Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: Den nezávislosti: Nový útok

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Karlos: :D:D Díky za reakce. Ušetřím no.
357306
Karlos: *:D**:D* Díky za reakce. Ušetřím no.
0 0
reagovat
Joker: 2012 má mnohem líp napsaný scénář a drží se víceméně Cusaka. Tady je všechno velmi rozdrolené a skáče se od postavy k postavě, což bylo třeba u jedničky výborně zvládnuté (milion nesouvisících postav se nakonec potká vefinále a celou situaci zachrání), ale tady se jen furt někde jezdí a absolutně nemáš přehled. Staré postavy jsou až na Goldgluma do počtu, ale místo toho, aby si odbyli svá camea, maj důležitou roli, v polovině filmu ale zmizí (a že to má úplně nulový emocionální dopad).
Nejvíc mě ale šere to, že nezvládl dramatizaci. To, co v jedničce tak skvěle fungovalo - první hodina příprav, houstnutí atmosféry až po finální první momumentální destrukci - to tady je bráno totálně jako samozřejmost. Třeba gravitační zbraň je dechberoucí, ale úplně nenápaditě využitá, navíc hrozně odhrkaná.
CGI je výtečné, ale svou stylizací ti nesedne. Předem už můžu říct, že ti ten film nesedne vůbec, na to je až moc špatně napsaný. Odtočeno je to solidně, zahráno pak velmi nevyváženě. Mě třeba Hemsworth přišel dobrý, netlačil na pilu a nebyl na pěst. Ale jako herecký rejstřík je značně omezený a do hereckého dřeva taky nemá daleko. Maika mi přišla osobně mnohem horší (a jakože fakt o hodně), nemluvím o synovi od Smitse, to bylo neředěné peklo. Takže asi tak - jestli na to půjdeš, tak na to běž jedině za volňáska, jinak tě to nasere ;):).

Tony: Imo z těch příbuzných tam byla jen dcera prezidenta a synátor Smithse ne? A ti se znali díky událostem jedničky - tak nějak se modlili s tatíkem od Davida. Zbytek byli staříci, z toho Connie (ano, ty jediné jména si pamatuju) byla prezidentka logicky, David díky tomu, že je porazil, měl výchozí pozici nalajnovanou a dokonce mě překvapilo, že spolu nejsou. Ano, bývalá striptérka a manželka Smithse a to, že synáček pro ni okamžitě letí, přesně ví kde a tak dále byla na přes držku. Ale jako celkově když to tak porovnám, tak ty staré postavy a jejich návaznosti byly zvládnuté celkem obstojně. A to, že mají ty postavy k sobě blízko i po dvaceti letech je nejen přirozené, ale kvůli odpichové zápletce i docela logické.
Mytologie - jedna věc je, že mě sere, že nešli vlastní cestou a "kupují" u konkurence, stejně tak, že některé věci úplně neštimují s jedničkou, druhá věc je, že to funguje, že to ten svět velmi prokreslilo a že ty emzáky neberou jen jako důvod vyhodit do luftu podruhé Bílý dům. Uvítal bych víc emzáků a míň lidí a víc času pro ně (a jejich destrukci) a míň pro patetické žvatlání. Osobně mi taky velmi sedly náznaky, že 4.7.1996 to všechno neskončilo, ale z těch desetikilometrových lodí pořád přežilo spoustu alienů i techniky. Na tohle jsem se ohromně těšil a jsem rád, že sem to i dostal.
Rozumím ale, co jedním i druhým myslíš. Já to obdobně bral loni s Jurským parkem...
357305
Joker: 2012 má mnohem líp napsaný scénář a drží se víceméně Cusaka. Tady je všechno velmi rozdrolené a skáče se od postavy k postavě, což bylo třeba u jedničky výborně zvládnuté (milion nesouvisících postav se nakonec potká vefinále a celou situaci zachrání), ale tady se jen furt někde jezdí a absolutně nemáš přehled. Staré postavy jsou až na Goldgluma do počtu, ale místo toho, aby si odbyli svá camea, maj důležitou roli, v polovině filmu ale zmizí (a že to má úplně nulový emocionální dopad). Nejvíc mě ale šere to, že nezvládl dramatizaci. To, co v jedničce tak skvěle fungovalo - první hodina příprav, houstnutí atmosféry až po finální první momumentální destrukci - to tady je bráno totálně jako samozřejmost. Třeba gravitační zbraň je dechberoucí, ale úplně nenápaditě využitá, navíc hrozně odhrkaná. CGI je výtečné, ale svou stylizací ti nesedne. Předem už můžu říct, že ti ten film nesedne vůbec, na to je až moc špatně napsaný. Odtočeno je to solidně, zahráno pak velmi nevyváženě. Mě třeba Hemsworth přišel dobrý, netlačil na pilu a nebyl na pěst. Ale jako herecký rejstřík je značně omezený a do hereckého dřeva taky nemá daleko. Maika mi přišla osobně mnohem horší (a jakože fakt o hodně), nemluvím o synovi od Smitse, to bylo neředěné peklo. Takže asi tak - jestli na to půjdeš, tak na to běž jedině za volňáska, jinak tě to nasere ;):). Tony: Imo z těch příbuzných tam byla jen dcera prezidenta a synátor Smithse ne? A ti se znali díky událostem jedničky - tak nějak se modlili s tatíkem od Davida. Zbytek byli staříci, z toho Connie (ano, ty jediné jména si pamatuju) byla prezidentka logicky, David díky tomu, že je porazil, měl výchozí pozici nalajnovanou a dokonce mě překvapilo, že spolu nejsou. Ano, bývalá striptérka a manželka Smithse a to, že synáček pro ni okamžitě letí, přesně ví kde a tak dále byla na přes držku. Ale jako celkově když to tak porovnám, tak ty staré postavy a jejich návaznosti byly zvládnuté celkem obstojně. A to, že mají ty postavy k sobě blízko i po dvaceti letech je nejen přirozené, ale kvůli odpichové zápletce i docela logické. Mytologie - jedna věc je, že mě sere, že nešli vlastní cestou a "kupují" u konkurence, stejně tak, že některé věci úplně neštimují s jedničkou, druhá věc je, že to funguje, že to ten svět velmi prokreslilo a že ty emzáky neberou jen jako důvod vyhodit do luftu podruhé Bílý dům. Uvítal bych víc emzáků a míň lidí a víc času pro ně (a jejich destrukci) a míň pro patetické žvatlání. Osobně mi taky velmi sedly náznaky, že 4.7.1996 to všechno neskončilo, ale z těch desetikilometrových lodí pořád přežilo spoustu alienů i techniky. Na tohle jsem se ohromně těšil a jsem rád, že sem to i dostal. Rozumím ale, co jedním i druhým myslíš. Já to obdobně bral loni s Jurským parkem...
0 0
reagovat

The Joker

2012 je oproti tomu pecka :)
357299
2012 je oproti tomu pecka *:)*
The Joker
0 0
reagovat
Nejhorší Emmerich od 10,000 BC! Akce krásná, triky dokonalé, Goldblum boží. Drtivá většina ostatních herců absolutně neumí hrát a ten příběh je tak pitomý, že to snad ani nešlo hůř napsat. Všechno uspěchané, žádná gradace, je tam všechno a nic nefunguje - jediná postava nefunguje..... jediný vztah nefunguje... škoda :-
357298
Nejhorší Emmerich od 10,000 BC! Akce krásná, triky dokonalé, Goldblum boží. Drtivá většina ostatních herců absolutně neumí hrát a ten příběh je tak pitomý, že to snad ani nešlo hůř napsat. Všechno uspěchané, žádná gradace, je tam všechno a nic nefunguje - jediná postava nefunguje..... jediný vztah nefunguje... škoda *:-*
0 0
reagovat
Co fandy Emmericha a popcornu docela nasere je to jak je na filmu vidět, že stačilo relativně málo a bylo by to opravdu super a ne jenom fajn...
357296
Co fandy Emmericha a popcornu docela nasere je to jak je na filmu vidět, že stačilo relativně málo a bylo by to opravdu super a ne jenom fajn...
0 0
reagovat
Určitě horší, než 2012. Nemusel jsem tam jako divák tehdy dělat tolik kompromisů.

S CG jsem neměl nejmenší problém. Ta byla na jedničku. technika i když mi neseděla stylizací vypadala neuvěřitelně opravdově a to tam byly i takové libůstky jakože rotory obrovských transportních letadel v pozadí byly hranaté a s mimozemským pohonem. Tohle si Emmerich umí pořád pohlídat, stejně jako třeba Bay.


jedendvatri
Jo to vím, jenom mne to v tom filmu pobavilo, když si tam 2 staří židovští gayové říkají miláčku, na to nejsem uplně zvyklý, spíš než aby mi to vadilo. Z toho musí takovým muslimům dobře puknout cévka.

+ Byla ještě v rámci mezí super osádka "průzkumné lodi" Ale jak oni i diktátor pár minutek prostoru. V klidu se mohl proškrtnout Hemsworth, Usher a Gainsbourg právě na úkor výše zmíněných a Maiky Monroe i by to příběhově fungovalo.
357302
Určitě horší, než 2012. Nemusel jsem tam jako divák tehdy dělat tolik kompromisů. S CG jsem neměl nejmenší problém. Ta byla na jedničku. technika i když mi neseděla stylizací vypadala neuvěřitelně opravdově a to tam byly i takové libůstky jakože rotory obrovských transportních letadel v pozadí byly hranaté a s mimozemským pohonem. Tohle si Emmerich umí pořád pohlídat, stejně jako třeba Bay. jedendvatri Jo to vím, jenom mne to v tom filmu pobavilo, když si tam 2 staří židovští gayové říkají miláčku, na to nejsem uplně zvyklý, spíš než aby mi to vadilo. Z toho musí takovým muslimům dobře puknout cévka. + Byla ještě v rámci mezí super osádka "průzkumné lodi" Ale jak oni i diktátor pár minutek prostoru. V klidu se mohl proškrtnout Hemsworth, Usher a Gainsbourg právě na úkor výše zmíněných a Maiky Monroe i by to příběhově fungovalo.
0 0
reagovat
Tak po všech těch ohlasech se mi už do kina nějak moc nechce... :D Jak byste to srovnali třeba s 2012? To mělo meh postavy a ke konci to výrazně lapalo po dechu IMHO, ale ty CG destrukci mi přišly hezky nápadité. Dík.
357293
Tak po všech těch ohlasech se mi už do kina nějak moc nechce... *:D* Jak byste to srovnali třeba s 2012? To mělo meh postavy a ke konci to výrazně lapalo po dechu IMHO, ale ty CG destrukci mi přišly hezky nápadité. Dík.
0 0
reagovat

TonyClifton

Čo sa týka tvojho PS, tak si nemáš nič myslieť. Máš si zistiť že Emmerich je starnúci žid a je gay (a to je fakt). Potom je to úplne logické že si niečo také do filmu presadil.

O príspevok nižšie som napísal že nové postavy nula bodov, ale Tony mi vlastne pripomenul že nie celkom. Ak raz prídu zničiť zem hnusní mimíci, chcem za kamoša afrického diktátora. Ten bol cool a zábavný. V rovine cielenej aj nechcenej (pomstím ťa braček:D), ale to je jedno, hlavne že to fungovalo.
357292
Čo sa týka tvojho PS, tak si nemáš nič myslieť. Máš si zistiť že Emmerich je starnúci žid a je gay (a to je fakt). Potom je to úplne logické že si niečo také do filmu presadil. O príspevok nižšie som napísal že nové postavy nula bodov, ale Tony mi vlastne pripomenul že nie celkom. Ak raz prídu zničiť zem hnusní mimíci, chcem za kamoša afrického diktátora. Ten bol cool a zábavný. V rovine cielenej aj nechcenej (pomstím ťa braček*:D*), ale to je jedno, hlavne že to fungovalo.
TonyClifton
0 0
reagovat
Jedničku upřímně zbožňuji a nevím, jestli jsem doma nějakou jinou originální VHSku dokázal sám dostat do stavu, že byla x přehráváními nekoukatelná. Vážně mi to někdy běhalo i několikrát denně.
Jedna z věcí, která mne zklamala okamžitě byl soundtrack, kdy jsou jediné poslouchatelné motivy ty odkazující na hudební podkres jedničky a tady bych asi mohl skončit, protože to dokonale ilustruje prakticky všechny aspekty toho filmu. Funguje tu jenom to, co nostalgicky odkazuje na jedničku. Jinak to chutná jako už jednou vylouhovaný čaj. Kupodivu není zkažený, jenom hrozně slabý se závanem předchozí chuti. Bylo by asi nefér, když jsem tu Warcraft „mocně sestřelil“ za 5/10, tohle tlačit někam za 7/10, byť by asi popcornové nostalgické srdce chtělo. Tohle opravdu na víc než 6/10 není. A teď opravdu nevím, co bylo trapnější, jestli nějaké pokusy o mytologii, které byly vážně slabší, než i ty nejslabší díly Hvězdné Brány nebo něčeho podobné. A nebo herectví a postavy vůbec mladého Ushera a Hemswortha. Tohle vážně měl být Smith s Goldblumem jedna k jedné? No LOL. A z nových postav co ta imitace Johna Olivera (bylo mi trapně i za něj) a totálně zbytečná Charlotte Gainsbourg. Z nových postav potěšil snad jenom africký diktátor a Maika Monroe, která je opravdu hot i charismatická, škoda že je její postava jenom obligátní štěkna. V klidu mohla jedna k jedné nahradit postavu Hemswortha. Paradoxně kritizovaná čínská linka a čínské postavy jedny z těch lepších nových.
Co bylo totálně na přesdržku a výsměch nejhrubšího zrna byl fakt, že každý je potomek nebo příbuzný někoho z jedničky. To bylo tak tragikomické a celé to sráželo úrovní scénáře někam k seriálovému sequelu Knight Ridera, kde to bylo hodně podobné.
Co mi nešlo celou dobu přes pysky a uznávám, že pro to nemám moc objektivní argumentaci. Ale technika a celkově i se započítáním vlivu alienů, nevypadala jako z roku 2016 ale 2016. Opravdu by tomu prospěl civilnější look techniky ala právě Hvězdná Brána nebo BSG.
Myslím, že když tohle v kině vynecháte a počkáte si třeba na prodlouženou verzi, vůbec nic se nestane.
6/10 Víc ani prd (a to jsem ani nezohledňoval logické lapsy)

PS: Do teď nevím, co si mám myslet o párečku židovských homosexuálů. :D

357290
Jedničku upřímně zbožňuji a nevím, jestli jsem doma nějakou jinou originální VHSku dokázal sám dostat do stavu, že byla x přehráváními nekoukatelná. Vážně mi to někdy běhalo i několikrát denně. Jedna z věcí, která mne zklamala okamžitě byl soundtrack, kdy jsou jediné poslouchatelné motivy ty odkazující na hudební podkres jedničky a tady bych asi mohl skončit, protože to dokonale ilustruje prakticky všechny aspekty toho filmu. Funguje tu jenom to, co nostalgicky odkazuje na jedničku. Jinak to chutná jako už jednou vylouhovaný čaj. Kupodivu není zkažený, jenom hrozně slabý se závanem předchozí chuti. Bylo by asi nefér, když jsem tu Warcraft „mocně sestřelil“ za 5/10, tohle tlačit někam za 7/10, byť by asi popcornové nostalgické srdce chtělo. Tohle opravdu na víc než 6/10 není. A teď opravdu nevím, co bylo trapnější, jestli nějaké pokusy o mytologii, které byly vážně slabší, než i ty nejslabší díly Hvězdné Brány nebo něčeho podobné. A nebo herectví a postavy vůbec mladého Ushera a Hemswortha. Tohle vážně měl být Smith s Goldblumem jedna k jedné? No LOL. A z nových postav co ta imitace Johna Olivera (bylo mi trapně i za něj) a totálně zbytečná Charlotte Gainsbourg. Z nových postav potěšil snad jenom africký diktátor a Maika Monroe, která je opravdu hot i charismatická, škoda že je její postava jenom obligátní štěkna. V klidu mohla jedna k jedné nahradit postavu Hemswortha. Paradoxně kritizovaná čínská linka a čínské postavy jedny z těch lepších nových. Co bylo totálně na přesdržku a výsměch nejhrubšího zrna byl fakt, že každý je potomek nebo příbuzný někoho z jedničky. To bylo tak tragikomické a celé to sráželo úrovní scénáře někam k seriálovému sequelu Knight Ridera, kde to bylo hodně podobné. Co mi nešlo celou dobu přes pysky a uznávám, že pro to nemám moc objektivní argumentaci. Ale technika a celkově i se započítáním vlivu alienů, nevypadala jako z roku 2016 ale 2016. Opravdu by tomu prospěl civilnější look techniky ala právě Hvězdná Brána nebo BSG. Myslím, že když tohle v kině vynecháte a počkáte si třeba na prodlouženou verzi, vůbec nic se nestane. 6/10 Víc ani prd (a to jsem ani nezohledňoval logické lapsy) PS: Do teď nevím, co si mám myslet o párečku židovských homosexuálů. *:D*
0 0
reagovat

Dojmy

Možno budem na smiech, ale ja mám jednotku aj po rokoch za jeden z referenčných blocbusterov 90-tych rokov. Mám ten film rád a nielen preto že som naň bol na strednej dvakrát v kine a potom som to videl ešte asi osemkrát. A to aj napriek tomu že už vtedy som vnímal veľmi jasne aká vtákovina to v podstate je.
Dvojka je skoro to isté, ale tak pozitívne to nehodnotím. Desaťkrát to neuvidím. A nie je to len tým že som starší. Tiež to bolo blbé, trikové, občas naschvál a často nechcene vtipné, patetické a hlučné. Ale z postáv u mňa fungoval len návrat starej gardy, ešte aj CGI Robert Loggia
Will tam chýbal. Z mladých nezaujal nikto. A prekvapivo by tomu asi prospela dlhšia stopáž. Ale námet na potenciálnu trojku dobrý. To by som si dal povedať.

Hodnotenie prvý diel 9/10
Hodnotenie Nový útok 6-7/10
357281
Možno budem na smiech, ale ja mám jednotku aj po rokoch za jeden z referenčných blocbusterov 90-tych rokov. Mám ten film rád a nielen preto že som naň bol na strednej dvakrát v kine a potom som to videl ešte asi osemkrát. A to aj napriek tomu že už vtedy som vnímal veľmi jasne aká vtákovina to v podstate je. Dvojka je skoro to isté, ale tak pozitívne to nehodnotím. Desaťkrát to neuvidím. A nie je to len tým že som starší. Tiež to bolo blbé, trikové, občas naschvál a často nechcene vtipné, patetické a hlučné. Ale z postáv u mňa fungoval len návrat starej gardy, [spoiler]ešte aj CGI Robert Loggia[/spoiler] Will tam chýbal. Z mladých nezaujal nikto. A prekvapivo by tomu asi prospela dlhšia stopáž. Ale námet na potenciálnu trojku dobrý. To by som si dal povedať. Hodnotenie prvý diel 9/10 Hodnotenie Nový útok 6-7/10
Dojmy
0 0
reagovat
Jinak zatím 44 % na RT. Upřímně řečeno, je to mnohem víc než jsem čekal :D
357270
Jinak zatím 44 % na RT. Upřímně řečeno, je to mnohem víc než jsem čekal *:D*
0 0
reagovat

7/10

Ano, je to polodementní a spousta věcí nedává úplně smysl, místy je to taky trochu zkratkovitější a uspěchané, než by mi bylo milé (15 minut navíc bych snesl), ale čert to vem, já se bavil a je pro mě dost těžké definovat proč. Stejně jako Karlosovi se mi líbilo to budování mytologie a trojku z vesmíru bych fakt rád viděl. Ale podruhé už do kina nemusím. Čistých 7/10.
357268
Ano, je to polodementní a spousta věcí nedává úplně smysl, místy je to taky trochu zkratkovitější a uspěchané, než by mi bylo milé (15 minut navíc bych snesl), ale čert to vem, já se bavil a je pro mě dost těžké definovat proč. Stejně jako Karlosovi se mi líbilo to budování mytologie a trojku z vesmíru bych fakt rád viděl. Ale podruhé už do kina nemusím. Čistých 7/10.
7/10
0 0
reagovat
Hrozně moc dějových kiksu, velmi nevyvážena dramaturgie, takže v prostředku to nema vůbec tah na branku a kopírka asi tak milionu jinych filmových motivů v čele se dvojkou vetřelce...
Zato to má budující mytologii, která nedělá z prvniho dílu frašku ani ostudu, fajn design, naplno využity sentiment faktor a kupu výborné akce.
Ja sem hodně spokojený, ale u kazdeho bude záležet, nakolik bude mít toleranci na kupu blbostí a filmarske nevyvazenosti.
7/10* a chci to videt znova.
Ps: film ma neuvěřitelně podpaalenou stopa a doufam v dlouhé EE.
357267
Hrozně moc dějových kiksu, velmi nevyvážena dramaturgie, takže v prostředku to nema vůbec tah na branku a kopírka asi tak milionu jinych filmových motivů v čele se [spoiler]dvojkou vetřelce[/spoiler]... Zato to má budující mytologii, která nedělá z prvniho dílu frašku ani ostudu, fajn design, naplno využity sentiment faktor a kupu výborné akce. Ja sem hodně spokojený, ale u kazdeho bude záležet, nakolik bude mít toleranci na kupu blbostí a filmarske nevyvazenosti. 7/10* a chci to videt znova. Ps: film ma neuvěřitelně podpaalenou stopa a doufam v dlouhé EE.
0 0
reagovat

Den

Toho som sa obaval. Usetrene peniaze za kino. Preco si ti reziseri neberu priklad zo Sialeneho Maxa. Odflaknut to CGI a natlacit ho do 90% filmu. Fuj
357127
Toho som sa obaval. Usetrene peniaze za kino. Preco si ti reziseri neberu priklad zo Sialeneho Maxa. Odflaknut to CGI a natlacit ho do 90% filmu. Fuj
Den
0 0
reagovat
Dle dojmů to vypadá na 2012 bez otravných děcek. Škoda jen té krátké stopáže.
357091
Dle dojmů to vypadá na 2012 bez otravných děcek. Škoda jen té krátké stopáže.
0 0
reagovat
Jednotka je fajn, ale minulý týždeň som si ju znova pozrel v rozšírenej verzií a tých 2,5 hodiny je už príliš. Kino zostrih bol tak akurát.
357090
Jednotka je fajn, ale minulý týždeň som si ju znova pozrel v rozšírenej verzií a tých 2,5 hodiny je už príliš. Kino zostrih bol tak akurát.
0 0
reagovat

Sony

Já si za svým názorem stojím a pořád se těšim. :D
357086
Já si za svým názorem stojím a pořád se těšim. *:D*
Sony
0 0
reagovat

Já to říkal už od traileru

Nuda plná digibordelu. Emerich je sráč už delší dobu.
357084
Nuda plná digibordelu. Emerich je sráč už delší dobu.
Já to říkal už od traileru
0 0
reagovat
Sony: Tak to je zrůdnost, že jsem tomu tipoval miliardu. Holt jsem pořád dost naivní. Dneska bych řekl, že americký otvírák bude rád i za 50 mega. Uff.
357083
Sony: Tak to je zrůdnost, že jsem tomu tipoval miliardu. Holt jsem pořád dost naivní. Dneska bych řekl, že americký otvírák bude rád i za 50 mega. Uff.
0 0
reagovat

Trailerové názory ;-)

Palec nahoru

Pe7er: Škoda toho Willa, ale aj tak to vyzerá super.

The Joker: CGI je tam dost, i když některé záběry působí hezky retro. Postrádám Willa, ale i tak teda asi můj No.2 film příštího léta a v kině si to nejspíše užiju neskutečně. A tržby musí jít hodně přes miliardu.

RainMakeR: no do prdele ! tak tohle bude mega masakr !! mam takovej pocit že Emerich se totálně odvázal a ty bitvy budou mega nářezový !

Memphis: Ježiš, to je boží. Najednou si zase připadám jako malej kluk. A mám sto chutí tohle prohlásit za nejlepší trailer roku.

kubqo: Teda jak som od toho neočakával zhola nič tak to vyzerá až hriešne dobre.

verbst: 5* No ty kráso! Pecka!!!!!

Palec dolů

TedGeorge: Vypada to cim dal hur a bude to sracka.

Falwic: Nová definice pro digibordel. Takových podobných filmů už bylo.

do_Od: Ale fuj. Málo kdy si u trailerů stěžuju na hnusný vizuál, ale tady mi ta barevná paleta teda vůbec nesedla. K tomu zelené plátno kam se podíváš a fakt prudce béčkovej podtitul no a začínám se silně netěšit. Herci skvělí, Bill Pullman přímo boží s těmi vousy, ale jinak.



Speciální kategorie

HastaLaVistaBab: Jsou filmy, kde jsou digitální efekty ku prospěchu a jsou filmy jako tohle, kde to negativně bije do očí. A to imbecilní "brát vážně" omg... nemůžu brát vážně film, který se netočí vážně. Nevím jak ty, ale já takovéto filmy chci brát vážně, mám rád takovéto filmy vážné, beru to jako akční drama ne jako pubertálníá komedii. Když je film vkusně odlehčený a humor vyplývá z postav a situací a je inteligentní, ok .. ale tohle je až trapné chvílema.


Celkově převládaly spíš kladné reakce a natěšenost

PS: těším se...snad to bude stejná nostalgie jako ti dinosaři :-) ;-)









357082
[b]Palec nahoru[/b] Pe7er: Škoda toho Willa, ale aj tak to vyzerá super. The Joker: CGI je tam dost, i když některé záběry působí hezky retro. Postrádám Willa, ale i tak teda asi můj No.2 film příštího léta a v kině si to nejspíše užiju neskutečně. A tržby musí jít hodně přes miliardu. RainMakeR: no do prdele ! tak tohle bude mega masakr !! mam takovej pocit že Emerich se totálně odvázal a ty bitvy budou mega nářezový ! Memphis: Ježiš, to je boží. Najednou si zase připadám jako malej kluk. A mám sto chutí tohle prohlásit za nejlepší trailer roku. kubqo: Teda jak som od toho neočakával zhola nič tak to vyzerá až hriešne dobre. verbst: 5* No ty kráso! Pecka!!!!! [b]Palec dolů[/b] TedGeorge: Vypada to cim dal hur a bude to sracka. Falwic: Nová definice pro digibordel. Takových podobných filmů už bylo. do_Od: Ale fuj. Málo kdy si u trailerů stěžuju na hnusný vizuál, ale tady mi ta barevná paleta teda vůbec nesedla. K tomu zelené plátno kam se podíváš a fakt prudce béčkovej podtitul no a začínám se silně netěšit. Herci skvělí, Bill Pullman přímo boží s těmi vousy, ale jinak. [b]Speciální kategorie[/b] HastaLaVistaBab: Jsou filmy, kde jsou digitální efekty ku prospěchu a jsou filmy jako tohle, kde to negativně bije do očí. A to imbecilní "brát vážně" omg... nemůžu brát vážně film, který se netočí vážně. Nevím jak ty, ale já takovéto filmy chci brát vážně, mám rád takovéto filmy vážné, beru to jako akční drama ne jako pubertálníá komedii. Když je film vkusně odlehčený a humor vyplývá z postav a situací a je inteligentní, ok .. ale tohle je až trapné chvílema. [b]Celkově převládaly spíš kladné reakce a natěšenost[/b] PS: těším se...snad to bude stejná nostalgie jako ti dinosaři :-) ;-)
Trailerové názory ;-)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se