Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars drtí pokladny, oproti minule ale ztrácí

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Cival
Tech 90% sis pekne vycucal z prsu, ale nechme to uz byt :D
669370
Tech 90% sis pekne vycucal z prsu, ale nechme to uz byt *:D*
669369
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ses nejlepsi, akorat v 90% nasich sporu ses vedle jak ta jedle a jeste machrujes :D
669369
Ses nejlepsi, akorat v 90% nasich sporu ses vedle jak ta jedle a jeste machrujes *:D*
669357
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Ja jeste pred premierou tipoval 1,2 - 1,4
669360
Ja jeste pred premierou tipoval 1,2 - 1,4
0 0
reagovat

Cival

Hele klidne. Sem zvyklej, ze kdyz mam pravdu (skoro pokazdy :D ), nikdo po tom ani nestekne, a kdyz se nahodou o nejakej ten milionek pomylim, hnedka by me (i "kolegove", sic!) upalovali na hranici... :)):D

Tentokrat za 700 mega z Ameriky a 1,5 miliardy ze sveta pujdem. Ma to vylozene chytre urceny distribucni okno o tejden driv na FA a plne to vyuzije svatky.

Jo, a s tim uspechem Jumanji sem to pred nejakejma 8 mesicema ocividne taky presne odhadl. Jsem proste nejlepsi :D
669357
Hele klidne. Sem zvyklej, ze kdyz mam pravdu (skoro pokazdy *:D* ), nikdo po tom ani nestekne, a kdyz se nahodou o nejakej ten milionek pomylim, hnedka by me (i "kolegove", sic!) upalovali na hranici... *:))**:D* Tentokrat za 700 mega z Ameriky a 1,5 miliardy ze sveta pujdem. Ma to vylozene chytre urceny distribucni okno o tejden driv na FA a plne to vyuzije svatky. Jo, a s tim uspechem Jumanji sem to pred nejakejma 8 mesicema ocividne taky presne odhadl. Jsem proste nejlepsi *:D*
Cival
0 0
reagují: Cival
reagovat
Kdyz myslis, to se zase budes kát... :)
669355
Kdyz myslis, to se zase budes kát... :)
0 0
reagovat

Cival

Prave naopak - Vzhledem k tomu, ze nikdo jeste nema prazdniny a Abrams mel prvni pondeli po Force Awakens prave to svatecni, je vic jak 20 mega velka pecka. Ma to pred sebou jeste prazdniny. Nevim, jak vidis svet, ale USA pujde bez problemu za 700, ne-li vic.
669354
Prave naopak - Vzhledem k tomu, ze nikdo jeste nema prazdniny a Abrams mel prvni pondeli po Force Awakens prave to svatecni, je vic jak 20 mega velka pecka. Ma to pred sebou jeste prazdniny. Nevim, jak vidis svet, ale USA pujde bez problemu za 700, ne-li vic.
Cival
1 0
reagovat
Pondělní tržby docela trága, polovina oproti Abramsovi. To nedá ani miliardu a půl.
669353
Pondělní tržby docela trága, polovina oproti Abramsovi. To nedá ani miliardu a půl.
0 -1
reagovat
reaguje na: Slamak1
Net rozdíl patnáci minut nehraje vůbec žádnou roli ;)
669222
Net rozdíl patnáci minut nehraje vůbec žádnou roli *;)*
669212
0 0
reagovat

ještě mě napadlo

Nejsou o něco nižší tžby než u 7 dílem delší minutáže...? Opravdu se po celém světe neodehrálo o něco méně představení za první víkend? Na to dají odpověď asi až další týdny. 7 po tom desetiletém půstu ale zkrátka nastavila laťku zatraceně vysoko 8)
669212
Nejsou o něco nižší tžby než u 7 dílem delší minutáže...? Opravdu se po celém světe neodehrálo o něco méně představení za první víkend? Na to dají odpověď asi až další týdny. 7 po tom desetiletém půstu ale zkrátka nastavila laťku zatraceně vysoko *8)*
ještě mě napadlo
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
1. Nikto sudny predsa nemohol cakat, ze TLJ prekona TFA. Prekonat 20+ rocny SW hype tretim SW filmom v priebehu dvoch rokov je absolutne nemozne. Nehladiac na kvality filmu ako takeho. Skor som zvedavy na E8 v E9, to moze pre buducnost naznacit viac.

2. CIval - "mě tam nic nestrhlo, nedojalo, občas i nedávalo smysl". Na tom ze niektore veci nedavali zmysel sa zhodneme (fair enough, ono to tak je v kazdom jednom SW filme ever). Ale ze ta tam nic nestrhlo ani nedojalo? To ako fakt? Uvodna bitka vo vesmire, bitka Kylo+Rey vs Snoke Guards, Luke vs Kylo a to co tomu predchadzalo? To fakt nic z toho ti neprislo strhujuce? A napr. scena ako R2 prehrava Lukovi originalnu spravu od Leii, Yoda a Luke, Chewie a Luke, to nebolo ani trochu dojimave? Pretoze ak na to odpovedas nie, tak garantujem ze uz nikdy nedostanes od SW to co od nich chces, pretoze je to nesplnitelne.
669081
1. Nikto sudny predsa nemohol cakat, ze TLJ prekona TFA. Prekonat 20+ rocny SW hype tretim SW filmom v priebehu dvoch rokov je absolutne nemozne. Nehladiac na kvality filmu ako takeho. Skor som zvedavy na E8 v E9, to moze pre buducnost naznacit viac. 2. CIval - "mě tam nic nestrhlo, nedojalo, občas i nedávalo smysl". Na tom ze niektore veci nedavali zmysel sa zhodneme (fair enough, ono to tak je v kazdom jednom SW filme ever). Ale ze ta tam nic nestrhlo ani nedojalo? To ako fakt? [spoiler]Uvodna bitka vo vesmire, bitka Kylo+Rey vs Snoke Guards, Luke vs Kylo a to co tomu predchadzalo?[/spoiler] To fakt nic z toho ti neprislo strhujuce? A napr. scena ako [spoiler]R2 prehrava Lukovi originalnu spravu od Leii, Yoda a Luke, Chewie a Luke[/spoiler], to nebolo ani trochu dojimave? Pretoze ak na to odpovedas nie, tak garantujem ze uz nikdy nedostanes od SW to co od nich chces, pretoze je to nesplnitelne.
7 -2
reagovat
reaguje na: winnie_the_pooh
Když to člověk porovnává především s předchozím dílem, na který se čekalo 40 let a který zdolal všechny možné rekordy, tak je jasné, že se to tak jeví...
ALE! koukněte se na sešupy v tržbách prostředních dílů předešlých trilogií. Nehledě na to, že se v případě TLJ jedná už o 3. SW film během 3 let. Tohle, co TLJ momentálně předvádí, je něco naprosto neuvěřitelného a je to úspěch jako hovado. To, že lidi čekali, že TLJ půjde v tržbách na úroveň TFA (nebo hodně blízko), mi přijde hrozně zvláštní.
669052
Když to člověk porovnává především s předchozím dílem, na který se čekalo 40 let a který zdolal všechny možné rekordy, tak je jasné, že se to tak jeví... ALE! koukněte se na sešupy v tržbách prostředních dílů předešlých trilogií. Nehledě na to, že se v případě TLJ jedná už o 3. SW film během 3 let. Tohle, co TLJ momentálně předvádí, je něco naprosto neuvěřitelného a je to úspěch jako hovado. To, že lidi čekali, že TLJ půjde v tržbách na úroveň TFA (nebo hodně blízko), mi přijde hrozně zvláštní.
669016
4 -1
reagovat
Na ty tržby SW je potřeba dívat se z různých úhlů. Především buďme rádi, že se ještě najdou fimy, na které přijde tolik lidí a vydělají ranec peněz. Jinak by to mohla kina v Evropě a v Americe zabalit a toho bych se nerad dočkal. Na druhou stranu je úspěch SW zpečetěním moderního stylu blockbusteru pro celou rodinu, ke kterému se Disney propracoval skrz Marvel a nyní ho začal aplikovat i do ostatních frančíz. A to mi přijde škoda, protože je to styl, na který se jen obtížně implementuje cokoli jiného (nikoli nutně vážnějšího, prostě jiného než komediálně povrchního). Ale budiž, nějak se s tím vyrovnám:D
669051
Na ty tržby SW je potřeba dívat se z různých úhlů. Především buďme rádi, že se ještě najdou fimy, na které přijde tolik lidí a vydělají ranec peněz. Jinak by to mohla kina v Evropě a v Americe zabalit a toho bych se nerad dočkal. Na druhou stranu je úspěch SW zpečetěním moderního stylu blockbusteru pro celou rodinu, ke kterému se Disney propracoval skrz Marvel a nyní ho začal aplikovat i do ostatních frančíz. A to mi přijde škoda, protože je to styl, na který se jen obtížně implementuje cokoli jiného (nikoli nutně vážnějšího, prostě jiného než komediálně povrchního). Ale budiž, nějak se s tím vyrovnám*:D*
2 -4
reagovat

SW: The Last Jedi

Tak ty monstrózní tržby (a úspěch) jsou vidět na první pohled, proto je třeba spíše poukázat na to, co zas tak super není. A protože tohle článek o tržbách, nebudu řešit kvalitu filmu (obzvlášť, když jsem ho ještě neviděl :)).

Druhý největší otvírák je úctyhodný, už teď SW utržily v US víc doláčů než Justice League. :D Ale...nedělní tržby byly na míň než polovině tržeb pátečních (v úhrnu se čtvrtečníma půlnočkama), předchozí SW ani žádný komiksovky (teda filmy na, který se nahrne nejvíc lidí už o půlnoci) neměly takovýhle radius. Naposledy se něco podobnýho stalo tuším u posledního Pottera a pak asi Hunger Games nebo Twilight. Ač jsou před námi Vánoce a dolarový hody, Avatar je mimo dosah. Ve WW tržbách by to čekal jen blázen, v amerických tržbách se ale určitě doufalo. Osobně nevěřím ani zdolání mety 700 mega, idkyž se Myšák určitě hooodně ponasnaží. 
A když už jsem nakousnul ty WW tržby...až pátý největší Opening, když to otevřelo (krom Číny) úplně všude?? To se mi taky zdá jako zklamání.
Nejpravděpodobněji to vidím, že konečný tržby (jak US, tak ve světě) se budou pochybovat okolo (spíš mírně nad) výsledků Jurskýho světa. A z pohledu týhle optiky to už fakt není nic kulervoucího. 8) 
669016
Tak ty monstrózní tržby (a úspěch) jsou vidět na první pohled, proto je třeba spíše poukázat na to, co zas tak super není. A protože tohle článek o tržbách, nebudu řešit kvalitu filmu (obzvlášť, když jsem ho ještě neviděl *:)*). Druhý největší otvírák je úctyhodný, už teď SW utržily v US víc doláčů než Justice League. *:D* Ale...nedělní tržby byly na míň než polovině tržeb pátečních (v úhrnu se čtvrtečníma půlnočkama), předchozí SW ani žádný komiksovky (teda filmy na, který se nahrne nejvíc lidí už o půlnoci) neměly takovýhle radius. Naposledy se něco podobnýho stalo tuším u posledního Pottera a pak asi Hunger Games nebo Twilight. Ač jsou před námi Vánoce a dolarový hody, Avatar je mimo dosah. Ve WW tržbách by to čekal jen blázen, v amerických tržbách se ale určitě doufalo. Osobně nevěřím ani zdolání mety 700 mega, idkyž se Myšák určitě hooodně ponasnaží.  A když už jsem nakousnul ty WW tržby...až pátý největší Opening, když to otevřelo (krom Číny) úplně všude?? To se mi taky zdá jako zklamání. Nejpravděpodobněji to vidím, že konečný tržby (jak US, tak ve světě) se budou pochybovat okolo (spíš mírně nad) výsledků Jurskýho světa. A z pohledu týhle optiky to už fakt není nic kulervoucího. *8)* 
SW: The Last Jedi
1 -4
reagují: LivingTribunal
reagovat
reaguje na: Freya
7/10. Výtvarně, technicky i audiovizuálním řešením na maximu, postavama a příběhem jedna z nejslabších epizod. A stejně jako u E7 mě tam nic nestrhlo, nedojalo, občas i nedávalo smysl... a do budoucích epizod mi je vlastně celkem fuk, co s těma postavama bude dál. Což bych cca o dvaceti letošních filmech - byť hůř realizovanejch - rozhodně neřekl. Takže povídačky o nej epizodě mi přijdou úplně k smíchu a mimo realitu.
668955
7/10. Výtvarně, technicky i audiovizuálním řešením na maximu, postavama a příběhem jedna z nejslabších epizod. A stejně jako u E7 mě tam nic nestrhlo, nedojalo, občas i nedávalo smysl... a do budoucích epizod mi je vlastně celkem fuk, co s těma postavama bude dál. Což bych cca o dvaceti letošních filmech - byť hůř realizovanejch - rozhodně neřekl. Takže povídačky o nej epizodě mi přijdou úplně k smíchu a mimo realitu.
668952
10 -4
reagovat
Civale, jak bys číselně ohodnotil epizodu VIII? Tady se k ní vyjadřuješ kriticky, podobně kriticky zní i tvůj komentář na čsfd, a přesto u tvého hodnocení svítí čtyři hvězdy. Trochu mě to mate.
668952
Civale, jak bys číselně ohodnotil epizodu VIII? Tady se k ní vyjadřuješ kriticky, podobně kriticky zní i tvůj komentář na čsfd, a přesto u tvého hodnocení svítí čtyři hvězdy. Trochu mě to mate.
1 0
reagují: Cival
reagovat

No a co?

No a co?Docela nechápu, proč se někdo zlobí, když někdo nadává na nějaký film. Pokud se mi ten film líbí, je mi fuk, kdo si co píše. Jeho věc, jeho boj, jeho názor. A opačně - pokud se mi nelíbí, když na něj někdo bude pět chválu, stejně se mi líbit nebude.  Pokud jde o Epizodu 8 - zjevně vzbuzuje vášně, což je v pořádku; dílo, které prošumí, je o ničem. Podle mě je problém v tom, že je to tak fanoušky hýčkaná série, s obrovským kultuním přesahem, série, která zasahuje další generace, je kolem ní tolik spekulácí, přání, úvah atd., že v podstatě žádné pokračování nemůže být to správné. SW mají hafo fanoušků, kteří si myslí, že jsou to právě oni, kteří tomu rozumí nejlépe a ví, jak by to mělo pokračovat. A když to tak není, je zle... jinak ještě poznámka tržbám Rouge One - na to, že to byl film, který nemohl v rámci série nicic změnit, nebyly tam oblíbené postavy,  a kdy všichni věděli, o čem bude - povstalci šlohnou plány Hvězdy smrti - je tam miliardička slušná sumička.  Jinak článke o tržbách OK, osobní názor autora je v pořádku, tohle není zpravodajský, ale fanouškovský web, tak proč ne.
668951
No a co?Docela nechápu, proč se někdo zlobí, když někdo nadává na nějaký film. Pokud se mi ten film líbí, je mi fuk, kdo si co píše. Jeho věc, jeho boj, jeho názor. A opačně - pokud se mi nelíbí, když na něj někdo bude pět chválu, stejně se mi líbit nebude.  Pokud jde o Epizodu 8 - zjevně vzbuzuje vášně, což je v pořádku; dílo, které prošumí, je o ničem. Podle mě je problém v tom, že je to tak fanoušky hýčkaná série, s obrovským kultuním přesahem, série, která zasahuje další generace, je kolem ní tolik spekulácí, přání, úvah atd., že v podstatě žádné pokračování nemůže být to správné. SW mají hafo fanoušků, kteří si myslí, že jsou to právě oni, kteří tomu rozumí nejlépe a ví, jak by to mělo pokračovat. A když to tak není, je zle... jinak ještě poznámka tržbám Rouge One - na to, že to byl film, který nemohl v rámci série nicic změnit, nebyly tam oblíbené postavy,  a kdy všichni věděli, o čem bude - povstalci šlohnou plány Hvězdy smrti - je tam miliardička slušná sumička.  Jinak článke o tržbách OK, osobní názor autora je v pořádku, tohle není zpravodajský, ale fanouškovský web, tak proč ne.
No a co?
2 0
reagovat
....tak už tu máme tři recenze na Star Wars. :D
668948
....tak už tu máme tři recenze na Star Wars. *:D*
5 0
reagovat

Hmm

Epizodu 8 som videl uz 2x a po druhe to bola este o cosi vacsia zabava. Jasne, na svete je spusta hipsterov co radi idu proti prudu a hejtuju lebo im to dava pocit vynimocnosti, ale myslim si ze drviva vacsina fanusikov je s filmom spokojna. Ja ho hodnotim solidnou 8/10 a hlavne vdaka humoru film radim pred epizodu 7.
668930
Epizodu 8 som videl uz 2x a po druhe to bola este o cosi vacsia zabava. Jasne, na svete je spusta hipsterov co radi idu proti prudu a hejtuju lebo im to dava pocit vynimocnosti, ale myslim si ze drviva vacsina fanusikov je s filmom spokojna. Ja ho hodnotim solidnou 8/10 a hlavne vdaka humoru film radim pred epizodu 7.
Hmm
3 -4
reagovat
No propad tržeb sem u Posledního Jedie očekával i v případě že by to bylo velebený jako film roku :). Stačí se podívat o kolik na tržbách kleslo Impérium vrací úder tři roky po Nový naději (307 mega v roce 1977 vs 209 mil. v 80. roce). Je ale pravda, že i třeba mě rozpačitý reakce většiny mejch kamarádů odradily od toho, abych na to se ženou dneska zašel a trochu laxně sme si řekli že to pudem třeba o volnu po svátcích. :)
668929
No propad tržeb sem u Posledního Jedie očekával i v případě že by to bylo velebený jako film roku :). Stačí se podívat o kolik na tržbách kleslo Impérium vrací úder tři roky po Nový naději (307 mega v roce 1977 vs 209 mil. v 80. roce). Je ale pravda, že i třeba mě rozpačitý reakce většiny mejch kamarádů odradily od toho, abych na to se ženou dneska zašel a trochu laxně sme si řekli že to pudem třeba o volnu po svátcích. *:)*
1 0
reagovat
Btw Last Jedi na Rottenech od kritiku 93% a od lidi 56%. To se nevidi moc casto
668926
Btw Last Jedi na Rottenech od kritiku 93% a od lidi 56%. To se nevidi moc casto
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se