Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Uvidíme někdy Spider-Mana v Avengers?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Mildik

Náklady pro Marvel by byla ta "finanční injekce" pro FOX a získaly by......co?

Kratičké cameo, které nemá vliv na nic a ještě propaguje film KONKURENČNIHO studia?

A tam ten win pro Marvel Studios nikde nevidím.
260039
Náklady pro Marvel by byla ta "finanční injekce" pro FOX a získaly by......co? Kratičké cameo, které nemá vliv na nic a ještě propaguje film KONKURENČNIHO studia? A tam ten win pro Marvel Studios nikde nevidím.
Mildik
0 0
reagovat
Naprosto ultimátní článek, přesně tohle (dobrá, bylo to víc kostrbané a neúplné) jsem vysvětloval přítelkyni před návštěvou Iron Mana, když sem se jí snažil vysvětlit komiskový svět DC a MARVEL a proč někteří hrdinové se nesmí objevit v Avengers kvůli smlouvám atd...

Imfe, velkej palec nahoru :+

Malej dotaz... Nemůžu si pomoci, ale i přes všechny smlouvy a nařízení, zákazy, práva, povinnosti mi to celé přijde trochu až moc postavené na hlavu...

Jasně, v první řadě jde vždycky o peníze, ale přijde mi, že kdyby společnosti vlastnící práva na ostatní hrdiny trochu povolily, tak by se mohly svést na vlně popularity... Jako příklad si zkusme představit, že by se Wolverine objevil v malém cameu v Avengers... Všichni víme, jak parádní bylo cameo ve First Class a v Avengers by to byla taky pecka...

Společnost vlastnící práva na Wolverina by mohla za těch pár sekund obdržet nějakou malou finanční injekci, ale hlavně by se svezla, co se týče marketingu. Všichni víme, že Wolverine samostatně moc neobstál a takhle by na něj upozornili a před premiérou Wolverinea 2 by si nemohly přát nic většího, než, aby diváci chápaly Wolverinea jako součást tohoto universa... Win-win situace...

Otázkou je, co na to Marvel, ale myslím si, že z jeho strany by se žádné obstrukce objevit nemusely...
260033
Naprosto ultimátní článek, přesně tohle (dobrá, bylo to víc kostrbané a neúplné) jsem vysvětloval přítelkyni před návštěvou Iron Mana, když sem se jí snažil vysvětlit komiskový svět DC a MARVEL a proč někteří hrdinové se nesmí objevit v Avengers kvůli smlouvám atd... Imfe, velkej palec nahoru *:+* Malej dotaz... Nemůžu si pomoci, ale i přes všechny smlouvy a nařízení, zákazy, práva, povinnosti mi to celé přijde trochu až moc postavené na hlavu... Jasně, v první řadě jde vždycky o peníze, ale přijde mi, že kdyby společnosti vlastnící práva na ostatní hrdiny trochu povolily, tak by se mohly svést na vlně popularity... Jako příklad si zkusme představit, že by se Wolverine objevil v malém cameu v Avengers... Všichni víme, jak parádní bylo cameo ve First Class a v Avengers by to byla taky pecka... Společnost vlastnící práva na Wolverina by mohla za těch pár sekund obdržet nějakou malou finanční injekci, ale hlavně by se svezla, co se týče marketingu. Všichni víme, že Wolverine samostatně moc neobstál a takhle by na něj upozornili a před premiérou Wolverinea 2 by si nemohly přát nic většího, než, aby diváci chápaly Wolverinea jako součást tohoto universa... Win-win situace... Otázkou je, co na to Marvel, ale myslím si, že z jeho strany by se žádné obstrukce objevit nemusely...
0 0
reagovat

Sony a Marvel

Tak oni třeba chtěly dát do Avengers budovu ze Spidermana když umřel ten architekt, ale nestihly to takže asi by se dokázaly nějak dohodnout
259947
Tak oni třeba chtěly dát do Avengers budovu ze Spidermana když umřel ten architekt, ale nestihly to takže asi by se dokázaly nějak dohodnout
Sony a Marvel
0 0
reagovat

S.H.I.E.L.D.

Takže vlastně teoreticky by mohly v S.H.I.E.L.D.u říct že Quicksilver a Scarlet Witch jsou děti Magneta, ale v Avengers 2 by to říct nemohly? Stejně tak by mohly být v S.H.I.E.L.D. i Spiderman
259946
Takže vlastně teoreticky by mohly v S.H.I.E.L.D.u říct že Quicksilver a Scarlet Witch jsou děti Magneta, ale v Avengers 2 by to říct nemohly? Stejně tak by mohly být v S.H.I.E.L.D. i Spiderman
S.H.I.E.L.D.
0 0
reagovat
Díky za článek.
259760
Díky za článek.
0 0
reagovat
Mě by se cameo Spider-mana nebo Wolverina v Avengers líbilo moc. A jak už tu padlo, kdyby studioví hlavnouni nebyli tvrdohlaví volové, tak by taková domluva byla prospěšná pro obě strany. Párminutové zjevení Spider-mana nebo Wolverina na plátně by si Marvel mohl "koupit" za nějakou rozumnou cenu od Sony, resp. Foxu a pro ně samotné by to víceméně byla reklama na jejich vlastní sólové filmy.

Jistě, že ve výsledku jde jen o potěšení fanoušků a Avengers vydělají miliardy i bez Spider-mana a Wolverina. Prachy jsou sice až na prvním místě, ale sakra, vždyť ty prachy jsou právě od těch fanoušků.
259634
Mě by se cameo Spider-mana nebo Wolverina v Avengers líbilo moc. A jak už tu padlo, kdyby studioví hlavnouni nebyli tvrdohlaví volové, tak by taková domluva byla prospěšná pro obě strany. Párminutové zjevení Spider-mana nebo Wolverina na plátně by si Marvel mohl "koupit" za nějakou rozumnou cenu od Sony, resp. Foxu a pro ně samotné by to víceméně byla reklama na jejich vlastní sólové filmy. Jistě, že ve výsledku jde jen o potěšení fanoušků a Avengers vydělají miliardy i bez Spider-mana a Wolverina. Prachy jsou sice až na prvním místě, ale sakra, vždyť ty prachy jsou právě od těch fanoušků.
0 0
reagovat
zajímalo by mě, jestli by se jako "existující adaptace" počítal i nějakej kraťas, co Sony nebo Fox natočí za pár šupů a šoupnou třeba na Youtube nebo nikam, aby to vochcali. nevíte?
259606
zajímalo by mě, jestli by se jako "existující adaptace" počítal i nějakej kraťas, co Sony nebo Fox natočí za pár šupů a šoupnou třeba na Youtube nebo nikam, aby to vochcali. nevíte?
0 0
reagovat
Spider mana si v Avengers umím představit..z čeho mě ale jímá hrůza je představa, že jej pro Marvel natočí znovu s jiným představitelem..to už by bylo fakt na budku. Stejně jako by možná bylo fajn, kdyby se v Avengers objevil Wolverine, ale jen pokud by to mohl být Jackman. Na druhou stranu jeho již druhý díl na mě v ukázkách působí stejně jalově a pitomě jako jeho "origin". A možná už na něj začínám být pomalu alergický jako na McClanea...na takový postavy by neměli šahat fušéři.

X-men, nebo Fantastickou čtyřku bych snad ani do filmového světa vedle Avengers nepouštěl...to by pomalu byla fakt zoo.....a naskýtala by se otázka, jestli ještě vůbec existuje něco jako je "obyčejný člověk"
259583
Spider mana si v Avengers umím představit..z čeho mě ale jímá hrůza je představa, že jej pro Marvel natočí znovu s jiným představitelem..to už by bylo fakt na budku. Stejně jako by možná bylo fajn, kdyby se v Avengers objevil Wolverine, ale jen pokud by to mohl být Jackman. Na druhou stranu jeho již druhý díl na mě v ukázkách působí stejně jalově a pitomě jako jeho "origin". A možná už na něj začínám být pomalu alergický jako na McClanea...na takový postavy by neměli šahat fušéři. X-men, nebo Fantastickou čtyřku bych snad ani do filmového světa vedle Avengers nepouštěl...to by pomalu byla fakt zoo.....a naskýtala by se otázka, jestli ještě vůbec existuje něco jako je "obyčejný člověk"
0 0
reagovat
Spider-Man ani Wolverine Marvelu imo vůbec nechybí. Jsou schopni vydělávat miliardy i bez nich. A navíc mají výhodu v tom, že jsou ty značky udržovány za cizí peníze.

Co jim chybí je F4 a X-Men a to ne kvůli těm hlavním postavím, ale kvůli široké cosmologii. Proto byli ochotni ponechat FOXu Daredevila, který je jako značka uzavřenější, když za oplátku dostanou možnost použít alespoň nějáké postavy z F4 světa.

Jednu výhodu to rozprodání má, více postav Marvelu se dostává do širokého kulturního podvědomí, protože vzniká mnohem více filmů. DCU postavy, které jsou odkázány na Warner Bros., zůstávají ležet ladem.
259563
Spider-Man ani Wolverine Marvelu imo vůbec nechybí. Jsou schopni vydělávat miliardy i bez nich. A navíc mají výhodu v tom, že jsou ty značky udržovány za cizí peníze. Co jim chybí je F4 a X-Men a to ne kvůli těm hlavním postavím, ale kvůli široké cosmologii. Proto byli ochotni ponechat FOXu Daredevila, který je jako značka uzavřenější, když za oplátku dostanou možnost použít alespoň nějáké postavy z F4 světa. Jednu výhodu to rozprodání má, více postav Marvelu se dostává do širokého kulturního podvědomí, protože vzniká mnohem více filmů. DCU postavy, které jsou odkázány na Warner Bros., zůstávají ležet ladem.
0 0
reagovat

Gonzi

Jak říkáš. Dalo by se říct, že je to jeden z těch prvků kdy se využívá zákonitost typu "když má padouch na mušce Wolverina, tak ho střelí (Wolverine se zregeneruje), když míří na obyč. člověka, bude vyčkávat nebo vysvětlovat plán tak dlouho, než to někdo vyřeší".
:D
(ale zrovna Spideyho by asi fakt bylo těžký trefit :))

Já si nemyslím, že by ještě větší provázanost (ve smyslu k aktuálním Avengerům přihodit X-meny nebo Spider-mana) přinesla větší zisky. Spíš by to přineslo problémy ve smyslu, "když s něma Spider-Man šel na shawarmu, proč jim nepomůže ve finální akci?"
259557
Jak říkáš. Dalo by se říct, že je to jeden z těch prvků kdy se využívá zákonitost typu "když má padouch na mušce Wolverina, tak ho střelí (Wolverine se zregeneruje), když míří na obyč. člověka, bude vyčkávat nebo vysvětlovat plán tak dlouho, než to někdo vyřeší". *:D* (ale zrovna Spideyho by asi fakt bylo těžký trefit *:)*) Já si nemyslím, že by ještě větší provázanost (ve smyslu k aktuálním Avengerům přihodit X-meny nebo Spider-mana) přinesla větší zisky. Spíš by to přineslo problémy ve smyslu, "když s něma Spider-Man šel na shawarmu, proč jim nepomůže ve finální akci?"
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

To by si ho najprv musel trafit :))
259553
To by si ho najprv musel trafit *:))*
Gonzi
0 0
reagovat
nějaké camea by dělat mohli - přecejen jsou to různá studia, ale dělají příběhy ze společného univerza - větší provázanost by imho dělala stabilnější zisky. Resp. Marvelu ten spiderman chybí a Sony má jen jeho, takže má vesmír o jednom hrdinovi.

Btw neznám spidermana nějak víc, ale jako potenciál na hrdinu mi taky přijde slabší. On hláškuje - to jo, ale není to "týposek ve spandexu" v tom smyslu, že když ho střelím, tak prostě umře? (fakt se jen ptám - vůbec nezhodnocuju "dramatickou" využitelnost postavy)
259551
nějaké camea by dělat mohli - přecejen jsou to různá studia, ale dělají příběhy ze společného univerza - větší provázanost by imho dělala stabilnější zisky. Resp. Marvelu ten spiderman chybí a Sony má jen jeho, takže má vesmír o jednom hrdinovi. Btw neznám spidermana nějak víc, ale jako potenciál na hrdinu mi taky přijde slabší. On hláškuje - to jo, ale není to "týposek ve spandexu" v tom smyslu, že když ho střelím, tak prostě umře? (fakt se jen ptám - vůbec nezhodnocuju "dramatickou" využitelnost postavy)
0 0
reagovat
259536
http://i219.photobucket.com/albums/cc12/sirkillsalotlol/TROLLS-TROLLS-EVERYWHERE-1.jpg
0 0
reagovat
Prej nahradit ženskou co hrála Scarlett a toho lukostřelce... :D LOL... to jsou jedni ze základních členů Avengers a vnáší do toho takový normální lidský prvek, když nemají nějaké 'speciální' schopnosti.
A ono zase není tak jednoduché dát do filmu další postavy, nemůžou prostě ukázat deset nových postav, které nekomiksový divák nezná, na to se musí pomalu a navíc celý Marvelovský vesmír je tak propojený, že není lehké vybrat zajímavou postavu, která by nebyla součástí nějakého jiného týmu (jiná licence).
259535
Prej nahradit ženskou co hrála Scarlett a toho lukostřelce... :D LOL... to jsou jedni ze základních členů Avengers a vnáší do toho takový normální lidský prvek, když nemají nějaké 'speciální' schopnosti. A ono zase není tak jednoduché dát do filmu další postavy, nemůžou prostě ukázat deset nových postav, které nekomiksový divák nezná, na to se musí pomalu a navíc celý Marvelovský vesmír je tak propojený, že není lehké vybrat zajímavou postavu, která by nebyla součástí nějakého jiného týmu (jiná licence).
0 0
reagovat
Děláte z toho vědu! Myslím, že není špatné, když všechno nedělá a nemá v merku Marvel. Aspoň trošku změna ve filmech stejného žánru. Každopádně Spider-man je moje nejoblíbenější komiksová postava a Wolverina taky mám rád, takže vidět je v Avengers by bylo skvělé. Ovšem mohli by nahradit nezajímavého lukostřelce a tu ženskou, kterou hrála Scarlett...

Jinak Spider-man v rukou Sony se mi moc líbí. Je to sice u studia Sony, ale rozhodně mně to přijde víc komiksovější, cool a svěží, než Ramiho verze. Osobně z nového pojetí jsem nadšen. Dvojka bude o ničem jiném, kvituji 2 záporáky (hlavně jsme je ještě dosud na plátně neviděli). U startu nové série prvního dílu se moc změn čekat nedalo :(
259532
Děláte z toho vědu! Myslím, že není špatné, když všechno nedělá a nemá v merku Marvel. Aspoň trošku změna ve filmech stejného žánru. Každopádně Spider-man je moje nejoblíbenější komiksová postava a Wolverina taky mám rád, takže vidět je v Avengers by bylo skvělé. Ovšem mohli by nahradit nezajímavého lukostřelce a tu ženskou, kterou hrála Scarlett... Jinak Spider-man v rukou Sony se mi moc líbí. Je to sice u studia Sony, ale rozhodně mně to přijde víc komiksovější, cool a svěží, než Ramiho verze. Osobně z nového pojetí jsem nadšen. Dvojka bude o ničem jiném, kvituji 2 záporáky (hlavně jsme je ještě dosud na plátně neviděli). U startu nové série prvního dílu se moc změn čekat nedalo :(
0 0
reagovat
Uff, už jen ten perex je děsivě mrazivej...
259511
Uff, už jen ten perex je děsivě mrazivej...
0 0
reagovat
Já chápu že jsou SpiderMan, Wolverine dost zajímavé a známé postavy, ale to už copak Marvel nemá nikoho takového pod palcem? Já komiksy nečtu, takže nejsem znalec, ale těch postav mají přece dost a věřím že ještě maji z čeho vybírat ne?
259506
Já chápu že jsou SpiderMan, Wolverine dost zajímavé a známé postavy, ale to už copak Marvel nemá nikoho takového pod palcem? Já komiksy nečtu, takže nejsem znalec, ale těch postav mají přece dost a věřím že ještě maji z čeho vybírat ne?
0 0
reagovat
Fajn článek, díky moc IMFe. Skoro jsem si připadal, že zase čtu Premiere ;)
259504
Fajn článek, díky moc IMFe. Skoro jsem si připadal, že zase čtu Premiere *;)*
0 0
reagovat
Sony jde dolu s celym bussinessem, takze je jen otazkou casu (a tim nemam na mysli desitky let), kdy svou filmovou divizi proda... tou dobou uz by Marvel/Disney mohli byt v takovem baliku, ze si Sony budou moci dovolit 8)
259503
Sony jde dolu s celym bussinessem, takze je jen otazkou casu (a tim nemam na mysli desitky let), kdy svou filmovou divizi proda... tou dobou uz by Marvel/Disney mohli byt v takovem baliku, ze si Sony budou moci dovolit *8)*
0 0
reagovat

Quicksilver a Scarlet Witch

K těm dvěma jsem někde četl, že je možný, že by práva pro film na ně mohly mít jak Fox, tak Marvel, a že by se tím pádem mohly objevit jak v X-Men, tak v Avengers :)
259502
K těm dvěma jsem někde četl, že je možný, že by práva pro film na ně mohly mít jak Fox, tak Marvel, a že by se tím pádem mohly objevit jak v X-Men, tak v Avengers :)
Quicksilver a Scarlet Witch
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se