Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pokloňte se Spockovi!

příspěvky 1 - 17 Napsat příspěvek
Lepší, jak teaser na Spidermana :D
20640
Lepší, jak teaser na Spidermana *:D*
0 0
reagovat
Pceh, fandove 24 uz Quinta davno znaji a vedi, ze se s roli Spocka vyporada na jednicku... To jest me proroctvi..:D
20639
Pceh, fandove 24 uz Quinta davno znaji a vedi, ze se s roli Spocka vyporada na jednicku... To jest me proroctvi..*:D*
0 0
reagovat
Trailer na tu "superdrahou" komedii si uz muzete klidne stahnout v HD. Vyhrava, kdo prvni najde, kam se podelo tech 280 milionu ;).

BTW tak u Abramsova tajneho projektu AFIK byl na CC prezentovan stale stejny stary teaser. Jedina nova vec, co tam ohledne toho ukazali byl teaser plakat (ktery ale uz stejne par dni koloval po netu). Takze ohledne tehle supertajne zalezitosti stale nic noveho (jen stale tvrdi, ze pujde o nejake uplne nove originalni monstrum).
20638
Trailer na tu "superdrahou" komedii si uz muzete klidne [link="http://www.movie-list.com/trailers.php?id=drillbittaylor"]stahnout v HD[/link]. Vyhrava, kdo prvni najde, kam se podelo tech 280 milionu *;)*. BTW tak u Abramsova tajneho projektu AFIK byl na CC prezentovan stale stejny stary teaser. Jedina nova vec, co tam ohledne toho ukazali byl teaser plakat (ktery ale uz stejne par dni koloval po netu). Takze ohledne tehle supertajne zalezitosti stale nic noveho (jen stale tvrdi, ze pujde o nejake uplne nove originalni monstrum).
0 0
reagovat
Vzdycky se najde nekdo, kdo to nepochopi. Tohle holt neni Materidouska... sarkasmus a ironie jsou na dennim poradku. Se serioznosti to nema nic spolecneho.
20637
Vzdycky se najde nekdo, kdo to nepochopi. Tohle holt neni Materidouska... sarkasmus a ironie jsou na dennim poradku. Se serioznosti to nema nic spolecneho.
0 0
reagovat

puffy

nemam potrebu sa ho zastavat (ani on;), ale imf predsa iba prepisal to co povedal Appatow.. citaj pozornejsie ;)
20636
nemam potrebu sa ho zastavat (ani on;), ale imf predsa iba prepisal to co povedal Appatow.. citaj pozornejsie ;)
puffy
0 0
reagovat
Komedia za 280 milionov? WTF? To akoze geekovia budu mat sny ze vybuchuje komplet zemegula? A pomocneho rezisera bude robit Bay? Tomu neverim, ved Bay uz je prilis velka reziserska hviezda, aby robil pomocneho rezisera nejakemu Apatowovi. Kebyze mal robit pomocneho rezisera Spielbergovy, tak by som tomu skor uveril. :) Ale teraz vazne. Imf: mal by si asi zacat pisat serioznejsie, lebo evidentne maju niektori citatelia Moviezone problem rozpoznat co je sranda a co nie.
20635
Komedia za 280 milionov? WTF? To akoze geekovia budu mat sny ze vybuchuje komplet zemegula? A pomocneho rezisera bude robit Bay? Tomu neverim, ved Bay uz je prilis velka reziserska hviezda, aby robil pomocneho rezisera nejakemu Apatowovi. Kebyze mal robit pomocneho rezisera Spielbergovy, tak by som tomu skor uveril. *:)* Ale teraz vazne. Imf: mal by si asi zacat pisat serioznejsie, lebo evidentne maju niektori citatelia Moviezone problem rozpoznat co je sranda a co nie.
0 0
reagovat

Matass

kolem godzilly taky dělali humbuk jak nevím co a nakonec ty triky byli jak z B filmu. Nejlepší byl ten záběr jak godzilla utíká před vrtuníky a je vidět že ty okolní budovy jsou z kartonu :D:-mi to připomělo tu starou verzi?)

Ale Abrams bude mít v ještě nějakej trumf v rukávu tím sem si jistej...je to můj nejočekávanější film roku 2008 (taky tím že to bude v lednu :)) tak snad mě nezklame
20634
kolem godzilly taky dělali humbuk jak nevím co a nakonec ty triky byli jak z B filmu. Nejlepší byl ten záběr jak godzilla utíká před vrtuníky a je vidět že ty okolní budovy jsou z kartonu *:D**:-*mi to připomělo tu starou verzi*?)* Ale Abrams bude mít v ještě nějakej trumf v rukávu tím sem si jistej...je to můj nejočekávanější film roku 2008 (taky tím že to bude v lednu *:)*) tak snad mě nezklame
Matass
0 0
reagovat

godzilla

Ma to byt konkurence Godzilly a monster movie a ne ze to bude o chodicim jesterovi. Rozlepte si uz ty oci.;) A hlavne: myslite, ze by Abrams delal takovy tajemno kolem celyho filmu a pak propalil, ze to bude o jesterovi? No tak, myslete..;)
20633
Ma to byt konkurence Godzilly a monster movie a ne ze to bude o chodicim jesterovi. Rozlepte si uz ty oci.*;)* A hlavne: myslite, ze by Abrams delal takovy tajemno kolem celyho filmu a pak propalil, ze to bude o jesterovi? No tak, myslete..*;)*
godzilla
0 0
reagovat

sonoluca

konecne to niekto pochopil ;)
20632
konecne to niekto pochopil ;)
sonoluca
0 0
reagovat

280M

Apatow VTIPKOVAL ;)
20631
Apatow VTIPKOVAL *;)*
280M
0 0
reagovat
wtf? rozpocet 280mega na komedii s Owenem Wilsonem? to si delaj prdel, za takovy penize by se dalo natocit komedii rovnou 6! heh to sem zvedavej co z toho bude... nakonec tam asi ti elfove a roboti fakt budou (kam jinam nacpat tolik penez nez na jejich graficke ztvarneni)

1-18-08 - celkem zklamani ze to ma byt neco v duchu "bacha prisera", ale necham se prekvapit... chodici obri slizouni tu dlouho nebyli a tohle snad bude kvalita oproti otresnemu D-war:-

a do tretice Iron-man - uz se nemuzu dockat traileru!!!:D:+
20630
wtf? rozpocet 280mega na komedii s Owenem Wilsonem? to si delaj prdel, za takovy penize by se dalo natocit komedii rovnou 6! heh to sem zvedavej co z toho bude... nakonec tam asi ti elfove a roboti fakt budou (kam jinam nacpat tolik penez nez na jejich graficke ztvarneni) 1-18-08 - celkem zklamani ze to ma byt neco v duchu "bacha prisera", ale necham se prekvapit... chodici obri slizouni tu dlouho nebyli a tohle snad bude kvalita oproti otresnemu D-war*:-* a do tretice Iron-man - uz se nemuzu dockat traileru!!!*:D**:+*
0 0
reagovat

Sennh

LOL prej "někdo si hodil žabku"
:D:D:D:D:D:D
20629
LOL prej "někdo si hodil žabku" *:D**:D**:D**:D**:D**:D*
Sennh
0 0
reagovat

gorkij65

Godzilla je dobrá. Tohle podle mě nebude úplně jako Godzilla.
20628
Godzilla je dobrá. Tohle podle mě nebude úplně jako Godzilla.
gorkij65
0 0
reagovat

Doplnění.

Leonard Nimoy bude hrát ve filmu taky Spocka!! Jenom to bude jeho starší já. Shatner zatím roli nemá, ale scénáristi pouze hledají způsob jestli by ho tam šlo ještě dostat.
U 1-18-08 doufám, že to nakonec bude invaze ufonů (nebo aspoň jednoho velkého ufona) zmutovaná ještěrka se mi moc nelíbí.
20627
Leonard Nimoy bude hrát ve filmu taky Spocka!! Jenom to bude jeho starší já. Shatner zatím roli nemá, ale scénáristi pouze hledají způsob jestli by ho tam šlo ještě dostat. U 1-18-08 doufám, že to nakonec bude invaze ufonů (nebo aspoň jednoho velkého ufona) zmutovaná ještěrka se mi moc nelíbí.
Doplnění.
0 0
reagovat
Tajemný poster k neznámému snímku Abramse link - si někdo hodil žabku. :)
20626
Tajemný poster k neznámému snímku Abramse http://www.impawards.com/2008/one_eighteen_o_eight.html - si někdo hodil žabku. :)
0 0
reagovat
1-18-08 je teda nakonec o godzzille? omg?) Fakt super nápad. Mě se ta teorie s godzzillou líbila úplně nejmíň. Jednou mi to už stačilo byl to pěknej humus. Škoda mohl udělat cokoliv : ufouni, meteorit, 3. světová a spoustu dalších věcí...no škoda uvidíme co z toho vyleze. ( i když musím uznat že v předchozím filmu byl ten záběr s obyčejnou kamerou snad nejzajímavější z celéo filmu:)))
20625
1-18-08 je teda nakonec o godzzille? omg*?)* Fakt super nápad. Mě se ta teorie s godzzillou líbila úplně nejmíň. Jednou mi to už stačilo byl to pěknej humus. Škoda mohl udělat cokoliv : ufouni, meteorit, 3. světová a spoustu dalších věcí...no škoda uvidíme co z toho vyleze. ( i když musím uznat že v předchozím filmu byl ten záběr s obyčejnou kamerou snad nejzajímavější z celéo filmu*:))*)
0 0
reagovat
Sylar ako Spock? Prečo nie. Som zvedavý, či sa Abramsovi podarí vymaniť z tej prílišnej uniformity, čistoty a celkovej korektnosti Star Trek sveta.
A komédia za 280 miliónov dolárov s Michaelom Bayom, robotmi a elfami? To znie ako neuveriteľný úlet. Dúfam, že to nedopadne ako ten spomínaný Evan. Samotného ma prekvapuje, že to producenti po Všemohúceho tragickom neúspechu rovno nezatrhli.
20624
Sylar ako Spock? Prečo nie. Som zvedavý, či sa Abramsovi podarí vymaniť z tej prílišnej uniformity, čistoty a celkovej korektnosti Star Trek sveta. A komédia za 280 miliónov dolárov s Michaelom Bayom, robotmi a elfami? To znie ako neuveriteľný úlet. Dúfam, že to nedopadne ako ten spomínaný Evan. Samotného ma prekvapuje, že to producenti po Všemohúceho tragickom neúspechu rovno nezatrhli.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se