Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Johna Wicka míří mezi samuraje


ikona
Spooner
Black Samuraichad stahelskinetflix
Od nájemných vrahů k moderním samurajům. 

Režisér všech krvavých patálií Johna Wicka a přední akční režisér současnosti Chad Stahelski se o práci do budoucna opravdu bát nemusí. Nejen, že aktuálně dokončuje čtvrtý díl oblíbeného zabijáka a nejspíš si s Keanu Reevesem myslí i na pětku, ale má v přípravě tolik projektů, až se obávám, že na několik z nich jen tak nedojde. Stahelski by nám tak měl v následujících letech naservírovat nového Highlandera s Henrym Cavillem, adaptaci herního hitu Ghost of Tsushima nebo akčňák Shibumi. A projektů, okolo nichž se tvůrce pohybuje, je samozřejmě mnohem více. A nejspíš jich bylo na jeho vkus pořád málo, protože se nyní upsal chystané akční netflixovce.

Pro streamovací službu má totiž natočit adaptaci knižní série Black Samurai z pera Marca Oldena. A jak název napovídá, Stahelski se od akce a asijských vlivů naštěstí moc posunout nehodlá. Snímek bude vyprávět o americkém vojákovi Robertu Sandovi, který se v Japonsku od tamního mistra naučí ty nejsilnější fígle bojového umění i prastaré učení samurajů. Stane se tak moderním samurajem, který se vydává zastavit nebezpečné síly, jež ohrožují vše, na čem mu záleží. 

Ano, námět zní jako akční béčko z VHSek a scénář navíc sepisuje jeden z autorů nepovedené seriálové Nadace, Leigh Dana Jackson. Pokud mu dá ale Stahelski svůj styl a parádní akční kabátek s vypiplanou choreografií, nejspíš se nebude nikdo zlobit. Netflix si pak nejspíš v tomto případě myslí i na novou akční sérii. Tak uvidíme, kdy se režisér k této novince vůbec dostane.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace