Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Strážci Galaxie: Volume 3: Recenze

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek

Jdu si pro mínuska.

Šmarja to bylo dobrý. Tohle tak svěže zavanulo těma prvníma deseti rokama...
Rázem se to řadí k nejlepším a nejkonzistentnějším trilogií. 
A srdíčko to mělo. Veliký. 
Good old MARVEL.
867244
Šmarja to bylo dobrý. Tohle tak svěže zavanulo těma prvníma deseti rokama... Rázem se to řadí k nejlepším a nejkonzistentnějším trilogií.  A srdíčko to mělo. Veliký.  Good old MARVEL.
Jdu si pro mínuska.
24 -1
reagovat
Já jsem zase opatrně doufal, že dostanu právě takovou recenzi a teď už mě nenapadá fakt jediná relevantní výmluva, proč promptně nevyrazit na lupeny do kina .. juhů :D
867236
Já jsem zase opatrně doufal, že dostanu [b]právě takovou [/b]recenzi a teď už mě nenapadá fakt jediná relevantní výmluva, proč promptně nevyrazit na lupeny do kina .. juhů *:D*
12 -3
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Hej! :D


Každopádně už bychom se mohli zase vrátit k filmu, ne? 
867233
Hej! *:D* Každopádně už bychom se mohli zase vrátit k filmu, ne? 
867231
10 -2
reagovat
reaguje na: Silwer
film som nevidel a ja sa od do_oda v mnohých filmových názoroch odkláňam, ale to nič nemení na tom, že písať vie, má v tom prax - nemalú -  a sám si to povedal: sú to jeho kritériá na dobrý film. Že sa nezhodujú s tvojimi je tiež úplne ok, ale pičoviny ako "proč to psal on a ne někdo jinej" sú neobhájiteľné.

Ak si chcel krochkať nad zhodou tvojho názoru (na film či marvel obecne) s recenzentovym, holt, smola. It´s not a cock, don´t take it so hard ;)
867232
film som nevidel a ja sa od do_oda v mnohých filmových názoroch odkláňam, ale to nič nemení na tom, že písať vie, má v tom prax - nemalú -  a sám si to povedal: sú to jeho kritériá na dobrý film. Že sa nezhodujú s tvojimi je tiež úplne ok, ale pičoviny ako "proč to psal on a ne někdo jinej" sú neobhájiteľné. Ak si chcel krochkať nad zhodou tvojho názoru (na film či marvel obecne) s recenzentovym, holt, smola. It´s not a cock, don´t take it so hard *;)*
867218
15 -2
reagovat
reaguje na: hroubek
Lépe bych to nenapsala. Jen bych asi nebyla tak milá :D
867231
Lépe bych to nenapsala. Jen bych asi nebyla tak milá *:D*
867230
15 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Silwer
Ta recenze je dobře napsaná. Až uvidíš film, tak možná pochopíš, proč to do_Od napsal, tak jak to napsal. 

Jinak kdybys byl na MovieZone a TvZone déle, tak bys věděl, že do_Od si to odmakal na stovkách článcích a recenzí, a dostal od kluků důvěru. Takže za mě naprosto v pohodě.
867230
Ta recenze je dobře napsaná. Až uvidíš film, tak možná pochopíš, proč to do_Od napsal, tak jak to napsal.  Jinak kdybys byl na MovieZone a TvZone déle, tak bys věděl, že do_Od si to odmakal na stovkách článcích a recenzí, a dostal od kluků důvěru. Takže za mě naprosto v pohodě.
867218
27 -2
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak tohle muzes v MZ Live delat, i kdyz ti je 37
867227
Tak tohle muzes v MZ Live delat, i kdyz ti je 37
867223
9 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Ok, beru zpátky to "v jeho věku" Já si myslel, že je mu 23 maximálně:D
867226
Ok, beru zpátky to "v jeho věku" Já si myslel, že je mu 23 maximálně*:D*
867224
6 0
reagovat
do_od je třicátník, v MZ Live i jinde je v pohodě, svoje názory si v mých očích obhájí (i když mu to neděláme snadný) a tuhle recenzi stará garda nepsala, protože stará garda nestihla projekci. 

Kdyby měl ještě někdo nějaký dotaz, klidně se ptejte. 
867224
do_od je třicátník, v MZ Live i jinde je v pohodě, svoje názory si v mých očích obhájí (i když mu to neděláme snadný) a tuhle recenzi stará garda nepsala, protože stará garda nestihla projekci.  Kdyby měl ještě někdo nějaký dotaz, klidně se ptejte. 
21 -3
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Do_od je úplně v pohodě. V MZ Live kdybych v jeho věku byl já, tak jen čumím, podávám pivo a na všechno kyvu priposrany jak debil.
Vlastně jsem na MZ měl problém jen s xxmartinxx, ten býval dost mimo v recenzích.
A to mluvím jako člověk, ktery chápe i Karlovu desítku pro Lego Příběh. 
867223
Do_od je úplně v pohodě. V MZ Live kdybych v jeho věku byl já, tak jen čumím, podávám pivo a na všechno kyvu priposrany jak debil. Vlastně jsem na MZ měl problém jen s xxmartinxx, ten býval dost mimo v recenzích. A to mluvím jako člověk, ktery chápe i Karlovu desítku pro Lego Příběh. 
10 -2
reagují: TedGeorge
reagovat

Zklamání

Upřímně, Oddo tu asi velká většina bere jako nejpodivnější postavu moviezone a nikdo nechápe jak se mezi elitu dostal..Všichni ostřílení a pak doOd..Je to vidět i na pokecech co kluci točí…
je fakt že ten kluk je nadšenej z každé kraviny na netflixu a má pro mě zvláštní kriteria na ,,dobrý” film, nicméně je to hodnocení a respektuju to..Asi si klasicky 2-3 body odečtu…

nicméně, proč takhle stěžejní filmy nerecenzuje stará garda?Bylo by to asi lepší a je vidět že i čtenáři to chtějí..
867218
Upřímně, Oddo tu asi velká většina bere jako nejpodivnější postavu moviezone a nikdo nechápe jak se mezi elitu dostal..Všichni ostřílení a pak doOd..Je to vidět i na pokecech co kluci točí… je fakt že ten kluk je nadšenej z každé kraviny na netflixu a má pro mě zvláštní kriteria na ,,dobrý” film, nicméně je to hodnocení a respektuju to..Asi si klasicky 2-3 body odečtu… nicméně, proč takhle stěžejní filmy nerecenzuje stará garda?Bylo by to asi lepší a je vidět že i čtenáři to chtějí..
Zklamání
11 -23
reagují: Ravenous, hroubek
reagovat
reaguje na: drive
Butthurt much? Jestli nějakej tvůj mulťák dostal ban, tak jsem ti ho určitě nedal já. 

A ne, nezaujatý recenze prostě psát nebudu! (Protože to ani nejde ;)).

Vítám opačné názory, od toho tady ta diskuze je, zatím tady ale čtu převážně jen útoky od lidí, co ten film (zatím) neviděli. To je trochu k ničemu. Já se vypsal k vlastní spokojenosti a milerád teď uvítám i protirecenzi od někoho z kolegů, kdo není takhle Gunn-positive jako já. Zkuste se ale chovat trochu jako lidi, nejsem robot, díky.
867214
Butthurt much? Jestli nějakej tvůj mulťák dostal ban, tak jsem ti ho určitě nedal já.  A ne, nezaujatý recenze prostě psát nebudu! (Protože to ani nejde *;)*). Vítám opačné názory, od toho tady ta diskuze je, zatím tady ale čtu převážně jen útoky od lidí, co ten film (zatím) neviděli. To je trochu k ničemu. Já se vypsal k vlastní spokojenosti a milerád teď uvítám i protirecenzi od někoho z kolegů, kdo není takhle Gunn-positive jako já. Zkuste se ale chovat trochu jako lidi, nejsem robot, díky.
867213
30 -2
reagovat
Co to je vole za trapnou srdickovou recenzi !? Banovat, blokovat ip adresu a pod. to jo ale napsat nezaujatou profi recenzi ne.
867213
Co to je vole za trapnou srdickovou recenzi !? Banovat, blokovat ip adresu a pod. to jo ale napsat nezaujatou profi recenzi ne.
3 -23
reagují: do_Od
reagovat
:o Tady má strašně moc lidí hrozně nešťastnej život, koukám, a návdavkem se dobrovolně připraví o nejlepší akční buddy komedii za dlouhý roky (když nepočítám nedávný D&D)... 
Člověk si fakt bude stěžovat vždycky a klidně i bezdůvodně:D.
867204
*:o* Tady má strašně moc lidí hrozně nešťastnej život, koukám, a návdavkem se dobrovolně připraví o nejlepší akční buddy komedii za dlouhý roky (když nepočítám nedávný D&D)...  Člověk si fakt bude stěžovat vždycky a klidně i bezdůvodně*:D*.
25 -5
reagovat
reaguje na: Castio
Hladuv komentář na csfd zabil celou tuhle fanboy recenzi :DHumor aka stupidní sitkomy, to fakt člověk od takového filmu nechce!
867202
Hladuv komentář na csfd zabil celou tuhle fanboy recenzi *:D*Humor aka stupidní sitkomy, to fakt člověk od takového filmu nechce!
867199
4 -20
reagovat
reaguje na: Ad_Earwig
Kdyžtak si přečti Hladův komentář na ČSFD :D stručný a jasný :+
867199
Kdyžtak si přečti Hladův komentář na ČSFD *:D* stručný a jasný *:+*
867194
3 -4
reagují: rush
reagovat
Má to cenu celé číst, nebo dorazí ještě nějaká další recenze:o
867194
Má to cenu celé číst, nebo dorazí ještě nějaká další recenze*:o*
2 -5
reagují: Castio
reagovat

8/10

Za me s prehledem nejlepsi Marvelovka aktualni faze. A to o parnik. Zatimco Sebevrazedny oddil jde uplne mimo me, tady jsem Gunnovi hodne zobal z ruky. Film je nadherna emocionalni tecka za touhle sagou a v kine jsem si ji uzil jako uz hodne dlouho nic. Navzdory drobnym klopytnutim ji muzu s klidnym svedomim vsema deseti doporucit vsem:+

Jo, a pokud nechcete jen 20 vterin sledovat, jak Star-Lord ji cerealie, na druhou potitulkovku se klidne vykaslete. I bez ni je ten film dlouhej jak tejden pred vyplatou:D
867163
Za me s prehledem nejlepsi Marvelovka aktualni faze. A to o parnik. Zatimco Sebevrazedny oddil jde uplne mimo me, tady jsem Gunnovi hodne zobal z ruky. Film je nadherna emocionalni tecka za touhle sagou a v kine jsem si ji uzil jako uz hodne dlouho nic. Navzdory drobnym klopytnutim ji muzu s klidnym svedomim vsema deseti doporucit vsem*:+* Jo, a pokud [spoiler]nechcete jen 20 vterin sledovat, jak Star-Lord ji cerealie[/spoiler], na druhou potitulkovku se klidne vykaslete. I bez ni je ten film dlouhej jak tejden pred vyplatou*:D*
8/10
10 0
reagovat

8/10

Velmi dobré odpálení letní blockbusterové sezóny. Potom co Raimi v novém Strangeovi jel na volnoběh a Waititi zase všechno přehnal u Thora, našel Gunn správnou míru nostalgie, humoru a režijní jistoty. Každý ze Strážců má napsanou nějakou silnou, dobrou nebo cool scénu, jejich dialogové výměny jsou fajn, herci už moc dobře ví, jak na sebe reagovat a postavy mají za ty roky zažité. 
Jak mi vůbec nesedl restart Sebevraždeného oddílu, tak tady mi Gunnova režie a celková nálada filmu sedla velmi. Sázka na Rocketa a jeho příběh, je docela nečekané, ale o to zajímavější rozhodnutí, které se myslím dost vyplatí, protože se do něj diváci rychle emocionálně dostanou a záporák (jindy asi dost generický) dostává příběhové pozadí, díky kterému mu přejete jen to nejhorší.
CGI scény, kterých je logicky ve filmu hromada, jsou naprosto precizní a design celého "universa" mě velmi bavil, i když některé nápady mi přišli trochu nechutné vkusem, ne kvalitou.
Jo, Adam Warlock je tu zbytečná postava navíc. Na můj vkus si v tomhle díle Gunn pomáhá hudbou až příliš a vede tím diváka za ruku, tam kde ho chce mít. Mohlo to po téhle stránce méně tlačit na pilu.  
Vlastně bych na to klidně šel i podruhé, nebo si to na D+ rád zopakuju znovu, což se o třeba druhém Black Pantherovi, Doctoru Strangovi nebo čtvrtém Thorovi říct nedá.
Kdyby všechny následující Marvel filmy byli odrežírovány s takovou jistotou a s jasným plánem, tak by se mohli komiksovky od Marvelu vrátit tam kde byly, jak co se týče kvality, tak návštěvnosti.
867155
Velmi dobré odpálení letní blockbusterové sezóny. Potom co Raimi v novém Strangeovi jel na volnoběh a Waititi zase všechno přehnal u Thora, našel Gunn správnou míru nostalgie, humoru a režijní jistoty. Každý ze Strážců má napsanou nějakou silnou, dobrou nebo cool scénu, jejich dialogové výměny jsou fajn, herci už moc dobře ví, jak na sebe reagovat a postavy mají za ty roky zažité.  Jak mi vůbec nesedl restart Sebevraždeného oddílu, tak tady mi Gunnova režie a celková nálada filmu sedla velmi. Sázka na Rocketa a jeho příběh, je docela nečekané, ale o to zajímavější rozhodnutí, které se myslím dost vyplatí, protože se do něj diváci rychle emocionálně dostanou a záporák (jindy asi dost generický) dostává příběhové pozadí, díky kterému mu přejete jen to nejhorší. CGI scény, kterých je logicky ve filmu hromada, jsou naprosto precizní a design celého "universa" mě velmi bavil, i když některé nápady mi přišli trochu nechutné vkusem, ne kvalitou. Jo, Adam Warlock je tu zbytečná postava navíc. Na můj vkus si v tomhle díle Gunn pomáhá hudbou až příliš a vede tím diváka za ruku, tam kde ho chce mít. Mohlo to po téhle stránce méně tlačit na pilu.   Vlastně bych na to klidně šel i podruhé, nebo si to na D+ rád zopakuju znovu, což se o třeba druhém Black Pantherovi, Doctoru Strangovi nebo čtvrtém Thorovi říct nedá. Kdyby všechny následující Marvel filmy byli odrežírovány s takovou jistotou a s jasným plánem, tak by se mohli komiksovky od Marvelu vrátit tam kde byly, jak co se týče kvality, tak návštěvnosti.
8/10
13 0
reagovat
reaguje na: mecano
Dvojka bxla strašná a někdo napíše že měla srdíčko :D to může fakt napsat jen fanboy...:+
867151
Dvojka bxla strašná a někdo napíše že měla srdíčko *:D* to může fakt napsat jen fanboy...*:+*
867120
11 -16
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se