Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Drsňák Dolph Lundgren přiznal boj s rakovinou

příspěvky 1 - 16 Napsat příspěvek
reaguje na: Demonic8
Jo jo, to já pochopitelně vím. Ale tak nějak mi to tu přišlo nepatřičný. Zvlášť tolikrát.
Jelikož do_Od (stejně jako já) rád sází anglický slovíčka, tak jsem to spíš viděl jako z tohodle směru.
Mně to jinak nevadí, možná mě to tu bilo víc do očí tím, že to fakt bylo vícekrát na malým prostoru.
867992
Jo jo, to já pochopitelně vím. Ale tak nějak mi to tu přišlo nepatřičný. Zvlášť tolikrát. Jelikož do_Od (stejně jako já) rád sází anglický slovíčka, tak jsem to spíš viděl jako z tohodle směru. Mně to jinak nevadí, možná mě to tu bilo víc do očí tím, že to fakt bylo vícekrát na malým prostoru.
867808
1 0
reagovat
Držím palce!
867840
Držím palce!
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Tumor je z latiny, takže v tom jako Sam.Vimes nevidím problém 8)
867808
Tumor je z latiny, takže v tom jako Sam.Vimes nevidím problém *8)*
867721
1 0
reagují: verbst
reagovat
Asi stárnu, ale toto mne ráno nepříjemně rozbilo: 

Jean-Claude Van Damme - cítí obavy

Dear Dolph,
My family, my friends, my fans and I are with you! You have bravely and quietly went through a ruthless battle to show the world how strong you are. Like you said in your Masters of the Universe Movie, “you have the power.” We are all so proud of you, my friend.
867757
Asi stárnu, ale toto mne ráno nepříjemně rozbilo:  [b] [/b][b][url=https://www.facebook.com/JCVDworld?__cft__[0]Jean-Claude Van Damme[/url] - cítí obavy[/b] [i]Dear [url=https://www.facebook.com/DolphLundgrenOfficial?__cft__[0]Dolph[/url], My family, my friends, my fans and I are with you! You have bravely and quietly went through a ruthless battle to show the world how strong you are. Like you said in your [url=https://www.facebook.com/MastersOfTheUniverseFilm?__cft__[0]Masters of the Universe Movie[/url], “you have the power.” We are all so proud of you, my friend. [/i]
3 0
reagovat
reaguje na: Davhav

Díky

Za 20 let praxe kámo!!
867756
Za 20 let praxe kámo!!
Díky
867754
4 0
reagovat
Z lékařského pohledu (přes 20 let praxe 8)) to nevypadá nic moc. Pokud má inoperabilní generalizovaný (metastazující) konvenční renální karcinom (tedy tumor ledviny),  je pravděpodobné, že původně byl léčen chemoterapií/biologickou léčbou, nový lékař pravděpodobně nabídl novou biologickou léčbu či imunoterapii - s touto léčbou je možné dosáhnout i dlouhodobé stabilizace onemocnění, ale úplné vyléčení generalizovaného onemocnění je velmi vzácné. Nádory jsou bohužel schopné "vycvičit se" - vyselektovat buňky odolné i na naše nové léky. Každopádně držím Lundgrenovi palce.
867754
Z lékařského pohledu (přes 20 let praxe *8)*) to nevypadá nic moc. Pokud má inoperabilní generalizovaný (metastazující) konvenční renální karcinom (tedy tumor ledviny),  je pravděpodobné, že původně byl léčen chemoterapií/biologickou léčbou, nový lékař pravděpodobně nabídl novou biologickou léčbu či imunoterapii - s touto léčbou je možné dosáhnout i dlouhodobé stabilizace onemocnění, ale úplné vyléčení generalizovaného onemocnění je velmi vzácné. Nádory jsou bohužel schopné "vycvičit se" - vyselektovat buňky odolné i na naše nové léky. Každopádně držím Lundgrenovi palce.
9 0
reagují: Aima
reagovat
reaguje na: Horace
Tak vím jak ti je, žena ho má v hlavě celý život a normálně funguje, kontroly atd. Ale když jsem ji ještě neznal tak mi vyprávěla, že z toho jednou přestala chodit ale dostala se z toho, já pamatuju když dělala na soudě jako protokolujici úřednice a chodila hodně unavená (jako hodně) tak ji jedno oko šilhalo, bylo to hrozný, dneska už je mnohem lepší, ale pořad to má, a kolega v práci už je taky jiná kapitola, 5 operaci a teď už od 2.1.2023 marodí znovu a co vím tak mu naposledy tahali z hlavy, ale prej se mu daří dobře, tak ať se i tobě daří mnohem lépe :+
867734
Tak vím jak ti je, žena ho má v hlavě celý život a normálně funguje, kontroly atd. Ale když jsem ji ještě neznal tak mi vyprávěla, že z toho jednou přestala chodit ale dostala se z toho, já pamatuju když dělala na soudě jako protokolujici úřednice a chodila hodně unavená (jako hodně) tak ji jedno oko šilhalo, bylo to hrozný, dneska už je mnohem lepší, ale pořad to má, a kolega v práci už je taky jiná kapitola, 5 operaci a teď už od 2.1.2023 marodí znovu a co vím tak mu naposledy tahali z hlavy, ale prej se mu daří dobře, tak ať se i tobě daří mnohem lépe *:+*
867695
8 0
reagovat
reaguje na: verbst
Zrovna "tumor" teda nevnímám jako nějaký anglicismus, jen je to trochu kliničtější jazyk. Že je to v relativně krátkým textu použitý čtyřikrát, to je věc druhá.
867729
Zrovna "tumor" teda nevnímám jako nějaký anglicismus, jen je to trochu kliničtější jazyk. Že je to v relativně krátkým textu použitý čtyřikrát, to je věc druhá.
867721
9 0
reagovat
Já nechci rejpat a vím, že těch anglickejch/cizích slovíček sám cpu všude hodně, ale vážně nešlo napsat nádory, místo tumorů? ?)8);)
Strašně to ruší v tom textu.
867721
Já nechci rejpat a vím, že těch anglickejch/cizích slovíček sám cpu všude hodně, ale vážně nešlo napsat nádory, místo tumorů? *?)**8)**;)* Strašně to ruší v tom textu.
5 -3
reagují: Demonic8, Sam.Vimes
reagovat
reaguje na: Adventurer
Info starý 2 dny pravý, že se zlepšuje, že díky včasnýmu zásahu doktorů se zlepšuje, ale nikdo neví co mu je. 
867714
Info starý 2 dny pravý, že se zlepšuje, že díky včasnýmu zásahu doktorů se zlepšuje, ale nikdo neví co mu je. 
867713
2 0
reagovat
reaguje na: mimomisu
Co je s tím Foxem? Četl jsem to už pár týdnů zpět že už je dlouho v Nemocnici...
867713
Co je s tím Foxem? Četl jsem to už pár týdnů zpět že už je dlouho v Nemocnici...
867711
0 0
reagují: Chester46CZ
reagovat
Dneska je den. Nejdřív tohle, pak že se rodina Jamieho Foxxe připravuje na nejhorší...achjo
867711
Dneska je den. Nejdřív tohle, pak že se rodina Jamieho Foxxe připravuje na nejhorší...achjo
0 -2
reagují: Adventurer
reagovat
Rakovina je svinstvo. Viem o tom svoje už od roku 2016, kedy mi diagnostikovali rakovinu na mozgu. Doteraz proti tomu bojujem (v skutočnosti to nie je boj, len dobre nastavená liečba a myseľ). Ale do pi.i, keby som nenaháňal lekárov, nepýtal sa a neinformoval, tak by som už bol mŕtvy. 

Držím Dolphovi palce. 
867695
Rakovina je svinstvo. Viem o tom svoje už od roku 2016, kedy mi diagnostikovali rakovinu na mozgu. Doteraz proti tomu bojujem (v skutočnosti to nie je boj, len dobre nastavená liečba a myseľ). Ale do pi.i, keby som nenaháňal lekárov, nepýtal sa a neinformoval, tak by som už bol mŕtvy.  Držím Dolphovi palce. 
30 0
reagují: Gacy
reagovat
Nevíte o té nové léčbě kterou podstupuje? 
Je zajímavý že jeden doktor  mu řekne ať se připraví na nejhorší a pak je tu zase někdo kdo mu dá naději a najde alternativní léčbu.
867692
Nevíte o té nové léčbě kterou podstupuje?  Je zajímavý že jeden doktor  mu řekne ať se připraví na nejhorší a pak je tu zase někdo kdo mu dá naději a najde alternativní léčbu.
6 0
reagovat
Bojovník a super člověk, držím mu palce. :+
867691
Bojovník a super člověk, držím mu palce. *:+*
7 0
reagovat
Držím palce:+ jdeš se mnou celej život, tak tu ještě zůstaň :+:+
867690
Držím palce*:+* jdeš se mnou celej život, tak tu ještě zůstaň *:+**:+*
7 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se