Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Legendární Základní instinkt míří do kin


ikona
Spooner
michael douglasPaul Verhoevensharon stoneZákladní instinkt
Zopakujte si jednu z největších klasik Paula Verhoevena. 

Režijní veterán Paul Verhoeven má na svém kontě mnoho nezapomenutelných titulů, v nichž se slavný tvůrce nebojí jít až na dřeň a diváka pořádně šokovat. A dost možná jeho divácky nejslavnějším snímkem, který viděla v devadesátkách i vaše babička, je Základní instinkt. Příběh detektiva v podání výtečného Michaela Douglase a jedné z nejsmyslnějších femme fatale všech dob s tváří Sharon Stone je nejen správně provokativní, ale funguje také jeho bravurně napsaná detektivka, v níž si Verhoeven perfektně hraje s divákem každou vteřinu a nenechá ho vydechnout. Ne, tenhle film rozhodně není jen o ikonickém přehození nožky přes nožku, ale je zejména mrazivým thrillerem, jenž ani po více jak 30 letech neztratil nic ze svého lesku. A vy si nyní jeho výjimečnost můžete zopakovat v kinech.

Základní instinkt míří ku příležitosti nedávného třicetiletého výročí zpátky do tuzemských velkých sálů. A to samozřejmě v té nejlepší možné kvalitě. Svádění Sharon Stone si tak budete moci užit v nové digitálně zrestaurované 4K verzi, která bude jako bonus navíc ještě necenzurovaná. Verhoeven se tak pustí ze řetězu ještě víc, než jste zvyklí. Snímek budete moci zhlédnout od čtvrtka 20. dubna po omezenou dobu ve vybraných kinech po celé České republice a dvakrát se dočkají i sousední Slováci. Film vrací do kin distribuční společnost Pannonia Entertainment, jež nám v rámci projektu Kultovky v kinech přinesla už i nesmrtelné klasiky jako Lovce jelenůApokalypsu či životopisné The Doors. I tentokrát vytáhli zatraceně silný kalibr, jenž byste rozhodně neměli minout.

Seznam projekcí a kin najdete tady. A filmu jsme věnovali i videospeciál:

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace