Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Indiana Jones a nástroj osudu: Recenze

příspěvky 81 - 85 Napsat příspěvek
Hypnotic 6/10... 
871995
Hypnotic 6/10... 
3 0
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: Slamak1
Hrdina být žádný mladík jistě nemusí, pokud má jít ale o akční film, kde bude provádět v jednom kuse nějakou akrobacii, pobíhat, skákat a prát se s někým,  tak tam hrozí, že hrdina osmdesátník bude působit spíš trapně.* 
Hlavní hrdina může být určitě i starší pán, ale ten film s tím musí nějak rozumně pracovat (takový Eastwood s Freemaname v Unforgiven mi přišli naprosto v pohodě... nebo třeba otec hlavní hrdiny v Nikdo :D)
 

 * při vší úctě k Fordovi, pokud se vůbec dožiji jeho věku a budu v podobné kondici, nejspíš si budu gratulovat
871994
Hrdina být žádný mladík jistě nemusí, pokud má jít ale o akční film, kde bude provádět v jednom kuse nějakou akrobacii, pobíhat, skákat a prát se s někým,  tak tam hrozí, že hrdina osmdesátník bude působit spíš trapně.*  Hlavní hrdina může být určitě i starší pán, ale ten film s tím musí nějak rozumně pracovat (takový Eastwood s Freemaname v Unforgiven mi přišli naprosto v pohodě... nebo třeba otec hlavní hrdiny v Nikdo *:D*)    * při vší úctě k Fordovi, pokud se vůbec dožiji jeho věku a budu v podobné kondici, nejspíš si budu gratulovat
871991
5 -1
reagovat

artefakt

mohl bych poprosit, jestli by mi tu někdo do spoileru napsal čím je artefakt tohoto filmu vyjímečný? musím se přiznat, že u 4. filmu mě to k dokoukání táhlo právě díky té lebce, co se z toho vyvrbí.
871992
mohl bych poprosit, jestli by mi tu někdo do spoileru napsal čím je artefakt tohoto filmu vyjímečný? musím se přiznat, že u 4. filmu mě to k dokoukání táhlo právě díky té lebce, co se z toho vyvrbí.
artefakt
5 0
reagovat
Mně třeba vůbec nevadí stárnutí hrdiny. Copak musí být hlavní hrdina chlap v plný síle? Nicméně co nechápu (film jsem ještě neviděl), je ta kritika triků. To si to fakt neuměl producentský tým pohlídat? Aby prostě film vypadal hezky, aby měl look původní trilogie? Tomu nerozumím, to je prostě divný. Hlavně v době, kdy vidí co natočili hned... Nebyl to třeba záměr? Fakt nevím.... No a pokud chybí nějaké scény typu odprásknutí šermíře, tak to už nechápu vůbec, to když si spolu sedneme na dvě hodiny do hospody, vymyslíme to :D:D:D
871991
Mně třeba vůbec nevadí stárnutí hrdiny. Copak musí být hlavní hrdina chlap v plný síle? Nicméně co nechápu (film jsem ještě neviděl), je ta kritika triků. To si to fakt neuměl producentský tým pohlídat? Aby prostě film vypadal hezky, aby měl look původní trilogie? Tomu nerozumím, to je prostě divný. Hlavně v době, kdy vidí co natočili hned... Nebyl to třeba záměr? Fakt nevím.... No a pokud chybí nějaké scény typu odprásknutí šermíře, tak to už nechápu vůbec, to když si spolu sedneme na dvě hodiny do hospody, vymyslíme to *:D**:D**:D*
4 0
reagují: cervidus
reagovat
Me u tehle legacy sequelu fascinuje, jak pri oznameni vzdy vsichni zucastneni tvrdi, jak to je ten ultimatni film jejich detstvi, jak jim zmenil zivot a kdesik cosik a pak to vyjde ven a jediny mozny zaver je, ze oni ve skutecnosti nesnaseji odkaz a fanbase te znacky. Vzdyt je to furt dokola. Ze Bond prestal byt fantazii, kterou bys chtel zit... No, dejme tomu. Ale Star Wars, Indy, Wachowska s vlastnim Matrixem... Uz vubec nepochybuji, ze tady tohle melo koncit smazanim Indyho z predchozich filmu, jak se tvrdilo.
871990
Me u tehle legacy sequelu fascinuje, jak pri oznameni vzdy vsichni zucastneni tvrdi, jak to je ten ultimatni film jejich detstvi, jak jim zmenil zivot a kdesik cosik a pak to vyjde ven a jediny mozny zaver je, ze oni ve skutecnosti nesnaseji odkaz a fanbase te znacky. Vzdyt je to furt dokola. Ze Bond prestal byt fantazii, kterou bys chtel zit... No, dejme tomu. Ale Star Wars, Indy, Wachowska s vlastnim Matrixem... Uz vubec nepochybuji, ze tady tohle melo koncit smazanim [spoiler]Indyho z predchozich filmu, jak se tvrdilo[/spoiler].
14 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se