Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MZ Live o Mladé dámě a Duně, Speciál o Shawshanku a dvě hodiny s Formanem

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
Na Shawshank mám spousty fajn vzpomínek. Jednak šlo o další z dlouhé řady hollywoodských fláků, které jsem prvně viděl pár let pro premiéře na hbo v rámci promo týdne zdarma (ještěže těch velkých katalogovek tehdy tolik neměli a točili je v programu pořád dokola, takhle jsem za pár dní pokaždé nakoukal tuny filmových klasik i novinek z žánrů, které mě tehdy tak úplně neoslovovaly:)), jednak jsem po zhlédnutí Darabontova majstrštyku mohl konstatovat, že na kruciální otázku: "Je to lepší než Lock Up se Slyem?" existuje jen jedna odpověď: "Jo, je to sakra lepší než Lock Up se Slyem." a jednak jsem díky filmu "objevil" i nehororového Kinga a začal se pídit po filmech typu Dead Zone nebo Stand By Me.

Ovšem největší "šok" pro mě přišel až o něco později, když na imdb muklové porazili mobster kliku a po dlouhých letech neochvějného kralování Godfathera se Shawshank v top 250 posunul na pozici numero uno. Podle webarchive někdy v průběhu 2008, což mě takhle zpětně docela překvapilo - měl jsem zafixováno, že to bylo mnohem dříve.
898512
Na Shawshank mám spousty fajn vzpomínek. Jednak šlo o další z dlouhé řady hollywoodských fláků, které jsem prvně viděl pár let pro premiéře na hbo v rámci promo týdne zdarma (ještěže těch velkých katalogovek tehdy tolik neměli a točili je v programu pořád dokola, takhle jsem za pár dní pokaždé nakoukal tuny filmových klasik i novinek z žánrů, které mě tehdy tak úplně neoslovovaly*:)*), jednak jsem po zhlédnutí Darabontova majstrštyku mohl konstatovat, že na kruciální otázku: "Je to lepší než Lock Up se Slyem?" existuje jen jedna odpověď: "Jo, je to sakra lepší než Lock Up se Slyem." a jednak jsem díky filmu "objevil" i nehororového Kinga a začal se pídit po filmech typu Dead Zone nebo Stand By Me. Ovšem největší "šok" pro mě přišel až o něco později, když na imdb muklové porazili mobster kliku a po dlouhých letech neochvějného kralování Godfathera se Shawshank v top 250 posunul na pozici numero uno. Podle webarchive někdy v průběhu 2008, což mě takhle zpětně docela překvapilo - měl jsem zafixováno, že to bylo mnohem dříve.
0 0
reagovat
Točíme už 21:30.
898198
Točíme už 21:30.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se