Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nový šéf DC vysvětlil důvody k rebootu univerza

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Dnes v 18:00 maji byt zverejneny plany od Gunna. Ne ze bych od toho cekal neco extra, ale asi to bude takova nejvetsi studiova udalost na dlouhou dobu...
856794
Dnes v 18:00 maji byt zverejneny plany od Gunna. Ne ze bych od toho cekal neco extra, ale asi to bude takova nejvetsi studiova udalost na dlouhou dobu...
1 0
reagovat
reaguje na: kfk
jasně, uvidíme za pár let, ale i tak úplně nesouhlasím s tím, že Spider-Man, Batman nebo Superman jsou automaticky ziskové brandy. Justice League měla Batmana i Supermana (plus v té době hitovou a chválenou Wonder Woman), a totální propadák (a znovu podle formulky, že film stál za pendrek). Batman v Superman měl taky 2 z těch nejsilnějších 3 hrdinů, a byl asi na tom finančně relativně ok v nějakých absolutních číslech, ale nedal miliardu, což byl vyloženě fail (a znovu, film stál celkem za pendrek).

Spider-Man se vzpamatoval finančně až když začala spolupráce Sony/Marvel, protože filmy začaly za něco stát. Amazing Spider-Man 1 a 2 vydělali kolem 700m, takže taky žádný zázrak, a dvojka byla vlastně takový fail, že zařízli celý ten reboot (or did they...).

Jasně, pořád to asi vydělalo, ale zase mi tu přijde, že i přes megasilnou postavu, kterou znají všichni, to prostě nebyl žádný zázrak, a vzpamatovalo se to zase až s rostoucí kvalitou. Homecoming vydělal velmi solidně (což jde připsat i tomu, že měl k sobě Iron Mana), ale nemyslím, že třeba ve Far From Home byl Nick Fury nějaký velký tahák, stejně jako Strange ve trojce, jakože by ten komerční megaúspěch byl díky MCU.

Pořád mi i u tadytěch postav nějak sedí to, že box office tak nějak odráží kvality filmu. Něco jede na setrvačnost, kdy je fakt, že někdo půjde na Spider-Mana prostě vždycky, ale spousta lidí prostě nedá 2 až 4 kila na hlavu za návštěvu kina, kdy film je prostě podle recenzí maximálně průměr, a je celkem jedno, že jde o vyloženě silnou postavu.

Je možné, že je prostě trh s komixárnami vyloženě přeplněný, a něco tom rozhodně bude, protože každou chvíli jenom Marvel vydá nějaký nový film nebo seriál na D+, a i to se podepíše na tom, že někomu už superhrdinové lezou krkem, nebo minimálně to už není taková událost, jako před 5 lety. Na druhou stranu bych řekl, že tady jde prostě hlavně o kvalitu, která (řekl bych objektivně, ale u filmů je to těžké říci) šla dolů a třeba u MCU není žádný směr nebo nějaký příběh, který by to nějak pojil dohromady. A tohle by šlo prominout, kdyby ale individuálně ty filmy stály za to. Nemusí mi pořád někdo připomínat, že jde o MCU, ale který film se samostatně v P4 alespoň z hodně velké dálky přiblížil kvalitou třeba prvnímu Iron Manovi? Nebo Winter Soldierovi? Nebo Civil War? nebo i něčemu tehdy vlastně slabšímu, jako třeba Age of Ultron? Na AoU se podívám 100x raději, než na cokoliv z P4 (s výjimkou snad jenom Spider-Mana), a ne proto, že bych se nechtěl dívat na superhrdiny, ale proto, že prostě P4 je za mě fakt slabota.
851829
jasně, uvidíme za pár let, ale i tak úplně nesouhlasím s tím, že Spider-Man, Batman nebo Superman jsou automaticky ziskové brandy. Justice League měla Batmana i Supermana (plus v té době hitovou a chválenou Wonder Woman), a totální propadák (a znovu podle formulky, že film stál za pendrek). Batman v Superman měl taky 2 z těch nejsilnějších 3 hrdinů, a byl asi na tom finančně relativně ok v nějakých absolutních číslech, ale nedal miliardu, což byl vyloženě fail (a znovu, film stál celkem za pendrek). Spider-Man se vzpamatoval finančně až když začala spolupráce Sony/Marvel, protože filmy začaly za něco stát. Amazing Spider-Man 1 a 2 vydělali kolem 700m, takže taky žádný zázrak, a dvojka byla vlastně takový fail, že zařízli celý ten reboot (or did they...). Jasně, pořád to asi vydělalo, ale zase mi tu přijde, že i přes megasilnou postavu, kterou znají všichni, to prostě nebyl žádný zázrak, a vzpamatovalo se to zase až s rostoucí kvalitou. Homecoming vydělal velmi solidně (což jde připsat i tomu, že měl k sobě Iron Mana), ale nemyslím, že třeba ve Far From Home byl Nick Fury nějaký velký tahák, stejně jako Strange ve trojce, jakože by ten komerční megaúspěch byl díky MCU. Pořád mi i u tadytěch postav nějak sedí to, že box office tak nějak odráží kvality filmu. Něco jede na setrvačnost, kdy je fakt, že někdo půjde na Spider-Mana prostě vždycky, ale spousta lidí prostě nedá 2 až 4 kila na hlavu za návštěvu kina, kdy film je prostě podle recenzí maximálně průměr, a je celkem jedno, že jde o vyloženě silnou postavu. Je možné, že je prostě trh s komixárnami vyloženě přeplněný, a něco tom rozhodně bude, protože každou chvíli jenom Marvel vydá nějaký nový film nebo seriál na D+, a i to se podepíše na tom, že někomu už superhrdinové lezou krkem, nebo minimálně to už není taková událost, jako před 5 lety. Na druhou stranu bych řekl, že tady jde prostě hlavně o kvalitu, která (řekl bych objektivně, ale u filmů je to těžké říci) šla dolů a třeba u MCU není žádný směr nebo nějaký příběh, který by to nějak pojil dohromady. A tohle by šlo prominout, kdyby ale individuálně ty filmy stály za to. Nemusí mi pořád někdo připomínat, že jde o MCU, ale který film se samostatně v P4 alespoň z hodně velké dálky přiblížil kvalitou třeba prvnímu Iron Manovi? Nebo Winter Soldierovi? Nebo Civil War? nebo i něčemu tehdy vlastně slabšímu, jako třeba Age of Ultron? Na AoU se podívám 100x raději, než na cokoliv z P4 (s výjimkou snad jenom Spider-Mana), a ne proto, že bych se nechtěl dívat na superhrdiny, ale proto, že prostě P4 je za mě fakt slabota.
851754
1 0
reagovat
reaguje na: Tadoch
Jo, je otázka, jestli je to tak, že obliba klesá u subžánru, nebo  je to jen menší pauza. Osobně bych si ale tipnul na to první.
Spider-man je silná značka jako Batman, nebo Superman. Podle mě i proto bude mít ten další spidey multiverse box office žně, až dorazí.

DCEU nešlo cestou přímé konkurence Marvelu, ale chtělo nabídnout něco jiného. Podle mě to vyšlo, ale bylo to až příliš kontroverzní. Respektive se bavím o těch se Snyderem. Ty ostatní jsou spíš přímá konkurence Marvelu.

Je to šílená shitshow, na tom se určitě všichni shodneme. Podle mě to s Gunnem nekončí. Řekl bych, že ho čeká stejný osud jako Bryana Singera a jeho Superman se vrací.
851754
Jo, je otázka, jestli je to tak, že obliba klesá u subžánru, nebo  je to jen menší pauza. Osobně bych si ale tipnul na to první. Spider-man je silná značka jako Batman, nebo Superman. Podle mě i proto bude mít ten další spidey multiverse box office žně, až dorazí. DCEU nešlo cestou přímé konkurence Marvelu, ale chtělo nabídnout něco jiného. Podle mě to vyšlo, ale bylo to až příliš kontroverzní. Respektive se bavím o těch se Snyderem. Ty ostatní jsou spíš přímá konkurence Marvelu. Je to šílená shitshow, na tom se určitě všichni shodneme. Podle mě to s Gunnem nekončí. Řekl bych, že ho čeká stejný osud jako Bryana Singera a jeho Superman se vrací.
851613
1 0
reagují: Tadoch
reagovat
reaguje na: kfk
" Jen bych nechal dojet dvojku Reevesova Batmana a všechno stopnul na pár let." - jako zrovna tyhle řekněme standalone filmy jako Joker, The Batman nebo teoreticky i další, jsou imo super nápad a vyloženě to funguje. jasně, mít 3 Jokery vedle sebe bylo dost zvláštní, ale tohle se zrovna rušit nemusí.

vyloženě zaříznout se muselo někde asi DCEU, nebo udělat nějaký inteligentní reboot a nechat si tam ty funkční prvky, ale nějak úplně nevím, koho teď bude zajímat Aquaman 2, Shazam 2 a jestli ještě něco má vyjít, když to budou ve výsledku totálně bezvýznamné filmy, které ten vesmír vlastně nikam nemůžou posunout...

každopádně jo, měli k tomu přistoupit jinak a byla to katastrofa. kdyby neříkali nic o návratu Supermana, tak by to asi lidi tak nějak chápali, ale takhle... no prostě se nedivím, že teď lidi potřebují upustit páru
851615
" Jen bych nechal dojet dvojku Reevesova Batmana a všechno stopnul na pár let." - jako zrovna tyhle řekněme standalone filmy jako Joker, The Batman nebo teoreticky i další, jsou imo super nápad a vyloženě to funguje. jasně, mít 3 Jokery vedle sebe bylo dost zvláštní, ale tohle se zrovna rušit nemusí. vyloženě zaříznout se muselo někde asi DCEU, nebo udělat nějaký inteligentní reboot a nechat si tam ty funkční prvky, ale nějak úplně nevím, koho teď bude zajímat Aquaman 2, Shazam 2 a jestli ještě něco má vyjít, když to budou ve výsledku totálně bezvýznamné filmy, které ten vesmír vlastně nikam nemůžou posunout... každopádně jo, měli k tomu přistoupit jinak a byla to katastrofa. kdyby neříkali nic o návratu Supermana, tak by to asi lidi tak nějak chápali, ale takhle... no prostě se nedivím, že teď lidi potřebují upustit páru
851592
1 0
reagovat
reaguje na: kfk
ono s těmi komixovkami se myslím pleteš. Endgame samozřejmě ukončili dekádu dlouhou sérii a mohlo by se říci, že tímhle obliba komixovek skončila, ale nevypadá to na to. spíš po Endgame prostě nevyšlo nic, co by stálo za to. Spider-Man se samozřejmě svezl na obrovské vlně nostalgie, ale byl to všeho všudy prostě dost solidní film, který obstál i proti OBROVSKÝM očekáváním a málokdo odcházel vyloženě zklamaný.

Batman byl za mě taky super, a i když to nebylo pro každého, byl to myslím taky jeden z mála kvalitních komixových filmů. Teď nevím, kdy vyšel Joker, ale to samé, bylo to super a lidi chodili ve velkém.

Skoro všechny Marvelovky nebo DCEUovky, byly prostě na prd, nebo minimálně velké zklamání, protože to prostě mělo vypadat úplně jinak. Strange 2 byl asi oukej, ale čekalo se víc. Thor 4 se asi dal nějak překousnout, ale kdyby bylo lepší, dá to miliardu jak prd. Black Panther 2 to samé. Black Widow přišla o 5 let později a zase prostě zklamání, které se pak odráží i ve výdělcích (tady je to spojeno s covidem, ale stejně). Ethernals nějak nikoho myslím nezajímali a jakoby to točili pro jinou cílovku, než jsou fanoušci komixů.

DC na tom není o nic lépe, a jediná věc, která mě trochu mrzela, bylo The Suicide Squad, které mi přišlo velmi fajn, ale komerčně to totálně propadlo (nepamatuju si, jestli to nešlo v den premiéry i na HBO, ale myslím, že jo). WW84 byl shit a propadlo to zaslouženě. Chválil se snad jedině Shazam, ale i to mi nepřišlo jako kodvíco, a nebyla to nějaká mega bomba. Black Adama nezachránil ani The Rock, a zase odpověď je v tom, že šlo o těžký průměr...

Prostě až začnou zase dělat dobré filmy, tak lidi rádi přijdou. Nějak ale ty dobré filmy prostě nejsou, a je dobře, že na tenhle generický content, který je nám předhazován, obecně lidi nekoukají a dávají do vědět svými peněženkami.
851613
ono s těmi komixovkami se myslím pleteš. Endgame samozřejmě ukončili dekádu dlouhou sérii a mohlo by se říci, že tímhle obliba komixovek skončila, ale nevypadá to na to. spíš po Endgame prostě nevyšlo nic, co by stálo za to. Spider-Man se samozřejmě svezl na obrovské vlně nostalgie, ale byl to všeho všudy prostě dost solidní film, který obstál i proti OBROVSKÝM očekáváním a málokdo odcházel vyloženě zklamaný. Batman byl za mě taky super, a i když to nebylo pro každého, byl to myslím taky jeden z mála kvalitních komixových filmů. Teď nevím, kdy vyšel Joker, ale to samé, bylo to super a lidi chodili ve velkém. Skoro všechny Marvelovky nebo DCEUovky, byly prostě na prd, nebo minimálně velké zklamání, protože to prostě mělo vypadat úplně jinak. Strange 2 byl asi oukej, ale čekalo se víc. Thor 4 se asi dal nějak překousnout, ale kdyby bylo lepší, dá to miliardu jak prd. Black Panther 2 to samé. Black Widow přišla o 5 let později a zase prostě zklamání, které se pak odráží i ve výdělcích (tady je to spojeno s covidem, ale stejně). Ethernals nějak nikoho myslím nezajímali a jakoby to točili pro jinou cílovku, než jsou fanoušci komixů. DC na tom není o nic lépe, a jediná věc, která mě trochu mrzela, bylo The Suicide Squad, které mi přišlo velmi fajn, ale komerčně to totálně propadlo (nepamatuju si, jestli to nešlo v den premiéry i na HBO, ale myslím, že jo). WW84 byl shit a propadlo to zaslouženě. Chválil se snad jedině Shazam, ale i to mi nepřišlo jako kodvíco, a nebyla to nějaká mega bomba. Black Adama nezachránil ani The Rock, a zase odpověď je v tom, že šlo o těžký průměr... Prostě až začnou zase dělat dobré filmy, tak lidi rádi přijdou. Nějak ale ty dobré filmy prostě nejsou, a je dobře, že na tenhle generický content, který je nám předhazován, obecně lidi nekoukají a dávají do vědět svými peněženkami.
851592
3 0
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: kfk
prosím, vyveď ma z omylu, očividne si tu “populárny” :D
851608
prosím, vyveď ma z omylu, očividne si tu “populárny” *:D*
851592
6 -1
reagovat
Gunn má samozřejmě pravdu. Ti fanatičtí Snyderovci se chovají jako naprostí magoři. DCEU potřebuje nekompromisní restart a je dobře, že se ho dočkáme. ;)
851605
Gunn má samozřejmě pravdu. Ti fanatičtí Snyderovci se chovají jako naprostí magoři. DCEU potřebuje nekompromisní restart a je dobře, že se ho dočkáme. *;)*
6 0
reagovat
Me vylozene fascinuje, ze po tomhle link clanku ma nekdo porad pocit, ze tyhle Snyderverse kampane jsou hrozne prirozene, organicke a reprezentujici nejakou vetsinu DC fanousku.
851600
Me vylozene fascinuje, ze po tomhle https://www.rollingstone.com/tv-movies/tv-movie-features/justice-league-the-snyder-cut-bots-fans-1384231/ clanku ma nekdo porad pocit, ze tyhle Snyderverse kampane jsou hrozne prirozene, organicke a reprezentujici nejakou vetsinu DC fanousku.
6 0
reagovat
"Gunn teď každopádně těmto lidem (z drtivé většiny stejná fanbase, co bránila Snydera) vzkázal v podstatě to jediné, co mohl."

Všichni určitě máme rádi kvalitní novinařinu, která není založena na pocitech, ale v tomto případě na datech. 

Mohu prosím dostat data od autora k tvrzení výše? Kolik % je ta drtivá většina? Nebo je to jen zbožné přání?

Jinak k tématu, souhlasím s rebootem, mám rád Snydera, miluji MOS a nesnáším tu kampaň, co se rozjela na Twitteru. 

Ale kvůli tomu nebudu psát ničím nepodložené domněnky. 

Pokud data máte pane redaktore, nebojte se je do článku dát. 
851595
"Gunn teď každopádně těmto lidem (z drtivé většiny stejná fanbase, co bránila Snydera) vzkázal v podstatě to jediné, co mohl." Všichni určitě máme rádi kvalitní novinařinu, která není založena na pocitech, ale v tomto případě na datech.  Mohu prosím dostat data od autora k tvrzení výše? Kolik % je ta drtivá většina? Nebo je to jen zbožné přání? Jinak k tématu, souhlasím s rebootem, mám rád Snydera, miluji MOS a nesnáším tu kampaň, co se rozjela na Twitteru.  Ale kvůli tomu nebudu psát ničím nepodložené domněnky.  Pokud data máte pane redaktore, nebojte se je do článku dát. 
2 -7
reagovat
reaguje na: Horace
Aha, takže psaný text ti dělá problém.

Tadoch
Rozhodnutí za rozhodnutím je v tomhle molochu jedna PR katastrofa za druhou. Kdyby to bylo na mně, tak vůbec nic nikomu neříkám. Jen bych nechal dojet dvojku Reevesova Batmana a všechno stopnul na pár let. Ta jejich katastrofa se musí nechat odležet a nechat lidi zapomenout. Přece jenom mají slepičí paměť.

No právě Spiderman a Batman jsou klasiky, které znají i lidi mimo tenhle subžánr. 
Je ale otázka, zdali opravdu je pokles oblíbenosti komiksovek, nebo ještě nějakou dobu vydrží. Donekonečna se to dojit ale nedá. Po Endgame se ukončil jeden oblouk a už to další lidi k Marvelu netáhne. Jako investor bych do komiksovek teď už nešel.
851592
Aha, takže psaný text ti dělá problém. [b]Tadoch [/b]Rozhodnutí za rozhodnutím je v tomhle molochu jedna PR katastrofa za druhou. Kdyby to bylo na mně, tak vůbec nic nikomu neříkám. Jen bych nechal dojet dvojku Reevesova Batmana a všechno stopnul na pár let. Ta jejich katastrofa se musí nechat odležet a nechat lidi zapomenout. Přece jenom mají slepičí paměť. No právě Spiderman a Batman jsou klasiky, které znají i lidi mimo tenhle subžánr.  Je ale otázka, zdali opravdu je pokles oblíbenosti komiksovek, nebo ještě nějakou dobu vydrží. Donekonečna se to dojit ale nedá. Po Endgame se ukončil jeden oblouk a už to další lidi k Marvelu netáhne. Jako investor bych do komiksovek teď už nešel.
851582
1 -7
reagují: Tadoch, Tadoch, Horace
reagovat
reaguje na: kfk
ty si úplný hlupák :D. je úplne jedno, kto to tam píše. ja som fanúšik MoS ale nikomu sa nevyhrážam. ergo. všetcí tí idioti na twittri, ktorí tam robia peklo sú ZVAČŠA tí istí, čo lobovali za snyder cut a podobné drísty. je jedno aká to je množina, podmnožina, A alebo B, dosaď si čo chceš...
851582
ty si úplný hlupák :D. je úplne jedno, kto to tam píše. ja som fanúšik MoS ale nikomu sa nevyhrážam. ergo. všetcí tí idioti na twittri, ktorí tam robia peklo sú ZVAČŠA tí istí, čo lobovali za snyder cut a podobné drísty. je jedno aká to je množina, podmnožina, A alebo B, dosaď si čo chceš...
851474
8 0
reagují: kfk
reagovat
#PlivuNaJameseGunna
Petice
851577
#PlivuNaJameseGunna [url=https://www.change.org/p/mr-zaslav-keep-cavill-eject-gunn-don-t-make-netflix-s-mistake]Petice[/url]
1 -12
reagovat
reaguje na: do_Od
fair enough :)

jako vyhrožování je za hranou vždycky, ale obecně mi přijde, že k tomu mohli obecně přistoupit lépe, říci to jinak, víc dát do popředí fanoušky a vysvětlení, ale nic takového jsem nezaregistroval. co vím, tak o konci v DCEU napsal jenom Cavill, a napsal to myslím velmi dobře. jestli to někde napsal někdo další, tak to jsme moc nezaregistroval.

Že je to ale dost nešťastné, to je pravda. Oznámili návrat, lidi se začali těšit, a pak to zařízli v podstatě ze dne na den.

Obecně prostě nemám rád, když se fanouškům říká na každém kroku, že jde o toxickou komunitu. Je to takhle s LOTR ROP, který je prostě sh*t, ale když fanoušek předlohy má objektivní námitky na zadupávání loru do země ale i vyloženě amatérský scénář, tak najednou začne lítat slovo "toxický fanoušek" a už mě to vlastně štve :)

každopádně po znovupřečtení článku je fakt, že to bylo mířeno na ty, co šli za hranu, ale že to Gunn/Warněři obecně nepojali moc dobře a lidi mají právo si zanadávat, protože to bylo pod pás, je myslím taky fakt.


kfk:
"A podle mě je vyhození Cavilla jen dobře. Pokud chtějí vytvořit své universum, musí začít od nuly." - s tím, že se to asi muselo zaříznout, asi celkem vlastně souhlasím. ale přistoupili k tomu dost hrozně...

"Komiksovky už netáhnou" - netáhnou komixovky, které jsou na prd, a bohužel za posledních pár let bylo vyloženě kvalitních kousků pomálu, a napadá mě snad jenom poslední Spider-Man (hit až na půdu) a The Batman (celkem solidní hit), jinak velký špatný nebo alespoň docela zklamání. Nemyslím, že komixovky netáhnout, ale spíš že Disney měl pocit, že cokoliv hodí do kina, na to lidi půjdou, šlo se na kvantitu na úkor kvality, a lidi toho mají dost. Kdyby se určil nějaký zajímavý směr, dali si záležet na příběhu, tak jsem si dost jistý, že lidi zase budou. A prakticky cokoliv, co ukáže kvalitu, je nakonec úspěch.
851556
fair enough *:)* jako vyhrožování je za hranou vždycky, ale obecně mi přijde, že k tomu mohli obecně přistoupit lépe, říci to jinak, víc dát do popředí fanoušky a vysvětlení, ale nic takového jsem nezaregistroval. co vím, tak o konci v DCEU napsal jenom Cavill, a napsal to myslím velmi dobře. jestli to někde napsal někdo další, tak to jsme moc nezaregistroval. Že je to ale dost nešťastné, to je pravda. Oznámili návrat, lidi se začali těšit, a pak to zařízli v podstatě ze dne na den. Obecně prostě nemám rád, když se fanouškům říká na každém kroku, že jde o toxickou komunitu. Je to takhle s LOTR ROP, který je prostě sh*t, ale když fanoušek předlohy má objektivní námitky na zadupávání loru do země ale i vyloženě amatérský scénář, tak najednou začne lítat slovo "toxický fanoušek" a už mě to vlastně štve :) každopádně po znovupřečtení článku je fakt, že to bylo mířeno na ty, co šli za hranu, ale že to Gunn/Warněři obecně nepojali moc dobře a lidi mají právo si zanadávat, protože to bylo pod pás, je myslím taky fakt. [b]kfk: [/b]"A podle mě je vyhození Cavilla jen dobře. Pokud chtějí vytvořit své universum, musí začít od nuly." - s tím, že se to asi muselo zaříznout, asi celkem vlastně souhlasím. ale přistoupili k tomu dost hrozně... "Komiksovky už netáhnou" - netáhnou komixovky, které jsou na prd, a bohužel za posledních pár let bylo vyloženě kvalitních kousků pomálu, a napadá mě snad jenom poslední Spider-Man (hit až na půdu) a The Batman (celkem solidní hit), jinak velký špatný nebo alespoň docela zklamání. Nemyslím, že komixovky netáhnout, ale spíš že Disney měl pocit, že cokoliv hodí do kina, na to lidi půjdou, šlo se na kvantitu na úkor kvality, a lidi toho mají dost. Kdyby se určil nějaký zajímavý směr, dali si záležet na příběhu, tak jsem si dost jistý, že lidi zase budou. A prakticky cokoliv, co ukáže kvalitu, je nakonec úspěch.
851454
4 0
reagovat
#RestoreMartasAccoutNow
851536
#RestoreMartasAccoutNow
4 -1
reagovat
Tohle si přímo říká o nějaké meme s kapitánem Titanicu u ledovce, jak poněkud méně chápavým cestujícím vysvětluje, že je vyhnal z kajut na mráz, protože jiným způsobem se do člunů, bohužel, nedostanou a do člunů je všechny poslal, protože jinak zůstanou na lodi, zatímco zmíněná skupinka trvá na tom, že zůstane uvnitř, když je tam tak pěkně teplo a ta muzika tak hezky hraje:D.

Být na místě Gunna, tak se celé téhle zoufalé bandě leda tak vysměju, protože je úplně fuk, jaké zdůvodnění/vysvětlení se jim podá, oni mají svou vlastní pravdu nehledě na cokoliv. Jak se ukazuje, tak WB si pěkně naběhli, když dali zelenou Snyderově ZSJL, protože podobní toxic fans tak nabyli pocitu, že si dokážou vykřičet cokoliv.
851534
Tohle si přímo říká o nějaké meme s kapitánem Titanicu u ledovce, jak poněkud méně chápavým cestujícím vysvětluje, že je vyhnal z kajut na mráz, protože jiným způsobem se do člunů, bohužel, nedostanou a do člunů je všechny poslal, protože jinak zůstanou na lodi, zatímco zmíněná skupinka trvá na tom, že zůstane uvnitř, když je tam tak pěkně teplo a ta muzika tak hezky hraje*:D*. Být na místě Gunna, tak se celé téhle zoufalé bandě leda tak vysměju, protože je úplně fuk, jaké zdůvodnění/vysvětlení se jim podá, oni mají svou vlastní pravdu nehledě na cokoliv. Jak se ukazuje, tak WB si pěkně naběhli, když dali zelenou Snyderově ZSJL, protože podobní toxic fans tak nabyli pocitu, že si dokážou vykřičet cokoliv.
7 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Ten jeden film nic nespravi, ale zaroven nic nepokazi. A o tom je cele to sklamanie. Mohla to byt istota na ktoru nalakaju ludi a vykopnu tym dalsie filmy na pozitivnej vlne.
851522
Ten jeden film nic nespravi, ale zaroven nic nepokazi. A o tom je cele to sklamanie. Mohla to byt istota na ktoru nalakaju ludi a vykopnu tym dalsie filmy na pozitivnej vlne.
851519
1 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
:D teď už by to bylo v pohodě ne proto, že nejsi blondýna, ale protože jsme si tehdá konečně potykali v kině a můj introvertní mozek tě bere jako známou.

Mimochodem Martajs se ozval na redakční email, aby nám pogratuloval, že jsme vyhráli. Což abych jen ještě uvedl na správnou míru, tady snad nikdy nešlo o to, že jsme někomu přáli neúspěch. Podle mě všichni chtějí především kvalitní filmy a srozumitelný vesmír, ale když po deseti letech to dosavadní univerzum nefunguje, tak ať se na mě nikdo nezlobí, ale jedno pokračovaní Supermana s Cavillem fakt nic nespraví. A to říká člověk, který miluje MoS i BvS.

Kompletní reboot s novými herci i směřováním je jediná cesta, jak tomu vrátit smysl. 
851519
*:D* teď už by to bylo v pohodě ne proto, že nejsi blondýna, ale protože jsme si tehdá konečně potykali v kině a můj introvertní mozek tě bere jako známou. Mimochodem Martajs se ozval na redakční email, aby nám pogratuloval, že jsme vyhráli. Což abych jen ještě uvedl na správnou míru, tady snad nikdy nešlo o to, že jsme někomu přáli neúspěch. Podle mě všichni chtějí především kvalitní filmy a srozumitelný vesmír, ale když po deseti letech to dosavadní univerzum nefunguje, tak ať se na mě nikdo nezlobí, ale jedno pokračovaní Supermana s Cavillem fakt nic nespraví. A to říká člověk, který miluje MoS i BvS. Kompletní reboot s novými herci i směřováním je jediná cesta, jak tomu vrátit smysl. 
851509
20 -1
reagují: Will
reagovat
reaguje na: HAL
Za návrat Martase bych se taky přimlouval :D
851518
Za návrat Martase bych se taky přimlouval *:D*
851517
4 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tak, celou tuhle debatu bych zrušil, libovolných deset minut Avatara má větší hodnotu než všech 40 hodin DCEU dohromady :))

Tak ať se táhnou bavit o modráscích... a nebo ať odbanují Martase ať to tu teprve nabere ty správné grády :D
851517
Tak, celou tuhle debatu bych zrušil, libovolných deset minut Avatara má větší hodnotu než všech 40 hodin DCEU dohromady *:))* Tak ať se táhnou bavit o modráscích... a nebo ať odbanují Martase ať to tu teprve nabere ty správné grády *:D*
851490
8 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat
No vzhledem k tomu, že každý fanoušek má na DCU jiný názor, tak to Gunnovi vůbec nezávidím. Jenom doufám, že to s tím hejtem skončí stejně dobře jako s hejtem proti Craigovi, když byl představený jako nový Bond. :+ Určitě si ty petice pamatujete..
851513
No vzhledem k tomu, že každý fanoušek má na DCU jiný názor, tak to Gunnovi vůbec nezávidím. Jenom doufám, že to s tím hejtem skončí stejně dobře jako s hejtem proti Craigovi, když byl představený jako nový Bond. *:+* Určitě si ty petice pamatujete..
4 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se