Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rodinná oslava: V.I.M.

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Naprosto luxusní záležitost. Autentické a vyhrocené drama, ze kterého mi běhal mráz po zádech. Parádně obsazení herci a Vinterberg zde ukazuje sílu dánských filmů. Kdo neviděl, tak ať to jako já dožene :+ A jedno doporučení pro české tvůrce. Sledujte a učte se ?)
745567
Naprosto luxusní záležitost. Autentické a vyhrocené drama, ze kterého mi běhal mráz po zádech. Parádně obsazení herci a Vinterberg zde ukazuje sílu dánských filmů. Kdo neviděl, tak ať to jako já dožene *:+* A jedno doporučení pro české tvůrce. Sledujte a učte se *?)*
0 0
reagovat
velmi dobrý film.. dnes jsem si doplnil filmové vzdělání a hned za účasti režiséra..
po filmu vyprávěl docela zajímavý příběh o námětu filmu ( SPOILER napřed samozřejmě ujistil, že jeho otec je v pořádku a spolu nikdy nespali KONEC SPOILERU)
Pokud by byl zájem, zkusím to pak tady převyprávět...
127559
velmi dobrý film.. dnes jsem si doplnil filmové vzdělání a hned za účasti režiséra.. po filmu vyprávěl docela zajímavý příběh o námětu filmu ( SPOILER napřed samozřejmě ujistil, že jeho otec je v pořádku a spolu nikdy nespali KONEC SPOILERU) Pokud by byl zájem, zkusím to pak tady převyprávět...
0 0
reagovat
Dokonale vystihnuty popis... Tiez som tento film videl v podstate nahodou ked som vo filmovych kluboch vymetal vsetko co sa premietalo. Netusil som o co pojde a civilna surova expozicia s naturalnym herectvom ma urdzala v pozornosti do TOHO momentu. A tento film mi utkvel v pameti ako velmi vynimocny prave vdaka tomu "preklopeniu".
Priznam sa, ze som vtedy cumel s otvorenou hubou, moja opica v hlave prestala buchat cinelami a zmatene sa obzerala okolo seba, co sa to dopekla deje?!
Zvysok filmu si uz pametam velmi matne, ale ten moment do konca zivota. Aj vdaka tej autentickosti, az ma zamrazilo, ked som si predstavil takuto oslavu "u mna doma" ;)))
45281
Dokonale vystihnuty popis... Tiez som tento film videl v podstate nahodou ked som vo filmovych kluboch vymetal vsetko co sa premietalo. Netusil som o co pojde a civilna surova expozicia s naturalnym herectvom ma urdzala v pozornosti do TOHO momentu. A tento film mi utkvel v pameti ako velmi vynimocny prave vdaka tomu "preklopeniu". Priznam sa, ze som vtedy cumel s otvorenou hubou, moja opica v hlave prestala buchat cinelami a zmatene sa obzerala okolo seba, co sa to dopekla deje?! Zvysok filmu si uz pametam velmi matne, ale ten moment do konca zivota. Aj vdaka tej autentickosti, az ma zamrazilo, ked som si predstavil takuto oslavu "u mna doma" ;)))
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se