovanie, správanie, jednoducho big BOSS *;)* Recenzia potešila a taktiež sa nenahnevám ak tu takýchto herných recenzií bude oveľa viac, aj keď sa web volá MovieZone. Veď dnes už sú hry a filmy skoro to isté, viď spomínaný Last of Us II
1 0
reagovat
co sa tyka singlu je toto jedna z top hier spolu s witcher3 soulsborne seriou horizon zero dawn a potom vela oldschool klasikami:) 
a vcelku slusna obtiaznost na give me challenge/god.
Vynikajuci subojovy system:)
190 mega open weekend ako zaujimavost.
a toto su hry ktore su lepsie ako film a o dost8)8)


inac preco maju ludia radi Uncharted - taka primitivna press x to win hra :D
684804
co sa tyka singlu je toto jedna z top hier spolu s witcher3 soulsborne seriou horizon zero dawn a potom vela oldschool klasikami:)  a vcelku slusna obtiaznost na give me challenge/god. Vynikajuci subojovy system:) 190 mega open weekend ako zaujimavost. a toto su hry ktore su lepsie ako film a o dost*8)**8)* inac preco maju ludia radi Uncharted - taka primitivna press x to win hra :D
1 -2
reagují: fr3ak, FallenMaia
reagovat
Těším se na to. Až dohraju Uncharted sérii, tak se na to vrhnu. Na tyhle akční adventury se imho žádné jiné hry nechytají. Už aby bylo venku Red Dead Redemption a třetí Lara. :)
684803
Těším se na to. Až dohraju Uncharted sérii, tak se na to vrhnu. Na tyhle akční adventury se imho žádné jiné hry nechytají. Už aby bylo venku Red Dead Redemption a třetí Lara. *:)*
0 0
reagovat
Za me jedna z nejlepsich her co jsem kdy hral...a u toho nejtezsiho bosse z cele hry jsem si vzpomel na par souboju s bossama z Bloodborne nebo Dark souls. Posledni mesice do toho Sony neskutecne slape. Momentalne mam rozehrany Detroit, ikdyz je to uplne jiny zanr rovnez se jedna o naprosto skvelou hru.
Ac jste Moviezone, tak ja se za obcasne recenze her urcite zlobit nebudu...:+
684802
Za me jedna z nejlepsich her co jsem kdy hral...a u toho nejtezsiho bosse z cele hry jsem si vzpomel na par souboju s bossama z Bloodborne nebo Dark souls. Posledni mesice do toho Sony neskutecne slape. Momentalne mam rozehrany Detroit, ikdyz je to uplne jiny zanr rovnez se jedna o naprosto skvelou hru. Ac jste Moviezone, tak ja se za obcasne recenze her urcite zlobit nebudu...*:+*
1 0
reagovat
Tiez je to moja prva platinova :+
684797
Tiez je to moja prva platinova *:+*
0 0
reagovat
Je to Bozi... Doslova... I pres neznalost predchozich dilu, si to clovek dokaze maximalne uzit... Nejsilnejsi scena prichazi nekdy v polovine hry a dlouho jsem nemel takovy silny herni zazitek... Naposledy snad automobilova honicka v Uncharted 4, kterou si davam pravidelne.
684790
Je to Bozi... Doslova... I pres neznalost predchozich dilu, si to clovek dokaze maximalne uzit... Nejsilnejsi scena prichazi nekdy v polovine hry a dlouho jsem nemel takovy silny herni zazitek... Naposledy snad automobilova honicka v Uncharted 4, kterou si davam pravidelne.
1 -1
reagovat
Sony má fakt v merku ty nejlepší hry na trhu, co se týče AAA produkce. Proto je podle mě lepší mít PS4, hlavně kvůli takovýmto exkluzivitám se to vyplatí.

God of War mám v plánu taky. Hned jakmile jsem skončil Far Cry 5 jsem se pustil do Batmana Arkham Knight (jakožto tři roky starý rest) a někde v tom obrovským seznamu (Dishonored 2, South Park TFbW, Deus Ex MD, Dying Light, Mirrors Edge 2, Mad Max, Just Cause 3, Shadow of Mordor, Resident Evil 7, Evil Within 2, Wolf 2, Outlast 2, Hitman, Dead Rising 4, Kingdom Come, Fallout 4, Horizon Zero Dawn, CoD WWII, Titanfall 2, Prey, Division, AC Origins apod. :D) se musí najít čas i ta tuhle očividnou pecku. Všichni říkají, že to vypadá a hraje se skvěle a já tomu podle gameplay videí věřím.
684780
Sony má fakt v merku ty nejlepší hry na trhu, co se týče AAA produkce. Proto je podle mě lepší mít PS4, hlavně kvůli takovýmto exkluzivitám se to vyplatí. God of War mám v plánu taky. Hned jakmile jsem skončil Far Cry 5 jsem se pustil do Batmana Arkham Knight (jakožto tři roky starý rest) a někde v tom obrovským seznamu (Dishonored 2, South Park TFbW, Deus Ex MD, Dying Light, Mirrors Edge 2, Mad Max, Just Cause 3, Shadow of Mordor, Resident Evil 7, Evil Within 2, Wolf 2, Outlast 2, Hitman, Dead Rising 4, Kingdom Come, Fallout 4, Horizon Zero Dawn, CoD WWII, Titanfall 2, Prey, Division, AC Origins apod. *:D*) se musí najít čas i ta tuhle očividnou pecku. Všichni říkají, že to vypadá a hraje se skvěle a já tomu podle gameplay videí věřím.
1 0
reagovat

LoU II

A už se těším, až tu nejpozději za rok bude recenze na Last of Us II. Tam podle toho co zatím vyšlo, ta hranice mezi hrou a filmem bude ještě tenčí.
684777
A už se těším, až tu nejpozději za rok bude recenze na Last of Us II. Tam podle toho co zatím vyšlo, ta hranice mezi hrou a filmem bude ještě tenčí.
LoU II
1 0
reagovat

Na podzim

Jelikož jsem si teď dal kombo Uncharted 1-4, tak si počkám na tuhle pecku až do podzimu, jelikož prostě není čas. :D Na rozdíl od všech těch multiplayer věcí, kde to můžete po 20 minutách s klidným svědomím vypnout, tohle je prostě věc, která vás chytne a nepustí a hodiny okolo utíkají jak nic.
To nové GoW mi z obrázků hodně připomíná kombinaci Shadow od Mordor a Horizon Zero Dawn.
684775
Jelikož jsem si teď dal kombo Uncharted 1-4, tak si počkám na tuhle pecku až do podzimu, jelikož prostě není čas. *:D* Na rozdíl od všech těch multiplayer věcí, kde to můžete po 20 minutách s klidným svědomím vypnout, tohle je prostě věc, která vás chytne a nepustí a hodiny okolo utíkají jak nic. To nové GoW mi z obrázků hodně připomíná kombinaci Shadow od Mordor a Horizon Zero Dawn.
Na podzim
0 0
reagovat
Recenzi na hru tu vidím myslím poprvé, ale nedivím se, je to pecka, a ukázka že dnešní herní produkce už tu filmovou často i trumfuje. Platinová trofejka už je taky doma. :) 
684763
Recenzi na hru tu vidím myslím poprvé, ale nedivím se, je to pecka, a ukázka že dnešní herní produkce už tu filmovou často i trumfuje. Platinová trofejka už je taky doma. *:)* 
0 0
reagovat
Neco podobneho ocekavam i u Detroit: Become Human btw :)
684756
Neco podobneho ocekavam i u Detroit: Become Human btw :)
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se