Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Famózní Lovec jelenů míří do českých kin


ikona
Spooner
Christopher Walkenlovec jelenůmeryl streepMichael Ciminorobert de niro
Robert De Niro, Meryl Streep a Christopher Walken v nezapomenutelném opusu. 

Je to jen pár týdnů, co jste si mohli v našich kinech užit restaurovanou verzi legendární Apokalypsy od Francise Forda Coppoly, a už si můžete na velkém plátně vychutnat další válečnou klasiku, z které vám nebude vůbec dobře. Ano, pochopili jste správně, do českých kin po limitovanou dobu dorazí kultovní Lovec jelenů, tísnivý náhled do války ve Vietnamu režiséra Michaela Cimina s Robertem De Nirem, Christopherem Walkenem či Meryl Streep, v němž si divák (stejně jako postavy) sáhnou na samotné dno.

Emočně vysilující zážitek a filmařsky dokonalý klenot si budete moci vychutnat samozřejmě v té nejlepší kvalitě – v restaurované verzi, která vznikla ku příležitosti 40 let od premiéry. Snímek se bude promítat ve vybraných kinech během 14 dnů, od 8. 9. 2022 do 21. 9. Exkluzivní předpremiéry se pak odehrají v pražském kině Aero a brněnské Scale dokonce už tento pátek! Návrat filmové klasiky na velké plátno pak probíhá v rámci projektu Kultovky v kinech. Tak neváhejte a přijďte si válečný opus či ikonickou scénu s ruskou ruletou vychutnat v té nejlepší obrazové i zvukové kvalitě. Kdo ví, třeba v první řadě narazíte i na největšího fanouška filmu, Rimsyho.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace