Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MZ Live Speciál o Demolition Manovi a Filmy v síti na červen

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
Nesmrtelná akčně-komediální pecka, na kterou se oprávněně vzpomíná jako na kultovní klasiku žánru a nejen kvůli tomu, že představila širší veřejnosti Bullock a Sly během produkce řešil nepříjemnou kauzu s únikem svých nahých fotek z natáčení:D. Hlášky "Vražda! Smrt! Zabití!" pro jakýkoliv fuckup a kombo "Buď dobrý." a "Buď v prdeli." pro každou jinou vhodnou příležitost (a ta se vždycky najde) s kolegy ve firmě používáme dodnes:D. V tom, co nadhodil (respektive při zpětném pohledu přímo předpověděl), jak by to v budoucnosti taky mohlo vypadat, šlape tenhle film mocně na paty The Simpsons a to na své straně neměl výhodu dekády trvajícího vysílání (při kterém jen stačilo nahazovat další a další nápady a něco z toho zákonitě vyjít muselo) a k tomu ještě plno věcí může přijít (tři mušle ftw:)).

Z toho Slyova double feature menu v 1993 jsem měl dost dlouho jako jasnou topku parádního Cliffhangera a Demolition Man byl pro mě "ten druhý vzadu" - fajn záležitost, ale nic tak úplně zásadního. Postupem času ve mně ale film "dozrál", přece jen Sly i Snipes ve vrcholné formě, sympatická Bullock, jedna hláška za druhou, všeobecný nadhled a optimistická vize budoucnosti ala Star Trek, která se ve filmech minimálně tehdy až tak často neobjevovala a tvůrci toho dokázali náležitě využít. Cliffhangera mám sice stále o něco málo raději, ale Demolition Man je už v nejtěsnějším možném závěsu:).  
869982
Nesmrtelná akčně-komediální pecka, na kterou se oprávněně vzpomíná jako na kultovní klasiku žánru a nejen kvůli tomu, že představila širší veřejnosti Bullock a Sly během produkce řešil nepříjemnou kauzu s únikem svých nahých fotek z natáčení*:D*. Hlášky "Vražda! Smrt! Zabití!" pro jakýkoliv fuckup a kombo "Buď dobrý." a "Buď v prdeli." pro každou jinou vhodnou příležitost (a ta se vždycky najde) s kolegy ve firmě používáme dodnes*:D*. V tom, co nadhodil (respektive při zpětném pohledu přímo předpověděl), jak by to v budoucnosti taky mohlo vypadat, šlape tenhle film mocně na paty The Simpsons a to na své straně neměl výhodu dekády trvajícího vysílání (při kterém jen stačilo nahazovat další a další nápady a něco z toho zákonitě vyjít muselo) a k tomu ještě plno věcí může přijít (tři mušle ftw*:)*). Z toho Slyova double feature menu v 1993 jsem měl dost dlouho jako jasnou topku parádního Cliffhangera a Demolition Man byl pro mě "ten druhý vzadu" - fajn záležitost, ale nic tak úplně zásadního. Postupem času ve mně ale film "dozrál", přece jen Sly i Snipes ve vrcholné formě, sympatická Bullock, jedna hláška za druhou, všeobecný nadhled a optimistická vize budoucnosti ala Star Trek, která se ve filmech minimálně tehdy až tak často neobjevovala a tvůrci toho dokázali náležitě využít. Cliffhangera mám sice stále o něco málo raději, ale Demolition Man je už v nejtěsnějším možném závěsu*:)*.  
0 0
reagovat
Viděl jsem obojí na HeroHero, a opět perfektní pánové. :+
3 mušle bych nechal tam kde jsou. :D
869672
Viděl jsem obojí na HeroHero, a opět perfektní pánové. *:+* 3 mušle bych nechal tam kde jsou. *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se