Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drsňák Dolph Lundgren přiznal boj s rakovinou


ikona
do_Od
Aquaman 2Dolph LundgrenExpendablesherecnemocrakovina
Hvězda akčních fláků o nejtěžším boji života. 

Rakovina je svinstvo a absolutně nikomu bychom ji v životě nepřáli. Dokonce ani těm nejhorším záporákům ve filmech. I když tam by se možná našlo pár výjimek. Pointa je, že pokaždé, když se dozvíme o nějakém našem oblíbeném herci, který už roky tajně bojuje s rakovinou, je nám z toho trochu těžko. A nejinak tomu je nyní i v případě akční ikony osmdesátých let Dolpha Lundgrena.

Udělaný Švéd teď v novém rozhovoru prozradil, že s rakovinou bojuje posledních osm let. První tumor mu doktoři odstranili v roce 2015, následně chodil na kontroly a vše se zdálo být v pořádku, až do roku 2020, kdy se mu udělalo špatně, odjel do nemocnice a tam mu lékaři řekli, že je rakovina zpátky v té samé oblasti kolem ledvin. Tumorů tentokrát bylo víc a jeden dokonce tak velký, že už nešel odstranit chirurgicky. Lundgren tak zahájil chemoterapii, na podzim roku 2021 (v době, kdy herec dorazil do Londýna natáčet druhého Aquamana a čtvrté Expendables) u něj ale přesto lékaři objevili další tumory. V tu chvíli už se situace zdála být fakt špatná a jistý odborník herci poradil, aby začal trávit více času s rodinou, protože muž zbývají maximálně 2-3 roky.

Naštěstí si ale hvězda Rockyho, Mstitele, Univerzálního vojáka, Rudého škorpiona a desítky dalších vyžádala ještě názor druhého specialisty, který přišel s novou teorií i variantou léčby. No a tumory se začaly zmenšovat. Nyní by tedy mělo být možné je odstranit a herec doufá, že tím celá bitva skončí. My mu každopádně držíme palce a teď se na ty jeho chystané filmy těšíme ještě o fous víc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace