Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Pošlete Hollywood občas k čertu

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

RainMakeR

To hej.
Inak filmového spracovania Diabla by som sa celkom obával. Predsa len príbeh nebol najväčšou prednosťou ako podotkol Pe7er a to mám dvojku strašne rád, vyrastal som na nej a veľakrát sa k nej vracal. Tá hra má svoje, podľa mňa neopakovateľné, kúzlo.
166704
To hej. Inak filmového spracovania Diabla by som sa celkom obával. Predsa len príbeh nebol najväčšou prednosťou ako podotkol Pe7er a to mám dvojku strašne rád, vyrastal som na nej a veľakrát sa k nej vracal. Tá hra má svoje, podľa mňa neopakovateľné, kúzlo.
RainMakeR
0 0
reagovat

RainMakeR

Diablo by mohlo byť na plátne riadne pecka, ale aj sračka, príbeh nie je až taký úžasný, ale je perfektne podaný a celé to má skvelú atmosféru, vidieť takého Tyraela na veľkom plátne v súboji s nejakým démonom, proste mňam
166703
Diablo by mohlo byť na plátne riadne pecka, ale aj sračka, príbeh nie je až taký úžasný, ale je perfektne podaný a celé to má skvelú atmosféru, vidieť takého Tyraela na veľkom plátne v súboji s nejakým démonom, proste mňam
RainMakeR
0 0
reagovat

Mr.Roman

trailer na MMO star wars vypadá nejvíc krutě !!!!
166702
trailer na MMO star wars vypadá nejvíc krutě !!!!
Mr.Roman
0 0
reagovat
Veľmi dobrý a hlavne aktuálny článok :+
K hrám - na intráku má človek kopec času a keď sa zrovna neopíja a nerobí si hanbu v Trnave, tak pozerá filmy, alebo sťahuje hry z DC++čka. Musím podotknúť, že ozaj veľmi málo z nich stojí za to a dokážu zaujať natoľko aby ich človek po desiatich minútach zasa neodinštaloval. Koľkokrát oslavované a do nebies vynášané hry nestoja za veľa a naopak opomíjané menšie kúsky si "hráč" dokonale užije, čo je asi ďalšia vlastnosť, ktorú majú s filmami spoločnú.
Napríklad lúpež banky v GTA 4 bola veľmi úspešne inšpirovaná scénou prestrelky z Mannovhio Heat, až som si film musel po dohraní misie pustiť, alebo taký trailer na Mass Effect 2 (ktorý mimochodom kvalitou príbehu trocha zaostáva za jednotkou, no aj tak sa jedná o ekvivalent 5 hviezdičkového filmu, resp. tu na moviezone minimálne 9) ozaj stojí za pozornosť - link. Vin Dieselov Escape from Butcher Bay strčí Kroniku temna do kapse ľavou zadnou, moja srdcovka Vampire the Masquerade: Bloodlines zasa skvelou atmosférou a spracovanou mytológiou všetky upírske filmy posledných rokov (aj keď to zasa až tak veľká výzva nebola, že.. ;), za pozornosť stojí aj atmosférický príbeh bezmenného z prvého Gothica a v neposlednom rade scénu akú vo filmových Star Wars nikdy nebudete mať možnosť zažiť (kvôli pravidlu dvoch, ehm) - link.
Takže hej súhlasím v tom, že niekedy hry predčia filmový zážitok, no je to veľmi výnimočná udalosť a napríklad pri spomínanom Mass Effekte, ktorý ma hrať príliš nebavilo a čakal som len na to ako to celé dopadne, som sa musel predrať viac než desiatimi hodinami stereotypného strieľania, ktoré ma za tie roky už omrzelo.
166697
Veľmi dobrý a hlavne aktuálny článok *:+* K hrám - na intráku má človek kopec času a keď sa zrovna neopíja a nerobí si hanbu v Trnave, tak pozerá filmy, alebo sťahuje hry z DC++čka. Musím podotknúť, že ozaj veľmi málo z nich stojí za to a dokážu zaujať natoľko aby ich človek po desiatich minútach zasa neodinštaloval. Koľkokrát oslavované a do nebies vynášané hry nestoja za veľa a naopak opomíjané menšie kúsky si "hráč" dokonale užije, čo je asi ďalšia vlastnosť, ktorú majú s filmami spoločnú. Napríklad lúpež banky v GTA 4 bola veľmi úspešne inšpirovaná scénou prestrelky z Mannovhio Heat, až som si film musel po dohraní misie pustiť, alebo taký trailer na Mass Effect 2 (ktorý mimochodom kvalitou príbehu trocha zaostáva za jednotkou, no aj tak sa jedná o ekvivalent 5 hviezdičkového filmu, resp. tu na moviezone minimálne 9) ozaj stojí za pozornosť - [link="http://www.sector.sk/video/10662/mass_effect_2_launch.htm"]link[/link]. Vin Dieselov Escape from Butcher Bay strčí Kroniku temna do kapse ľavou zadnou, moja srdcovka Vampire the Masquerade: Bloodlines zasa skvelou atmosférou a spracovanou mytológiou všetky upírske filmy posledných rokov (aj keď to zasa až tak veľká výzva nebola, že.. ;), za pozornosť stojí aj atmosférický príbeh bezmenného z prvého Gothica a v neposlednom rade scénu akú vo filmových Star Wars nikdy nebudete mať možnosť zažiť (kvôli pravidlu dvoch, ehm) - [link="http://www.sector.sk/video/8768/star_wars_the_old_republic_e3_09.htm"]link[/link]. Takže hej súhlasím v tom, že niekedy hry predčia filmový zážitok, no je to veľmi výnimočná udalosť a napríklad pri spomínanom Mass Effekte, ktorý ma hrať príliš nebavilo a čakal som len na to ako to celé dopadne, som sa musel predrať viac než desiatimi hodinami stereotypného strieľania, ktoré ma za tie roky už omrzelo.
0 0
reagovat
link
che ! Diablo ! video je uvedení prvního traileru na D3 a na mě pořád působí líp jak xyz teaseru/traileru na jiny ačkový filmy.nevite jak to vypadá se zfilmováním WoW ?? to by mohlo taky nastartovat fantasy vlnu společně s hobitem a btw kdyby wow uspělo tak pa by i Diablo mohlo jít na filmový plátno. tam ten děj je prostě užasnej a komplet prostředí ať 1 il jen v katakombach tak především 2 dil a datadisk naprosto bezkonkurenční :))))
166694
http://www.youtube.com/watch?v=ZNIGZsfNw7Q che ! Diablo ! video je uvedení prvního traileru na D3 a na mě pořád působí líp jak xyz teaseru/traileru na jiny ačkový filmy.nevite jak to vypadá se zfilmováním WoW ?? to by mohlo taky nastartovat fantasy vlnu společně s hobitem a btw kdyby wow uspělo tak pa by i Diablo mohlo jít na filmový plátno. tam ten děj je prostě užasnej a komplet prostředí ať 1 il jen v katakombach tak především 2 dil a datadisk naprosto bezkonkurenční :))))
0 0
reagovat
Hry ještě nemají tak prvotřídní příběh jako ty nejáčkovější (hodnoceno podle kvality, né hype) filmy, ale béčkovou sféru už v mnoha ohledech hravě překonávají, třeba zmíněné Heavy Rain. Je tady spousta dalších, další se chystají - Splinter Cell: Conviction, Alan Wake, SW Knights of the Old Republic (teď se chystá MMORPG), Warcraft 3, Starcraft 2, celá série Final Fantasy, Dante's Inferno,všechny God of War, Dragon Age:Origins nebo Mass Effect 1 a 2. Dokonce i série CoD (hlavně díly z podtitulem Modern Warfare) byla často lepší než většína dnešních válečných filmů. A to mluvím o ději, ve vizuálu se hrám můžou meřit jen ty nejdřažší filmové projekty. Srovnejte například film Pearl Harbor s hrou Wings of prey. :+;)
166684
Hry ještě nemají tak prvotřídní příběh jako ty nejáčkovější (hodnoceno podle kvality, né hype) filmy, ale béčkovou sféru už v mnoha ohledech hravě překonávají, třeba zmíněné Heavy Rain. Je tady spousta dalších, další se chystají - Splinter Cell: Conviction, Alan Wake, SW Knights of the Old Republic (teď se chystá MMORPG), Warcraft 3, Starcraft 2, celá série Final Fantasy, Dante's Inferno,všechny God of War, Dragon Age:Origins nebo Mass Effect 1 a 2. Dokonce i série CoD (hlavně díly z podtitulem Modern Warfare) byla často lepší než většína dnešních válečných filmů. A to mluvím o ději, ve vizuálu se hrám můžou meřit jen ty nejdřažší filmové projekty. Srovnejte například film Pearl Harbor s hrou Wings of prey. *:+**;)*
0 0
reagovat

HAL

Ale v tom clanku se resi spis mainstream vs. mainstream, takze jde opravdu o ty blockbustery a naznaceni toho, ze ty herni se blizi tem filmovym odspoda a ty filmovem hernim shora... takze se to postupne smazava.

S temi interaktivnimi filmy bych to tak zle nevidel, i kdyz sam v textu priznavam, ze k navyseni te pasivni "cumendy" v hernim obsahu rozhodne doslo.
166681
Ale v tom clanku se resi spis mainstream vs. mainstream, takze jde opravdu o ty blockbustery a naznaceni toho, ze ty herni se blizi tem filmovym odspoda a ty filmovem hernim shora... takze se to postupne smazava. S temi interaktivnimi filmy bych to tak zle nevidel, i kdyz sam v textu priznavam, ze k navyseni te pasivni "cumendy" v hernim obsahu rozhodne doslo.
HAL
0 0
reagovat
A že příběhově zaostávají, to bych neřekl. GTA 4 je třeba po příběhové stránce celkem vynikajicí - na akční film, navíc po scénaristické stránce několik parádních dialogů a akční scény dokonalé (útěk z banky, vrtulníková mise pro vládu) = ve dvouhodinovém filmu zpracované by to byla paráda. (navíc díky tomu, že je to hra, tak nabízí v akčních scénách několik neobvyklých řešení - které jsou jen na hráči -, jako vyskočit z jedoucího auta za jízdy s raketometem na zádech, jím pak zabít bosse a jeho ochranku, která by jinak šla odrovnat velmi těžce, zbytek odrovnat ve zběsilé přestřelce, tzn. vznikají tak některé momenty, které ve filmu zas tak často neuvidím). A datadisk Ballad of gay tony nabízí takovýchto cheesy momentů mnohem víc viz trailer. link
To se tedy týká akčních her.
166661
A že příběhově zaostávají, to bych neřekl. GTA 4 je třeba po příběhové stránce celkem vynikajicí - na akční film, navíc po scénaristické stránce několik parádních dialogů a akční scény dokonalé (útěk z banky, vrtulníková mise pro vládu) = ve dvouhodinovém filmu zpracované by to byla paráda. (navíc díky tomu, že je to hra, tak nabízí v akčních scénách několik neobvyklých řešení - které jsou jen na hráči -, jako vyskočit z jedoucího auta za jízdy s raketometem na zádech, jím pak zabít bosse a jeho ochranku, která by jinak šla odrovnat velmi těžce, zbytek odrovnat ve zběsilé přestřelce, tzn. vznikají tak některé momenty, které ve filmu zas tak často neuvidím). A datadisk Ballad of gay tony nabízí takovýchto cheesy momentů mnohem víc viz trailer. http://www.youtube.com/watch?v=y-I7gjPNJbE To se tedy týká akčních her.
0 0
reagovat
"Hry dospěly i po stránce obsahové." Kdy, jak, kde, v čem? :o

Hry jsou všechno možné, jen ne obsahově dospělé... naopak se čím dál víc přichylují mladšímu publiku, v čemž ostatně taky čí dál víc kopírují filmové blockbustery. V tom má článek naprostou pravdy, hry dnes už skutečně nejsou ničím jiným než interaktivními filmy... a tedy filmy jako takové nepotřebují, protože se jimi de facto stávají.

duro: Ono to v podstatě porovnávat opravdu nejde - ne v tom že by byly či mohly být lepší/horší, ale v tom že je to úplně jiné médium, s úplně jiným přístupem ke člověku (když budu ignorovat co jsem řekl v předchozím odsavci... to je bohužel degenerace dnešní doby). A jako takové ti knihy samozřejmě nemohou nabídnout srovnatelný zážitek jako hry, protože hry jen mohou kombinovat některé vyprávěcí postupy knih a filmů na vložení příběhu do vytvářených komplexních světů, ve kterých hráč žije a stává se tak v nich součástí tohoto příběhu, ne jeho pozorovatelem.
166659
"Hry dospěly i po stránce obsahové." Kdy, jak, kde, v čem? *:o* Hry jsou všechno možné, jen ne obsahově dospělé... naopak se čím dál víc přichylují mladšímu publiku, v čemž ostatně taky čí dál víc kopírují filmové blockbustery. V tom má článek naprostou pravdy, hry dnes už skutečně nejsou ničím jiným než interaktivními filmy... a tedy filmy jako takové nepotřebují, protože se jimi de facto stávají. duro: Ono to v podstatě porovnávat opravdu nejde - ne v tom že by byly či mohly být lepší/horší, ale v tom že je to úplně jiné médium, s úplně jiným přístupem ke člověku (když budu ignorovat co jsem řekl v předchozím odsavci... to je bohužel degenerace dnešní doby). A jako takové ti knihy samozřejmě nemohou nabídnout srovnatelný zážitek jako hry, protože hry jen mohou kombinovat některé vyprávěcí postupy knih a filmů na vložení příběhu do vytvářených komplexních světů, ve kterých hráč žije a stává se tak v nich součástí tohoto příběhu, ne jeho pozorovatelem.
0 0
reagovat
Když jsem v průměrné časové tísni, tak už kino (aktuálně 3-4h to dojíždění byl extrém z kdysi pro ukázku) vynechávám, ale na hraní, nebo film doma si čas najdu. Když jsem ve větší časové tísni, tak už film doma vynechávám taky (nemám 2h v kuse), ale na hru mi půlhodinka bez problému stačí. Proto jsou pro mě hry ve výsledku méně časově náročné, než filmy.
166658
Když jsem v průměrné časové tísni, tak už kino (aktuálně 3-4h to dojíždění byl extrém z kdysi pro ukázku) vynechávám, ale na hraní, nebo film doma si čas najdu. Když jsem ve větší časové tísni, tak už film doma vynechávám taky (nemám 2h v kuse), ale na hru mi půlhodinka bez problému stačí. Proto jsou pro mě hry ve výsledku méně časově náročné, než filmy.
0 0
reagovat
Joker: No, možno som to trochu prehnal ;), ale chcel som poukázať na to, že argumentovať "filmy sú časovo náročnejšie ako PC hry", pretože niekto musí do kina cestovať 2 hodiny, je... proste MIMO.
166653
Joker: No, možno som to trochu prehnal *;)*, ale chcel som poukázať na to, že argumentovať "filmy sú časovo náročnejšie ako PC hry", pretože niekto musí do kina cestovať 2 hodiny, je... proste MIMO.
0 0
reagovat
Zahanator: Ono takhle tu postavu zhodnotit jenom na základě videí je... na houby. Kdybych ho měl přirovnat k filmovému charakteru, tak je mu asi nejblíž Riddick. Riddick na steroidech.
166651
Zahanator: Ono takhle tu postavu zhodnotit jenom na základě videí je... na houby. Kdybych ho měl přirovnat k filmovému charakteru, tak je mu asi nejblíž Riddick. Riddick na steroidech.
0 0
reagovat
no jen aby, v Black Hawku jeden moudrej pán vyřkl jednu chytrou větu, že nikdy nic netrvá pět minut
166650
no jen aby, v Black Hawku jeden moudrej pán vyřkl jednu chytrou větu, že nikdy nic netrvá pět minut
0 0
reagovat
duro: Hmm, gratulace. Nečekal jsem, že mých 7 minut padne tak rychle. :)
166648
duro: Hmm, gratulace. Nečekal jsem, že mých 7 minut padne tak rychle. :)
0 0
reagovat
sidda: Jako vážně, akcička je tam parádní, ale ten hlavní geroj je mi fakt děsně nesympatickej, takovej šílenej vraždící magor, spíš záporák.:D
166646
sidda: Jako vážně, akcička je tam parádní, ale ten hlavní geroj je mi fakt děsně nesympatickej, takovej šílenej vraždící magor, spíš záporák.*:D*
0 0
reagovat
Gonzi: To je srandovný argument. Mne to do kina trvá 5 minút.
166645
Gonzi: To je srandovný argument. Mne to do kina trvá 5 minút.
0 0
reagovat

fajn článek

AD časová náročnost her - nesouhlasím, protože jsem svou dobou jezdil do Ostravského Cinestaru z Těšína. Jestli film začínal v 17:30, tak jsem musel vyjít z domu někde v 15:00 a vracel jsem se dom ve 21:30, což je 6 a půl hodiny kvůli dvouhodinovému filmu. Do peněz už to pak taky leze jinak(130 lístek + 120 cesta). U her je hodně podstatná ta vlastnost, že ji můžu kdykoli pustit na jak dlouho mi to vyhovuje (jako knihu). Ve výsledku je hra pro časově vytíženého člověka výhodnější než film, protože ten film, i doma z DVD, je lepší vidět v kuse najednou, tzn. mít tak 2 hoďky času v kuse, kdežto hru běžně stačí hrát po 20ti minutových intervalech :+
166641
AD časová náročnost her - nesouhlasím, protože jsem svou dobou jezdil do Ostravského Cinestaru z Těšína. Jestli film začínal v 17:30, tak jsem musel vyjít z domu někde v 15:00 a vracel jsem se dom ve 21:30, což je 6 a půl hodiny kvůli dvouhodinovému filmu. Do peněz už to pak taky leze jinak(130 lístek + 120 cesta). U her je hodně podstatná ta vlastnost, že ji můžu kdykoli pustit na jak dlouho mi to vyhovuje (jako knihu). Ve výsledku je hra pro časově vytíženého člověka výhodnější než film, protože ten film, i doma z DVD, je lepší vidět v kuse najednou, tzn. mít tak 2 hoďky času v kuse, kdežto hru běžně stačí hrát po 20ti minutových intervalech *:+*
fajn článek
0 0
reagovat
Zahanator: I ty brebto.
166637
Zahanator: I ty brebto.
0 0
reagovat
Já si nemůžu pomoct, ale ten Kratos z GOW 3 je hroznej hnusák. Tomu bych ve filmu nefandil ani za zlatý prase:D
166635
Já si nemůžu pomoct, ale ten Kratos z GOW 3 je hroznej hnusák. Tomu bych ve filmu nefandil ani za zlatý prase*:D*
0 0
reagovat
Myslim, ze pokud se jedna jak o atmosferu a pribeh, tak me jen jako malo co dostal STALKER, ten byl absolutně paradni...
166630
Myslim, ze pokud se jedna jak o atmosferu a pribeh, tak me jen jako malo co dostal STALKER, ten byl absolutně paradni...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se