Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Drahý Batman, levný Spider-Man

příspěvky 21 - 26 Napsat příspěvek

RainMakeR

Ne, jen to ne. Nechci v TDKR žádnou velkou epickou scénu. Ta sekvence s náklaďákem byla imho dobrá, pokud bych určil laťku tak by to asi bylo tady. Pokud vezmu v potaz, že se ve třetím díle objeví více záporáků najednou a vůbec comicsových bytostí (Catwoman) takových akcí by tam poté mohlo být rázem víc. Stále by to zůstalo civilní a zároveň by to mělo ten comicsový feeling. Tedy alespoň takhle to cítím já.

Každopádně Nolanovi bych věřil i kdyby měl natáčet film o procházení se po louce s rozpočtem 400 mega. Je to pan Režisér, jestli si někdo umí pohlídat, aby do sebe vše zapadlo tak je to on.
201931
Ne, jen to ne. Nechci v TDKR žádnou velkou epickou scénu. Ta sekvence s náklaďákem byla imho dobrá, pokud bych určil laťku tak by to asi bylo tady. Pokud vezmu v potaz, že se ve třetím díle objeví více záporáků najednou a vůbec comicsových bytostí (Catwoman) takových akcí by tam poté mohlo být rázem víc. Stále by to zůstalo civilní a zároveň by to mělo ten comicsový feeling. Tedy alespoň takhle to cítím já. Každopádně Nolanovi bych věřil i kdyby měl natáčet film o procházení se po louce s rozpočtem 400 mega. Je to pan Režisér, jestli si někdo umí pohlídat, aby do sebe vše zapadlo tak je to on.
RainMakeR
0 0
reagovat
To ze chce Warner s rozpoctom Batmana atakovat Spidermana 3 uz niekde potvrdili, alebo je to informacia totalne vycucana sprstu?
Prilis sa mi to nezda.
201930
To ze chce Warner s rozpoctom Batmana atakovat Spidermana 3 uz niekde potvrdili, alebo je to informacia totalne vycucana sprstu? Prilis sa mi to nezda.
0 0
reagovat
RainMaker: A scéna s odpálením nemocnice asi taky nebyla nejlevnější :)
Osobně si myslím, že TDKR zas trhne rekordní otvírák (já bych tipl 170-180) a všichni ví, že miliarda celosvětově je jistá, tak proč by mu nedali takový prachy (jestli je potřebuje).
201928
RainMaker: A scéna s odpálením nemocnice asi taky nebyla nejlevnější *:)* Osobně si myslím, že TDKR zas trhne rekordní otvírák (já bych tipl 170-180) a všichni ví, že miliarda celosvětově je jistá, tak proč by mu nedali takový prachy (jestli je potřebuje).
0 0
reagovat

Memphis

Pro Serenity neni sice uplně nutné znát děj seriálu Firefly ale je to mnohem lepší, protože spousta vtipů, narážek a dějovejch zvratů se dá pak mnohen líp pochopit. A hlavně se jedná o zakončení bohužel skvělýho zrušenýho seriálu.
201927
Pro Serenity neni sice uplně nutné znát děj seriálu Firefly ale je to mnohem lepší, protože spousta vtipů, narážek a dějovejch zvratů se dá pak mnohen líp pochopit. A hlavně se jedná o zakončení bohužel skvělýho zrušenýho seriálu.
Memphis
0 0
reagovat
jakej rozpočet maji třetí roboti ? dvojka měla cca 200 mega.3ka by měla mít asi o chlup větší

a třeba nás čeká v TDKR nějaká velká epická akce která sežere spoustu peněz imo

už třeba v TDK určitě byla nákladná převracečka kamionu a celá sekvence nahánění Harveyho Denta Jokerem
201926
jakej rozpočet maji třetí roboti ? dvojka měla cca 200 mega.3ka by měla mít asi o chlup větší a třeba nás čeká v TDKR nějaká velká epická akce která sežere spoustu peněz imo už třeba v TDK určitě byla nákladná převracečka kamionu a celá sekvence nahánění Harveyho Denta Jokerem
0 0
reagovat
Nolan chce evidentně postavit miniaturu celýho Gothamu... Ten rozpočet zřejmě poženou nahoru honoráře herců, podobně jako u Pottera.

Serenity stálo 60 mega? Doteď sem měl dojem, že se jedná o levnej televizní film, dvojnásobek rozpočtu Districtu ale slibuje velký věci, asi se na to konečně kouknu... Je nutná znalost děje Firefly?
201925
Nolan chce evidentně postavit miniaturu celýho Gothamu... Ten rozpočet zřejmě poženou nahoru honoráře herců, podobně jako u Pottera. Serenity stálo 60 mega? Doteď sem měl dojem, že se jedná o levnej televizní film, dvojnásobek rozpočtu Districtu ale slibuje velký věci, asi se na to konečně kouknu... Je nutná znalost děje Firefly?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se