Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Legendární Apokalypsa se vrací do kin


ikona
Spooner
ApokalypsaFrancis Ford Coppola
Nekompromisní výlet do Vietnamu Francise Forda Coppoly si není můžete vychutnat v tom nejlepším možném balení.  

Když přijde řeč na nejvýznamnější válečné filmy všech dob, v žebříčku každého slušného člověka najdete Četu, Zachraňte vojína Ryana, Lovce jelenů… a v neposlední řadě zejména legendární Apokalypsu. Depresivní a místy až hypnotická podívaná Francise Forda Coppoly patří bez debat mezi filmové povinnosti každého, kdo to s kinematografií myslí vážně, a zároveň se počítá mezi ty nejsilnější a nejvíce atmosférické výpovědi z vietnamské války. K tomu si připočtěte démonického Marlona Branda, výtečného Martina Sheena a ikonickou roli Roberta Duvalla se slavnou napalmovou hláškou a máte tu opravdu jeden z velkých filmových milníků. A nyní si můžete tuto válečnou depresi připomenout v tom nejvypiplanějším obrazovém podání.

Do českých kin totiž míří zcela poprvé nová definitivní verze aka Final Cut. Tříhodinový macek pak vznikal k příležitosti 40. výročí premiéry filmu v roce 2019 samozřejmě pod dohledem legendárního režiséra. A v kinech si ho můžete navíc vychutnat v tom nejlepším možném hávu. Jedná se totiž o digitálně zrestaurovanou 4K podobu. Dá se tak říci, že všechny Coppolovy tísnivé scény a záběry můžete vidět v té nejsilnější podobě a všechnu tu válečnou depresi si vychutnat naplno.

A to klidně už hned v pátek. Exkluzivní předpremiéry se totiž odehrají v pražském kině Aero a v brněnském kině Scala už 22. 7. Do kinodistribuce po celé České republice se pak Apokalypsa podívá na jeden týden od 28. 7. Návrat filmové klasiky do kin pak probíhá v rámci projektu Kultovky v kinech. Tak neváhejte a přijďte si tuto klasiku v nejlepší zvukové a obrazové kvalitě vychutnat taky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace