Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Želvy Ninja: Mutantí chaos: Teaser

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Je to definitívne potvrdené. Hollywood nenávidí zrzky :(:-
861194
Je to definitívne potvrdené. Hollywood nenávidí zrzky *:(**:-*
2 -1
reagovat
Ako hej, animácia je strašne super. Akurát mám problém, keďže som vyrastal na seriáli z 2003, animáku z 2007 a perfektnom tv filme "Turtles forever" z 2009, kde želváci boli dospelejší, vysoko trénovaný ninjovia a proste drsňáci, ktorým verím že dokážu dať väčšine záporákom pekne cez tlamu. Tuto mi to príde ako návrat ku osemdesiatkovej "klasike", ktorá mi vždy prišla strašne infantilná. 

Jo a vadí mi že April už nie je sexi zrzka. Alebo aspoň sexi. ?) 
861178
Ako hej, animácia je strašne super. Akurát mám problém, keďže som vyrastal na seriáli z 2003, animáku z 2007 a perfektnom tv filme "Turtles forever" z 2009, kde želváci boli dospelejší, vysoko trénovaný ninjovia a proste drsňáci, ktorým verím že dokážu dať väčšine záporákom pekne cez tlamu. Tuto mi to príde ako návrat ku osemdesiatkovej "klasike", ktorá mi vždy prišla strašne infantilná.  Jo a vadí mi že April už nie je sexi zrzka. Alebo aspoň sexi. *?)* 
4 0
reagovat
Určitě se podívám. Na želvákách sem vyrostl, hlavně na 90s filmech s cz dabingem. Všechny 3 díly sem miloval :+ Doma sem měl i akční figurky 8)
861174
Určitě se podívám. Na želvákách sem vyrostl, hlavně na 90s filmech s cz dabingem. Všechny 3 díly sem miloval *:+* Doma sem měl i akční figurky *8)*
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Aha, ok. No, tak protože jsou v tomhle filmu hodně mladí, bral jsem to jako klasické "ošklivé kačátko". Než se April stala "hot" sebevědomou reportérkou, atd.
Ostatně když si člověk vybaví některé fotky celebrit v pubertě...

(Že budí rozruch změna barvy jsem usoudil z toho, že tu pár lidí vzpomínalo jak byla zrzavá a ztěžovali si, že všechny zrzky se jim mění v černošky.)
861106
Aha, ok. No, tak protože jsou v tomhle filmu hodně mladí, bral jsem to jako klasické "ošklivé kačátko". Než se April stala "hot" sebevědomou reportérkou, atd. Ostatně když si člověk vybaví některé fotky celebrit v pubertě... (Že budí rozruch změna barvy jsem usoudil z toho, že tu pár lidí vzpomínalo jak byla zrzavá a ztěžovali si, že všechny zrzky se jim mění v černošky.)
861077
2 -3
reagovat
Černá April je v TMNT už několik let, ale nad tím se nikdo asi moc nepozastavoval protože v předchozm seriálu a filmu nebyla ošklivá a tlustá.
April byla odjakživa štíhlá a sexy, to není jen kvůli Megan, však kdo jiný v nás zafixoval to lásku k hezkým zrzkám už od raného dětství :)) - a tady to působí dost směšně, ta holka má podnikat dobrodružství spolu s želváky, ne vypadat na to že když se rozběhne tak dostane zástavu srdce.
861077
Černá April je v TMNT už několik let, ale nad tím se nikdo asi moc nepozastavoval protože v předchozm seriálu a filmu nebyla ošklivá a tlustá. April byla odjakživa štíhlá a sexy, to není jen kvůli Megan, však kdo jiný v nás zafixoval to lásku k hezkým zrzkám už od raného dětství *:))* - a tady to působí dost směšně, ta holka má podnikat dobrodružství spolu s želváky, ne vypadat na to že když se rozběhne tak dostane zástavu srdce.
7 -1
reagují: MarvinP
reagovat

April

Hele, takhle. Černej D´Artagnan je bullshit. Černá Ariel je bullshit, nezapadají do reálií, předpokládám, že příběhově se to nijak neobhájí a nevyužije, to je prostě casting kterej svou násilnou rasističností na mě působí jak blackface.

Ale z koho jinýho udělat černošku než z reportérky píšící o Newyorským podsvětí? Tady mi to připadá úplně cajk!
861074
Hele, takhle. Černej D´Artagnan je bullshit. Černá Ariel je bullshit, nezapadají do reálií, předpokládám, že příběhově se to nijak neobhájí a nevyužije, to je prostě casting kterej svou násilnou rasističností na mě působí jak blackface. Ale z koho jinýho udělat černošku než z reportérky píšící o Newyorským podsvětí? Tady mi to připadá úplně cajk!
April
4 -5
reagovat
Mne nejak tieto výmeny ktoré sa v hollywoode dejú teraz úplne bežne nevadia, ale je pravda že tej April je škoda...
861024
Mne nejak tieto výmeny ktoré sa v hollywoode dejú teraz úplne bežne nevadia, ale je pravda že tej [i]April [/i]je škoda...
3 0
reagovat
reaguje na: Robur
ak tp tak nevyznelo tak moja chyba :+ len som narážal na tp, že oproti dokonalému S-M:ITSV je to ešte o niekoľko levelov "dsnejšie" a hravejšie v štylizácií čiže to má iný rukopis
861022
ak tp tak nevyznelo tak moja chyba *:+* len som narážal na tp, že oproti dokonalému S-M:ITSV je to ešte o niekoľko levelov "dsnejšie" a hravejšie v štylizácií čiže to má iný rukopis
861010
4 0
reagovat
Hollywood a obsese na afro-americke zeny s kily navic a afrem nebo dredy. Proto dnes Paula Patton nemuze mit karieru? Je to komicke.
861017
Hollywood a obsese na afro-americke zeny s kily navic a afrem nebo dredy. Proto dnes Paula Patton nemuze mit karieru? Je to komicke.
8 -3
reagovat
No nevypadá to jako úplně špatně, ale teda Spider-Verse je tou animací fakt jinde. Je dokonalejší, líp vypadá v pohybu a celkově i v tom "jiným" designu uhlazenější...
Tady je to místy jako by přišli o rozpočet... 

Jako jo, na SkyShowtime s děckama klidně, kino jen pokud budou dobrý ohlasy. 
861016
No nevypadá to jako úplně špatně, ale teda Spider-Verse je tou animací fakt jinde. Je dokonalejší, líp vypadá v pohybu a celkově i v tom "jiným" designu uhlazenější... Tady je to místy jako by přišli o rozpočet...  Jako jo, na SkyShowtime s děckama klidně, kino jen pokud budou dobrý ohlasy. 
2 0
reagovat
reaguje na: Robur
Jo, mě taky. 
861015
Jo, mě taky. 
861010
2 0
reagovat
Vyzerá to celkom fajn. Ale tá April, to už nemôže byť náhoda, naozaj sa Hollywood riadi slovnou prešmyčkou?:D  ginger=n... a to si radšej doplňte sami :D
861012
Vyzerá to celkom fajn. Ale tá April, to už nemôže byť náhoda, naozaj sa Hollywood riadi slovnou prešmyčkou?*:D*  [spoiler]ginger=n... a to si radšej doplňte sami *:D*[/spoiler]
7 -1
reagovat
Musel jsem si googlit, kdo dabuje Donatella, protoze jsem si myslel, ze z nej udelali paní.
Kazdopadne April:-
861011
Musel jsem si googlit, kdo dabuje Donatella, protoze jsem si myslel, ze z nej udelali paní. Kazdopadne April*:-*
7 0
reagovat
reaguje na: SHUTTER
Výtvarná stránka je v pohodě, v některých pasážích mi připoměla Arcane.
861010
Výtvarná stránka je v pohodě, v některých pasážích mi připoměla Arcane.
861006
5 -4
reagují: SHUTTER, Demonic8
reagovat
Ale no tak to jo, audiovizuálně to vypadá skvěle, Chan jako mistr krysa je jasná volba:) a Cena s Rogenem jako tradiční dvojka prase a nosorožec zní taky slibně. Očividně se u kresleného pavouka neinspirovali jen tím neobvyklým způsobem animace, ale i celkovým feel-good pojetím s vtípky na každém kroku a specifickou atmosférou. Z traileru to působí jako jedna velká stylovka, snad se povede i ta příběhová část a forma tady nezvítězí nad obsahem. Spidey jde do kin o několik týdnů dříve a pokud to bude hit a případně trvalka, což pravděpodobně a možná bude, tak by teoreticky mohl nakopnout i divácký zájem o želvy.
861008
Ale no tak to jo, audiovizuálně to vypadá skvěle, Chan jako mistr krysa je jasná volba*:)* a Cena s Rogenem jako tradiční dvojka prase a nosorožec zní taky slibně. Očividně se u kresleného pavouka neinspirovali jen tím neobvyklým způsobem animace, ale i celkovým feel-good pojetím s vtípky na každém kroku a specifickou atmosférou. Z traileru to působí jako jedna velká stylovka, snad se povede i ta příběhová část a forma tady nezvítězí nad obsahem. Spidey jde do kin o několik týdnů dříve a pokud to bude hit a případně trvalka, což pravděpodobně a možná bude, tak by teoreticky mohl nakopnout i divácký zájem o želvy.
4 -3
reagovat
Cítim z toho traileru takú pohodu. Také fajn dobrodružstvo :+ Teším sa :+ A výtvarná stránka je síce už trošku prehrotená ale prečo nie :))
861006
Cítim z toho traileru takú pohodu. Také fajn dobrodružstvo *:+* Teším sa *:+* A výtvarná stránka je síce už trošku prehrotená ale prečo nie *:))*
2 -3
reagují: Robur
reagovat

Vzpomínám si na dobu, kdy TNMT byli vostří cápci...

... a April byla zrzka..
861005
... a April byla zrzka..
Vzpomínám si na dobu, kdy TNMT byli vostří cápci...
10 0
reagovat
Měl jsem za to, že když se do toho vložil Rogen s Goldbergem tak oživí spíše tu 80tkovou tvorbu, která je vše jen ne další variace na rodinné a zábavné radovánky v minulém duchu.

Nicméně se na to hezky kouká a ještě jsme neviděli vlastně nic takže držím palce, pro TMNT se určitě místo najde. 
861004
Měl jsem za to, že když se do toho vložil Rogen s Goldbergem tak oživí spíše tu 80tkovou tvorbu, která je vše jen ne další variace na rodinné a zábavné radovánky v minulém duchu. Nicméně se na to hezky kouká a ještě jsme neviděli vlastně nic takže držím palce, pro TMNT se určitě místo najde. 
1 0
reagovat
Nevim cim to je, ale nejak mi to prijde malo kineticky.
861002
Nevim cim to je, ale nejak mi to prijde malo kineticky.
4 -1
reagovat
reaguje na: Slamak1
Máme rovnaký vkus.:D Strašná animordácia:-
861000
Máme rovnaký vkus.*:D* Strašná [b]anim[/b]ord[b]ácia[/b]! *:-*
860994
3 -4
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se