Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Planeta opic: Teaser

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
jen jedinkrat se mi doposud stalo, abych v kine usnul. vyssi moc tomu chtela, aby to bylo nekdy v polovine Planety opic, nacez jsem prospal priblizne 40 korun ze vstupneho. film mozna neni objektivne nudny, ale pro me byl vskutku oddechovy

... a prave kvuli takovemuhle traileru jsem tenkrat do kina sel
100869
jen jedinkrat se mi doposud stalo, abych v kine usnul. vyssi moc tomu chtela, aby to bylo nekdy v polovine Planety opic, nacez jsem prospal priblizne 40 korun ze vstupneho. film mozna neni objektivne nudny, ale pro me byl vskutku oddechovy ... a prave kvuli takovemuhle traileru jsem tenkrat do kina sel
0 0
reagovat
V tom filmu mi nejvíc vadily tyhle věci :
1. Estella Warren je absolutně nemožná, zbytečná a úplně neschopná herečka. ty nekonečné pohledy na sebe s wahlbergem a jejich "rozvíjející" vztah je úplně na pěst, totálně béčkový až céčkový styl natočení téhle části je neodpustitelný.
2. Chybí atmosféra původního filmu, především pro tu věc nahoře, hrdina se málo dostává do zoufalé situace a opice jsou po tisíciletém rasismu až nečekaně důvěřivý.

Jinak se na to ale dá slušně koukat, nebýt zmršeného scénáře, Burton by natočil mnohem lepší film, kdyby měl volnější ruce jako u všech svých film. Doufám v další remake.
100851
V tom filmu mi nejvíc vadily tyhle věci : 1. Estella Warren je absolutně nemožná, zbytečná a úplně neschopná herečka. ty nekonečné pohledy na sebe s wahlbergem a jejich "rozvíjející" vztah je úplně na pěst, totálně béčkový až céčkový styl natočení téhle části je neodpustitelný. 2. Chybí atmosféra původního filmu, především pro tu věc nahoře, hrdina se málo dostává do zoufalé situace a opice jsou po tisíciletém rasismu až nečekaně důvěřivý. Jinak se na to ale dá slušně koukat, nebýt zmršeného scénáře, Burton by natočil mnohem lepší film, kdyby měl volnější ruce jako u všech svých film. Doufám v další remake.
0 0
reagovat
...mne sa táto Burtonova blbosť celkom páči :D Absolútne nepochopený, slušný popcorn :D A trailer bol na to tiež tuším ešte jeden, a lepší o dosť, s chorálmi na konci.
100844
...mne sa táto Burtonova blbosť celkom páči *:D* Absolútne nepochopený, slušný popcorn *:D* A trailer bol na to tiež tuším ešte jeden, a lepší o dosť, s chorálmi na konci.
0 0
reagovat
Nová planeta opic s Burtonem v čele měla být dokonalým zážitkem. Už tehdy jsem si říkal smutné "fu*ck" a mrzí mě to dodnes. Aspoň je tu ta jediná dokonalá Schaffnerova:)
100827
Nová planeta opic s Burtonem v čele měla být dokonalým zážitkem. Už tehdy jsem si říkal smutné "fu*ck" a mrzí mě to dodnes. Aspoň je tu ta jediná dokonalá Schaffnerova:)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se