Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Kam jít na Hobita

příspěvky 61 - 64 Napsat příspěvek
Odborná veřejnost? To myslíte tu na Comic conu, kde jim promítli deset minut nehotových záběrů, přičemž ještě někde bylo vidět zelené pozadí, a někteří z "odborné veřejnosti" začali prskat? Nevím, zda je tohle směrodatná informace o kvalitě HFR. Myslím, že si počkám na názory po 28.11., jak se to se 48fps má. Jinak článek je fajn. Mít to do Prahy blíž, tak bych šel na HFR a pak na Atmos. Dabingu se tedy hrozím.

do Od : ten televizní look je nesmysl. Nikdo neměl možnost to vidět, tak se po netu válí spousta hovadin a doměnek. Nikde 48 fps není, takže to asi těžko bude vypadat jako telenovela. Jde jen o nesmírnou ostrost a plynulost záberů. Stačí mi hrát hru pod 30 fps a nebo na stabilních 60 fps a mám jasno. Jinak, lidké oko vidí v 55 snímcích za vteřinu.
246459
Odborná veřejnost? To myslíte tu na Comic conu, kde jim promítli deset minut nehotových záběrů, přičemž ještě někde bylo vidět zelené pozadí, a někteří z "odborné veřejnosti" začali prskat? Nevím, zda je tohle směrodatná informace o kvalitě HFR. Myslím, že si počkám na názory po 28.11., jak se to se 48fps má. Jinak článek je fajn. Mít to do Prahy blíž, tak bych šel na HFR a pak na Atmos. Dabingu se tedy hrozím. do Od : ten televizní look je nesmysl. Nikdo neměl možnost to vidět, tak se po netu válí spousta hovadin a doměnek. Nikde 48 fps není, takže to asi těžko bude vypadat jako telenovela. Jde jen o nesmírnou ostrost a plynulost záberů. Stačí mi hrát hru pod 30 fps a nebo na stabilních 60 fps a mám jasno. Jinak, lidké oko vidí v 55 snímcích za vteřinu.
0 0
reagovat
No je před Vánoci a pořád se toho Hobbita tak trochu bojím, takže nebudu nic riskovat a dám si to vklidu 2D s titulkama v Cinestaru, ušetřím a pak uvidím. Každopádně ten Dolby Atmos zní sakra zajímavě, mohl by se začít rychle šířit, protože na ten zvuk jsem opravdu zvědavý. No a 48fps vůbec nevěřím, nemám rád ten televizní look, na to bych si v kině určitě nezvykl. Každopádně děkuji za článek :) budu moct zase dělat chytrýho až se mě přátelé budou ptát kam na Hobbita :+
246458
No je před Vánoci a pořád se toho Hobbita tak trochu bojím, takže nebudu nic riskovat a dám si to vklidu 2D s titulkama v Cinestaru, ušetřím a pak uvidím. Každopádně ten Dolby Atmos zní sakra zajímavě, mohl by se začít rychle šířit, protože na ten zvuk jsem opravdu zvědavý. No a 48fps vůbec nevěřím, nemám rád ten televizní look, na to bych si v kině určitě nezvykl. Každopádně děkuji za článek :) budu moct zase dělat chytrýho až se mě přátelé budou ptát kam na Hobbita *:+*
0 0
reagovat
Imfe děkuju :-) já to vidím asi na ten Atmos ve 2D v originále(spolu s přáteli) ... a pak asi i ten Imax kvůli Star treku (to si zajdu sám ftw)...
246454
Imfe děkuju :-) já to vidím asi na ten Atmos ve 2D v originále(spolu s přáteli) ... a pak asi i ten Imax kvůli Star treku (to si zajdu sám ftw)...
0 0
reagovat

imf

Skvělý článek, rozhodně mi to ulehčilo vybírání :+

Rozhodl jsem se pro IMAX (3D, Titulky). Českému předkladu, respektive dabingu, nevěřím už jen proto, že v titulkách u trailerů jsem si všiml, že Osamělé hoře říkájí "Araborn" a ne Erebor. Pak asi dám Atmos a o HFR budu možná přemýšlet.
246455
Skvělý článek, rozhodně mi to ulehčilo vybírání *:+* Rozhodl jsem se pro IMAX (3D, Titulky). Českému předkladu, respektive dabingu, nevěřím už jen proto, že v titulkách u trailerů jsem si všiml, že Osamělé hoře říkájí "Araborn" a ne Erebor. Pak asi dám Atmos a o HFR budu možná přemýšlet.
imf
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se