Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Blíží se nějaké parádní marvelovky?

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Jenze to je obecne problem... Oni do toho nacpou 200, aby tam byly ty CG atrakce, protoze maji pocit, ze jim na to jinak lidi neprijdou... Ale Reeves dokazal ze prijdou plus nejaky CG vybuch dnes uz nikoho ze zidle fakt nezvedne plus inflace ty rozpocty vytahla tak vysoko, ze trebas ten Ant-Man po kinech bude proste v minusu.
859724
Jenze to je obecne problem... Oni do toho nacpou 200, aby tam byly ty CG atrakce, protoze maji pocit, ze jim na to jinak lidi neprijdou... Ale Reeves dokazal ze prijdou plus nejaky CG vybuch dnes uz nikoho ze zidle fakt nezvedne plus inflace ty rozpocty vytahla tak vysoko, ze trebas ten Ant-Man po kinech bude proste v minusu.
859721
2 0
reagují: machy
reagovat
reaguje na: The Joker
JJ, 150 milionu Wirkolovi a měli bysme nejlepší Juráče :D
859721
JJ, 150 milionu Wirkolovi a měli bysme nejlepší Juráče :D
859720
4 0
reagují: The Joker
reagovat
Imo je tez chybou, Hollywoodu celkove, ze moc nezkousi mimo-americke rezisery. S nastupem "film twitter" zacala nesmyslna adorace vselijakych indiecek, dela to i RedLetterMedia, ale vsechny tyhle filmy konci na csfd v modrym a jen to zapricinilo, ze karieru maji lide jako Trevorrow. Osobne bych byl mnohem zvedavejsi, co by s $50-60m dokazal natocit treba Lacheau.
859720
Imo je tez chybou, Hollywoodu celkove, ze moc nezkousi mimo-americke rezisery. S nastupem "film twitter" zacala nesmyslna adorace vselijakych indiecek, dela to i RedLetterMedia, ale vsechny tyhle filmy konci na csfd v modrym a jen to zapricinilo, ze karieru maji lide jako Trevorrow. Osobne bych byl mnohem zvedavejsi, co by s $50-60m dokazal natocit treba Lacheau.
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Tak Marvel sázel na nováčky, rutinní řemeslníky nebo neosvědčené tvůrce i v předchozích fázích a sem tam to promíchal s nějakým známějším jménem. Rozdíl je jen v tom, že od jedničky do trojky to plus minus vycházelo, respektive poměr dobrých vs špatných filmů byl příznivější, než ve čtyřce a nastupující pětce, takže to v té době nikdo moc neřešil:D. Pokud by se náhodou zbytek pětky a dál vrátil zpět do pozitivní bilance, tak by to asi taky řešil málokdo. 

Jak jsem už psal jinde, Marvel potkalo totéž, co se stalo Netflixu, Pixaru, DC nebo SW. Prim hraje kvantita a tomu se podřizuje vše. I kdyby Feigemu kývl Nolan, Villeneuve nebo co já vím Spielberg, tak by to na výsledku nic moc nezměnilo, pokud by při tom Marvel současně nepřehodnotil svůj dosavadní přístup "pásové výroby". Což kvůli jednomu, dvěma, třem projektům dělat nebude. Tak jako by své postupy nepředělal McDonald's, i kdyby mu v kuchyni nastoupil někdo s Michelinem na kontě.

Já si každopádně počkám na to, až v Avengers 10 nebo kolik povolá Feige kompletní původní casting z jedničky, protože v té době už Marvel nebude vědět kudy kam a do té doby si dám od MCU v kinech detox (s výjimkou nové Spideyho trilogie, ale tam se to skoro nepočítá, když je to crossover MCU se SSU od Sony):D.
859705
Tak Marvel sázel na nováčky, rutinní řemeslníky nebo neosvědčené tvůrce i v předchozích fázích a sem tam to promíchal s nějakým známějším jménem. Rozdíl je jen v tom, že od jedničky do trojky to plus minus vycházelo, respektive poměr dobrých vs špatných filmů byl příznivější, než ve čtyřce a nastupující pětce, takže to v té době nikdo moc neřešil*:D*. Pokud by se náhodou zbytek pětky a dál vrátil zpět do pozitivní bilance, tak by to asi taky řešil málokdo.  Jak jsem už psal jinde, Marvel potkalo totéž, co se stalo Netflixu, Pixaru, DC nebo SW. Prim hraje kvantita a tomu se podřizuje vše. I kdyby Feigemu kývl Nolan, Villeneuve nebo co já vím Spielberg, tak by to na výsledku nic moc nezměnilo, pokud by při tom Marvel současně nepřehodnotil svůj dosavadní přístup "pásové výroby". Což kvůli jednomu, dvěma, třem projektům dělat nebude. Tak jako by své postupy nepředělal McDonald's, i kdyby mu v kuchyni nastoupil někdo s Michelinem na kontě. Já si každopádně počkám na to, až v Avengers 10 nebo kolik povolá Feige kompletní původní casting z jedničky, protože v té době už Marvel nebude vědět kudy kam a do té doby si dám od MCU v kinech detox (s výjimkou nové Spideyho trilogie, ale tam se to skoro nepočítá, když je to crossover MCU se SSU od Sony)*:D*.
1 -1
reagovat
reaguje na: Child
Použít ČSFD mi pro naše účely přišlo relevantnější než třeba IMDb nebo Rotteny, kde je kupa filmů vnímaná úplně mimo pochopení českýho publika. Něco se tam nesmyslně adoruje a něco naopak nesmyslně sestřeluje, prostě ukázat vnímání tvorby těch lidí u nás se mi pro českýho diváka zdálo jako smysluplnější kritérium.

A co se týče zbytku – jasně, že může výbornej režisér natočit špatnej film a nic moc režisér super film :D Ale pointa je, že při pohled na tu budoucí skvadru si skoro nikde neřekneš "tenhle člověk natočil tenhle výbornej film, tak mám naději, že natočí výbornou marvelovku". V minulosti jsi tam často měl lidi, co za sebou prostě měli něco dobrýho. Teď je tam skvadra lidí, u kterejch si řekneš "no, když tenhle týpek natočí výbornou marvelovku, tak to bude zázrak". A vzhledem k tomu, kolik zázraků přišlo ve Fázi 4, necejtím moc velkou šanci, že se zázraky najednou začnou dít ve Fázích 5 a 6, když se (po semletí Raimiho) očividně bojuje proti tomu, aby se alespoň občas zariskovalo s výraznějším režisérem ;)
859693
Použít ČSFD mi pro naše účely přišlo relevantnější než třeba IMDb nebo Rotteny, kde je kupa filmů vnímaná úplně mimo pochopení českýho publika. Něco se tam nesmyslně adoruje a něco naopak nesmyslně sestřeluje, prostě ukázat vnímání tvorby těch lidí u nás se mi pro českýho diváka zdálo jako smysluplnější kritérium. A co se týče zbytku – jasně, že může výbornej režisér natočit špatnej film a nic moc režisér super film *:D* Ale pointa je, že při pohled na tu budoucí skvadru si skoro nikde neřekneš "tenhle člověk natočil tenhle výbornej film, tak mám naději, že natočí výbornou marvelovku". V minulosti jsi tam často měl lidi, co za sebou prostě měli něco dobrýho. Teď je tam skvadra lidí, u kterejch si řekneš "no, když tenhle týpek natočí výbornou marvelovku, tak to bude zázrak". A vzhledem k tomu, kolik zázraků přišlo ve Fázi 4, necejtím moc velkou šanci, že se zázraky najednou začnou dít ve Fázích 5 a 6, když se (po semletí Raimiho) očividně bojuje proti tomu, aby se alespoň občas zariskovalo s výraznějším režisérem *;)*
859676
11 0
reagovat

Marvel odmieta stárnuť.

Tu je jadro problému. Zároveň sa však jedná o prakticky neriešiteľný problém, pretože zatiaľ  čo v texte zmienený Potter je vo svojej podstate uzavretým príbehom, Marvel má v pláne ísť teoreticky donekonečna. Čo sa režisérov týka, tak  Feige / Disney už v minulosti dali patrične najavo, že mantinely sú pevne dané a nestrpia kreatívne odchylky. Ale nedá sa povedať, že by to nikdy neskúsili.
Koniec koncov Iron Mana3 režíroval Shane Black (dodnes mám teóriu že si ho presadil Downey) a jedná sa o jednu z režisérsky najoriginálnejších marveloviek, ktorá perfektne uzatvára Iron manovu trilógiu. No fanúšikovia remcali, tak ho Marvel už neprizval. 

Ant mana mal pôvodne režírovať Edgar Wright. No nakoniec pre "kreatívne nezhody od projektu odstúpil.

Doktora Strangea 2 režíroval  Sam Raimi. Natáčanie však bolo peklo a výsledok aj keď mal režisérske kvality, bol prinajlepšom polovičný a fanúšikovia nadávajú. 

 Mám na toto osobnú teóriu.  Na týchto režisérsky schopných, avšak fanúšikmi nie vždy prijatých filmoch Feige zistil, že  schopného režiséra a "odvážny film" si v tomto štádiu marvelu  nesmie dovoliť. Vhodnejší je rutinér, čo poslúcha rozkazy štúdia a "hrá na istotu".  Avšak podobný prístup večne nevydrží a Feige si je problémov Marvelu dobre vedomý. A preto práve  teraz,  predstavil Kanga a spolu s ním multivesmír. Bude tak môcť do budúcna vytasiť mnoho "uzavretých projektov" pričom niektoré z nich môže  prihrať schopnejším režisérom. Pokiaľ to Feige uhrá takto, tak za prvé sa definitívne zacementuje ako Hollywoodský génius a za druhé my sa možno dočkáme Konverzačky Doktora Dooma a fantastickej 4 od Tarantina. 
859686
Tu je jadro problému. Zároveň sa však jedná o prakticky neriešiteľný problém, pretože zatiaľ  čo v texte zmienený Potter je vo svojej podstate uzavretým príbehom, Marvel má v pláne ísť teoreticky donekonečna. Čo sa režisérov týka, tak  Feige / Disney už v minulosti dali patrične najavo, že mantinely sú pevne dané a nestrpia kreatívne odchylky. Ale nedá sa povedať, že by to nikdy neskúsili. Koniec koncov Iron Mana3 režíroval Shane Black (dodnes mám teóriu že si ho presadil Downey) a jedná sa o jednu z režisérsky najoriginálnejších marveloviek, ktorá perfektne uzatvára Iron manovu trilógiu. No fanúšikovia remcali, tak ho Marvel už neprizval.  Ant mana mal pôvodne režírovať Edgar Wright. No nakoniec pre "kreatívne nezhody od projektu odstúpil. Doktora Strangea 2 režíroval  Sam Raimi. Natáčanie však bolo peklo a výsledok aj keď mal režisérske kvality, bol prinajlepšom polovičný a fanúšikovia nadávajú.   Mám na toto osobnú teóriu.  Na týchto režisérsky schopných, avšak fanúšikmi nie vždy prijatých filmoch Feige zistil, že  schopného režiséra a "odvážny film" si v tomto štádiu marvelu  nesmie dovoliť. Vhodnejší je rutinér, čo poslúcha rozkazy štúdia a "hrá na istotu".  Avšak podobný prístup večne nevydrží a Feige si je problémov Marvelu dobre vedomý. A preto práve  teraz,  predstavil Kanga a spolu s ním multivesmír. Bude tak môcť do budúcna vytasiť mnoho "uzavretých projektov" pričom niektoré z nich môže  prihrať schopnejším režisérom. Pokiaľ to Feige uhrá takto, tak za prvé sa definitívne zacementuje ako Hollywoodský génius a za druhé my sa možno dočkáme Konverzačky Doktora Dooma a fantastickej 4 od Tarantina. 
Marvel odmieta stárnuť.
4 -1
reagovat
Marvel bere horsi rezisery nez butlerovky, plne cekam nekoho jako Marshall ke Spider-Manovi 4. A beztak ty pristi filmy vzniknou jen aby v Secret War byla 360° kolem Tobeyho, Jackmana a Downeyho. Cokoliv co jsem cetl o Marvels, Thunderbolts, novem Captainovi... No, zni to hruzostrasne.
859678
Marvel bere horsi rezisery nez butlerovky, plne cekam nekoho jako Marshall ke Spider-Manovi 4. A beztak ty pristi filmy vzniknou jen aby v Secret War byla 360° kolem Tobeyho, Jackmana a Downeyho. Cokoliv co jsem cetl o Marvels, Thunderbolts, novem Captainovi... No, zni to hruzostrasne.
5 0
reagovat
1. Řídit se podle ČSFD mi přijde lehce amatérské, protože i když jsou některé filmy v modrých číslech, občas si zaslouží červená čísla a někdy je to i naopak. ČSFD je hodnocení náhodných uživatelů s různými osobními preferencemi. 

2. Jak tu bylo zmíněné, režiséři úspěšných marvelovek byli často neznámí a nebo průměrní tvůrci/herci. Znali jste někdy Kate Herron od seriálového Lokiho? Nebo tvůrce seriálového Hawkeyeho? 

3. Jak jsme se mohli přesvědčit, často pohoří i kvalitní režiséři, jako je Sam Raimi, který dokáže na jednu stranu natočit echt nejlepší komiks své doby, na druhou stranu i echt nejhorší a pak naprosto průměrný. Pak na jednu stranu natočí v minulosti naprostou legendu, ale na stranu druhou i srajdy. Bohužel zárukou není ani Ridley Scott, který dokáže totálně pohřbít geniální svět, který on sám vymyslel a dokonce i žánr, který se mu podařilo do značné míry formovat. 

Zárukou není ani Tim Burton, ani Zemeckis a dokonce ani Nolan, jehož tvorba mě přestala bavit od Temný rytíř povstal. Ba co víc, zárukou není ani Villeneuve, který umí natočit strašnou hovadinu typu Příchozí, což je film, který pokládám za vysoce přeceňované sci-fi typu Interstellar. 
859676
1. Řídit se podle ČSFD mi přijde lehce amatérské, protože i když jsou některé filmy v modrých číslech, občas si zaslouží červená čísla a někdy je to i naopak. ČSFD je hodnocení náhodných uživatelů s různými osobními preferencemi.  2. Jak tu bylo zmíněné, režiséři úspěšných marvelovek byli často neznámí a nebo průměrní tvůrci/herci. Znali jste někdy Kate Herron od seriálového Lokiho? Nebo tvůrce seriálového Hawkeyeho?  3. Jak jsme se mohli přesvědčit, často pohoří i kvalitní režiséři, jako je Sam Raimi, který dokáže na jednu stranu natočit echt nejlepší komiks své doby, na druhou stranu i echt nejhorší a pak naprosto průměrný. Pak na jednu stranu natočí v minulosti naprostou legendu, ale na stranu druhou i srajdy. Bohužel zárukou není ani Ridley Scott, který dokáže totálně pohřbít geniální svět, který on sám vymyslel a dokonce i žánr, který se mu podařilo do značné míry formovat.  Zárukou není ani Tim Burton, ani Zemeckis a dokonce ani Nolan, jehož tvorba mě přestala bavit od Temný rytíř povstal. Ba co víc, zárukou není ani Villeneuve, který umí natočit strašnou hovadinu typu Příchozí, což je film, který pokládám za vysoce přeceňované sci-fi typu Interstellar. 
6 -14
reagují: KarelR
reagovat
Z Marvelu je prostě definice megalomanskýho korporátu, který nezajímá kvalita, ale jen vydělané dolary. Fascinuje mě ale, jak rapidně to šlo v posledních letech dolů.
Nikdy to asi nebylo místo, kde má režisér spoustu tvůrčí svobody, ale měl jsem pocit, že vývoj hlavních superhrdinů i zápletky jednotlivých filmů byly nějakým předmětem zájmu studia.
Teď? Je jasný, proč na filmy za stovky milionů dolarů berou naprosto průměrný režiséry. Cílem je se prostě dostat dějově z bodu A do bodu B, studio vše nalajnuje a asi tak jediná věc, v který si dokážu představit, že má režisér tak slovo, je do jakých scén narve tuny otravnýho fanservisu, popř. kdy zazní debilní rádoby vtipný one-linery.
859666
Z Marvelu je prostě definice megalomanskýho korporátu, který nezajímá kvalita, ale jen vydělané dolary. Fascinuje mě ale, jak rapidně to šlo v posledních letech dolů. Nikdy to asi nebylo místo, kde má režisér spoustu tvůrčí svobody, ale měl jsem pocit, že vývoj hlavních superhrdinů i zápletky jednotlivých filmů byly nějakým předmětem zájmu studia. Teď? Je jasný, proč na filmy za stovky milionů dolarů berou naprosto průměrný režiséry. Cílem je se prostě dostat dějově z bodu A do bodu B, studio vše nalajnuje a asi tak jediná věc, v který si dokážu představit, že má režisér tak slovo, je do jakých scén narve tuny otravnýho fanservisu, popř. kdy zazní debilní rádoby vtipný one-linery.
7 0
reagovat

Deadpool

Ač velký fanda Marvelu (a komiksovek celkově), tak z poslední fáze jsem hodně nasranej.. tak 3 filmy byli aspoň průměr.. a když jste teď vypsali, co nás čeká, tak jsem nasranější ještě víc :D ale u Deadpoola se moc nebojím.. tam větší slovo než Levy má Ryan a myslím, že on si to pohlídá… navíc když se vrací Hugh :)
btw. neříkali někde Russoové, že jejich vyšennou komiksovkou jsou Tajné války? Po těch propadácích, co teď Marvel toči a i když se jim extra taky nedaří točit kvalitu… by to obnovená spolupráce mohla klapnout :)
859661
Ač velký fanda Marvelu (a komiksovek celkově), tak z poslední fáze jsem hodně nasranej.. tak 3 filmy byli aspoň průměr.. a když jste teď vypsali, co nás čeká, tak jsem nasranější ještě víc *:D* ale u Deadpoola se moc nebojím.. tam větší slovo než Levy má Ryan a myslím, že on si to pohlídá… navíc když se vrací Hugh *:)* btw. neříkali někde Russoové, že jejich vyšennou komiksovkou jsou Tajné války? Po těch propadácích, co teď Marvel toči a i když se jim extra taky nedaří točit kvalitu… by to obnovená spolupráce mohla klapnout *:)*
Deadpool
2 0
reagovat
čiže marvel fatigue bude pokračovať ešte aspoň 2 roky. nice!
859656
čiže marvel fatigue bude pokračovať ešte aspoň 2 roky. nice!
4 0
reagovat
reaguje na: Jarita12
Chloé Zhao sice měla na kontě oscara, ale získanýho v době, kdy jeho výpovědní hodnota o kvalitách tvůrce je naprosto nulová. Tím nechci říct, že by Země nomádů byl nějaký špatný film, ale důvody proč získala oscara, víme moc dobře, jsou naprosto jiné. V roce 2021 bylo prostě potřeba, aby oscara za režii vyhrála žena no a když to ještě k tomu bude nebělošská žena, tak to bude teprve to pravý ořehový.... a oscara za režii vyhrává, Chloé Zhao. 
859612
Chloé Zhao sice měla na kontě oscara, ale získanýho v době, kdy jeho výpovědní hodnota o kvalitách tvůrce je naprosto nulová. Tím nechci říct, že by Země nomádů byl nějaký špatný film, ale důvody proč získala oscara, víme moc dobře, jsou naprosto jiné. V roce 2021 bylo prostě potřeba, aby oscara za režii vyhrála žena no a když to ještě k tomu bude nebělošská žena, tak to bude teprve to pravý ořehový.... a oscara za režii vyhrává, Chloé Zhao. 
859593
9 -12
reagovat
reaguje na: HellFire
súhlasím, mne Strange 2 prišiel neuveriteľne uletený a tie fantasmagorie, ktoré som pri tom zažíval tak som mal pocit, že fičím na LSD.

ja dúfam, že si uvedomia aby prizvali niekoho, kto vie napísať aj niečo viac ako že na konci si musia dať riadne do držky. nebaví ma to a nikdy nebavilo. tak ako DC aj Marvel ma seriózne príbehy, ktoré nemusia skončiť vždy digibordelom. ale sú špinavé, ľudské a osudové. 
859608
súhlasím, mne Strange 2 prišiel neuveriteľne uletený a tie fantasmagorie, ktoré som pri tom zažíval tak som mal pocit, že fičím na LSD. ja dúfam, že si uvedomia aby prizvali niekoho, kto vie napísať aj niečo viac ako že na konci si musia dať riadne do držky. nebaví ma to a nikdy nebavilo. tak ako DC aj Marvel ma seriózne príbehy, ktoré nemusia skončiť vždy digibordelom. ale sú špinavé, ľudské a osudové. 
859598
2 0
reagovat
"remaku Candymana (48 %, ale možná tušíte proč)" :+  neskutočná trefa
859599
"remaku Candymana (48 %, ale možná tušíte proč)" *:+*  neskutočná trefa
3 -1
reagovat
Až při čtení tohohle článku jsem si uvědomil, že vlastně jediný Gun má tvůrci svobodu při natáčení Strážců galaxie. Jiné jsou marvelovky na jedno brdo. Naposled jsem se fakt těšil na to, co Raimi předvede se Strangem a řekněme, že dvojku stejně tak mohl natočit jakýkoliv rutinér dle pokynů Marvelu.
859598
Až při čtení tohohle článku jsem si uvědomil, že vlastně jediný Gun má tvůrci svobodu při natáčení Strážců galaxie. Jiné jsou marvelovky na jedno brdo. Naposled jsem se fakt těšil na to, co Raimi předvede se Strangem a řekněme, že dvojku stejně tak mohl natočit jakýkoliv rutinér dle pokynů Marvelu.
4 0
reagují: Horace
reagovat
reaguje na: Mr.Nobody
OK, máš pravdu. Já jsem holt spíš příznivce lidí, takže si víc užiji třeba Punishera, Daredevila a podobné, než skoro všemocné polobohy. Lidi, co často taky prohrávají, a ne jen do příštího dílu, kterých vítězství bývají nejednoznačná, s pachutí... jaj, rozhodně máš pravdu, chci změnu kvality!
859595
OK, máš pravdu. Já jsem holt spíš příznivce lidí, takže si víc užiji třeba Punishera, Daredevila a podobné, než skoro všemocné polobohy. Lidi, co často taky prohrávají, a ne jen do příštího dílu, kterých vítězství bývají nejednoznačná, s pachutí... jaj, rozhodně máš pravdu, chci změnu kvality!
859583
2 0
reagovat
Já mám tuhle stránku ráda od doby, kdy to byla ještě trailerzone, a ač fanda Marvelu a komiksů obecně chápu, že někteří jsou třeba přesycení a zklamaní...ale i na mě je těch článků o Marvelu a celkově komiksech dost :D
Neplánujete třeba časem udělat zase nějaký skvělý seznam jako "100 nejlepších českých filmů", který mám uložený a čerpám z něj dodnes? Ptám se vážně. Ráda bych si zase přečetla nějaký zajímavý žebříček. Anebo rozhovory s nějakými zajímavými tvůrci (nejen herci nebo režiséři...třeba s Viktorem Prášilem, který teď vyhrál BAFTA za zvuk k Na západní frontě klid?

Jinak k tématu můžu říct, že Jon Favreau před prvním Iron Manem natočil Vánočhího skřítka a Zathuru, a Chloe Zhao naopak měla Oscara za Zemi nomádů, a lidi se dodnes nemůžou rozhodnout, jestli se jim Eternals líbili nebo ne, a potácí se kolem 60%...
859593
Já mám tuhle stránku ráda od doby, kdy to byla ještě trailerzone, a ač fanda Marvelu a komiksů obecně chápu, že někteří jsou třeba přesycení a zklamaní...ale i na mě je těch článků o Marvelu a celkově komiksech dost *:D* Neplánujete třeba časem udělat zase nějaký skvělý seznam jako "100 nejlepších českých filmů", který mám uložený a čerpám z něj dodnes? Ptám se vážně. Ráda bych si zase přečetla nějaký zajímavý žebříček. Anebo rozhovory s nějakými zajímavými tvůrci (nejen herci nebo režiséři...třeba s Viktorem Prášilem, který teď vyhrál BAFTA za zvuk k Na západní frontě klid? Jinak k tématu můžu říct, že Jon Favreau před prvním Iron Manem natočil Vánočhího skřítka a Zathuru, a Chloe Zhao naopak měla Oscara za Zemi nomádů, a lidi se dodnes nemůžou rozhodnout, jestli se jim Eternals líbili nebo ne, a potácí se kolem 60%...
10 -1
reagují: vladimirbartos9
reagovat
Infinity War a Endgame zkrátka byli vrchol a diváci čekali, že se to bude držet na úrovni. No Way Home ukázalo, že to možná tak i bude. Ale bohužel...
859591
Infinity War a Endgame zkrátka byli vrchol a diváci čekali, že se to bude držet na úrovni. No Way Home ukázalo, že to možná tak i bude. Ale bohužel...
2 0
reagovat
Dokud to sype, je to Kevinovi fuk :D
859588
Dokud to sype, je to Kevinovi fuk *:D*
3 -1
reagovat
Třetí Ant-Man mě utvrdil v přesvědčení, že toto už nemůže být náhoda, ale záměr. Marvel prostě schválně točí přinejmenším průměrné filmy a o něco víc se přestal snažit. Problém je v tom, že to jednoduše přestává být zábava. Třetí Ant-Man je nudná nevtipná blbost s hnusným CGI. A celkově se jedná o generický výplach, na který se do měsíce od premiéry zapomene. Pokud takto chce Kevin Feige pokračovat skončí Fantastická čtyřka jako obří fiasko a stejný osud čeká i příchod X-Menů do MCU. 8) 
859584
Třetí Ant-Man mě utvrdil v přesvědčení, že toto už nemůže být náhoda, ale záměr. Marvel prostě schválně točí přinejmenším průměrné filmy a o něco víc se přestal snažit. Problém je v tom, že to jednoduše přestává být zábava. Třetí Ant-Man je nudná nevtipná blbost s hnusným CGI. A celkově se jedná o generický výplach, na který se do měsíce od premiéry zapomene. Pokud takto chce Kevin Feige pokračovat skončí Fantastická čtyřka jako obří fiasko a stejný osud čeká i příchod X-Menů do MCU. *8)* 
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se