Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hudební pecka The Doors míří do českých kin


ikona
Spooner
oliver stonethe doorsval kilmer
Divoký život rockové ikony Jima Morrisona si můžete vychutnat v tom nejlepším vizuálním balení.  

Distribuční společnost Pannonia Entertainment se v našich končinách začala věnovat hodně hezké činnosti – vrací do kin v  restaurované podobě ty nejlegendárnější filmy všech dob a pecky, které prostě chcete vidět znovu na velkém plátně. Filmoví fajnšmekři si tak díky nim mohli vychutnat v kinech válečnou Apokalypsu i mrazivého Lovce jelenů. A nyní došla řada na další celovečerní laskominu. Do tuzemských kinosálů se totiž vrací jeden z nejlepších životopisů i hudebních filmů vůbec, The Doors od režiséra Olivera Stonea.

Jeden z nejlepších kousků slavného režiséra a pohled do života ikonické rockové kapely i divokého života Jima Morrisona dorazí do našich končin v digitálně restaurované verzi a ve Final Cutu, který je o dvě minuty kratší než originál. Ve vybraných kinech si pak budete moci vychutnat nejlepší herecký výkon Vala Kilmera i ve 4K. Snímek se podívá do kin na omezenou dobu dvou týdnů od 12. ledna, už tento pátek 6. ledna si však můžete užít hudební klasiku v exkluzivních předpremiérách a to v pražském kině Aero, nebo v brněnské Scale. Na těchto projekcích si budete moci vychutnat právě i zmíněnou 4K verzi. Návrat filmové klasiky do kin pak probíhá v rámci projektu Kultovky v kinech. Tak neváhejte a pojďte si hudební legendu plnou nesmrtelných rockových fláků vychutnat v tom nejlepším zvukovém i obrazovém balení!

Seznam projekcí a kin je tady

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace