Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MZ Live Speciál o Uprchlíkovi a Filmy v síti na listopad

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Fakt mě ten "Neporazitelny" ve Filmech v síti zmatl. Než jste řekli originální název, tak jsem přemýšlel, co za super akční pecku mi uniklo.
885195
Fakt mě ten "Neporazitelny" ve Filmech v síti zmatl. Než jste řekli originální název, tak jsem přemýšlel, co za super akční pecku mi uniklo.
0 0
reagovat
reaguje na: Polux
Tos popsal hezky.
884995
Tos popsal hezky.
884984
3 0
reagovat
Jo, jo, v 90s se těch filmových reinkarnací kultovních seriálů z 60s urodilo požehnaně. Sem tam to nevyšlo (Avengers, Wild Wild West), ale sem tam se převedení na velké plátno přetavilo v podobnou klasiku, jakou byla tv předloha (Addams Family, M:I, Maverick), z čehož Fugitive je z nich, asi nejen za mě, úplný top. Tehdejší tuzemský divák měl k tomu ještě bonus navíc v podobě faktu, že původní látku zpravidla neznal a mohl se tak na film podívat "nezaujatýma očima". Což jsem plně docenil po zhlédnutí M:I, kde mě kreativní změny oproti seriálu, pěkně naštvaly:D.
 
Nejlepší kariérní zářez jak pro Davise, tak (při vší úctě k Riddickovi) i pro Twohyho, Ford v obvyklé (prvotřídní) formě, zasloužená soška pro Jonese (jestli o širokém hereckém rejstříku nevypovídá to, že přehrávajícího béčkového záporáka v seagalovce vystřihne stejně bravurně, jako úlisného podivína v JFK, kde to skončilo jen nominací, a neúprosného profesionála ve Fugitive, kde to nakonec klaplo, tak už asi nic:)), strhující tempo, ikonické scény havárie vlaku a skoku do řeky, ale především na Hollywood až překvapivě inteligentní scénář, ve kterém se postavy chovají uvěřitelně a smysluplně, tj. tak, jak by se v obdobné situaci zachoval i divák a nikoliv tak, jak to tvůrce filmu zrovna potřebuje, nehledě na pravděpodobnost, logiku a fyzikální zákony (scénáristickou berličku s vrahovým handicapem, aneb jaká to náhoda, že záporák má tak specifické poznávací znamení:D, která do "realistického" narativu filmu tak úplně nezapadá, nepočítám, jelikož vychází z předlohy). Dvojka, bohužel, na podobný přístup rezignovala a podle toho také dopadla.  
884984
Jo, jo, v 90s se těch filmových reinkarnací kultovních seriálů z 60s urodilo požehnaně. Sem tam to nevyšlo (Avengers, Wild Wild West), ale sem tam se převedení na velké plátno přetavilo v podobnou klasiku, jakou byla tv předloha (Addams Family, M:I, Maverick), z čehož Fugitive je z nich, asi nejen za mě, úplný top. Tehdejší tuzemský divák měl k tomu ještě bonus navíc v podobě faktu, že původní látku zpravidla neznal a mohl se tak na film podívat "nezaujatýma očima". Což jsem plně docenil po zhlédnutí M:I, kde mě kreativní změny oproti seriálu, pěkně naštvaly*:D*.   Nejlepší kariérní zářez jak pro Davise, tak (při vší úctě k Riddickovi) i pro Twohyho, Ford v obvyklé (prvotřídní) formě, zasloužená soška pro Jonese (jestli o širokém hereckém rejstříku nevypovídá to, že přehrávajícího béčkového záporáka v seagalovce vystřihne stejně bravurně, jako úlisného podivína v JFK, kde to skončilo jen nominací, a neúprosného profesionála ve Fugitive, kde to nakonec klaplo, tak už asi nic*:)*), strhující tempo, ikonické scény havárie vlaku a skoku do řeky, ale především na Hollywood až překvapivě inteligentní scénář, ve kterém se postavy chovají uvěřitelně a smysluplně, tj. tak, jak by se v obdobné situaci zachoval i divák a nikoliv tak, jak to tvůrce filmu zrovna potřebuje, nehledě na pravděpodobnost, logiku a fyzikální zákony (scénáristickou berličku s [spoiler]vrahovým handicapem, aneb jaká to náhoda, že záporák má tak specifické poznávací znamení*:D*[/spoiler], která do "realistického" narativu filmu tak úplně nezapadá, nepočítám, jelikož vychází z předlohy). Dvojka, bohužel, na podobný přístup rezignovala a podle toho také dopadla.  
7 -1
reagují: Cival
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se