Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Herní filmy přímo od vývojářů

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

metaladdict

No Cain nebude jedinej kdo plete pátý přes devátý, viď;) krysar lubo vůbec netvrdil, ze je Crysis DX10 only, taky kdyz lubo ví, ze konzole nemaji DX10 je tak důležitý mu říct, že neměli žádný DX? A Epic a Splinter cell? Nevím kdy to zmiňoval, ale Epic snad poskytl licenci ubisoftu montreal na UE, takže trochu mají něco společného když používají engine Epicu:)
No a za poslední přečti si novej MZ FAQ, protože teď Joe75 připomínáš spíš ty;)
13259
No Cain nebude jedinej kdo plete pátý přes devátý, viď;) krysar lubo vůbec netvrdil, ze je Crysis DX10 only, taky kdyz lubo ví, ze konzole nemaji DX10 je tak důležitý mu říct, že neměli žádný DX? A Epic a Splinter cell? Nevím kdy to zmiňoval, ale Epic snad poskytl licenci ubisoftu montreal na UE, takže trochu mají něco společného když používají engine Epicu:) No a za poslední přečti si novej MZ FAQ, protože teď Joe75 připomínáš spíš ty;)
metaladdict
0 0
reagovat

2metaladdict

ad a) samozrejme, že nemá, až na drobnú maličkosť - engine na ktorom Splinter Cell beží je vytvorený práve Epicom... ale to predsa nie je vôbec podstatné, že... ;) A ak by si mi náhodou neveril, pozri si oficiálnu stránku enginu a nájdeš tam mimoiné toto: Epic's Unreal Engine has powered over 50 titles selling a cumulative total of over 16 million copies, including Splinter Cell...

ad b) - uznávam, tu som ustrelil. Najčastejším zdôvodňovaním absencie Crysis na konzolách bola absencia podpory DX 10 (resp absenicia nových techník renderovania, ktoré DX 10 obsahuje, aby si ma náhodou neťahal za slovo ;)) a ja som si z toho odvodil, že ho bude vyžadovať. Mea culpa.

ad c) Buď ma tu ťaháš za slovo, alebo si vážne mimo. V prvom prípade si pozri reakciu na predchádzajúci bod, v druhom si pozri napr. toto.

A ešte k tým kvalitám U3 - ak si niekto myslí čosi iné ako ty, môžeš s ním diskutovať, ale nikdy sa mu zato nevysmievaj (ak to nedokážeš pochopiť, príď sem, až konečne dospeješ). Tvoja veta "A co se týče grafiky jako takové, tak ta je hodně subjektivní, což ale rozhodně nemění nic na tom, že by sis měl pořídit brýle..." nemá zmysel. Naoko subjektivitu potvrdíš, ale hneď nato ju podkopeš. Skús viac rozmýšľať nad tým, čo píšeš.
13258
ad a) samozrejme, že nemá, až na drobnú maličkosť - engine na ktorom Splinter Cell beží je vytvorený práve Epicom... ale to predsa nie je vôbec podstatné, že... *;)* A ak by si mi náhodou neveril, pozri si oficiálnu stránku enginu a nájdeš tam mimoiné toto: [b]Epic's Unreal Engine has powered over 50 titles selling a cumulative total of over 16 million copies, including Splinter Cell...[/b] ad b) - uznávam, tu som ustrelil. Najčastejším zdôvodňovaním absencie Crysis na konzolách bola absencia podpory DX 10 (resp absenicia nových techník renderovania, ktoré DX 10 obsahuje, aby si ma náhodou neťahal za slovo *;)*) a ja som si z toho odvodil, že ho bude vyžadovať. Mea culpa. ad c) Buď ma tu ťaháš za slovo, alebo si vážne mimo. V prvom prípade si pozri reakciu na predchádzajúci bod, v druhom si pozri napr. [link="http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3153097"]toto[/link]. A ešte k tým kvalitám U3 - ak si niekto myslí čosi iné ako ty, môžeš s ním diskutovať, ale nikdy sa mu zato nevysmievaj (ak to nedokážeš pochopiť, príď sem, až konečne dospeješ). Tvoja veta "A co se týče grafiky jako takové, tak ta je hodně subjektivní, což ale rozhodně nemění nic na tom, že by sis měl pořídit brýle..." nemá zmysel. Naoko subjektivitu potvrdíš, ale hneď nato ju podkopeš. Skús viac rozmýšľať nad tým, čo píšeš.
2metaladdict
0 0
reagovat
Nejlepší byl stejně ten Another world, kam se na něj hrabe dnešní render,že :D:+
13257
Nejlepší byl stejně ten Another world, kam se na něj hrabe dnešní render,že *:D**:+*
0 0
reagovat

Cain(cz)

Pleteš páté přes deváté aniž bys o problematice cokoli věděl - to, že Crysis bude podporovat počítání fyziky na druhém jádru pro urychlení neznamená, že ho bude vyžadovat. Jak si příšel na kombinaci dualcore CPU <=> grafika už vůbec netuším. A co se týče grafiky jako takové, tak ta je hodně subjektivní, což ale rozhodně nemění nic na tom, že by sis měl pořídit brýle :D.

PS: Omlouvám se MZ za big OT, ale když on je taková lam... ehm, laik, strašně mi připomíná herního guru JOEho :))). Už na ot nebudu reagovat ;)
13256
Pleteš páté přes deváté aniž bys o problematice cokoli věděl - to, že Crysis bude podporovat počítání fyziky na druhém jádru pro urychlení neznamená, že ho bude vyžadovat. Jak si příšel na kombinaci dualcore CPU <=> grafika už vůbec netuším. A co se týče grafiky jako takové, tak ta je hodně subjektivní, což ale rozhodně nemění nic na tom, že by sis měl pořídit brýle :D. PS: Omlouvám se MZ za big OT, ale když on je taková lam... ehm, laik, strašně mi připomíná herního guru JOEho :))). Už na ot nebudu reagovat *;)*
Cain(cz)
0 0
reagovat

metaladdict

O co ti jde?
d - supreme commander demo hraji třetím dnem, a je jasně na in-game traileru vidět co je v enginu a co render!
e - nevím co je na tom vtipného, samotné trailery na gears jsou v enginu hry a neztrácejí na atmosféře, právě naopak.
f - Final fantasy (film), nevypadá o moc lépe, než Unreal3 jako takový (Podívej se na nové screnshoty ze samotné hry).
13255
O co ti jde? d - supreme commander demo hraji třetím dnem, a je jasně na in-game traileru vidět co je v enginu a co render! e - nevím co je na tom vtipného, samotné trailery na gears jsou v enginu hry a neztrácejí na atmosféře, právě naopak. f - Final fantasy (film), nevypadá o moc lépe, než Unreal3 jako takový (Podívej se na nové screnshoty ze samotné hry).
metaladdict
0 0
reagovat
Jen pro pořádek - první hra pro PC na UE3 byl RoboBlitz.
13254
Jen pro pořádek - první hra pro PC na UE3 byl RoboBlitz.
0 0
reagovat

t_gon

Ooooooops *** :o SH!T, ja zapomel na Hellgate rendery on Bluru! Samozrejme namakane...
13253
Ooooooops *** *:o* SH!T, ja zapomel na Hellgate rendery on Bluru! Samozrejme namakane...
t_gon
0 0
reagovat

křysař ľubo, clarc

křysař ľubo
Tak se Ti omlouvam, R6 Las Vegas jsou asi fakt v Unreal3 (100% přesvědčen však nejsem).
clarc
Dik za připomenutí, na "World in conflict" jsme tu neprávem zapoměli, přitom trailery na tuto next-gen rts, jsou jedny z nejlepších minulého roku.
Vůbec mi přijde, že herní trailery, přinášejí daleko více invence, než ty filmové.
13252
křysař ľubo Tak se Ti omlouvam, R6 Las Vegas jsou asi fakt v Unreal3 (100% přesvědčen však nejsem). clarc Dik za připomenutí, na "World in conflict" jsme tu neprávem zapoměli, přitom trailery na tuto next-gen rts, jsou jedny z nejlepších minulého roku. Vůbec mi přijde, že herní trailery, přinášejí daleko více invence, než ty filmové.
křysař ľubo, clarc
0 0
reagovat
Z novějších renderů jsou pro mě favorité asi Killzone 2 a Motorstorm intra (respektive E3 trailery).
Jo a neodpustím si pár připomínek:
a) krysař: Epic nemá se sérií Splinter Cell nic společného.
b) krysař: Crysis DX10 only? Možná dvojka :D.
c) krysař: Ano xbox ani psko nepodporují dx10, protože nepodporují žádný dx :D.
d) Cain(cz): "... pasáže v enginu hry (např.: pochodující Supremme) vypadají mnohem lépe ..." - náádherný komentář, ten se fakt poved xD. To jsi vymyslel sám nebo ti to někdo poradil?
e) Cain(cz): "... půjde o moderni engine (např. Unreal3), to by vysvětlovalo 400 mil. investovaných do vývoje ..." - jj, to vše vysvětluje :D :D :D.
f) Cain(cz): "... vývoj filmového Final Fantasy, který po grafické stránce, vypadá stejně jako již zmiňovaný Unreal 3 ..." - třetí perla, fakt válíš, chci podpis :D.

Přátelská rada na závěr - držte se topicu, protože číst tyhle výpotky je fakt o hubu (a/nebo bránici) :D
13251
Z novějších renderů jsou pro mě favorité asi Killzone 2 a Motorstorm intra (respektive E3 trailery). Jo a neodpustím si pár připomínek: a) krysař: Epic nemá se sérií Splinter Cell nic společného. b) krysař: Crysis DX10 only? Možná dvojka :D. c) krysař: Ano xbox ani psko nepodporují dx10, protože nepodporují žádný dx :D. d) Cain(cz): "... pasáže v enginu hry (např.: pochodující Supremme) vypadají mnohem lépe ..." - náádherný komentář, ten se fakt poved xD. To jsi vymyslel sám nebo ti to někdo poradil? e) Cain(cz): "... půjde o moderni engine (např. Unreal3), to by vysvětlovalo 400 mil. investovaných do vývoje ..." - jj, to vše vysvětluje :D :D :D. f) Cain(cz): "... vývoj filmového Final Fantasy, který po grafické stránce, vypadá stejně jako již zmiňovaný Unreal 3 ..." - třetí perla, fakt válíš, chci podpis :D. Přátelská rada na závěr - držte se topicu, protože číst tyhle výpotky je fakt o hubu (a/nebo bránici) *:D*
0 0
reagovat
jestli muzu doporucit:
link
link
13250
jestli muzu doporucit: http://www.youtube.com/watch?v=NqtH1DodCPk http://www.youtube.com/watch?v=zFnvxtD3178
0 0
reagovat
Pekny clanek a hlavne po delsi dobe opet kolem her. Nechce se mi ted dlouze hledat a linkovat, ale traily sjizdim a stale stahuji nove a urcite bych doporucil (vse na gametrailers.com a nejlepe sekce HD) Armored Core 4 (peken CGI riznute prima muzickou), Enchanted Arms, Halo 3 (ten nejnovejsi je masakr), Hellgate London vsechny jsou bozi akcni narez, Huxley, Left 4 Dead (tak nejak by mohlo vypadat filmove pokracovani 28dni pote) ted si nejsem jisty zda Lost Odyssey nebylo v clanku k hernim trailum (opacko nikoho nezabije) a komu chybi nadherne fantasy pecky od Blizzardu, tak doporucim "supickove" ArchLord, SUN - Soul of the Ultimate Nation a nakonec Lineage II (zde nejlepe vsechny CGI z jejich stranky zde)

Jinak jeste k tem FF filmum, tak naprosto souhlasim s imfem, ze ac mozna nebyly oba (esence i AC) kdovijak dobre po scenaristicke strance, tak jsou to vizualni orgie a cokoliv jako zadna fyzika a gravitace, game-look, kulometny strih, to vse prispivalo jeste k lepsimu prozitku pri sledovani (u me a par kumplu jednoznacne). Pokud byste chtely videt (Fluke, lubo...) uplny chaos, tak se mrknete na jiz zmineny pul hodinovy Dirge of Cerberus nebo z lonska vydany Final Fantasy XII...
13249
Pekny clanek a hlavne po delsi dobe opet kolem her. Nechce se mi ted dlouze hledat a linkovat, ale traily sjizdim a stale stahuji nove a urcite bych doporucil (vse na gametrailers.com a nejlepe sekce HD) Armored Core 4 (peken CGI riznute prima muzickou), Enchanted Arms, Halo 3 (ten nejnovejsi je masakr), Hellgate London vsechny jsou bozi akcni narez, Huxley, Left 4 Dead (tak nejak by mohlo vypadat filmove pokracovani 28dni pote) ted si nejsem jisty zda Lost Odyssey nebylo v clanku k hernim trailum (opacko nikoho nezabije) a komu chybi nadherne fantasy pecky od Blizzardu, tak doporucim "supickove" ArchLord, SUN - Soul of the Ultimate Nation a nakonec Lineage II (zde nejlepe vsechny CGI z jejich stranky [link="http://www.lineage2.com/pds/pds_movie.html"]zde[/link]) Jinak jeste k tem FF filmum, tak naprosto souhlasim s imfem, ze ac mozna nebyly oba (esence i AC) kdovijak dobre po scenaristicke strance, tak jsou to vizualni orgie a cokoliv jako zadna fyzika a gravitace, game-look, kulometny strih, to vse prispivalo jeste k lepsimu prozitku pri sledovani (u me a par kumplu jednoznacne). Pokud byste chtely videt (Fluke, lubo...) uplny chaos, tak se mrknete na jiz zmineny pul hodinovy Dirge of Cerberus nebo z lonska vydany Final Fantasy XII...
0 0
reagovat

hry na U3

Najviac ma tam prekvapilo Halo Wars - to je asi po prvykrát, čo je engine primárne určený pre 3D akcie použitý v stratégii :o
13248
Najviac ma tam prekvapilo Halo Wars - to je asi po prvykrát, čo je engine primárne určený pre 3D akcie použitý v stratégii *:o*
hry na U3
0 0
reagovat

Rainbow Six Vegas

Tak je to UE3, i na IGN to píšou "The game in general takes pretty good advantage of the Unreal Engine 3 tech with environments filled with objects and lighting"
13247
Tak je to UE3, i na IGN to píšou "The game in general takes pretty good advantage of the Unreal Engine 3 tech with environments filled with objects and lighting"
Rainbow Six Vegas
0 0
reagovat
Pěknej přehled vývoje animovaných inter her. Můj výběr by byl trochu jinej, určitě by tam nechyběl MGS4, Battlefield 2142 nebo Warhammer.
13246
Pěknej přehled vývoje animovaných inter her. Můj výběr by byl trochu jinej, určitě by tam nechyběl MGS4, Battlefield 2142 nebo Warhammer.
0 0
reagovat
K tomu R6 Vegas - skutečně to *je* první PC hra na enginu Unreal 3.0...MRK!.
Jinak jsou ta intra super, a tenhle nápad Ubisoftu se mi moc zamlouvá...jdu si zkouknout intro Halo 2, ať vím co mne na Vistě čeká :-).
13245
K tomu R6 Vegas - skutečně to *je* první PC hra na enginu Unreal 3.0...[link="http://wiki.beyondunreal.com/wiki/Unreal_Engine_Versions/3"]MRK![/link]. Jinak jsou ta intra super, a tenhle nápad Ubisoftu se mi moc zamlouvá...jdu si zkouknout intro Halo 2, ať vím co mne na Vistě čeká :-).
0 0
reagovat

lubo

To byla myslím dvojka, montoval to celou bitku:))
13244
To byla myslím dvojka, montoval to celou bitku*:))*
lubo
0 0
reagovat
To introm k wormsom je rulézne... pripomenulo mi to, ako v ktorejsi Bláznivej strele ten černoch postavil z pištole protilietadlové delo :D:+
13243
To introm k wormsom je rulézne... pripomenulo mi to, ako v ktorejsi Bláznivej strele ten černoch postavil z pištole protilietadlové delo *:D**:+*
0 0
reagovat

křysař ľubo

Debil nejsi, bonusweb je jen takový herní bulvár*:))
13242
Debil nejsi, bonusweb je jen takový herní bulvár**:))*
křysař ľubo
0 0
reagovat

2Cain(Cz)

Diky, ani mne sa to nezdalo, ale písali to na bonuswebe a ja debil som im uveril ;)
13241
Diky, ani mne sa to nezdalo, ale písali to na bonuswebe a ja debil som im uveril *;)*
2Cain(Cz)
0 0
reagovat

Cain

Sem si říkal, že se mi to nezdá:)
13240
Sem si říkal, že se mi to nezdá:)
Cain
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se