Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nejočekávanější sci-fi zbytku roku Stvořitel se inspirovala v klasikách

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
Hold on, není nejočekávanější scifi podzimu Restore Point? 
879692
Hold on, není nejočekávanější scifi podzimu Restore Point? 
0 -1
reagovat
Keď niekto hypuje sci-fi spôsobom, že ho opisuje ako kombináciu tých najúžasnejších klasík, vždy si spomeniem na to ako Travolta hypoval Battlefield Earth ako kombináciu Matrixu, Indianu Jonesa a Star Wars. 

Ale páči sa mi to ako film zhodnotil niekto po test screening-u v máji (nespoiluje sa dej, ale je spomenutý alternatívny/pôvodný názov filmu, ktorý možno niečo odhaľuje):

Movie is pretty much finished outside of a few minor VFX here are there and a score. Runtime clocks in at about 135 min. Feels very much like Edwards getting to finally do what he wanted to with Rogue One. Huge scope with globe-trotting energy and a strong emotional core. The original title “TRUE LOVE” makes a lot of sense. Lots of bit players throughout but it’s very much the John David Washington show and I think it’s the best display of his range we’ve gotten. Real sad sack of a character that gets a really rewarding evolution over the course of the film. Surprisingly sparse on action even though it’s basically a chase film. Has two absolutely massive battle sequences and that’s about it. Feels like it’s definitely primed for a TIFF world premiere. Has some big “Arrival” and “Ad Astra” energy. The crowd last night was eating it up. And as for myself, I loved it. I think it’s his most accomplished work to date.
879366
Keď niekto hypuje sci-fi spôsobom, že ho opisuje ako kombináciu tých najúžasnejších klasík, vždy si spomeniem na to ako Travolta hypoval Battlefield Earth ako kombináciu Matrixu, Indianu Jonesa a Star Wars.  Ale páči sa mi to ako film zhodnotil niekto po test screening-u v máji (nespoiluje sa dej, ale je spomenutý alternatívny/pôvodný názov filmu, ktorý možno niečo odhaľuje): [spoiler]Movie is pretty much finished outside of a few minor VFX here are there and a score. Runtime clocks in at about 135 min. Feels very much like Edwards getting to finally do what he wanted to with Rogue One. Huge scope with globe-trotting energy and a strong emotional core. The original title “TRUE LOVE” makes a lot of sense. Lots of bit players throughout but it’s very much the John David Washington show and I think it’s the best display of his range we’ve gotten. Real sad sack of a character that gets a really rewarding evolution over the course of the film. Surprisingly sparse on action even though it’s basically a chase film. Has two absolutely massive battle sequences and that’s about it. Feels like it’s definitely primed for a TIFF world premiere. Has some big “Arrival” and “Ad Astra” energy. The crowd last night was eating it up. And as for myself, I loved it. I think it’s his most accomplished work to date. [/spoiler]
1 0
reagovat
Na tohle se těším velmi, trailer vypadá parádně a Rogue One plus Andor je s velikým náskokem to nejlepší co v novodobých SW vzniklo. A tohle vypadá dost podobně :+8)
879326
Na tohle se těším velmi, trailer vypadá parádně a Rogue One plus Andor je s velikým náskokem to nejlepší co v novodobých SW vzniklo. A tohle vypadá dost podobně *:+**8)*
2 0
reagovat
Tak pokud tam budou dvě Godzilly, není co řešit. ;)
Tomuhle projektu věřím. :+
879314
Tak pokud tam budou dvě Godzilly, není co řešit. *;)* Tomuhle projektu věřím. *:+*
3 -2
reagovat
Já se na to těším jako prase s každou zmínkou víc a víc. Trochu se bojim mladého Washingtona, který jak byl nadějný, tak poslední dobou dost zklamal . 
879288
Já se na to těším jako prase s každou zmínkou víc a víc. Trochu se bojim mladého Washingtona, který jak byl nadějný, tak poslední dobou dost zklamal . 
7 0
reagovat
Mimochodem ještě jsem do článku doplnil celý odstavec ohledně scénáře a umělé inteligence, na který jsem sice celou dobu odkazoval a měl ho i v hlavě, ale do původního textu jsem ho jaksi zapomněl vepsat. To kdyby nad tím někdo kroutil hlavou, sorry. :)
879281
Mimochodem ještě jsem do článku doplnil celý odstavec ohledně scénáře a umělé inteligence, na který jsem sice celou dobu odkazoval a měl ho i v hlavě, ale do původního textu jsem ho jaksi zapomněl vepsat. To kdyby nad tím někdo kroutil hlavou, sorry. *:)*
9 0
reagovat
Opatrně se těším, jen necharisma JDW  nadšení trochu brzdí, ale to je můj problém. Držím pěsti, ať je výsledek povedený.
879279
Opatrně se těším, jen necharisma JDW  nadšení trochu brzdí, ale to je můj problém. Držím pěsti, ať je výsledek povedený.
6 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se